Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

marandnik συμφωνω με ΟΛΑ!!!!

Δε μου λετε εσεις που ειστε στο χορο......για ποιο λογο εχει "κατσικωθει" η μοδα οποτε καποιος θελει να κανει ενα παρτυ, να πρεπει να καλεσει ΟΛΗ την ταξη? Και ξεκιναμε απο τον παιδικο σταθμο ε?

Μηπως να αρχισουμε να το κοβουμε σιγα σιγα.....? Γιατι απο οτι καταλαβα επειδη μας καλουν παντελως αγνωστοι συμμαθητες στα παρτυ τους αναγκαζομαστε κι εμεις να τους καλουμε στο δικο μας......μαλιστα αναγκαζομαστε να κανουμε τετοια παρτυ -υπερπαραγωγη μονο και μονο για να μην αισθανεται κατωτερο το παιδι μας που το καλουν συνεχεια οι συμμαθητες του (στον παιδικο σταθμο...να μη ξεχνιομαστε!)

Προσωπικα φρικαρω με αυτη την μοδα, τη θεωρω νεοπλουτιστικη, εχω φιλες που δεν εχουν βρακι να βαλουν και κανουν τετοια παρτυ γιατι αισθανονται αναγκασμενες.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 223
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marandnik συμφωνω με ΟΛΑ!!!!

Δε μου λετε εσεις που ειστε στο χορο......για ποιο λογο εχει "κατσικωθει" η μοδα οποτε καποιος θελει να κανει ενα παρτυ, να πρεπει να καλεσει ΟΛΗ την ταξη? Και ξεκιναμε απο τον παιδικο σταθμο ε?

Μηπως να αρχισουμε να το κοβουμε σιγα σιγα.....? Γιατι απο οτι καταλαβα επειδη μας καλουν παντελως αγνωστοι συμμαθητες στα παρτυ τους αναγκαζομαστε κι εμεις να τους καλουμε στο δικο μας......μαλιστα αναγκαζομαστε να κανουμε τετοια παρτυ -υπερπαραγωγη μονο και μονο για να μην αισθανεται κατωτερο το παιδι μας που το καλουν συνεχεια οι συμμαθητες του (στον παιδικο σταθμο...να μη ξεχνιομαστε!)

Προσωπικα φρικαρω με αυτη την μοδα, τη θεωρω νεοπλουτιστικη, εχω φιλες που δεν εχουν βρακι να βαλουν και κανουν τετοια παρτυ γιατι αισθανονται αναγκασμενες.....

Καλά λές!!!! Εγώ στην εποχή μου δεν θυμάμαι να γινόταν αυτό ποτέ!!!! Εγώ βέβαια αυτό είχα κάνει στα 18α γενέθλιά μου(είχα καλέσει όλο το σχολείο όχι μόνο την τάξη) αλλά την "βγάλαμε" στον δρόμο μιας που είναι μονοκατοικία το σπίτι και όποιος ήθελε παραπάνω ποτό πήγαινε στο ψιλικατζίδικο κι έπαιρνε(χαχαχαχαχαχαχαχα!!!). Ακόμα το θυμούνται!!!! Είχαμε περάσει τέλεια! Ούτε δώρα ούτε τίποτα. Θυμάμαι μόνο οτι όλα τα αγόρια μαζί μου είχαν αγοράσει μια τεράααααστια ανθοδέσμη και δώρα φέραν μόνο οι κολλητοί μου!!!! Αλλά αυτό με τα πάρτυ υπερπαραγωγή στα μωρά του παιδικού ούτε κι εγώ το καταλαβαίνω..........Είναι εισαγώμενο;;;;;;

[I][B][COLOR=Magenta]Οι αγάπες μου, η Ζωή μου όλη!!!![/COLOR][/B][/I]

Συμφωνώ ότι το "Απαγορεύεται" είναι όχι μόνο άκομψο, αλλά... πώς να το πω; Απορώ ποιος το σκέφτηκε και ακόμα περισσότερο πώς το υιοθέτησαν και άλλοι!

Τώρα για το άλλο θέμα... Και εγώ θυμάμαι ότι από πολύ μικρή με πήγαιναν σε πάρτι και με άφηναν εκεί, όπως και τους περισσότερους συμμαθητές μου. Λίγες ήταν οι μαμάδες που έμεναν για καφέ κτλ και ακόμα λιγότερες αυτές που έφερναν και το άλλο τους παιδάκι.

Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να μείνει κάποια μαμά ή να φέρει και το άλλο της παιδάκι. Ακριβώς επειδή οι περισσότερες δεν το κάνουν, άρα το να μείνουν 2-3, θα είχε και πλάκα και μπλα μπλα!

X4v5p2.png

Ζω το απόλυτο θαύμα με την Αθηνά μου!

Καλά λές!!!! Εγώ στην εποχή μου δεν θυμάμαι να γινόταν αυτό ποτέ!!!! Εγώ βέβαια αυτό είχα κάνει στα 18α γενέθλιά μου(είχα καλέσει όλο το σχολείο όχι μόνο την τάξη) αλλά την "βγάλαμε" στον δρόμο μιας που είναι μονοκατοικία το σπίτι και όποιος ήθελε παραπάνω ποτό πήγαινε στο ψιλικατζίδικο κι έπαιρνε(χαχαχαχαχαχαχαχα!!!). Ακόμα το θυμούνται!!!! Είχαμε περάσει τέλεια! Ούτε δώρα ούτε τίποτα. Θυμάμαι μόνο οτι όλα τα αγόρια μαζί μου είχαν αγοράσει μια τεράααααστια ανθοδέσμη και δώρα φέραν μόνο οι κολλητοί μου!!!! Αλλά αυτό με τα πάρτυ υπερπαραγωγή στα μωρά του παιδικού ούτε κι εγώ το καταλαβαίνω..........Είναι εισαγώμενο;;;;;;

Αμερικανια μου φαινεται........πρωτη φορα το ακουσα πριν 4-5 χρονια, απο γνωστη που διαμενει βορεια προαστεια και μου χε σηκωθει η τριχα!!!! το χα θεωρησει μεγαλη υπερβολη, η γυναικα μαλιστα παραπονιοταν οτι ηταν αναγκασμενη να το κανει (παρολο γιατροι το ζευγαρι, δεν πεινουσαν κιολας)....τωρα το κανουν παντου.......

