Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικά επιπλα

Recommended Posts

Δεν το πιστευω οτι εχουμε παρει το ιδιο.....

Havvana ...εγω το πηρα σε λευκο ??? (ντεκαπε ) Εσυ ?τι χρωμα ?

Την καρεκλα θηλσμου απο που την πηρεις .Εκει εχουν μια πολυ καλη με σκαμπο αλλα το χρωμα δεν ειναι ιδιο ακριβως ..εχεις καμια ιδεα ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 96
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω απ' το bebejou πηρα το vigo το λευκο... Ειναι εντελως απλη η γραμμη του και γι' αυτο μου αρεσε....

Εχω ζωγραφισει τους τοιχους στο δωματιο κι ετσι ηθελα κατι απλο γιατι αλλιως θα "βαραινε" πολυ!

Παντως πραγματικα εχει διαφορετικο στυλ απο τα υπολοιπα που ειχα δει πριν!

32e4p3.png

wdwIp3.png

Υποθέτω ότι το bebejou είναι για αυτούς που θέλουν κάτι απλοικό αλλά στυλάτο. Εγώ πχ που ήθελα χρώμα στα έπιπλα που θα αγόραζα δεν βρήκα αυτό που ήθελα εκεί...Ωστοσο σίγουρα θα πάρω την κουνιστή καρέκλα με το σκαμπουδάκι. :lol:

Δεν το πιστευω οτι εχουμε παρει το ιδιο.....

Havvana ...εγω το πηρα σε λευκο ??? (ντεκαπε ) Εσυ ?τι χρωμα ?

Την καρεκλα θηλσμου απο που την πηρεις .Εκει εχουν μια πολυ καλη με σκαμπο αλλα το χρωμα δεν ειναι ιδιο ακριβως ..εχεις καμια ιδεα ?

Το εχω παρει στο ιδιο χρωμα της φωτο :D

Η καρεκλα που εγραψα ειναι μια πολυθρονα ψαθινη με μαξιλαρια που την πηρα απο ασχετο μαγαζι μα ταιριαζει χρωματικα.ηθελα να μπορω να τον θηλαζω στο δωματιο του, γιατι με τις συχνες επισκεψεις των συγγενων,ηθελα να εχουμε την ηρεμια μας και την ζεστασια μας,χωρις θεατες! :D Ειναι απλη και φαρδια,ετσι εβαζα και ενα μαξιλαρι κατω απο το χερι μου για περισσοτερη ανεση :wink:

Το μαγαζι ηταν το ικια στην γλυφαδα στην πλατεια Κυπρου(δεν ξερω αν υπαρχει ακομα :roll: )

Καλημερα κοριτσια .....Κοιτα να δεις που θα κανουμε club Bebe jou .

Πλακα πλακα εχουν ομορφα πραματακια- εκει ---λιγο ακριβουλια αλλα ομορφα .

Και εχουν και καλη εξυπηρετηση .

Την καρεκλα πηγα και την Ξαναειδα ...θα παρω αυτην ---.

Summerday εχουν παντως και πιο κλασσικα πολυχρωμα επιπλα με ζωφραφιες και τετοια ...Εμενα μπορει να μην ταιριαζαν στο χωρο μου αλλα ηταν πολυ ρομαντικα .

Διαφημίσεις

Ναι, στο bebejou εχουν και πολυχρωμα της sauthon!

Ειναι χρωματιστα, με χαρουμενα σχεδιακια και απλες γραμμες... Απλως εμενα δε μου πηγαινε πολυχρωμο στον χωρο μου...

Δειτε εδω:

http://www.sauthon.com/united-kingdom/Bed-baby-bedroom-child-Sauthon.htm

32e4p3.png

wdwIp3.png

Ειναι χρωματιστα, με χαρουμενα σχεδιακια και απλες γραμμες... Απλως εμενα δε μου πηγαινε πολυχρωμο στον χωρο μου...

