Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ταν ένας ευγενέστατος κύριος, για αρχή μου είπε να πάρω τον πλήρη κατάλογο από Λητώ ή Bebehome τη Θεσσαλονίκη και μόλις διαλέξω, θα ξαναπάρω!!!Χίλια ευχαριστώ...

Αν κάποια όμως ξέρει τιμές κτλ. ας μας πει, γιατί χωρίς τιμές...πώς να διαλέξω;; :lol::lol:

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ......

ΠΗΡΑ ΤΗΛ....

Η ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ 280 ΕΥΡΩ...

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΕΔΩ??????

788 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock:

και η κυριουλα ειχε το θρασος να μου πει οτι ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!!

καμμια αλλη που νιωθει ευρωπαια????

Αααα...μωρέ θα έρθει η μέρα που θα το βάλω το σχέδιο μπροστά και ποιος μας πιάνει!!!Εκτελούνται διήμεραι εκδρομαι εις τας Ευρώπας, εις ανεύρεσην και αγοράν ευάρεστων αγαθών, και δη βρεφικών ειδών, προς τέρψιν των απανταχού Εληνίδων μητέρων!!!!!!Αν δεν υπήρχε όριο βάρους στο αεροπλάνο ένα Λονδινάκι ή Γαλλία ή Ολλανδία (bebe-jou) κτλ. θα το χτυπούσα, θα έκανα και τις βόλτες μου, θα έπαιρνα και ό,τι ήθελα και θα μου έμεναν και χρήματα!!!π.χ. μου έφερε η αδερφή μου από Λονδίνο έναν άριστης ποιότητας πανέμορφο υπνόσακο, από έξω βελουτέ και μέσα 100%βαμβακερό, μπεζ με ιβουάρ, με ένα διακριτικό αρκουδάκι και το πήρε 6 λίρες!!!Εδώ αυτή η ποιότητα έχει...70 ευρώ!!!Μα γιατί;;;Για να μη μιλήσω για τα ρουχαλάκια!!!Ουφ!!!Συγχίστηκα μεσημεριάτικα και θα μου κάτσει η μακαρονάδα!!!!!!

Vd4Sp3.png

• 1 month later...

Γειά σας κορίτσια!

εγώ τα έπιπλα τα πήρα από το ΙΚΕΑ που είναι φτηνά και απλά. Έκανα όμως ένα παραμυθένιο δωμάτιο με ταπετσαρίες και ωραίες κουρτίνες από το κατάστημα I.D Workshop στη Γλυφάδα. Το κατάστημα είναι στο Εμπορικό Κέντρο πάνω στη Μεταξά απέναντι από το κολυμβητήριο. Εκεί η Έλενα ήταν πολυ εξυπηρετική και με καθοδήγησε πως να κάνω το δωμάτιο της μπέμπας μου κουκλίστικο χωρίς να ξοδέψω μία περιουσία. Η κοπέλα είναι διακοσμήτρια και έχει καταπληκτικές ιδέες, χωρίς να σε χρεώνει για αυτές.

Έχει και website αλλά εκεί δεν φαίνεται ότι κάνει παιδικά δωμάτια. http://www.idw.gr/. Εγώ τη βρήκα μέσω ενός κοινού φίλου από ένα group που έχει κάνει στο facebook http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=71680776816&ref=ts, Παιδικά δωμάτια εν δράσει.

Ρίξτε μια ματιά, εμένα έκανε τη διαφορά στο δωμάτιο μας :-)))

• 5 months later...

Διαφημίσεις

ΕΜΕΙΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ! ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΜΙΣΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ!!!!!!!!!!

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας όσον αφορά τα έπιπλα για το δωμάτιο του παιδιού. Μου αρέσουν πάρα πολύ κάποια δωμάτια στο ΗΡΑ αλλά και της kitten. Εχει ψωνίσει κάποια από εσάς από Λητώ ή Mothercare; Ξέρετε κάποιο άλλο μαγαζί που αξίζει να ρίξουμε μια ματιά;

Καλημερα κοριτσακι ! εγω τα ειχα παρει απο εδω!!!http://www.motherbaby.gr/ πριν 4 χρονια λικνο-κουνια -ριλαξ-τσαντα -κουρτινα -καλαθι για τα καλ.-συρταριερα με το στρωματακι - σακο εξοδου και την προικα για την κουνια κια το λικνο ολα στο ιδιο σχεδιο !1200€

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Κορίτσια γεια σας. Πήγα την προηγούμενη βδομάδα στο πρατήριο στο Γέρακα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Δεν παρήγγειλα τίποτα ακόμη γιατί θα πάω αύριο και στο Δήμας BEBE στο Κορωπί. Μήπως έχει πάρει καμιά από σας από εκεί ? Από τιμές?

