Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βazaar παλιων παιχνιδιων

Recommended Posts

Καλημέρα

Θα ήθελα σαν φορουμ να οργανώσουμε ενα bazaar παιχνιδιων και αντικειμένων που δεν χρειαζόμαστε.

Ολοι να φέρουμε τα παλιά παιχνιδια των παιδιων μας που τα τρωει ή ντουλαπα ή δεν μας χρειάζονται πια (ακομα και αποστειρωτές, καρότσια κλπ που μεγαλώνοντας τα παιδια δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε) και να αγοράσουμε κάποια άλλα ή να καλέσουμε και φίλους μας και γενικά να προσπαθήσουμε να μαζεψουμε χρήματα για ενα μικρο παιδάκι που έχει σοβαρό προβλημα υγείας και πρέπει να πάει εξωτερικό.

Δεν μπορω να μπώ σε λεπτομέρειες γιατι η μητέρα δεν θέλει την δημοσιοποίηση του θέματος αλλα ειναι σίγουρα ζητημα ζωής και θανατου για εκεινο. Και ειναι κρίμα :-(, αδικο να μην εχει τα όπλα να παλέψει λόγω έλλειψης χρημάτων και μόνο.

Ακουω προτάσεις για το που μπορεί να γινει κατι τετοιο και την βοηθεια σας να οργανωθει.

Θελω επίσης να έχει διαφάνεια το θεμα και είμαι σε δύσκολη θέση γιατι δεν μπορω να δωσω στοιχεία της οικογένειας ωστε να το διασφαλίσω.

Θα παρακαλούσα λοιπον την διοικηση να αναλάβει όσο γίνεται το οικονομικό κομματι (αν θέλουν κι εκεινοι) και ακόμα και να παραδώσουν εκείνοι το ποσο σαν parents.gr .

Ειναι δυσκολο?

Επισης οποια άλλη ιδέα πιστεύετε οτι μπορεί να βοηθήσει χωρίς να εκθέσουμε την οικογένεια θα ήταν εξαιρετικά μεγαλη βοηθεια .

ΥΓ : Το μονο που μπορω να πω είναι οτι έχει κινητοποιηθέι ολόκληρος Δήμος (με τρομερη διακριτικότητα και μη αναφεροντας στοιχεια παιδιου κατοπιν πίεσης της μητέρας) και τους αξίζει ενα μεγάλο μπραβο. Αλλα δεν φτανουν ....! Χρειαζονται πολλα :-(. Οσο μικρη κι αν ειναι η βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε θα ειναι ενα λιθαράκι πιστευω στο βουνό και αν όλοι το κάνουμε ισως ...

Ολοι πέρνουμε χαζά παιχνιδάκια απο περίπτερα και πλατείες στα παιδιά μας. Ας πάρουμε και ας προσφέρουμε κατι που θα σώσει μια ζωή

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

elenik,μόλις έχεις νεότερα (διαδικαστικά) πές μας.

Προσωπικά θεωρώ αυτονόητο ότι όλοι μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έχει το παιδάκι την ευκαιρία να γίνει καλά και να μην έχουμε άλλον Παναγιωτάκη να μας στοιχειώνει ο χαμός του.

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σου.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Μήπως θα μπορούσε να ανοιχτεί και κάποιος σχετικός λογαριασμός σε τράπεζα; Κάποιες μανούλες που θα ήθελαν να βοηθήσουν μπορεί να βρίσκονται εκτός Αθηνών.

Εύχομαι με όλη μου την καρδιά περαστικά στο παιδάκι.

Ο καθένας ας κάνει ό,τι μπορεί!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

Ο λογαριασμος ηταν το 1ο που σκεφτηκα και προτεινα στον παιδικο ...

αλλα μετα φοβηθηκα μην ανοιχτει και γινει κανενα περιεργο και κλειδωθει (τοτε θα σκοτωνα ανθρωπο ) και εκτος αυτου δεν εχω ακομα το οκ απο την μητερα για την δημοσιοποιηση του θεματος (και αν ανοιχτει λογαριασμος θα φανει ονομα και δεν θελει).

Προσπαθουν να την πεισουν.

Αυριο θα εχω οριστικη απαντηση.

Το σιγουρο ειναι οτι χρειαζεται βοηθεια. Αυτη την στιγμη λογικα ειναι σοκαρισμενη απο την μια (δεν ειναι και λιγο αυτο που της ετυχε) και πολυ περηφανος ανθρωπος για να την ζητησει δημοσια απο την αλλη.

