souzy

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.282
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον souzy

 • Rank
  Δοκιμή

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Βεβαιότατα μπορείς να κάνεις ανώνυμη καταγγελία! Στο 15512!
 2. Καλημέρα! Μπορείς επίσης να απευθυνθείς στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας της περιοχής σου, για να ελέγξουν αν υπάρχει άδεια λειτουργίας για επιχείρηση.

 3. Διαφημίσεις


 4. souzy

  Ξενοδοχείο στη Σαρωνίδα...?

  Καλησπέρα! Ρίξε μια ματιά στο Eden Beach Hotel! Είναι στην παραλία Μαύρο Λιθάρι, λίγο μετά τη Σαρωνίδα, προς Σούνιο. Και το Alexander Beach, πάλι εκεί! Υπάρχουν και άλλα αλλά είναι πολύ ακριβά! Αλλά χωρίς αυτοκίνητο... πώς θα τα καταφέρουν;;; Ήδη Καβούρι από Σούνιο είναι απόσταση 1 ώρας περίπου!
 5. souzy

  κιτρινο γαλα-πυον?????

  Καλησπέρα! Επαναφέρω το θέμα ελπίζοντας κάποιος να γνωρίζει και να απαντήσει. Εχω μια μπέμπα 9,5 μηνών και εδώ και ένα μήνα περίπου μπήκαμε σε φάση αποθηλασμού. Τώρα τη θηλάζω μία φορά κάθε 3-4 μέρες, χωρίς να νιώθω βαρύ το στήθος. Παρατήρησα σήμερα ότι ένας πόρος στο αριστερό στήθος βγάζει γάλα υποκίτρινο. Άλλοι πόροι στο ίδιο στήθος βγάζουν κανονικά λευκό γάλα, όπως και το άλλο στήθος. Θυμήθηκα ότι το είχα ξαναπαρατηρήσει πριν 10-15 μέρες πάλι, στον ίδιο πόρο στο ίδιο στήθος, αλλά δεν είχα δώσει σημασία τότε. Τι είναι αυτό; Είναι κακό που το ήπιε η μπέμπα; Μπορεί να είναι τυχαίο αλλά και σήμερα όπως και τότε έβγαλε γουλίτσες μετά από 1-2 ώρες, κάτι που δεν συμβαίνει γενικά! Ευχαριστώ!
 6. Καλησπέρα! Πριν από 2 μήνες περίπου η μπέμπα, τότε 6 μηνών, κοιμήθηκε 10 ώρες χωρίς να θηλάσει τη νύχτα και το πρωί που θηλάσαμε με πονούσε πολύ η αριστερή θηλή μου. Πονούσε το ίδιο και στους επόμενους θηλασμούς, για πολλές μέρες. Ο πόνος σταμάτησε μετά από 5-6 μέρες και δεν έδωσα περαιτέρω σημασία. Τυχαία αρκετές μέρες μετά ανακάλυψα ένα άσπρο σημάδι στη θηλή αυτή, αρκετά μεγάλο, μάλλον φραγμένο πόρο, από ό,τι διάβασα, που δεν πονούσε πια κι έτσι δεν ασχολήθηκα μαζί του. Στις 18 Αυγούστου όμως η θηλή μάτωσε κατά το θηλασμό. Έτρεχε αρκετό αίμα και τρόμαξα... Άρχισα να θηλάζω τη μπέμπα μόνο από το ένα στήθος ενώ από το άλλο αντλούσα και μετά έβαζα μπενταντίν στη θηλή. Περίμενα να επουλωθεί για να συνεχίσουμε κανονικά το θηλασμό μας. Κατά την άντληση δεν αιμορράγησε ξανά η θηλά. Πήρα θάρρος και ξαναέβαλα τη μπέμπα στο αριστερό στήθος, αλλα είχαμε πάλι τα ίδια: αιμορραγία. Η κατάσταση παραμένει η ίδια. Η θηλή μου έχει ένα μεγάλο άσπρο σημάδι και ένα μικρό σημείο με αίμα ξερό... Με το θήλαστρο το πληγωμένο στήθος δεν βγάζει παραπάνω από 20-30 μλ. Η μπέμπα όμως που θηλάζει από το άλλο στήθος δείχνει μια χαρά χορτάτη... Και ερωτώ! Γίνεται το πληγωμένο στήθος να έχει αδρανήσει και να μην παράγει γάλα, ενώ το άλλο να συνεχίζει κανονικά; Τι θα κάνω αν είναι έτσι; Μπορώ να συνεχίσω κανονικά το θηλασμό από το ένα στήθος και να αγνοώ το άλλο; Πρέπει να με δει χειρουργός για το φραγμένο πόρο; Συγνώμη για το τεράστιο ιστορικό...
 7. Καλημέρα! Ο γιος μου είναι 3,5 χρόνων και εδώ και κάνα δίμηνο έχει αναφέρει φανταστικούς φίλους, κυρίως ένα Γιάννη, μερικές φορές και έναν Κώστα. Δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικός στην πραγματικότητα, θα έλεγα ότι είναι ντροπαλός και του βγαίνει σε θυμό-επιθετικότητα... δηλαδή του μιλά κάποιος και αυτός κάνει το θυμωμένο και δεν μιλά ή λέει κάτι δικό του. Γενικά δεν πολυπαίζει με άλλα παιδάκια. Τώρα θα αρχίσουμε παιδικό. Του αρέσει να παλεύει με τον παππού και τον μπαμπά του. Με τους φανταστικούς του φίλους λοιπόν παλεύει... Πέφτει στο κρεβάτι, χτυπιέται από δω και από κει, φωνάζει σαν να πονάει, ή λέει "τώρα θα σου δείξω", κανονικό ματς δηλαδή. Πολλές φορές ο φίλος του τον δέρνει, δηλαδή ο γιος μου χάνει. Κάνει πως πονάει κλπ. Μερικές νικάει, αλλά νομίζω ότι κυρίως τις τρώει. Δεν μου αρέσει αυτό... Τι μπορεί να σημαίνει; Ηττοπάθεια, φόβο; Δεν θα ανησυχούσα με φανταστικούς φίλους πολιτισμένους, ακόμα και με φανταστικούς φίλους που θα ξεσπούσαμε πάνω τους ... Αλλά όχι και να τρώμε ξύλο...
 8. Καλησπέρα! Η μπέμπα μου κοντεύει να γίνει 7 μηνών και θηλάζουμε. Πριν από ένα μήνα περίπου, μπορεί και παραπάνω, κοιμήθηκε 10 ώρες τη νύχτα χωρίς να ξυπνήσει για γάλα. Το πρωί -με πήρε κι εμένα ο ύπνος- το αριστερό στήθος μου ήταν πολύ γεμάτο και πονούσε. Εκείνη τη μέρα ξεκινούσα θηλασμό με αυτό το στήθος και ξεπρήστηκε. Παρατήρησα όμως ότι, παρόλο που το στήθος ήταν μαλακό, πονούσε πολύ η θηλή στην αρχή του θηλασμού για πολλές μέρες. Δεν είχα προσέξει τίποτα άλλο.... Μετά από 10 μέρες ο πόνος υποχώρησε. Κάποιες φορές μόνο νιώθω ακόμα λίγες σουβλιές στην αριστερή θηλή, αλλά όχι κάτι φοβερό. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν πρόσεξα στην αριστερή θηλή μου ένα άσπρο σημαδάκι και τρόμαξα. Το έψαξα και η περιγραφή του φραγμένου πόρου ταιριάζει πολύ και στη δική μου περίπτωση, μόνο που δεν πονάει πια. Και ήθελα να ρωτήσω: 1) Μήπως είναι βλαβερό για το μωρό να καταπιεί γάλα που έχει μείνει στον πόρο για ένα μήνα; Είναι ασφαλές; Δεν αλλοιώνεται; 2) Αφού δεν με ενοχλεί, μήπως να μην το ενοχλήσω κι εγώ; Θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αν απλώς το αγνοήσω; Ευχαριστώ!
 9. Tsibouri, σ ευχαριστώ! Αν εξαιρέσουμε την κούραση που νιώθω -και λογικά, μετά από 3 μέρες "νηστείας"- είμαι καλύτερα σήμερα!
 10. Καλησπέρα! Με κόλλησε ο μεγάλος μου γιος γαστρεντερίτιδα. Διανύω την τρίτη μέρα με την ίωση. Δεν κάνω εμετούς, μόνο διάροια και πυρετό - μέχρι 38,2. Παίρνω μόνο ντεπόν. Δεν μπορώ να φάω ούτε πίνω ιδιαίτερα υγρά. Θηλάζω αποκλειστικά την 3 μηνών μπέμπα μου. Με οδηγία της παιδιάτρου μας, συνεχίζω να θηλάζω με καλά πλυμμένα χέρια και μάσκα. Αλλά αναρωτιέμαι: Τι γάλα δίνω στο μωρό έτσι όπως είμαι τώρα; Παίρνει όσα χρειάζεται από το γάλα μου;
 11. souzy