----------------------------------------------------------

Κορίτσια γεια σας. Πήγα την προηγούμενη βδομάδα στο πρατήριο στο Γέρακα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Δεν παρήγγειλα τίποτα ακόμη γιατί θα πάω αύριο και στο Δήμας BEBE στο Κορωπί. Μήπως έχει πάρει καμιά από σας από εκεί ? Από τιμές?

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ...........ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.....

Πλάκα κάνεις:)) Έχω δει και στη σελίδα τους πως άμα πάρεις πράγματα 1600 ευρώ σου κάνουν και εκπτωτικό κουπόνι 300ευρώ. Εγώ που θα τα πάρω όλα διπλά όμως λόγω διδύμων ???:))) Ίσως πάω να ρίξω μια ματιά και μετά να καταλήξω στο πρατήριο

Διαφημίσεις

Πλάκα κάνεις:)) Έχω δει και στη σελίδα τους πως άμα πάρεις πράγματα 1600 ευρώ σου κάνουν και εκπτωτικό κουπόνι 300ευρώ. Εγώ που θα τα πάρω όλα διπλά όμως λόγω διδύμων ???:))) Ίσως πάω να ρίξω μια ματιά και μετά να καταλήξω στο πρατήριο

ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΜΕ 1600 ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

Υ.Γ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Ριξε μια ματια κι εδω αν θες http://www.motherbaby.gr/home.htm Εμεις το ανακαλυψαμε αφου ειχαμε ψωνισει και δαγκωθηκαμε οταν ειδαμε την διαφορα στις τιμες. Οσοι ομως εστειλα και ψωνισανε απο εκει μειναν πολυ ευχαριστημενοι

Ριξε μια ματια κι εδω αν θες http://www.motherbaby.gr/home.htm Εμεις το ανακαλυψαμε αφου ειχαμε ψωνισει και δαγκωθηκαμε οταν ειδαμε την διαφορα στις τιμες. Οσοι ομως εστειλα και ψωνισανε απο εκει μειναν πολυ ευχαριστημενοι

Και εμείς από το συγκεκριμένο αγοράσαμε την κούνια μας και μάλιστα ήταν καναπές κρεβάτι γιατί σκεφτήκαμε να το κρατήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε .Όμως … μόλις ο μικρός έγινε 14 μηνών και άρχισε να χτυπάει τα κάγκελα με τα ποδαράκια του ξεκόλλησαν ΟΛΑ .

Τα πήρα λοιπόν και εγώ και τα πήγα στο κατάστημα τους μιας και είναι απαράδεκτο κάτι τέτοιο . Εν τω μεταξύ βάλαμε τον μικρό να κοιμάται στο παρκοκρέβατο .

Μετά από 15 ημέρες και πολλά δικά μας τηλεφωνήματα για να μάθουμε τι έγινε με τα κάγκελα μας είπαν ότι τα επισκεύασαν . Πηγαίνω λοιπόν και τι να δώ , τα κάγκελα ήταν κολλημένα με άσπρη ξυλόκολλα και όταν τα τράβηξα ξεκόλλησαν πάλι . Πατάμε έναν καυγά τρικούβερτο και μου υπόσχονται να μου φέρουν καινούργια από την Γερμανία παρακαλώ γιατί λέει η κούνια ήταν εισαγωγή από εκεί . Να μην σας τα πολυλογώ καταλήξαμε να τα πάρουμε 2 μήνες μετά γιατί είχαν λέει πρόβλημα με τον εκτελωνισμό τους ! Και όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο μικρός κοιμόταν στο παρκοκρέβατο για το οποίο αγοράσαμε καινούργιο στρώμα με 80,00€ γιατί το παλιό ήταν μεγάλο . Σε τελική ανάλυση χρυσάφι την πληρώσαμε την κούνια τους . Ειλικρινά αγανάκτησα μαζί τους .