Φιλη μου που με το ζορι τα βγαζουν περα, εκανε σε παιδοτοπο τα πρωτα γεννεθλια του γιου της και καλεσε οποιον ηξερε.....

Κι αυτο υπερβολη το θεωρω.....εγω τα εκανα σπιτακι μας με τους συγγενεις και στενους φιλους.......δεν καλεσα ολη την ατζεντα μου.......εδω καλα καλα δεν καταλαβαινει το μωρο ακομα.....αν αρχιζουμε τα παρτυ-υπερπαραγωγες απο τωρα που ειναι βρεφη, τι θα τους κανουμε οταν φθασουν στην εφηβεια........?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Ρε συ γιασεμί, υπερβάλεις. Δεν νομίζω ειλικρινά, να υπάρχει γονιός που καλέσανε το παιδί του σε ένα πάρτι και να πήγε και το ανηψάκι του μαζί. Επίσης, δεν πιστεύω να πήγε κάποιος σε πάρτι γενεθλίων για το φαγητό.Τι φαγητό να περιμένεις σε ένα πάρτι γενεθλίων;:shock:

μα την παναγια δεν υπερβαλλω το ειδα σε δυο παρτυ συγκεκριμμενα και θυμαμαι και τις δυο κυριες με τα 4 παιδια....γιατι οταν μου τα αφηνανε τα παιδια παντα ρωταγα πως τα λενε κλπ και εμαθα οτι δεν ητανε αδερφακια αλλα ξαδερφακια και κρινοντας και απο την ηλικια του εορταζομενου (που ητανε δεκα) και απο αυτα που ητανε 4....ε δε θελει και πολυ μυαλο....:rolleyes: ε οσο για το φαγητο που λες δυστυχως ολοι μα ολοι που κανανε εκει παρτυ και φαγητο ειχανε κλπ...νεα μοδα....το ξαναλεω ...δε μιλαω ντε και καλα οτι πηγανε σε μοδα...αλλα για κατι τετοιε αγενειες( γιατι πως αλλιως να το πω) ε για αυτο το λογο θα κοτσαρουνε και αυτο που εγραφε η προσκληση...(που ξαναλεω οτι το θεωρω καπως ακομψο και αγενες)

Να σου πω το εξής: Ότι σε άτομα του κύκλου μας, φίλους δικούς μας και των παιδιών μας φυσικά και θα πάμε όλοι οικογενειακώς και φυσικά και θα έρθουν και αυτοί όλοι οικογενειακώς όταν θα κάνουμε τα δικά μας γενέθλια. Τα γενέθλια είναι μια γιορτή και μια ευκαιρία να δούμε τους φίλους μας, να μιλήσουμε και να περάσουμε όλοι καλά.

ναι ευχαριστω και εμεις το ιδιο κανουμε ...αλλα μιλαμε για φιλους μας....αλοιμονο να πω στη φιλη μου με τρια παιδια μην ερθεις οταν ειμαστε καθε βδομαδα ποτε η μια ποτε ηαλλη στο σπιτι της....

Τώρα, όταν κάνουν γενέθλια κάποια παιδάκια από το σχολείο της κόρης μου και καλούν όλα τα παιδάκια της τάξης, ακόμα και αυτά με τα οποία δεν κάνουν παρέα και αυτά των οποίων δεν γνωρίζουν καλά τους γονείς, αλλά μόνα τους... Εκεί αισθάνομαι όπως είπε και η μπουμπουκάκια ότι το πάρτυ δεν γίνεται επί της ουσίας αλλά για το θεαθήναι και επίσης ότι το παιδί μου προσκαλείται ως ντεκόρ, ίσα-ίσα να φαίνονται παραπάνω τα παιδάκια του πάρτυ.

ε αυτο ειναι θεμα των γονιων...γιατι δε ρωτανε το παιδι τι πραγματικα θελει δε καταλαβαινω....

Δεν θέλω να πάω στο πάρτυ για να φάω ή να πάω τον δεύτερό μου γιο για να "κατσικωθεί". Απλά και εμένα μου δημιουργεί πρόβλημα να πρέπει τη μοναδική μέρα που βγαίνουμε ως οικογένεια, το Σάββατο το βράδυ, να στείλω κάπου μόνη της την κόρη μου, να κρατήσω το γιο μου μέσα να κλαίει και να χτυπιέται γιατί έφυγε η αδερφή του και αυτός έμεινε μέσα και ταυτόχρονα να μην μπορώ να πάω και πουθενά με τον άντρα μου γιατί πρέπει να είμαι 6.30 στο σημείο του πάρτυ για να αφήσω την κορη μου και 8.30 για να την πάρω.

εγω παντως αυτο που θα εκανα...θα αφηνα τη μια και εαν η αλλη δεν ειχε παρτυ να παει ή δε ξερω τι αλλο δε θα καθομουνα στο παρτυ αλλα θα ειχα ευκαιρια νακανω κατι αλλο με το παιδι το δευτερο ωστε να μη νοιωθει ασχημα και να μην επιβαρυνω κανεναν...δηλ εαν κανω 4 τι θα γινει???θα πηγαινω τσουρμο???δε το θεωρω σωστο απο μερια μου....οπως επισης δε θεωρω σωστο να παμε ολοι μαζι δηλ...και εγω και ο αντρας μου και τα δυο μου παιδια....(αυτο εννοω ολο το σοϊ)...δηλ να βαλω καποιον να πληρωσει για 4 ατομα....

Και όσο και να καταλαβαίνω τη μητέρα του εορτάζοντα, η οποία κάνει το πάρτι και θέλει απλώς να έχει πολλά παιδάκια στην αναμνηστική φωτογραφία (οπότε θεωρεί ότι οι γονείς των παιδιών που δεν φαίνονται στη φωτογραφία είναι άχρηστοι και της κατσικώνονται) απαιτώ να καταλάβει και η ίδια εμένα, η οποία δεν έκανα παιδιά απλά και μόνο για να φωτογραφίζονται στο πάρτι της, έχω προσωπική ζωή και επίσης όταν εγώ κάνω ένα πάρτι θεωρώ ότι οι καλεσμένοι μου όταν έρχονται με τιμούν και όχι ότι μου κατσικώνονται.