Δειτε εδω:

Όμορφα αλλά απλά...αν θέλεις κάτι πιο παιδικό, πιο χαρούμενο...με χρώματα της επιλογής σου...τότε....?

Δειτε εδω:

Όμορφα αλλά απλά...αν θέλεις κάτι πιο παιδικό, πιο χαρούμενο...με χρώματα της επιλογής σου...τότε....?

τοτε απλως επιλεγεις κατι αλλο ή απευθυνεσαι σ καποιον που κατασκευαζει παιδικα επιπλα για να επιλεξεις τα χρωματα και τα σχεδια που σε εκφραζουν... :wink:

32e4p3.png

wdwIp3.png

Κοριτσια

Πας στο καταστημα που θες και διαλεγεις ενα ελληνικο που ουσιαστηκα ειναι ας πουμε χειροποιητο και το φτιαχνεις οτι χρωμα θες και με οτι ζωγραφια θες ..

Εμενα η κουμπαρα μου ψωνισε απο το ιδιο μαγαζι με εμενα αλλα δεν ηθελε εισαγωγης οποτε της το εφτιαξαν οπως ηθελε.Και τους εδωσε και φωτιγραφια της ΑΕΚ και της την εβαλαν......Τρελαθηκε ο αντρας της ---αρρωστος με την ΑΕΚ

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Mπορειτε να μου πειτε που ειναι το καταστημα της Bebe-jou?

Θα ξετρελαθείς στο λέω με βεβαιότητα! Εμείς θα ψωνίσουμε από κει κρεβατάκι και προίκα του πρίγκηπά μας

Διευθύνσεις

Χαλανδριου 22, Αγ. Παρασκευή

Πρωτόπαππα 64, Ηλιούπολη (είναι λίγο μικρό)

Λεωφ. Λαυρίου 123, Παιανία

Αγ. Γλυκερίας 36, Γαλάτσι

• 5 months later...

Διαφημίσεις

Μα δεν κατάλαβες... Σκοπεύω να πάω παντού!!!

Ο Δήμας μου πέφτει λίγο μακριά, αλλά αν δεν βρω στα άλλα θα πάω και μέχρι εκεί. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Ο Δήμας έχει απίστευτη ποικιλία..εγώ δεν ήξερα τί να πρωτοδιαλέξω....!!!

Καμία σχέση με τα bebejou...

• 2 εβδομάδες μετά...

Η σελίδα των bebe-jou δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα... αλλά από αυτα τα λίγα που έχει καταλαβα ότι είναι μακράν τα καλύτερα σχέδια που έχω δει ως τώρα...

http://bebejou.gr/index.php

πρέπει να πάω λίαν συντόμως...

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

• 3 months later...

Κορίτσια,είδα στον οδηγό βρεφανάπτυξης του prenatal ένα υπέροχο δωματιάκι, το havanna.Πήρα τηλ και μου είπαν τιμές, αλλά δεν ήξεραν αν υπάρχει αυτή τη στιγμή δυνατότητα παραγγελίας (μάλλον όχι).Τιμές μου είπαν κούνια 359e,αλλαξιέρα 619e και ντουλάπα 899e.Το θέμα είναι πως πάνω αριστερά η σελίδα έγραφε bebe-jou, άρα μάλλον συνεργάζονται. Η απορία μου είναι η εξής:Μήπως η prenatal χρεώνει παραπάνω, αφού και αυτή τα παίρνει από αλλού; :roll: Είμαι Θεσσαλονίκη και ή πρέπει να πάρω τα συγκεκριμένα μέσω prenatal (και αν έχει και άλλα στο bebe-jou ακόμα πιο ωραία και ίσως πιο φθηνά;;;; :lol: ) ή, αν μπορούσα να δω όλα τα σχέδιά τους (που απ' ότι διάβασα παραπάνω δεν υπάρχουν όλα στην ιστοσελίδα τους), θα μπορούσαμε να διαλέξουμε και να τα ανεβάσει ο σύζυγος μου από Αθήνα.Αχ, μου άρεσε πολύ το στιλ τους...Γιατί να μην έχει και εδώ;;;;

