Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ-ΓΑΛΗΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

καλησπέρα και απο εμένα..! Καινούρια στο forum..και ετοιμόγεννη! ΠΗΤ 10/08/10 και φυσικά θα γεννήσω στην βιοκλινική.! Καμία σχέση οι τιμές με τις υπόλοιπες κλινικές. Μάλιστα αν όλα πάνε καλά, θα μείνω 2 ημέρες σε μονόκλινο. Η τιμή είναι ΜΟΝΟ 790 euro και θα έχω το ζουζουνάκι μου συνέχεια μαζί μου.! Οι μαίες πολύ συνεργάσιμες και ευγενέστατες απο όσο τις γνώρισα. Τα μαθήματα ψυχοπροφύλαξης πολύ ενδιαφέρον, και γενικά θέλω να πιστεύω οτι όλα θα πάνε υπέροχα.! Ανυπομονώ και αγωνιώ μαζί για εκείνη την ώρα..!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 269
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα...:P

ειμαι καινουριο μελος..συγχαρητηρια ολα θα πανε καλα..ποιο ειναι το φυλο του μωρου?εγω εδω κ ενα χρονο προσπαθω αλλα ακομη τιποτα:(

ειμαι καινουριο μελος..συγχαρητηρια ολα θα πανε καλα..ποιο ειναι το φυλο του μωρου?εγω εδω κ ενα χρονο προσπαθω αλλα ακομη τιποτα:(

θα έρθει, μην αγχώνεσαι. να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν. και τότε θα αλλάξουν ΟΛΑ..! Έχεις κάνει καμία άλλη προσπάθεια ή όχι ακόμη?

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

εδω κ ενα χρονο προσπαθω με τον αντρα μου..εκανα ολες τις εξετασεις κ σαλπιγγογραφια κ ολα καθαρες το ιδιο κ ο αντρας μου

το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω σταθερο κυκλο κ δεν ξερω τις μερες ωορηξιας μου κανω 2 με 3 μηνες να μουρθει περιοδο

Διαφημίσεις

μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν !!! επιμονη κα υπομονη.....

ο γιατρός σου τί λέει? είναι σίγουρο οτι δεν έχεις πολυκυστικές ωοθήκες? τι σου συστήνει να κάνεις? Εμένα το πρώτο παιδάκι μου είναι, αν μπορώ να σου λύσω κάποια απορία, πολύ ευχαρίστως.

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

σε οσους γιατρους που εχω παει δεν με βρηκαν πολυκυστικες αυτος με λεει οτι δεν αναπαραγω πολλα ωαρια επειδη δεν εχω σταθερο κυκλο..κ με προτινει για να μην αγχωνομαι να κανω σπερματυχυνση..εγω ομως θελω φυσιολογικα

γνωριζεις για τα χαπια ωορηξιας?κ την ενεση που μεσα σε 36 ωρες πρεπει ναρθεις επαφη

Χρυσοβαλάντω μου καλημέρα. δεν γνωρίζω για αυτά τα χάπια είναι η αλήθεια, ούτε για την ένεση. Ξέρω όμως οτι με τον κατάλληλο γιατρό και πολύ υπομονή μπορεί να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν να ρωτήσεις τον γιατρό σου για αυτές τις απορίες και αν δείς οτι δεν συννενοείσαι, τότε μήπως να αλλάξεις γιατρό? Αυτό σου το λέω απο εμπειρείες σε φίλες μου οι οποίες δεν έκαναν σπερματέγχυση, ούτε εξωσωματική και όμως μαζί με την βοήθεια του γιατρού - και του Θεού - περιμένουν τώρα τα μωράκια τους. Και μιλάμε για περιπτώσεις όπου υπήρχαν μόνο 5% πιθανότητες να μπορέσουν γενικώς να κάνουν παιδί. Τον γιατρό σου τον εμπιστεύεσαι? Δείχνει τον κατάλληλο ζήλο να σε βοηθήσει?

