liana03

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  197
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο liana03

 1. Αγαπητοί γονείς θα ήθελα πολύ να μάθω τι λέτε στα παιδάκια σας για τον Άγιο Βασίλη; Φυσικά μιλάω για τα μικρούλια γιατί τα μεγαλύτερα παιδάκια μπορούν να καταλάβουν ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει.
 2. Πριν από 2 μέρες χάσαμε τον πεθερό μου..... Το παιδί δεν βίωσε τίποτα από τον θάνατο του παππού του γιατί έγινε στο χωριό και φυσικά δεν τον πήραμε στην κηδεία..... Του είπαμε ότι ο παππούς είναι πολύ άρρωστος και πρέπει να πάει στον ουρανό και θα πάμε να τον χαιρετήσουμε.....του είπαμε επίσης ότι ο παππούς από τον ουρανό θα μας βλέπει και θα μας προστατεύει....... Η πεθερά μου θέλει να μείνει στο χωριό και θα πρέπει να πάμε και εμείς για λίγες μέρες στην άδειά μας να της κάνουμε συντροφια και τώρα προβληματίζομαι λίγο για την κατάσταση που θα αντιμετωπίσει το παιδί εκεί ......επισκέψεις από το χωριό , την γιαγια που θα είναι στενοχωρημένη κτλ ...... Και εμείς είμαστε στενοχωρημένοι από την απώλεια και ο άντρας μου περισσότερο αλλά δεν θα το μεταφέρουμε στο παιδί προβληματίζομαι για την πεθερά μου γιατί εχθές που του μίλησε στο τηλ του είπε αχ παιδάκι μου που πήγε ο παππούς και έκλεγε......για πείτε την άποψη σας πως να το αντιμετωπίσουμε;
 3. Κατερίνα και Κικνάκη συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ......μου πήρε λίγο χρόνο να το καταλάβω αλλά κάλιο αργά...... Μέχρι να γίνει 2 χρονών ο γιος μου όταν επέστρεφα από την δουλειά ασχολιόμουν αποκλειστικά με τον μικρό, κάθε μέρα παιδική χαρά, όσο ο καιρός το επέτρεπε, και διάφορες δραστηριότητες μαζί με το παιδί..... και τις δουλειές μου όταν κοιμόταν ......με αποτέλεσμα έγω να είμαι ράκος και ο γιος μου κολλημένος πάνω μου και θεωρόντας ότι είναι το κέντρο του κόσμου, αυτό σίγουρα δεν ήταν ποιότητα ...... παρόλο που θεωρούσα ότι έπρεπε όλο τον ελέυθερο χρόνο μου να τον αφιερώνω στο παιδί και ότι αυτό που έκανα ήταν ό,τι καλύτερο...... Να είναι καλά η δασκάλα του γιου μου που μου άνοιξε τα μάτια!
 4. Νεφέλη πόσο δίκιο έχεις! Οι δικού μου γονείς είχαν δική τους επιχείρηση και έλειπαν πολλές ώρες από το σπίτι μου έλειπε πολύ η παρουσία τους όταν ήμουν μικρή .......δεν ήταν ανάγκη να παίζουμε παρέα ή να ασχολούνται αποκλειστικά με εμένα αλλα να είναι εκεί.......πολλές φορές πήγαινα και εγώ στην δουλειά των γονιών μου και είτε τους βοηθούσα είτε ασχολιόμουν με κάτι άλλο αλλά ήταν ωραία που είμασταν παρέα..... Μέχρι πριν από λίγο καιρό, αναρωτιώμουν όπως η DALIA για το ποιος είναι ο ποιοτικός χρόνος και θεωρούσα ότι ποιοτικός χρόνος είναι μόνο όταν ασχολούμε μόνο με ό,τι ευχαριστεί τον μικρό........ σε σημείο να έχω τύψεις ακόμα και όταν έκανα δουλειές .....αλλά τώρα έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα .....πολύ ωραία είναι να παίζουμε, να γελάμε, να πηγαίνουμε βόλτες, να διαβάζουμε βιβλία αλλά πρέπει να δουλέψουμε κ΄όλας ......τώρα πια λέω στον γιο η μαμά έχει δουλίτσες τώρα πρέπει να περιποιηθώ το σπίτι μας τα ρούχα, να φτιάξω το φαγητό μας είναι πολύ σημαντικά και αυτά και τα κάνω για όλους μας. Σε όλα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο ενταξει δεν είμαι και με ένα ξεσκονόπανο στο χερί προσπαθώ να μοιράζω τον χρόνο μου ..... τώρα το βλέπω αλλιώς λέω ποιότητα είναι να έχουμε ένα σπίτι όμορφο και καθαρό, ποιότητα είναι να παίζουμε οι τρεις μας και να γελάμε, ποιότητα είναι να πάμε βολτούλα, ποιότητα είναι να κάνουμε δημιουργικά πράγματα με το παιδί, αλλά και ποιότητα είναι να υπάρχει και προσωπικός χρόνος για τους γονείς .......κάτι το οποίο το αντιλαμβάνετε έμμεσα και το παιδί και είναι πάρα πολύ σημαντικό.