ναι οκ....το ειπε και αλλη κοπελα...αλλα εγω παλι θεωρω οτι καποιοι απλα το βρισκουν ευκαιρια να κατσικωθουν...γιατι δε γινεται ρε παιδια πως να το κανουμε να θεωρησωοτι καποιος με τιμαει/μαλλον τιμαει το παιδι μου οταν ολο το χρονο τον εχω δει μονο μια αντε δυο φορες και εχουμε πει ενα γεια....δηλ πως με τιμαει ακριβως???δε μιλαω για ανρθωποους που εχουμε επαφες...

Τέλος να τονίσω ότι θεωρώ μέγιστη μικρότητα να καλείς κάποιους στη χαρά σου και να κλαις τα χρήματα που θα σου κοστίσει ο καφές που θα πιούν ή το τυροπιτάκι που θα τους κεράσεις.

μα αυτο δεν ειναι το θεμα....???οτι θες να κανεις ενα αξιοπρεπες παρτυ στο σπιτι σου και ξαφνικα γιατι υπαρχει μια μοδααααα πρεπει να υπολογισεις ενα σωρο εξοδα...ναι γιατι εγω θα πρεπει να υπολογισω εκτος απο τα παιδακια και τους γονεις και τα αδερφια και τους συγγενεις και τους φιλους μας...δηλ ξαφνικα μαζευονται 50 ατομα απο το πουθενα.,....και θελω ξαφνικα ποσα???να μη μιλησω καλυτερα....δε μιλω για παιδοτοπο γιατι θεωρω τσαμπα λεφτα πεταμενα γενικα τα παρτυ...γιατι δηλ να πρεπει να κοψω απο αλλου ή να ζοριστω για ενα μηνα μονο και μονο γιατι καποιοι δε θελουν να καταλαβουν καποια πραγματα.....

Αντίθετα και εγώ ως καλεσμένη νευριάζω όταν με καλούν σε πάρτι που δεν μπορώ αντικειμενικά να πάω (γιατί δεν αφήνω την κόρη μου μόνη της ή δεν θέλω να επιβαρύνω στον παιδότοπο με το άλλο μου παιδί) αλλά είμαι υποχρεωμένη παρόλο που δεν πήγα να σκάσω το 20ευράκι μου για δώρο (καθότι το απαιτούν οι κανόνες καλής συμπεριφοράς).:wink:

αυτο παλι τι να σου πω....δηλ δε πας στο παρτυ αλλα δωρο θα παρεις???οκ σηκωνω τα χερια ψηλα...εγω μαλλον ζω αλλου....:cool: ψιτ ειχα γενεθλια της μεγαλης προχτες....;Ρ

.......

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Αμερικανια μου φαινεται........πρωτη φορα το ακουσα πριν 4-5 χρονια, απο γνωστη που διαμενει βορεια προαστεια και μου χε σηκωθει η τριχα!!!! το χα θεωρησει μεγαλη υπερβολη, η γυναικα μαλιστα παραπονιοταν οτι ηταν αναγκασμενη να το κανει (παρολο γιατροι το ζευγαρι, δεν πεινουσαν κιολας)....τωρα το κανουν παντου.......

Φιλη μου που με το ζορι τα βγαζουν περα, εκανε σε παιδοτοπο τα πρωτα γεννεθλια του γιου της και καλεσε οποιον ηξερε.....

Κι αυτο υπερβολη το θεωρω.....εγω τα εκανα σπιτακι μας με τους συγγενεις και στενους φιλους.......δεν καλεσα ολη την ατζεντα μου.......εδω καλα καλα δεν καταλαβαινει το μωρο ακομα.....αν αρχιζουμε τα παρτυ-υπερπαραγωγες απο τωρα που ειναι βρεφη, τι θα τους κανουμε οταν φθασουν στην εφηβεια........?

δε ξερω.....τι να σου πω....μια μοδα που τι να πω δε ξερω...εγω ητανε τα τριτα της προχτες γενεθλια....συνολο παιδιων 6 (μζαζι με τα δικαμου)///συνολο μεγαλων 25...(εχουμε μεγαλο σοϊ χαχαχα)....αποτελεσμα???η μικρη το ευχαριστηθηκε......μαζι και εμεις...μονη της μου ειχε πει οτι δεν ηθελε να καλεσει τους ταδε ταδε ταδε /9κατι παιδακια που παιζουνε οταν η γιαγια της παει για καφε στη γιαγια τους ..ε και το σεβαστηκα....τωρα στο σχολειο φανταζομαι οτι α.θα συννενοουμε με τη δασκαλα οπωςεκανε η κολλητη μου και θα κοβουν εκει τουρτα και στο σπιτι θα καλει αυτους που πραγματικα θελει και μπορουμε....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Εδώ και 2 χρόνια, από τότε που μετακομίσαμε, όσες προσκλήσεις φέρνουν τα παιδιά από συμμαθητές τους γράφουν με μεγάλα γράμματα "Απαγορεύονται αδέλφια και γονείς". Να διευκρινίσω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάω και τα 4 παιδιά σε πάρτι συμμαθητή τους. Τουλάχιστον μέχρι εκεί μου "κόβει". Όμως: 1. Βρίσκω άκομψη τη φράση "απαγορεύεται" σε πρόσκληση. Το ίδιο πράγμα μπορεί να διατυπωθεί κι αλλιώς.

2. Όταν ο άλλος ξέρει ότι το παιδάκι έχει άλλα 3 αδέλφια, νομίζω ότι καταλαβαίνει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να τακτοποιήσει κάπου η μαμά τα άλλα 3, για να πάει εκείνο σε πάρτι. Οπότε, εν γνώσει του, το αποκλείει από το πάρτι.