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

να ρωτησω,τα αναλωσιμα τα χρεωνουν ετσι και αλλιως;τα χρησιμοποιησεις δεν τα χρησιμοποιησεις;για να μην κουβαλαω αδικα μαζι μου σερβιετες και τετοια

Διαφημίσεις

καλημέρα. νομίζω πως σερβιετες δεν ειναι μεσα στα αναλώσιμα. εγω τουλαχιστον ειχα μαζι.αναλωσιμα θεωρουν γαζες παυσιπονα κλπ. εκει γεννησα. σε γενικες γραμμες ευχαριστημενη. οι κοπελες πολυ καλες! το μονο που με στεναχωρησε ειναι το οτι μας κλεψανε την μηχανη κ το κιν την ωρα που γεννουσα απο το δωματιο. ημουν σε δικλινο μονη κ οταν γεννουσα καποιος μπηκε προφανως ανοιξε την ντουλαπα κ τα σουφρωσε. παραπονεθηκαμε κ μας καναν εκπτωση 20% τεσπα ειχα να ασχοληθω με το παιδακι μου εκεινη τη μερα και δεν ηθελα να συγχυστω

M6bap3.png

cik1p3.png

300??? εισαι σίγουρη? εχω την αποδειξη που μου κοψανε. θα την βρω και θα γραψω αναλυτικα αυριο. παντως σε μενα βγηκε περιπου στο 1000αρικο σε δικλινο αλλα προανεφερα πως ειχα εκπτωση 20%.

M6bap3.png

cik1p3.png

κορίτσια σκέφτομαι να γεννήσω στον γαληνό, μιας και ο γιατρός μου ξεγεννάει κι εκεί, και μου είπε πως είναι καλύτερες οι τιμές, όσον αφορά το οικονομικό. έχει καμιά σας εμπειρία από κεί? θα ήθελα να ακούσω γνώμες και όσες περισσότερες λεπτομέρειες έχετε!

κοριτσια το προγραμα των 2 ημερων δεν θα σας βγει πανω απο 700 ευρω, οσο για την μαια στο σπιτι δεν ειναι αναγκαια αν εχετε καποιον νεο ορεξατο παιδιατρο που κανει καυοικον επισκεψεις. αρχισε δε και το πακετο καισαρικη των 3 ημερων με περιπου 900 ευρω. το συμαντικοτερο ομως ειναι ο γιατρος σας να ελεγχει τις χρεωσεις για να μην γινονται πονηριες, ο δικος μουστην προηγουμενη γεννα στην γενικη πηρε το τιμολογιο και χωρις πολλα πολλα εκοψε περι τα 300 ευρω απο αυτοματες χρεωσεις που γινονται χςρις νοημα, καποιοι φοβουνται να το κανουν αλλα καποιοι ..δεν ξερω ..εχουν τσαγανο δημοσιες σχεσεις? και μπορουν να προστατευουν το πορτοφολι των ασθενων τους

κοριτσια το προγραμα των 2 ημερων δεν θα σας βγει πανω απο 700 ευρω, οσο για την μαια στο σπιτι δεν ειναι αναγκαια αν εχετε καποιον νεο ορεξατο παιδιατρο που κανει καυοικον επισκεψεις. αρχισε δε και το πακετο καισαρικη των 3 ημερων με περιπου 900 ευρω. το συμαντικοτερο ομως ειναι ο γιατρος σας να ελεγχει τις χρεωσεις για να μην γινονται πονηριες, ο δικος μουστην προηγουμενη γεννα στην γενικη πηρε το τιμολογιο και χωρις πολλα πολλα εκοψε περι τα 300 ευρω απο αυτοματες χρεωσεις που γινονται χςρις νοημα, καποιοι φοβουνται να το κανουν αλλα καποιοι ..δεν ξερω ..εχουν τσαγανο δημοσιες σχεσεις? και μπορουν να προστατευουν το πορτοφολι των ασθενων τους

η μαία έρχεται αναγκαστικά στο σπίτι. το συζήτησα μαζί τους χθές. σαν κλινική έχουν υποχρέωση για 4 ημέρες να παρακολουθούν την μητέρα και το μωρό. απο την στιγμή που κάποια θα κάνει παραμονή 2 ημερών, η μαία θα πηγαίνει σπιτι της για της επόμενες 2 μέρες. η χρέωση είναι 30ευρώ. και αν χρειαστεί θερμοκοιτίδα για το μωράκι, φέρνουν αυτοί απο την κλινική.