Πεσαν πολλα:cry:

Παντως αν πει το οκ (γιατι στην περιπτωση αυτη η καθε στιγμη ειναι πολυτιμη) τι γινεται ωστε να μην κλειδωθει? Ποιος ξερει τα διαδικαστικα?

Εκεινη ειναι σοκαρισμενη οπως ειναι φυσικο αλλα εμεις με την ψυχραιμια και την λογικη του τριτου πρεπει να κινηθουμε αμεσα μετα.

:cry::cry::cry:

Λυπάμαι πραγματικά. Ο καθένας θα μπορούσε να ήταν στη θέση της. :cry::cry::cry:

Πάντως ένας απλός λογαριασμός σε τράπεζα δεν νομίζω να μπορεί να κλειδωθεί. Δυστυχώς η μόνη περίπτωση που συνέβη αυτό ήταν του μικρού Παναγιώτη... Όσο για το όνομα... νομίζω ότι η υγεία του παιδιού πρέπει να προηγηθεί τέτοιων κολλημάτων.

Εύχομαι και πάλι ό,τι καλύτερο.

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Πιστεύω πως αν μέχρι να διαχειριστεί η μαμά το σοκ έχει μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό απο το Μπαζάαρ,ίσως να μπορεί η ίδια να ανοίξει ένα λογαριασμό που να μην είναι ερανικός και να καταθέτει η ίδια ποσά που θα της δίνουνε απο το δήμο πχ όταν συγκεντρωθούνε εκεί οι προσφορές των ανθρώπων?:roll:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Οποτε οργανωνουμε το bazaar πρωτα.

Θα μιλησω αυριο με τον παιδικο αν μας διαθετει το χωρο και ξεκιναμε.

Θελω πολυυυυ να δω αυτο το παιδακι να μπαινει μεσα στο αεροπλανο και να εχει την ευκαιρια να δωσει την μαχη του. Παρα πολυ

Διαφημίσεις

Το λεω και δεν το πιστευω. Με κινητοποιηση φιλων , συγγενων, σχολειων - παιδικων- δασκαλων μαθητων ολων των σχολειων Κορυδαλλου και χρεη απο την μερια των γονιων μεχρι εκει που δεν παει ο μικρος ταξιδευει :-D:-D:-D. Ο παιδικος μου ηταν ο τελευταιος σε σειρα ενημερωσης και γενικα οι παιδικοι απ οτι καταλαβα (λογω συνομηλικων)

30/5 χειρουργειτε. Η μαχη του ομως (αν βγει νικητης που ευχομαι να βγει) δεν τελειωσε εδω. Αν βγει νικητης πρεπει να ξαναπηγαινει για θεραπειες και γενικα οι γονεις εχουν παρει απο οπου μπορουσαν και σιγουρα δεν θα μπορουν αλλο. Δεν μπορω ειλικρινα παρα να θαυμασω τους γονεις αυτους αλλα και τον Δημο αυτο. .... εχω μεινει αφωνη.

Αν παει καλα το παιδι θα εξακολουθει να θελει βοηθεια. Ο Προεδρος των παιδικων μου ειπε και εχει δικιο οτι δεν μπορει να παρει τους γονεις και να ρωτησει "τι βλεπετε ... θα παει καλα".

Το μπαζααρ του παιδικου ειναι ανοιχτο για ολους και για προσφορες παιχνιδιων αλλα και για εισοδο και αγορα. Διπλα Εκεινοι εξακολουθουν να παλευουν (γιατι μετα κλεινουν και δεν θα μπορουν) με την αισιοδοξια οτι ολα θα πανε καλα.

Διπλα στα παιχνιδια θα υπαρχει ενα κουτι που οποιος θελει θα βαζει οτι θελει για την αγορα (ετσι γινεται παντα ωστε να μπορεσουν να παρουν ολοι εχουν δεν εχουν κατι για το παιδι τους).

Τα εσοδα αυτης της εκδηλωσης πανε σε φιλανθρωπικο σκοπο παντα ουτως ή αλλως .

Θα ανοιχτει και εχτρα λογαριασμος απο τους παιδικους (ψαχνουν να βρουν καποιον απολυτου εμπιστοσυνης ωστε να εχει διαφανεια το θεμα) για το παιδι αυτο.