3. Το να περιμένεις να εμπιστευτεί ο γονιός το παιδί του σε έναν άγνωστο, είναι λίγο "κουφό". Πώς απαγορεύεις την παρουσία του γονιού σε ένα πάρτι;

Έχει τύχει να πάρω τέτοια πρόσκληση από γνωστή μου, η οποία μετά μου είπε: "γιατί δεν ήρθατε;" "δεν είχα να αφήσω κάπου τα υπόλοιπα". "καλά γιατί δεν τα έφερες κι εκείνα;":confused:

Οι γνώμες σας;

Εγω δεν θα παταγα εκει λεμε. Αν θες οικονομια (ο μονος λογος που μπορω να δικαιολογησω κατι τοσο ...αγενες ειναι να σου πω : ΚΑΝΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. :evil:

Φουντωσα τωρα

Εμενα μου φερανε 2 προσκλησεις για τα 2 μου παιδια και απορησα. Καλα μια δεν εφτανε? Δεν ηξερα οτι παιζει τετοιο θεμα στην "αγορα":?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Πρεπει να κοπει αυτο το πραγμα ειδικα τωρα με την υφεση.......εξοδα χωρις λογο και για αυτους που κανουν το παρτυ και δινουν τοσα λεφτα για αγνωστους καλεσμενους, αλλα και για οσους προσκαλουνται και ξοδευονται για δωρα σε παιδια που δεν ξερουν ουτε πως λεγονται........

Πρεπει να κοπει αυτο το πραγμα ειδικα τωρα με την υφεση.......εξοδα χωρις λογο και για αυτους που κανουν το παρτυ και δινουν τοσα λεφτα για αγνωστους καλεσμενους, αλλα και για οσους προσκαλουνται και ξοδευονται για δωρα σε παιδια που δεν ξερουν ουτε πως λεγονται........

Η σνομπαρια του να τα κανω σε παιδοτοπο ενω δεν με παιρνει πρεπει να κοπει ή τον να γιορταζω με τα αγαπημενα μου προσωπα?

Εγω το 2ο δεν το κοβω που να με βαρας κατω. Σπιτακι μου και με οτι εχω αλλα με αγαπημενα προσωπα παντα.

Οταν γιορτασω μονη μου θα μπορειτε να παρετε ανετα χαμπαρι οτι επαθα καταθλιψη :lol::lol:

Επισης τα παιδακια που δεν ξερουμε οπως λες ειναι τα παιδια που το παιδι μας περναει την μιση του ημερα μαζι. Και οι γονεις τους κατ επεκταση καποιος που εχει μεγαλωσει αυτα τα παιδια .

Οι γιορτες λοιπον οι ευκαιρια να μαθουμε περισσοτερα για αυτο το "αβατο" (εγω παιδια τοτε μαθαινω ολους τους παραπανω και μου αρεσει πολυ αυτο. ισως επειδη παντα μου προξενουσε περιεργα συναισθηματα το οτι δεν γνωριζω με ποιους ειναι το παιδι μου ολη μερα )

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

εγω παντως αυτο που θα εκανα...θα αφηνα τη μια και εαν η αλλη δεν ειχε παρτυ να παει ή δε ξερω τι αλλο δε θα καθομουνα στο παρτυ αλλα θα ειχα ευκαιρια νακανω κατι αλλο με το παιδι το δευτερο ωστε να μη νοιωθει ασχημα και να μην επιβαρυνω κανεναν...δηλ εαν κανω 4 τι θα γινει???θα πηγαινω τσουρμο???δε το θεωρω σωστο απο μερια μου....οπως επισης δε θεωρω σωστο να παμε ολοι μαζι δηλ...και εγω και ο αντρας μου και τα δυο μου παιδια....(αυτο εννοω ολο το σοϊ)...δηλ να βαλω καποιον να πληρωσει για 4 ατομα....

Κοίτα, σου μιλώ για πραγματικές καταστάσεις που μου έχουν τύχει αρκετές φορές. Να πάω με τον δεύτερο (4 χρονών) π.χ. σε έναν παιδότοπο την ώρα που η μεγάλη βρίσκεται σε άλλο πάρτι, δεν παίζει γιατί α)ο μικρός είναι πολύ μικρός ακόμα και κλαίει γιατί θέλει την αδελφή του β)πρέπει να είμαστε συγκεκριμένη ώρα στο πάρτυ για να πάμε την κόρη μου και να την πάρουμε, οπότε λαμβάνοντας υπόψη και τις αποστάσεις πήγαινε - έλα, καταστρέφεται εντελώς το Σαββατόβραδο. Αυτά, χώρια που δεν αισθάνομαι άνετα να αφήνω την κόρη μου μόνη της σε άγνωστο μέρος....

Από την άλλη να καταλάβεις βρε συ γιασεμί ότι αυτό που εσυ αποκαλείς "όλο μου το σόι" είναι για μένα η ζωή μου, η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου. Μάλλον ένα παιδάκι έχεις, ε;:rolleyes: Όταν με το καλό κάνεις και άλλα παιδάκια, θα καταλάβεις αυτόν το ρατσισμό των γονιών με ένα παιδί απέναντι σε οικογένειες με δύο ή τρία παιδιά (εμένα το τρίτο δεν μετράει ακόμα, είναι πολύ μωρό, αλλά έχω αντιμετωπίσει αυτόν το ρατσιμό και με τα δύο!). Τι να κάνω, να ζητήσω συγγνώμη που δεν έκανα μόνο ένα παιδί για να είμαι περισσότερο "βολική" στα πάρτυ των αγνώστων νεόπλουτων σκρουτζ;:-P

ναι οκ....το ειπε και αλλη κοπελα...αλλα εγω παλι θεωρω οτι καποιοι απλα το βρισκουν ευκαιρια να κατσικωθουν...γιατι δε γινεται ρε παιδια πως να το κανουμε να θεωρησωοτι καποιος με τιμαει/μαλλον τιμαει το παιδι μου οταν ολο το χρονο τον εχω δει μονο μια αντε δυο φορες και εχουμε πει ενα γεια....δηλ πως με τιμαει ακριβως???δε μιλαω για ανρθωποους που εχουμε επαφες...

μα αυτο δεν ειναι το θεμα....???οτι θες να κανεις ενα αξιοπρεπες παρτυ στο σπιτι σου και ξαφνικα γιατι υπαρχει μια μοδααααα πρεπει να υπολογισεις ενα σωρο εξοδα...ναι γιατι εγω θα πρεπει να υπολογισω εκτος απο τα παιδακια και τους γονεις και τα αδερφια και τους συγγενεις και τους φιλους μας...δηλ ξαφνικα μαζευονται 50 ατομα απο το πουθενα.,....και θελω ξαφνικα ποσα???να μη μιλησω καλυτερα....δε μιλω για παιδοτοπο γιατι θεωρω τσαμπα λεφτα πεταμενα γενικα τα παρτυ...γιατι δηλ να πρεπει να κοψω απο αλλου ή να ζοριστω για ενα μηνα μονο και μονο γιατι καποιοι δε θελουν να καταλαβουν καποια πραγματα.....

