Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας όσον αφορά τα έπιπλα για το δωμάτιο του παιδιού. Μου αρέσουν πάρα πολύ κάποια δωμάτια στο ΗΡΑ αλλά και της kitten. Εχει ψωνίσει κάποια από εσάς από Λητώ ή Mothercare; Ξέρετε κάποιο άλλο μαγαζί που αξίζει να ρίξουμε μια ματιά;

an1cCqX00001110MDAwODM1ZHwwMDAwMTExZGF8RWxlbmkgaXMgaGVyZSBmb3I.gif

Διαφημίσεις

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δες λίγο εδώ:

http://www.bebekarras.gr/

έχει τις μισες τιμές κυριολεκτικά από τα υπόλοιπα....και είναι πολύ καλός σε ποιότητα..απλά δεν πληρώνεις βιτρίνα γιατί είναι βιοτεχνία...κι εγώ συστημένη πήγα,αν δεν το ξέρεις δεν το βρίσκεις με τίποτα...

Άντε και με το καλό να έρθει το μωράκι σου... :)

Διαφημίσεις

Πολύ καλές τιμές σε κάπως επώνυμα έπιπλα (π.χ. Pali) έχει το "Νινάκι" στην διασταύρωση Αλ. Παναγούλη και Λ. Ηρακλείου στην Ν. Ιωνία. Επίσης πολύ καλές τιμές και σε επώνυμα αλλά και σε καλά χειροποίητα έπιπλα με ζωγραφιές της επιλογής σας έχει και το Excellent το οποίο βρίσκεται επί της Αλ. Παναγούλη, ένα κτίριο πριν την γωνία με την Λ. Ηρακλείου στα 30 μέτρα από το Νινάκι. Στην ουσία τα χωρίζει η Λ. Ηρακλείου.

Και στα δύο οι τιμές είναι πολύ καλές αλλά σηκώνουν και παζάρι. Αν χρειαστείς τηλέφωνα και δεν τα βρεις από το 11888 πες μου να ψάξω τίποτα παλιές αποδείξεις.

aECcp2.png

3vQ5p2.png

• 1 month later...
Πολύ καλές τιμές σε κάπως επώνυμα έπιπλα (π.χ. Pali) έχει το "Νινάκι" στην διασταύρωση Αλ. Παναγούλη και Λ. Ηρακλείου στην Ν. Ιωνία. Επίσης πολύ καλές τιμές και σε επώνυμα αλλά και σε καλά χειροποίητα έπιπλα με ζωγραφιές της επιλογής σας έχει και το Excellent το οποίο βρίσκεται επί της Αλ. Παναγούλη, ένα κτίριο πριν την γωνία με την Λ. Ηρακλείου στα 30 μέτρα από το Νινάκι. Στην ουσία τα χωρίζει η Λ. Ηρακλείου.

Και στα δύο οι τιμές είναι πολύ καλές αλλά σηκώνουν και παζάρι. Αν χρειαστείς τηλέφωνα και δεν τα βρεις από το 11888 πες μου να ψάξω τίποτα παλιές αποδείξεις.

ΕΓΩ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΧ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΤ

ΤΟ EXCELLENT EXEI KΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΑ

To Λητώ έχει μεγαλύτερη ποικιλία. Ποιοτικά και τα δύο είναι πολύ καλά. Κοίταξε και το ΗΡΑ. Εμείς από εκεί πήραμε και γενικά είμαστε ευχαριστημένοι. Το κατάστημα της Καλλιθέας είναι πολύ καλό. Να προσέξεις μόνο να ανεβαίνει το στρώμα. Είναι σημαντικό. Καλό ψάξιμο!

Εμείς είχαμε πάρει καρότσι και κούνια από ένα πρατήριο στο Μενίδι, μου φαίνεται Αστερίας λεγόταν και ήταν στη λεωφόρο Φιλαδελφείας...΄Είχε έναν ολόκληρο όροφο με κούνιες σε παλιότερα σχέδια, τα οποία δεν γίνονταν παραγγελία, τα έπαιρνες όπως ήταν... Βρήκα μια πολύ ωράια κούνια σέ σκούρο καφέ με ουδέτερη ζωγραφιά με αρκουδάκια 200 Ευρώ + γύρω στα 70 Ευρώ το στρώμα.... Το καρότσι 150 Ευρω και με βόλεψε αρκετά... Αλλα επιπλα δεν πήρα, δεν μου χρειάζονταν....