Αν ολα πανε καλα τα χρηματα σιγουρα θα πανε στο παιδι. Αν δεν πανε θα πανε σε φιλανθρωπικο σκοπο ή στους γονεις (αυτο ακομα το σκεφτονται).

Οποτε αρχες Ιουνιου ολοι στο μπαζααρ του 2ου παιδικου σταθμου Κορυδαλλου (δεν ειναι ο παιδικος του παιδιου αρα δεν το εκθετω πιστευω ) . Θα ειναι ολοι οι παιδικοι σταθμοι Κορυδαλλου και ευχομαι ολοι εμεις :-D . Ωρα και μερα θα ανακοινωσω μολις μαθω σιγουρα.

και μεχρι τοτεεεεε....

μαζευετε παιχνιδια και ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΙΚΡΕ ΜΑΧΗΤΗ !!!

Το λεω και δεν το πιστευω. Με κινητοποιηση φιλων , συγγενων, σχολειων - παιδικων- δασκαλων μαθητων ολων των σχολειων Κορυδαλλου και χρεη απο την μερια των γονιων μεχρι εκει που δεν παει ο μικρος ταξιδευει :-D:-D:-D. Ο παιδικος μου ηταν ο τελευταιος σε σειρα ενημερωσης και γενικα οι παιδικοι απ οτι καταλαβα (λογω συνομηλικων)

30/5 χειρουργειτε. Η μαχη του ομως (αν βγει νικητης που ευχομαι να βγει) δεν τελειωσε εδω. Αν βγει νικητης πρεπει να ξαναπηγαινει για θεραπειες και γενικα οι γονεις εχουν παρει απο οπου μπορουσαν και σιγουρα δεν θα μπορουν αλλο. Δεν μπορω ειλικρινα παρα να θαυμασω τους γονεις αυτους αλλα και τον Δημο αυτο. .... εχω μεινει αφωνη.

Αν παει καλα το παιδι θα εξακολουθει να θελει βοηθεια. Ο Προεδρος των παιδικων μου ειπε και εχει δικιο οτι δεν μπορει να παρει τους γονεις και να ρωτησει "τι βλεπετε ... θα παει καλα".

Το μπαζααρ του παιδικου ειναι ανοιχτο για ολους και για προσφορες παιχνιδιων αλλα και για εισοδο και αγορα. Διπλα Εκεινοι εξακολουθουν να παλευουν (γιατι μετα κλεινουν και δεν θα μπορουν) με την αισιοδοξια οτι ολα θα πανε καλα.

Διπλα στα παιχνιδια θα υπαρχει ενα κουτι που οποιος θελει θα βαζει οτι θελει για την αγορα (ετσι γινεται παντα ωστε να μπορεσουν να παρουν ολοι εχουν δεν εχουν κατι για το παιδι τους).

Τα εσοδα αυτης της εκδηλωσης πανε σε φιλανθρωπικο σκοπο παντα ουτως ή αλλως .

Θα ανοιχτει και εχτρα λογαριασμος απο τους παιδικους (ψαχνουν να βρουν καποιον απολυτου εμπιστοσυνης ωστε να εχει διαφανεια το θεμα) για το παιδι αυτο.

Αν ολα πανε καλα τα χρηματα σιγουρα θα πανε στο παιδι. Αν δεν πανε θα πανε σε φιλανθρωπικο σκοπο ή στους γονεις (αυτο ακομα το σκεφτονται).

Οποτε αρχες Ιουνιου ολοι στο μπαζααρ του 2ου παιδικου σταθμου Κορυδαλλου (δεν ειναι ο παιδικος του παιδιου αρα δεν το εκθετω πιστευω ) . Θα ειναι ολοι οι παιδικοι σταθμοι Κορυδαλλου και ευχομαι ολοι εμεις :-D . Ωρα και μερα θα ανακοινωσω μολις μαθω σιγουρα.

και μεχρι τοτεεεεε....

μαζευετε παιχνιδια και ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΙΚΡΕ ΜΑΧΗΤΗ !!!

Όλες οι ευχές για το παιδάκι,κι ας πούμε ότι:

μια βόλτα μας στο Μπαζάαρ θα είναι μια επίσκεψή μας στο νοσοκομείο που βρίσκεται.Κάτι δε θα του πηγαίναμε κι εκεί?:D

Τι καλά νέα! Μπράβο!

Προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να γυρίσει πίσω υγιές το μικράκι!