Βασικά δεν σε υποχρεώνει κανείς να τους καλέσεις όλους αυτούς τους αγνώστους! Αυτό ακριβώς λέμε! Ότι αν κάποιος δεν διαθέτει χρήματα ή διάθεση για να καλέσει τους άγνωστους συμμαθητές του παιδιού του στο πάρτυ, ας τους κάνει τη χάρη να μην τους καλέσει.;)

αυτο παλι τι να σου πω....δηλ δε πας στο παρτυ αλλα δωρο θα παρεις???οκ σηκωνω τα χερια ψηλα...εγω μαλλον ζω αλλου....:cool: ψιτ ειχα γενεθλια της μεγαλης προχτες....;Ρ

:confused:Στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς: Αν σε καλέσει κάποιος σε ένα πάρτυ γενεθλίων, γάμο, βάφτιση, κλπ, πας δεν πας, παίρνεις ένα δωράκι και του το δίνεις. Ειδικά σε πάρτυ γενεθλίων μικρού παιδιού, παίρνουμε ένα δωράκι ακόμα και αν δεν πάει η κόρη μου και του το πηγαίνουμε τη Δευτέρα στο σχολείο. Συγγνώμη δεν μπορέσαμε να έρθουμε, πολύχρονος, πάρε το δωράκι...

Βλέπεις ότι λαμβάνοντας προσκλήσεις από ανθρώπους που δεν σε ξέρουν και ουσιαστικά ούτε και σε θέλουν καν στο πάρτι τους, στη ουσία σε φέρνουν σε τόσο δύσκολη θέση ώστε να:

1. Πρέπει το παιδί σου να απολογηθεί στα υπόλοιπα γιατί δεν πήγε, χωρις να φανεί ακατάδεκτο και να στιγματιστεί στην τάξη

2. Πρέπει εσύ να απολογηθείς στους γονείς του παιδιού γιατί δεν πήγες, για να μην φανείς ακατάδεκτος και να στιγματιστείς στους υπόλοιπους γονείς

3. Ξοδεύεις χρήματα για να πάρεις δώρο σε ένα άγνωστο παιδί, τους γονείς του οποίου δεν ξέρεις καν και στους οποίους δεν έχεις και καμία υποχρέωση

Άσε μην ξύνεις πληγές γιατί έχω μία τέτοια πρόσκληση, σε παιδότοπο για αύριο!:evil:

.....δε νομίζω τάκη....

Διαφημίσεις

Το θεωρω αγενεια να γραψεις σε μια προσκληση''απαγορευεται....'',εδω παντως σε ηλικιες 5 και ανω ετσι κανουν,οι γονεις φευγουν και ερχονται να παρουν το παιδι τους οταν το παρτυ τελειωνει.

Μαλιστα την πρωτη φορα που πηγα την κορη μου σε παρτυ(6 χρονων)στρογγυλοκαθισα κι εγω οποτε με πλησιαζει η σουηδεζα μαμα και με τροπο με ρωταει....''μηπως η κορη σου φοβαται''

''οχι,γιατι''απανταω εγω αμεριμνη....

Απο τη δυσκολη θεση μ εβγαλε η κορη μου που μου ειπε''καλε μαμα,φυγε τι καθεσαι,δε βλεπεις που ολοι αφηνουν τα παιδακια''

Σε μικρες ηλικιες δε θα μου αρεσε,σε παιδακια ομως μεγαλυτερα το προτιμω.Βεβαια εδω τα παρτυ εχουν αλλο χαρακτηρα,οι γονεις φροντιζουν να διοργανωνουν διαφορα παιχνιδια και ετσι δεν υπαρχει προβλημα με τα παιδια.Θελω να παω οτι τα παιδια δεν τρεχουν ανεξελεγκτα απο δω κι απο κει,οπως πολλες φορες γινεται στην Ελλαδα.Επισης οι γονεις παντα φροντιζουν να εχουν μαζι τους καποια ατομα να τους βοηθησουν.Φυσικα υπαρχουν παντα τα τηλεφωνα των γονιων αν υπαρξει αναγκη.

Δεν ξερω αν ακουγομαι παραξενη...εγω εχω συνηθισει τωρα σ αυτο το συστημα και δεν υπηρξε ποτε προβλημα με την κορη μου,αλλα να σας πω κι αυτο που γινεται στην Ελλαδα με τους γονεις το θεωρω υπερβολικο ειδικα οταν προκειται για μεγαλα παιδια.

Αυτό που περιγράφει η Φλόρα για τη Σουηδία μου είχε πει και μια φίλη μου γερμανίδα για την πατρίδα της. Η φίλη μου αυτή είχε πάθει το αντίστροφο σοκ όταν πήγε το παιδί της πρώτη φορά σε παιδικό πάρτυ στην Ελλάδα. Αυτό που της είχε κάνει κακή εντύπωση ήταν ότι το πάρτυ ήταν παιδικό μόνο κατ' ευφημισμό, αφού ήταν καλεσμένοι και άνθρωποι που δεν είχαν παιδιά (όλοι οι ανύπαντροι και άτεκνοι φίλοι των γονιών) καθώς επίσης αρκετοί ηλικιωμένοι συγγενείς (θείοι και θείες του ζευγαριού). Το αποτέλεσμα ήταν ο μέσος όρος ηλικίας των καλεσμένων να είναι γύρω στα 40, ενώ ο εορτάζων ήταν μόλις 3 ετών.

Μου έχουν τύχει και μένα τέτοιες περιπτώσεις, με τα παιδιά να αποτελούν τη μειοψηφία και να αναρωτιέσαι αν το πάρτυ γίνεται τελικά για το παιδί ή για τους γονείς του.

For the record πρόσκληση με απαγορευτικό για τους γονείς δεν έχουμε λάβει ακόμα. Αν μου τύχει στο μέλλον θα κρίνω ανάλογα την περίπτωση και τις τότε συνθήκες.