Στο Λητώ είχα πάει αλλά οι τιμές ήταν αρκετα ακριβες, στο ΗΡΑ επίσης... Δε νομιζω οτι αξίζει να δώσεις μια περιούσια για επίπλα που δε θα χρησιμοποιηθουν για πολλά χρόνια...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ τα επιπλα (κρεββατάκι-αλλαξιερα +στρωμα) τα παράγγειλα απο τον Αστερία. Τα διάλεξα απο έναν κατάλογο που ειχε πέσει στα χέρια μου και μου τα έστειλαν Κρήτη.

Ειμαι πολύ ευχαριστημένη και απο τιμές είχαν μεγάλη διαφορά απο τα καταστήματα εδώ.

Και εγω απο τον Αστερια ψωνισα κουνια και καροτσι ..Ειναι και στην περιοχη μου οποτε δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου ..

Την αλλη εβδομαδα με το καλο περιμενουμε να τα παραλαβουμε !!

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

vazelaki αν και... vazelaki :lol: ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!

Μπράβο κι ευχαριστούμε!!!!!!!!

Εαν σου αρεσουν οι απλες γραμμες και οι πιο μοντερνες πηγενε στα bebe jou ....Καμια σχεση με οποιοδιποτε εχεις δει ....και απο ποιοτητα απιστευτη.

• 4 weeks later...

Βρε κορίτσαι που μπορώ να βρω κούνια που γίνεται κρεβάτι, λίκνο και έχει και συρταριέρα?? έχω δει στην Κρήτη και δεν μπορώ να βρω στην ΑΘήνα , απίστευτο?????????

vazelaki αν και... vazelaki :lol: ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!

Μπράβο κι ευχαριστούμε!!!!!!!!

Εαν σου αρεσουν οι απλες γραμμες και οι πιο μοντερνες πηγενε στα bebe jou ....Καμια σχεση με οποιοδιποτε εχεις δει ....και απο ποιοτητα απιστευτη.

Klairi εχεις τη διεύθυνση? κι εγώ εκεί θέλω να πάω. Είδα στο Internet κάποια έπιπλά τους και τα ερωτεύτηκα!!

εγω ψαχνω για μια συρταριερα, γιατι κρεβατι εχω αλλα τη θελω στο χρωμα της καρυδιας μαζι με αλλο χρωμα και ζωγραφια. Πηγα στα Λητω αλλα ειχε κατι γυρω στα 380 ευρω τα οποια σαν ποιοτητα δε μ'αρεσαν καθολου, ουτε σαν σχεδιο κιολας

εχετε κατι να προτεινεται, οικονομικο και ομορφο??

Στο 'Δήμα' κορίτσια στο Κορωπί έχετε πάει? Έχει πράγματι τόσο μεγάλη ποικιλία όσο λένε?

Κορίτσια στο Δήμα στο Κορωπί πήρα και εγώ τα έπιπλα και τα πράγματα μου.Έχει απίστευτη ποικιλία και ξέρω ότι ο Δήμας ήταν πρώτα Λητώ.Η διαφορά με τα Λητώ είναι ότι τώρα κάνει ακομη καλύτερες τιμές από αυτά.Θα πάθετε πλάκα από την ποικιλία και τις τιμές.Εμείς δεν ξέραμε τί να διαλέξουμε.Αξίζει να πάτε από περιέργεια και μονο....

Καλημερα Κοριτσια

Εγω ψωνισα απο τα bebe jou -Εχει τελειως διαφορετικα και η ποιοτητα τους ειναι παρα πολυ καλη ----

Εχουν και τα κλασικα ελληνικα αλλα εμενα δεν μου αρεσαν .

http://www.bebe-jou.com

Φιλια Κλαιρη

Συμφωνω και εγω!!!!!ειναι παρα πολυ καλα σαν επιπλα!!!

Οταν πηραμε τα επιπλα για το δωματιο του Αλεξανδρου οι φιλοι μας, μας ρωτουσαν απο που τα πηραμε και αν υπαρχουν και για το υπολοιπο σπιτι :lol:

Αυτα που πηραμε εμεις ειναι τα επιπλα απο την σειρα little friends .Θα τα επιλεξετε απο την collection.Η κουνια εχει στην κατω πλευρα το ιδιο σχεδιο ψαθας που εχουν τα συρταρια!Την κουνια μετατρεπεται σε μονο κρεβατι μολις το μωρακι μεγαλωσει.Εμεις βαλαμε και μια πολυθρονα με ψαθα για την ωρα του θηλασμου,ενω την ντουλαπα δεν την επιλεξαμε γιατι εχει εντοιχισμενη στο δωματιο του.

Ειναι ειλικρινα πολυ καλη επιλογη και υπαρχει καταστημα στην Ελλαδα.