Έχει καμιά το συγκεκριμένο δωμάτιο;;

Οι τιμές γενικά εκεί κυμαίνονται;;;

Vd4Sp3.png

κοριτσια ειναι τα πιο ωραια ..αλλα και απο τα πιο ακριβα :roll: υπαρχουν παντως και μαγαζια που ειναι απκλειστικα bebe-jou απλα ..εχετε στο νου σας να παραγγειλετε σχετικα νωρις..αν δεν υπαρχουν σε στοκ ..κανουν 2-3 μηνες να παραδωσουν ...

Σε μια ξαδερφη μου τα εφεραν "λαθος" ....και για αντικατασταση περασαν αλλοι 3 μηνες

0sb2p3.png

Εμεις ηταν να τα παρουμε απο αλλου, αλλα τωρα λεμε για bebe jou λογω ασφαλειας...ειναι το πιο σημαντικο νομιζω.

Μηπως ξερει καμμια ποιο ειναι μεγαλυτερο καταστημα, του Χαλανδριου ή της Παιανιας? Γιατι ειμαστε κοντα και στα δυο.

Αχ βρε κορίτσια, έχω καταμπερδευτεί (ευχάριστα μπερδέματα,δε λέω!!!),αλλά είμαι αισίως στον όγδοο μήνα, ετοιμαζόμαστε σε 3 βδομάδες για μετακόμιση :roll::roll::roll: (αν δε μας προλάβει η...γέννα!!!Και στο γάμο τα ίδια!1,5 χρόνο πριν διαλέξαμε ημερομηνία και στο τέλος τρέχαμε σαν τρελοί!Το'χω στο αίμα μου...αλλιώς δεν το απολαμβάνω φαίνεται!!!), δεν έχω διαλέξει καρότσι, επιπλάκια κτλ. -μία βαλίτσα ρούχα και φορμάκια όμως πήρα!!!- για να μην αναφέρω τα του σπιτιού (κρεβατοκάμαρα, οικιακές συσκευές κτλ.)

Λοιπόν στο θέμα μας!Τώρα μου αρέσουν 3 δωματιάκια από το bebe-jou και προσπαθώ μέσω τηλεφώνου να μάθω τιμές,διαστάσεις κτλ.Αν κάποια κοπέλα από Αθήνα έχει πάει σχετικά πρόσφατα και έχει αυτά τα στοιχεία pleeeeeaaaassseeee ας τα γράψει, γιατί άκρη δε βγάζω και βλέπω τον καημένο τον αντρούλη μου να κατεβαίνει Αθήνα και να πελαγώνει μόνος του για τα επιπλάκια που θέλω εγώ η προκομμένη και το μπεμπάκι να ψάχνει παιδικό δωμάτιο και να μη βρίσκει!!!Μου αρέσουν τα: Havanna white, Vigo Sant Brown και Hawai Ivory!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!

Vd4Sp3.png

Κλαίρη, σε ευχαριστώ!!!Τώρα είδα το τηλ στο Χαλάνδρι, αλλά σε ένα άλλο κατάστημα που πήρα μου είπαν πως είναι πολιτική της εταιρίας να μη δίνουν τιμές από το τηλ!!!Μήπως είμαι τυχερή και δουλεύεις εκεί;;;; :lol::lol:

Vd4Sp3.png

Δεν ξερω ακομα τις τιμες τους εδω, αλλα στην επισημη ιστοσελιδα της εταιρειας, οι τιμες για κρεβατακια ειναι ΠΟΛΥ καλες....κυμαινονται απο 100-300 λιρες η ακριβοτερη (σε Ευρω βγαινει λιγοτερα)!!!!!!

Δειτε

Ελπιζω να μην μας πουν κανενα 400 Ευρω τη φθηνοτερη κουνια εδω, ε????

magda πες μας αν βρεις τιμες ουτε εμενα μου ελεγαν απο τηλ..... :(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...