 5. Επειδή θα πάμε σε χωριό αρκετά απομακρισμένο και έχω λίγο άγχος με τα τσιμπίματα θα πάρω μαζί μου και αλοιφή και Fenistil σιρόπι αχρείαστο να είναι ......σε ευχαριστώ για την απάντηση Όμορφη!
 6. Σου εύχομαι ολόψυχα του χρόνου τέτοια μέρα να κρατάς στα χέρια σου Ένα Υγειέστατο, Πανέμορφο Κοριτσάκι!!!! Μόνο χαρές να έχεις στην ζωή σου από δω και πέρα!!!
 7. Σε περίπτωση που το παιδί παρουσιάσει κάποια αλλεργική αντίδραση πχ από τσίμπημα μέλισσας, δεν θα πρέπει να έχουμε μαζί μας και κάποιο φάρμακο σε περίπτωση αλλεργικής αντίδραση.......μήπως είμαι υπερβολική; Το Φενιστίλ σιρόπι είναι για αλλεργία; Η γιατρός μου μου είχε πει να έχω μαζί μου μια αλοιφή με κορτιζόνη για αυτές τις περιπτώσεις αλλά για σιρόπη ή αλλεργικά αντίδραση δεν ρώτησα....
 8. Kαι εγώ αυτό ακριβώς .......γιαυτό θέλω το παιδί να έχει διαφορετική αντιμετώπιση στον θάνατο από μένα να καταλάβει ότι όσο και να μας πονάει είναι κάτι φυσικό ....
 9. Εγώ πάντως μωρομάντηλα δεν πολυχρησιμοποίησα......όταν ξύπναγε το πρωί τον έπλενα, τον έπλενα και κάθε φορά που έκανε κακά και το βράδυ που τον έκανα μπάνιο τις υπόλοιπες ώρες μόνο τον άλλαζα πάνα χωρίς να τον σκουπίσω με μωρομάντηλα και ποτε δεν είχε συγκαεί παρόλο που έχει ευαίσθητο δέρμα.
 10. Να σας ζήσει το αγοράκι σας!!! Πάντα Γερός και Τυχερός!!!!!
 11. Στους περισότερους δημοτικούς σταθμούς τα βγάζουν τελευταία στιγμή λίγο πριν πάνε διακοπές .......τα έχουν βγάλει τα αποτελέσματα αλλά δεν τα αναρτούν για να μην γίνει χαμός με τις ενστάσεις κλπ είναι η πολιτική τους αυτή ....καλά όχι σε όλους, στον Δήμο Ιλίου για παράδειγμα έχουν βγει τα αποτελέσματα εδώ και ένα μήνα και σε άλλους Δήμους ακόμα περιμένουμε.......πέρισυ μου είχαν στείλει χαρτί 31/07 και φέτος το ίδιο θα γίνει είμαι σίγουρη αλλά φέτος δεν αγχώνομαι γιατί είναι επαγεγγραφή οπότε δεν έχουμε πρόβλημα.....
 12. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια...... Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ενώ του είπαμε την αλήθεια με απλά λόγια και από ότι κατάλαβα κατανόησε περίπου τι έγινε..........εχθές έλεγε ότι ο μπαμπάς πήγε στην δουλειά δεν πήγε στο χωριό .....σαν να μην ήθελε να το ξανασυζητήσουμε .....μάλλον θέλει τον χρόνο του....... αγχώνομαι λίγο για το πως θα αντιδράσει όταν θα πάμε στο χωριό φοβάμαι ότι αν θα πιεστεί θα θέλει να φύγουμε.........
 13. Αυτό με του λουράκι το είδα στο πλοίο και με σόκαρε.....στανοχωρήθηκα πάρα πολύ .....και εγώ φοβάμε πολύ μην χάσω το παιδί αλλά δεν τον αφήνω στιγμή από τα μάτια μου και σε μέρη που συχνάζει πολύς κόσμος όπως είναι το Mall πολύ απλά δεν πάω, από την στιγμή που το παιδί μου είναι ζωηρό......
 14. Και εγώ πιστεύω ότι μάλλον ιωσούλα είναι και την περνάει ελαφριά......βεβαια να πάρεις την γιατρό σου να σου πει εκείνη θα σου τα εξηγήσει καλύτερα θα πρέπει να δει και όλες τις εξετάσεις για να έχει πλήρη εικόνα.....μην ανυσηχείς όμως όλα καλά είναι.
 15. liana03