Μπράβο και στο Δήμο Κορυδαλλού και σε όσους έβαλαν τα δυνατά τους να πραγματοποιηθεί τόσο γρήγορα το ταξίδι!

Περιμένουμε νεότερα για το μπαζάαρ!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Τετάρτη 10 Ιουνιου 2009

2ος Παιδικος Κορυδαλλου

Χειμαρας & Ιθάκης

ωρα 17:30-18:00 ή καπου εκει αλλα θα επιβεβαιωθει και ουτως η αλλως διαρκει παρα πολυ .

Παρακληση του παιδικου να μαζευτουν παιχνιδια μετα την 1/6 γιατι δεν υπαρχει μεγαλος αποθηκευτικος χωρος και αν τα δουν τα μικρα .... :lol::lol: δεν θα προλαβουν να φτασουν στο μπαζααρ.

Ποδοσφαιρικος αγωνας γονεων 17/6/09 και συναυλια στο θεατρο Θανασης Βεγγος ιδια μερα επισης .

Ελαβα και την διαβεβαιωση του Δημου οτι τα χρηματα πανε στους γονεις του παιδιου 100% οποτε ειμαστε οκ.

Οποιος ειναι πολυ μακρια και θελει να συμετεχει μπορει να επιλέξει ενα άτομο απο το forum που θα μπορεσει να παραστει και να τα στειλει .

Μπορουμε να κανονισουμε και καποια συναντηση στο ενδιαμεσο.

Αναμενω τον λογαριασμο ο οποιος θα ανοιχτει συντομα στο ονομα του παιδικου (μιας και δεν γινεται πια στους γονεις αφου βρισκονται στην Γερμανια)

Διαφημίσεις

οδο Χειμαρρας & Ιθακης (θα δω νουμερο το μεσημερι) στον Κορυδαλλο απεναντι απο το Πετρινο και πισω απο τις φυλλακες Κορυδαλλου

Ααααααααααααααααααααα μενω Κορυδαλλο! Πειτε μου τι κάνουμε, μαζευουμε παιχνίδια και τα δίνουμε στον παιδικό που αναφέρεις μετά την 1/06; Ενημερώστε με πλιζ για οτι νεο μιας και ειμαι κοντα!

Πειτε μου τι κάνουμε, μαζευουμε παιχνίδια και τα δίνουμε στον παιδικό που αναφέρεις μετά την 1/06 !

Αυτο ακριβως +:

Βοηθάμε με αγοραστική δύναμη το Bazaar 10/6 (θα υπαρχει δίπλα κουτακι που ο καθένας θα βάζει οτι νομίζει για την αγορά)

Πηγαίνουμε 17/6 (μάλλον) στο ποδοσφαιρικο αγώνα γονέων εναντιων υπαλλήλων Δημου .

Μεγαλη συναυλια στο αμφιθεατρο Θανασης Βέγγος .

Ολα τα έσοδα των 3 εκδηλώσεων θα δωθούν στους γονείς του παιδιού.

Elenik μολις ειδα το θέμα...

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να έρθω Κορυδαλλό..

αλήθεια καμμιά κοπέλα από Ν.Σμύρνη - Καλλιθέα - Δάφνη θα πάει για να συναντηθούμε?

Εγώ που δεν μπορώ να πάω στο Μπαζάρ, πώς μπορώ να δώσω χρήματα; Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Ειμαι σε αναμονη του λογαριασμου. Μεχρι τοτε αν καποια ερθει απο την περιοχη σου ή κανονισουμε μια συναντηση? Θα ξαναμιλησω αυριο για τον λ/σμο και κανονιζουμε.

Ειμαι σε αναμονη του λογαριασμου. Μεχρι τοτε αν καποια ερθει απο την περιοχη σου ή κανονισουμε μια συναντηση? Θα ξαναμιλησω αυριο για τον λ/σμο και κανονιζουμε.

Θα προτιμούσα τον λογαριασμό, γιατί δουλεύω περίεργες ώρες και γενικά δεν ξέρω πότε θα είμαι ακριβώς σπίτι αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ πολύ.

πως μπορούμε να στείλουμε πραγματάκια και εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών;Υπάρχει κάποια κοπέλα που να μπορεί να το αναλάβει;Να της στείλω δηλαδή κάποια παιχνίδια και να τα δώσει εκείνη;

cceXp3.png

pcTFp3.png