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

Διαφημίσεις

τουλαχιστον μεχρι που γεννησα εγω η μαια δεν ηταν υποχρεωτικη (στο σπιτι) η κουμπαρα μου εκατσε 2 μερες (αν κ ο γιατρος της διαφωνουσε) και πηρε δικη της μαια στο σπιτι. η χρεωση ηταν οντως 30?

M6bap3.png

cik1p3.png

τουλαχιστον μεχρι που γεννησα εγω η μαια δεν ηταν υποχρεωτικη (στο σπιτι) η κουμπαρα μου εκατσε 2 μερες (αν κ ο γιατρος της διαφωνουσε) και πηρε δικη της μαια στο σπιτι. η χρεωση ηταν οντως 30?

αλήθεια? εμένα μου είπαν οτι αν ο γιατρός μου δεν συμφωνεί να β΄γώ στις 2 ημέρες, θα πρέπει να παραμείνω.

μου το είπε και ο γιατρός μου αυτό που είναι υπέρ του προγράμματος των 2 ημερών. Απλά μου ξεκαθάρισε, πως "ΑΝ" χρειαστεί, θα πρέπει να μείνω.

Η μαία που μας έκανε τα μαθήματα ψυχοπροφύλαξης, μας είπε πάντως πως αποκλειστική ευθύνη για την μαμά και το μωρό για τις 4 πρώτες ημέρες, φέρει η κλινική, και γι'αυτό είναι και υποχρεωτική η επίσκεψη της μαίας για 2 ημέρες.

εγώ φυσικά και θα της πώ να έρθει, γιατί δεν έχω άλλη και γιατί πρώτο μωράκι είναι...όλο και κάποια απορία φαντάζομαι θα έχω, και σίγουρα για να δει και το μωράκι για τυχόν ίκτερο που μπορεί να παρουσιάσει.

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

βρε κοριτσια και μεσα στη τιμη των 700 ευρω τι περιλαμβανει?Γιατι παραπανω διαβασα οτι το δικλινο κοστιζει γυρω στα 1000 ευρω. τι ισχυει τελικα? και αν επιτρεπεται πεστε μας και τους γιατρους σας.Γιατι και ο δικος μου στη βιοκλινικη ειναι αλλα δεν εχω καποια φιλη που να εχει εμπειρια και απο τη κλινικη και απο τον ιδιο γιατρο.Μεινατε ευχαριστημενες απο τη κλινικη?

qOUNp2.png.

βρε κοριτσια και μεσα στη τιμη των 700 ευρω τι περιλαμβανει?Γιατι παραπανω διαβασα οτι το δικλινο κοστιζει γυρω στα 1000 ευρω. τι ισχυει τελικα? και αν επιτρεπεται πεστε μας και τους γιατρους σας.Γιατι και ο δικος μου στη βιοκλινικη ειναι αλλα δεν εχω καποια φιλη που να εχει εμπειρια και απο τη κλινικη και απο τον ιδιο γιατρο.Μεινατε ευχαριστημενες απο τη κλινικη?

το δίκλινο κοστίζει 900 ευρώ για 4 ημέρες.

για 2 ημέρες κοστίζει 630 ευρώ.

υπολόγισε αναλώσιμα, αναισθησιολόγο και παιδίατρο 500ευρώ.

πότε γεννάς? εγώ μέχρι 10 Αυγούστου, οπότε τότε θα σας πώ αν έμεινα ευχαριστημένη.

πάντως απο γνωστές και φίλες που συζητάω, όσες γέννησαν εκεί έχουν μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένες.

μπορείς να πάς να δείς του χώρους του τοκετού, τα δωμάτια, να πάρεις πληροφορίες και φυσικά να ρωτήσεις ότι θέλεις.