E5Rfp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μπορεί κάποια να μου πει τη διευθυνση ή το τηλ. του παραρτήματος στο Γέρακα? Πως είναι οι κούνιες που έχει σχέδια-ποιότητα? Ενδιαφέρομαι για λευκή σε λιτή γραμμή. Οι τιμές τους πως είναι? Τι άλλα πραγματα έχει?

Ευχαριστώ πολύ!

210 6618200 ΤΟ πρατήριο σας, Γέρακας , Παναχαϊκού 26

Είναι μικρό κατάστημα, αλλά έχει αρκετές κούνιες να δεις. Από τιμές είναι πολύ καλές αλλά σίγουρα πάνω από 300 ευρώ. Έχει πολλούς καταλόγους και διαλέγεις πράγματα που δεν έχει εκεί. Λευκά είδη κλπ έχει αρκετά

Και εμείς από το συγκεκριμένο αγοράσαμε την κούνια μας και μάλιστα ήταν καναπές κρεβάτι γιατί σκεφτήκαμε να το κρατήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε .Όμως … μόλις ο μικρός έγινε 14 μηνών και άρχισε να χτυπάει τα κάγκελα με τα ποδαράκια του ξεκόλλησαν ΟΛΑ .

Τα πήρα λοιπόν και εγώ και τα πήγα στο κατάστημα τους μιας και είναι απαράδεκτο κάτι τέτοιο . Εν τω μεταξύ βάλαμε τον μικρό να κοιμάται στο παρκοκρέβατο .

Μετά από 15 ημέρες και πολλά δικά μας τηλεφωνήματα για να μάθουμε τι έγινε με τα κάγκελα μας είπαν ότι τα επισκεύασαν . Πηγαίνω λοιπόν και τι να δώ , τα κάγκελα ήταν κολλημένα με άσπρη ξυλόκολλα και όταν τα τράβηξα ξεκόλλησαν πάλι . Πατάμε έναν καυγά τρικούβερτο και μου υπόσχονται να μου φέρουν καινούργια από την Γερμανία παρακαλώ γιατί λέει η κούνια ήταν εισαγωγή από εκεί . Να μην σας τα πολυλογώ καταλήξαμε να τα πάρουμε 2 μήνες μετά γιατί είχαν λέει πρόβλημα με τον εκτελωνισμό τους ! Και όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο μικρός κοιμόταν στο παρκοκρέβατο για το οποίο αγοράσαμε καινούργιο στρώμα με 80,00? γιατί το παλιό ήταν μεγάλο . Σε τελική ανάλυση χρυσάφι την πληρώσαμε την κούνια τους . Ειλικρινά αγανάκτησα μαζί τους .

Ok , παω πασο γιατι απο οτι ειπα εγω δεν ψωνισα κατι απο εκει. Παντως θα ρωτησω και τους φιλους που εστειλα να ψωνισουν απο εκει αν και δε μου εχουν πει κατι...!

Ok , παω πασο γιατι απο οτι ειπα εγω δεν ψωνισα κατι απο εκει. Παντως θα ρωτησω και τους φιλους που εστειλα να ψωνισουν απο εκει αν και δε μου εχουν πει κατι...!

Καλημέρα , Mirka . Μήπως ρώτησες τους γνωστούς σου σχετικά με το motherbaby ; Ρωτάω γιατί θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω αν υπάρχουν παρόμοιες περιπτώσεις με την δική μου .

E5Rfp2.png

• 2 months later...

Καλημέρα σας! Είμαι καινούρια στο forum, (σας παρακολουθώ όμως πολύ καιρό) και η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο έως πολύ διστακτική στο να γράψω... Σήμερα όμως βρήκα το θάρρος γιατί νομίζω ότι δεν πρέπει να κρατάμε μόνο για τον εαυτό μας τα "καλά". Σερφάροντας και ψάχνοντας για κάτι ξεχωριστό για την μικρή μου πριγκίπισσα βρήκα αυτό το site Edit admin , έχει πραγματικά μοναδικά χειροποίητα έπιπλα και κατασκευές, καθώς και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα είδη!!!

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΣ Ο,ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΟΥΝΙΑ, ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ, ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ, ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 650 - 700 ΕΥΡΩ ΤΟ 2005. ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΑΣ.

XI64p2.pngtk60p2.png