  Ιασώ παίδων!!!!!!!!!!!

  Νοσηλεύτηκε η 2,5 μηνών μπεμπούλα μου με βροχιολίτιδα πριν από 15 μέρες. Πολύ καλά όλα! Ευγενέστατες οι κοπέλες, πολύ υποστηρικτικές και εξυπηρετικές, καλοί γιατροί! Για το μαιευτήριο δεν είχα να πω τα καλύτερα. Στο Ιασώ παίδων πήγαμε γιατί το Ιασώ καλύπτει τη νοσηλεία όλων των μωρών που γεννιούνται εκεί μέχρι ενός έτους. Θέλω να πω με αυτό πως δεν το επέλεξα, και πήγα με πολλή επιφύλαξη. Αλλά τελικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη.
 12. Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο! Κοιμόμαστε λοιπόν!
 13. Καλησπέρα! Η μπεμπούλα μου είναι 2.5 μηνών και θηλάζει αποκλειστικά. Εϊναι σχεδόν 6 κιλά! Την ημέρα τρώει περίπου κάθε 2.5 ώρες, αλλά τη νύχτα κοιμάται... Το τελευταίο γεύμα της είναι γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα και μετά ξυπνάει κατά τις 5.30, μπορεί και 6, για να φάει. Υπάρχει περίπτωση με αυτό τον τρόπο να μειωθεί η παραγωγή μου; Μήπως πρέπει να κάνω νυχτερινή άντληση;
 14. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, Αγλαϊα! Έχω ένα ηλεκτρικό μικρό θηλαστρο της Medela, είναι εντάξει να κάνω αντλήσεις με αυτό; Πόσο συχνά; Αν τελικά επηρεαστεί η ποσότητά μου μπορώ μετά να την αυξήσω ξανά; Φοβάμαι , είναι κρίμα να χάσουμε το θηλασμό μας.