Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βazaar παλιων παιχνιδιων

Recommended Posts

πως μπορούμε να στείλουμε πραγματάκια και εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών;Υπάρχει κάποια κοπέλα που να μπορεί να το αναλάβει;Να της στείλω δηλαδή κάποια παιχνίδια και να τα δώσει εκείνη;

Ναι αμε γιατι οχι...και σε μενα μπορεις να τα στειλεις και στην elenik φανταζομαι που εμπλέκεται περισσότερο! Ας μας πει εκεινη πρωτα αν μενει αρκετά κοντα και της ειναι πιο ευκολο αλλιως το κανω κι εγω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 96
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πως μπορούμε να στείλουμε πραγματάκια και εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών;Υπάρχει κάποια κοπέλα που να μπορεί να το αναλάβει;Να της στείλω δηλαδή κάποια παιχνίδια και να τα δώσει εκείνη;

Καλημέρα, έχω μιλήσει με την Ελένη και επειδή δεν εργάζομαι αυτό τον καιρό μπορώ να παραλαμβάνω δέματα από το ταχυδρομείο! Οπότε όποια κοπέλα θέλει μπορεί να μου στείλει πμ να της δώσω την διεύθυνσή μου και να στείλει το δέμα της!!!

Ναι αμε γιατι οχι...και σε μενα μπορεις να τα στειλεις και στην elenik φανταζομαι που εμπλέκεται περισσότερο! Ας μας πει εκεινη πρωτα αν μενει αρκετά κοντα και της ειναι πιο ευκολο αλλιως το κανω κι εγω.

Καλημέρα, έχω μιλήσει με την Ελένη και επειδή δεν εργάζομαι αυτό τον καιρό μπορώ να παραλαμβάνω δέματα από το ταχυδρομείο! Οπότε όποια κοπέλα θέλει μπορεί να μου στείλει πμ να της δώσω την διεύθυνσή μου και να στείλει το δέμα της!!!

Αχ ωραία!δεν ξέρω αν κάποια βολεύει να τα πάρει απο τα κτέλ του Κηφισού.όπως και να εχει μπορώ να τα στείλω και με ταχυδρομείο.Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο, όπως καταλαβαίνεται, το μωρό μου είναι μικράκι ακόμα και δεν έχουμε πολλά,αλλά ότι μπορώ θα στείλω.θα συγκεντρώσω ότι έχω και θα επικοινωνήσω.Ευχαριστώ.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Η Κατερινουλα ειχε την ευγενη καλοσυνη να διευκολυνει το οτι δουλευω και τρεχω μεταξυ παιδικου και δουλειας το πρωι καθως επισης και οτι το ταχυδρομειο μου ειναι Ιλιον και εγω το πρωι τρεχω προς Νικαια μερια :?

Να σαι καλα Κατερινακι :-D Ευχαριστουμε πολυυυυυυ:-D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Σε παρακαλώ στείλε μου τη διεύθυνσή σου!

Aνοιχτηκε ο λογαριασμος.

Το θεμα ειναι τον βαζω εδω ή τον στελνω με πμ?:confused:

(Οπως καταλαβατε φοβαμαι μην κλειδωθει ο λογαριασμος )

Αρχικα τον στελνω με πμ (οποια/ος ενδιαφερετε ας μου στειλει πμ να του τον στειλω) και αν γνωριζει καποιος πως αποφευγουμε το κλειδωμα ας μου πει :oops:

Αχ ωραία!δεν ξέρω αν κάποια βολεύει να τα πάρει απο τα κτέλ του Κηφισού.όπως και να εχει μπορώ να τα στείλω και με ταχυδρομείο.Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο, όπως καταλαβαίνεται, το μωρό μου είναι μικράκι ακόμα και δεν έχουμε πολλά,αλλά ότι μπορώ θα στείλω.θα συγκεντρώσω ότι έχω και θα επικοινωνήσω.Ευχαριστώ.

H κινηση και μονο αρκει. Δεν ειναι αναγκη να ειναι κατι σημαντικο. Και το πιο μικρο πραγμα ειναι σημαντικη βοηθεια αν γινεται ομαδικα. :wink:

Διαφημίσεις

Βρε παιδιά έχω κάποια μπιμπερό τα οποία δεν έχω χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα γιατί δεν με βόλεψαν, να τα στείλω;Ο καλός μου με έχει ζαλίσει πως επειδή είναι χρησιμοποιημένα είναι ντροπή...

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Σας τον εστειλα.

Επισης μια ιδεα που ειχε μια μαμα που ηθελε πολυ να βοηθησει αλλα δεν της περισευει κατι (καλα εχω ανατριχιασει μονο που το γραφω) .

Να μαγειρεψουμε καποια φαγητα και να γινει κατι σαν καντινα :-D και επισης να φερουν καποιοι γονεις φυτα για το μπαζααρ.

Παρακληση απο τον σταθμο αυτα να ερθουν την ημερα της εκδηλωσης. Επισης ισως χρειαστουν καποιες μανουλες για τους παγκους. Οποια ενδιαφερετε να της στειλω το κινητο του υπευθυνου :wink:

Καλά φοβερή ιδέα!!!!!!!!!!!! Θα σου πω και για τους πάγκους, δεν ξέρω αν θα μπορώ για πολλές ώρες. Σίγουρα όμως αν χρειαστείς κάτι από το πρωί θα μπορώ να βοηθήσω στο στήσιμο!!!!!!! Θα σου στείλω πμ!!!

Ειπαν οχι ρουχαλακια .

Να τονισω οτι το βιβλιαριο του λογαριασμου βρισκεται στα χερια του προεδρου των παιδικων (που δεν ειναι στο ονομα του ωστε να κινηθει) και θα πανε οι υπευθυνοι του παιδικου με τους 2 δικαιουχους του λογαριασμου να κανουν την ενημερωση του βιβλιαριου και την αναληψη (το λεω για να ειναι ξεκαθαρο οτι τα χρηματα θα πανε εκει που πρεπει)

Η εγχειρηση (παρολο που επεφυλασε καποιες δυσαρεστες εκπληξεις) στεφθηκε με επιτυχια.:-D:grin:

Σειρα εχει η θεραπεια που ακολουθει για να εχει αισιο τελος η μαχη του μικρου.

Η δυναμη και το κουραγιο του εχουν αποδειξει οτι αντεχουν να ανεβουν το πιο δυσκολο βουνο.

Πρεπει να αντεξει ομως και .... η τσεπη του για να του δωθει η ευκαιρια.:?

ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΙΚΡΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ . ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Μπράβο του!!!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά ως το τέλος!

Και μακάρι να ήταν σε θέση ο μικρούλης και οι γονείς του που ανεβαίνουν τέτοιο Γολγοθά να ένιωθαν τις προσευχές μας! Είμαστε μαζί τους να τους πεις Ελένη! Περιμένουμε κι άλλα νέα!

:D

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Λοιπόν για πειτε νεοτερα...τι ωρες μπορουμε να πάμε να αφήσουμε παιχνίδια στον σταθμο;

Το bazaar ισχυει φυσικά για την Τετάρτη 10/06.

Ισως ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε οσες πάμε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...