Στα δύο πάρτυ που έχουμε κάνει εμείς για τον Ευριπίδη επίσης ήταν ευπρόσδεκτοι οι γονείς και τα αδέρφια του άμεσα προσκεκλημένου.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

δυο ταλιμπανιτσες εζω...χι χι ...δε ξερω ειδωμεν

Αχά!!! Δεν είχα προσέξει τα τικεράκια!

Έχεις όμως ακόμα την ψυχολογία γονιού με ένα παιδί γιατί η δεύτερή σου είναι μικρή ακόμα. Θα ήθελα να κάνουμε αυτή τη συζήτηση πάλι μετά από τρία-τέσσερα χρονάκια και επίσης μετά από 10-20 προσκλήσεις από αγνώστους συμμαθητές.:-P

Υ.Γ. Πολύχρονη η κορούλα σου που είχε πρόσφατα γενέθλια. Δώρο πάντως μην περιμένεις, γιατί δεν μου έστειλες πρόσκληση.:mrgreen::mrgreen:

.....δε νομίζω τάκη....

Η σνομπαρια του να τα κανω σε παιδοτοπο ενω δεν με παιρνει πρεπει να κοπει ή τον να γιορταζω με τα αγαπημενα μου προσωπα?

Εγω το 2ο δεν το κοβω που να με βαρας κατω. Σπιτακι μου και με οτι εχω αλλα με αγαπημενα προσωπα παντα.

Οταν γιορτασω μονη μου θα μπορειτε να παρετε ανετα χαμπαρι οτι επαθα καταθλιψη :lol::lol:

Επισης τα παιδακια που δεν ξερουμε οπως λες ειναι τα παιδια που το παιδι μας περναει την μιση του ημερα μαζι. Και οι γονεις τους κατ επεκταση καποιος που εχει μεγαλωσει αυτα τα παιδια .

Οι γιορτες λοιπον οι ευκαιρια να μαθουμε περισσοτερα για αυτο το "αβατο" (εγω παιδια τοτε μαθαινω ολους τους παραπανω και μου αρεσει πολυ αυτο. ισως επειδη παντα μου προξενουσε περιεργα συναισθηματα το οτι δεν γνωριζω με ποιους ειναι το παιδι μου ολη μερα )

Να κοπει το παρτυ υπερπαραγωγη σε παιδοτοπο με οσα παιδακια εχει ολος ο παιδικος η ολο το σχολειο και δεν γνωριζονται καλα καλα με το δικο μας παιδακι.......ε τι στο καλο πια.......με ολη την ταξη κολλητοι ειναι? Αν παλι σας αρεσουν τοτε μη παραπονιεστε ....

Εγω προσωπικα δεν θα εχω την παραμικρη διαθεση να γνωρισω απο κοντα ολους τους γονεις των συμμαθητων μας στον παιδικο σταθμο....ουτε τους μισους καν........μονο τους γονεις απο τους κολλητους και παλι παιζεται, δεν εβρισκα ποτε απαραιτητο (ισα ισα θα το χαρακτηριζα αποφευκταιο) να καναν παρεα οι δικοι μου οι γονεις με τους γονεις των φιλων μου......ενταξει να ξερεις δυο πραγματα για τους γονεις των κολλητων των παιδιων σου (αν εχουν ποινικο μητρωο πχ αλλα σε μεγαλυτερες ηλικιες, οχι στα νηπια) αλλα δεν θα χα και τη διαθεση να πιασω κουβεντουλα μαζι τους.......πολυ βαρετο το βρισκω, μπορει εσεις να ειστε κοινωνικα οντα κι εγω μισανθρωπος........δεν με πειραζει καθολου μια χαρα με βρισκω....αχαχα....

Πωπωωωω..........απο τοτε που ακουγα για αυτα τα παρτυ συμμαθητων, που πλεον πας απο τον παιδικο σταθμο και εισαι υποχρεωμενη να κανεις παρεουλα με ξενους γονεις , μου σηκωνοταν η τριχα.......

Εγω εχω ενα παιδακι μονο και αυτο μικρουλι 13 μηνων. Στα πρωτα του γενεθλια με μεγαλη χαρα καλεσα φιλους με παιδακια και συνεργατες στενους του αντρα μου που δουλευα και εγω μαζι τους χρονια. Και σαφως καλεσα τους γονεις και τα μικροτερα αδερφακια ολα, δεν μπορω να διανοηθω την λεξη απαγορευται σε παιδικο παρτυ. Αν το ζορι ειναι οικονομικο δεν νομιζω να σωθεις καλοντας λιγοτερα ατομα με απαγορευσεις και μαλιστα με τοσο αγενη τροπο.

Ισα ισα η χαρα μου ηταν μεγαλη που ηρθαν ολα τα παιδακια και οι γονεις που καλεσα και ηταν μια καλη ευκαιρια να βρεθουμε γιατι στην καθημερινοτητα ειναι δυσκολο να επικοινωνεις συχνα. Τα παιδακια λυσσαξαν στο παιγνιδι και εμεις οι μεγαλοι περασαμε καλα. Και φανταζομαι οταν μεθαυριο το παιδι μου παει σχολειο θα θελω να εχω επαφη με τους υπολοιπους γονεις για να ξερω τι μου γινεται.

Τωρα σε ποια ηλικια θα τον αφησω μονο του εχει να κανει με την ωριμοτητα και την ψυχοσυνθεση του παιδιου καθως και την επιθυμια του. Πριν τα 9 10 παντως δυσκολο μου φαινεται.

Διαφημίσεις

κοιτα vera, ο καθενας κανει τα κουμαντα του... αμα θελει καποιος να καλεσει το συμπαν, ας το καλεσει, ποσως με κοβει εμενα....

(η αληθεια ειναι πως εγω ας πουμε, αν και δεν παιζουν φραγκα γενικως, θα στεναχωριομουν να καλεσω τη μιση ταξη... ή ολη, ή αλλιως παιδακια-φιλοι εκτος σχολειου)

οχι σε παιδοτοπο, σπιτι... δε μ αρεσουν οι παιδοτοποι.. αλλα κι αυτο παλι, ειναι δικη μου αποψη... δεν κατακρινω αυτους που κανουν παρτυ σε παιδοτοπους..