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

μια παραινθεση, τον ανισθησιολογο δεν τον χρεωσαν στο τελικο τιμολογιο. τον πληρωσαμε επιτοπου. ηταν αρκετα ενοχλητικος. με το που γεννησα και ημουν ακομη μεσα στην αιθουσα τοκετουερχεται και λεει να σας ζησει 150 ειναι η αμοιβη μου (αν θυμαμαι καλα τοσα ηταν) επειδη αυριο φευγω διακοπες (πασχα) πληρωστε με. ετρεχε ο αντρας μου στην τραπεζα να βγαλει λεφτα. και στη διπλανη κοπελα το ιδιο εκανε. η πλακα ηταν οτι την επομενη μερα ηταν παλι εκει. τι να πω πεσαμε σε μοσχαρι! χωρια το οτι με χιλιοτρυπησε για να μου κανει επισκληριδιο. δεν εβρισκε λεει κενα στη σπονδυλικη μου στηλη.

M6bap3.png

cik1p3.png

μια παραινθεση, τον ανισθησιολογο δεν τον χρεωσαν στο τελικο τιμολογιο. τον πληρωσαμε επιτοπου. ηταν αρκετα ενοχλητικος. με το που γεννησα και ημουν ακομη μεσα στην αιθουσα τοκετουερχεται και λεει να σας ζησει 150 ειναι η αμοιβη μου (αν θυμαμαι καλα τοσα ηταν) επειδη αυριο φευγω διακοπες (πασχα) πληρωστε με. ετρεχε ο αντρας μου στην τραπεζα να βγαλει λεφτα. και στη διπλανη κοπελα το ιδιο εκανε. η πλακα ηταν οτι την επομενη μερα ηταν παλι εκει. τι να πω πεσαμε σε μοσχαρι! χωρια το οτι με χιλιοτρυπησε για να μου κανει επισκληριδιο. δεν εβρισκε λεει κενα στη σπονδυλικη μου στηλη.

πλάκα κάνεις...!!!!!!!!!! τέτοια γαϊδουριά??? αν είναι δυνατόν!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

Κοριτσια καλησπερα!!!Γεννησα και εγω στη βιοκλινικη τελη Δεκεμβρη!!Μπορω να πω οτι σε γενικες γραμμες εμεινα ευχαριστημενη,ιδιως απο τις μαιες που ηταν ολες προθυμες να βοηθησουν οποιαδηποτε στιγμη και πολυ υπερ του θηλασμου!Βεβαια...εχω να πω οτι τελικα πληρωσαμε παραπανω απο οσα υπολογιζαμε πριν τον τοκετο αφου σου χρεωνουν αναλωσιμα τα οποια δε μπορεις να ελεγξεις....Επισης ο αναισθησιολογος και ο παιδιατρος ηταν απιστευτοι αφου οταν ηρθαν για να τους πληρωσουμε μας ζητησαν αλλη τιμη φυσικα με αποδειξη και αλλη τιμη χωρις!!!!!Ομως να σημειωσω εδω οτι οταν πηγαμε και ρωτησαμε πριν γεννησω για τις τιμες μας ειπαν αυτες που ηταν χωρις αποδειξη και δε μας το ξεκαθαρισαν απο την αρχη!Καναμε ψιλοφασαρια κια τελικα πληρωσαμε τις τιμες χωρις αποδειξη αλλα με αποδειξη!(ελπιζω να γινομαι κατανοητη)και φυσικα ειπαμε στη προισταμενη οτι το λιγοτερο που μπορουν να κανουν ειναι οταν ερχονται τα ζευγαρια να ενημερωθουν να τους το ξεκαθαριζουν........

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Επισης να συμπληρωσω οτι εκανα καισαρικη,εμεινα 3 βραδια αλλα πληρωσα 4(και οχι 5 κατι ηταν κι αυτο! :) )

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Επισης να συμπληρωσω οτι εκανα καισαρικη,εμεινα 3 βραδια αλλα πληρωσα 4(και οχι 5 κατι ηταν κι αυτο! :) )

εχει λιγες μερες που ξεκινησε το πακετο καισαρικης 3 ημερων και συμφερει πολυ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...