Το να κανεις ενα παρτυ σε παιδοτοπο δεν το θεωρω σνομπαρια, καταλαβαινω πολυ καλα οτι ειναι μεγαλη ευκολια για μια μαμα που θα καλεσει 40 παιδακια με η χωρις συνοδους, ουτε το σπιτι θα της διαλυσουν και θα υπαρχουν κοπελες να ασχοληθουν με τα παιδια (λεμε τωρα, γιατι 2-3 κοπελιτσες δεν υπαρχει περιπτωση να μπορουν να προσεξουν 40 παιδακια).........απλα αυτη η "ευκολια" του παιδοτοπου ηταν που οδηγησε σε αυτο τη μοδα των παιδικων παρτυ με τους μισους κατοικους του δημου μας και στον εξαναγκασμο μας σε ανωφελα εξοδα ειτε ειμαστε αυτοι που καλουμε ειτε αυτοι που μας καλουν......και οι δυο βαζουν πιο βαθια το χερι στην τσεπη απο οτι χρειαζεται.......αν τους αρεσει να πληρωνουν οκ, αλλα το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι παραπονιουνται για πεταμενα λεφτα....

Βλέπεις ότι λαμβάνοντας προσκλήσεις από ανθρώπους που δεν σε ξέρουν και ουσιαστικά ούτε και σε θέλουν καν στο πάρτι τους, στη ουσία σε φέρνουν σε τόσο δύσκολη θέση ώστε να:

1. Πρέπει το παιδί σου να απολογηθεί στα υπόλοιπα γιατί δεν πήγε, χωρις να φανεί ακατάδεκτο και να στιγματιστεί στην τάξη

Για μενα αυτο ειναι το χειροτερο, το οτι θα στεναχωρεθει το παιδι μου επειδη δεν θα το αφησω να παει στη γιορτη που θα πανε ΟΛΟΙ οι συμμαθητες του......νομιζω οτι αυτο θα ειναι το πιο δυσκολο κομματι που θα αναγκαστω να αντιμετωπισω.....

Η αν το αφησω να πηγαινει σε ολα τα παρτυ που θα το καλουν, μετα θα πρεπει κι εγω να ανταποδωσω γιατι θα μου το ζηταει....φαυλος κυκλος! Γι αυτο σας λεω........ωρα να κοπουν αυτα!!!! Αντε εχουμε κριση!!!

Καλά ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι;;;; Αν τα παιδιά σας είναι ακόμα στον παιδικό γιατί να κάνετε πάρτυ σε παιδότοπο με όλα τα παιδάκια;;; Γιατί δεν ζητάτε απο την δασκάλα να γίνει το πάρτυ στον παιδικό και ούτε γονείς ούτε αδέρφια ούτε κανένα πρόβλημα.......;;;;; Εμείς εδώ στο "χωριό" μας, το Χαϊδάρι έτσι το κάνουμε και στους ιδιωτικούς και στους δημοτικούς παιδικούς. Και άμα γουστάρουμε ντε και καλά ταλαιπωρία και έξοδα κάνουμε και στο σπίτι ένα μίνι παρτάκι για τα ξαδερφάκια μας. Εντάξει φαντάζομαι οτι στο Δημοτικό είναι διαφορετικά, δηλαδή θεωρώ οτι δεν θα είναι το ίδιο εύκολο να αφιερώσουν διδακτικές ώρες για πάρτυ αλλά και πάλι εγώ θυμάμαι κάποια παρτάκια "μικρού μήκους" στις τάξεις του δημοτικού για γενέθλια. Μόνο η δασκάλα και μια χαρά...... Δεν ξέρω τώρα πώς είναι τα πράγματα στα δημοτικά, όχι ακόμα δηλαδή......μου' ρχεται κι αυτό σε δυο χρονάκια......

κοιτα vera, ο καθενας κανει τα κουμαντα του... αμα θελει καποιος να καλεσει το συμπαν, ας το καλεσει, ποσως με κοβει εμενα....

(η αληθεια ειναι πως εγω ας πουμε, αν και δεν παιζουν φραγκα γενικως, θα στεναχωριομουν να καλεσω τη μιση ταξη... ή ολη, ή αλλιως παιδακια-φιλοι εκτος σχολειου)

οχι σε παιδοτοπο, σπιτι... δε μ αρεσουν οι παιδοτοποι.. αλλα κι αυτο παλι, ειναι δικη μου αποψη... δεν κατακρινω αυτους που κανουν παρτυ σε παιδοτοπους..

Κι εμενα δε μου αρεσουν.......δεν τον παω σε παιδοτοπους......μια φορα πηγαμε στο παρτυ του ξαδερφου του (που καλεσε ολη τη ταξη του παιδικου) και ζαβλακωθηκαμε τοσο πολυ κι εμεις και το παιδι που ειχαμε 2 μερες πονοκεφαλο........μου το χτυπησαν κιολας μεγαλυτερα παιδακια απο αλλο παρτυ και φυγαμε κλαιγοντας.......

Μου φανηκε πολυ τυποποιημενη διασκεδαση....φαστ φουντ.....οποτε στα τρια χρονια μονο μια φορα πατησαμε το ποδαρακι μας σε παιδοτοπο....

Σχετικα με το αλλο που λες, οτι θα στενοχωριοσουν να μη καλεσεις ολη την ταξη, μου φαινεται περιεργο γιατι δεν εχω τετοια βιωματα.........απο το σχολειο, μεχρι το πανεπιστημιο σε οσα παρτυ πηγα η εκανα, οι καλεσμενοι ηταν βαση φιλιας και γνωριμιας, ποτε δεν καλουσε καποιος ολη την ταξη........και ηταν κατι αποδεκτο απο ολους, δεν περιμενα να με καλεσει ενας συμμαθητης μου η συφοιτητης με τον οποια δεν ειχα ιδιαιτερες σχεσεις.......μου ειναι ακατανοητο γιατι τωρα ειναι αναγκαστικο να καλεσεις ολο τον κοσμο, ακομα κι αν δεν τους ξερει το παιδι σου...

Απλα νομιζω καποιος εκανε την αρχη, εκανε παρτυ και καλεσε το συμπαν, μετα εγινε μοδα κι απο ενα σημειο και μετα γινεται εξ αναγκης.....καλεις επειδη σε καλουν για να μη παρεξηγηθουν....

Καλά ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι;;;; Αν τα παιδιά σας είναι ακόμα στον παιδικό γιατί να κάνετε πάρτυ σε παιδότοπο με όλα τα παιδάκια;;; Γιατί δεν ζητάτε απο την δασκάλα να γίνει το πάρτυ στον παιδικό και ούτε γονείς ούτε αδέρφια ούτε κανένα πρόβλημα.......;;;;; Εμείς εδώ στο "χωριό" μας, το Χαϊδάρι έτσι το κάνουμε και στους ιδιωτικούς και στους δημοτικούς παιδικούς. Και άμα γουστάρουμε ντε και καλά ταλαιπωρία και έξοδα κάνουμε και στο σπίτι ένα μίνι παρτάκι για τα ξαδερφάκια μας.

Αυτο ειναι πολυ καλη ιδεα.......τους πας και μια τουρτα η κι οτι αλλο θες και το γλεντανε τα πιτσιρικια χωρις διακρισεις....

Αυτο ειναι πολυ καλη ιδεα.......τους πας και μια τουρτα η κι οτι αλλο θες και το γλεντανε τα πιτσιρικια χωρις διακρισεις....

Ακριβώς!!!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς όμως πόσο πολύ το γλεντάνε........κοιμούνται για μέρες μετά.....χαχαχαχαχαχα!!!!!!

2 φορές εχω κανει παρτι σε παιδοτοπο και το καταευχαριστηθηκαμε ολοι. Δεν το εκανα για να δειξω οτι ειμαι νεοπλουτη (αλλωστε δεν ειμαι) αλλα ειχα θυμωσει πολυ επειδη οταν καναμε παρτι στο σπιτι καποιος εξυπνακιας ειχε σβυσει τσιγαρο μεσα στο κρυσταλινο ποτηρι μου. Θα μου πειτε τωρα, γιατι ειχα κρυσταλινα ποτηρια.... Ηθελα να περιποιηθω τους καλεσμενους μου....

Εννοειται οτι στα παρτι ηταν συγγενεις μας και λιγοι φιλοι απο το σχολειο των παιδιων. Και παλι εννοειται οτι ειχα υπολογισει το ζευγαρι και τα παιδια τους.

Εγω ομως δεν πηγαινω σε παρτι σε παιδοτοπο με ολο μου το σοι......

Τα παρτι υπερπαραγωγη μου αρεσουν πολυ και το κανω οχι για να δειχτω (αλλωστε οπως ειπα ουτε νεοπλουτη ειμαι, ουτε καν πλουσια δηλαδη) αλλα επειδη πραγματικα το θελω. Πλεον τα παρτι γινονται στο εξοχικο και το καταευχαριστιομαστε!!!

Για εμενα δεν ειναι υποχρεωμενα τα παιδακια που καλω, να κανουν και αυτα παρτι και να με καλεσουν. Οτι θελει ο καθενας νιωθει.

Η κορη μου, εχει παει σε ολα τα παρτι που την εχουν καλεσει (θα κλεισει τα 11). Ειναι κατι που το θελει η ιδια, για να βρεθει με τους συμμαθητες της και να περασουν καλα. Οχι, δεν φοβαμαι που την αφηνω σε ενα ξενο σπιτι. Εχω μιλησει στο παιδι μου απο πολυ μικρο και ξερει τι πρεπει να προσεξει.

Αλλωστε και στα χρονια τα δικα μου, δεν πηγαινα με την μαμα μου στο παρτι, ουτε και κανενα αλλο παιδι.

Περσι που ειχαμε κανει αποκριατικο παρτι, ναι, ηθελα τις μαμαδες και τους μπαμπαδες να καθησουν, να πιουμε τον καφε μας και να γνωριστουμε.

Γενικα το σπιτι μου ειναι ανοιχτο στα παρτι που κανουμε για τα παιδια. Το μονο που δεν επιτρεπεται ειναι το τσιγαρο μεσα στο σπιτι!!! (εννοειται απο τους γονεις... τα παιδια δεν καπνιζουν ετσι και αλλιως!!!!)

οκ ερωτηση....εσεις μεχρι ποτε πηγαινατε συνοδεια με τους γονεις στα παρτυ???γιατι κατι λεγατε για 8-9 χρονων...εγω θυμαμαι στο δημοτικο καπου τεταρτη πεμπτη δημοτικου γονεις δε παιζανε πια...ουτε σε αυτα που εκανα ουτε σε αυτα που πηγαινα....βεβαια το απαγορευεται κλπ ειναι απαραδεκτο αλλα οταν κανεις παρτυ στο παιδακι σου και θες να καλεσεις τους φιλους του/φιλες απο το σχολειο πρεπει δηλ να ερθουν και να σου κατσικωθει και η καθε μανα/θειτσα κλπ και ολο το σοϊ???φατε με τωρα....και ναι δε θα μου αρεσε οταν κανω παρτυ στην τοτε 9χρονη κορη μου να μου σκανε και πιο μικρα πιτσιρικια αδελφακια που θα ειναι πιο μωρα....δηλ πως θα κατσω να τα απασχολησω αυτα???...σταυρωστε με .....

Συμφωνώ με αυτή την τοποθέτηση στο 100%.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Καλά ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι;;;; Αν τα παιδιά σας είναι ακόμα στον παιδικό γιατί να κάνετε πάρτυ σε παιδότοπο με όλα τα παιδάκια;;; Γιατί δεν ζητάτε απο την δασκάλα να γίνει το πάρτυ στον παιδικό και ούτε γονείς ούτε αδέρφια ούτε κανένα πρόβλημα.......;;;;;

Sorry αλλά αυτό, από οικονομικής άποψης τουλάχιστον, το θεωρώ το πλέον άκυρο.

Γνωστή μου που είχε υπολογίσει να καλέσει στα γενέθλια της κόρης της 5-6 παιδάκια από το σταθμό (αυτά που έκανε παρέα η μικρή) συν άλλα τόσα φίλων και συγγενών, τελικά υποχρεώθηκε να οργανώσει πάρτυ (τούρτα, τυροπιτάκια κλπ.) για εξήντα παιδιά:!: (όλο το σταθμό δηλαδή), "γιατί έτσι συνηθίζεται" λέει σε αυτό το σταθμό :shock: . Άσε που δεν ήταν παρούσα στο πάρτυ του παιδιού της γιατί δεν μπορούσε να φύγει από τη δουλειά της (τι να έλεγε; )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...