  Επί ή διά ?

  Εγώ πάντως σκέφτομαι ....αν κάνω άλλο παιδί θα γίνει τόσο έξυπνο, τόσο γλυκό και τόσο αγαπησιάρικο ΄όπως ο γιόκας μου; ........μπα αποκλείετε λέω. Τέτοιο παίδι μια φορά στα χίλια χρόνια βγαίνει .....αχ και το άλλο το καημένουλη που δεν θα είναι τόσο έξυπνο και τόσο γλυκό θα το αγαπάω το ίδιο; Τέτοια κουκουβαγιομαμά δεν υπάρχει λέμε........ Αλλά τελικά όσα παιδάκια και να κάνουμε το ίδιο θα τα αγαπάμε δεν νομίζω ότι αυτή η αγάπη μοιράζεται ........εντάξει ο χρόνος σου, οι έγνοια σου θα μοιραστεί ........και αυτό είναι καλό......αλλά η αγάπη σου όχι.
 16. Γρήγορα περαστκά στον Παναγιωτάκη! Οι προσευχές μας θα ακουστούν είμαι σίγουρη!
 17. Να σου πω Βέρα το σκέφτηκα και εγώ αυτό ......αλλά μετα αν μεταλαχθεί ο Ιός δεν είσαι καλυμένος, έτσι δεν είναι;
 18. Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε να μου πείτε; Οι γονείς μου έχουν πάει ταξίδι Βέλγιο - Ολλανδία και επιστρέφουν σε λίγες μέρες , οι οδηγίες λένε να μην φιλάμε και αγκαλιάζουμε ανθρώπους που έχουν έρθει από εξωτερικό και εγώ αναρωτιέμαι για πόσες μέρες να τους έχω σε απόσταση από την στιγμή που θα έρθουν; Ξέρουμε σε πόσες μέρες εκδηλώνεται ο ιός;
 19. Καλά πολύ γέλιο.......έχω ρίξει.....αλλά έτσι που γελούσα με την τύπισα της Βάσιας τσουπ Θυμήθηκα και δικιά μου Ρόμπα που την είχα αποβάλει από την μνήμη μου.......... Πάνε μερικοί μήνες που είχαμε πάει σε ένα παιδότοπο με ένα φιλικό ζευγάρι και τα παιδιά μας .......Ευτυχώς δεν υπήρχε πολύς κόσμος στον παιδότοπο....εγώ ήμουν σε ετοιμότητα γιατί το αντράκι μου είναι ζωηρούλι ....κάποια στιγμή τον βλέπω να τσακώνεται με ένα άλλο παιδάκι στην τσουλήθρα ......βγάζω παπούτσια και τρέχω ανεβαίνω την τσουλήθρα με μια αεροπλανική κίνηση πιάνω τον μικρό και τον χωρίζω από το άλλο παιδάκι και .......ακούω ένα χρααααααατσ .....ξήλωθηκε όλο το παντελόνι μου από πίσω ........Αχ ξεφτίλα ......ο Άντρας μου γελούσε .....και οι φίλοι μας λίγο πιο διακριτικά ......αλλά εγώ δεν πτοήθηκα, ευτυχώς είχα μαζί μου μια ζακετούλα την έβαλα στην μέση μου και τους λέω γελόντας ε δεν το χω και κλεμμένο (το βρακί μου εννοούσα)
 20. liana03

  ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΜΑΣ

  Γρήγορα Περαστικά στον Παναγιωτάκη! Όλα θα πάνε καλά και σύντομα το αγοράκι σας θα είναι Γερό και Δυνατό! Καλή δύναμη σας έυχομαι και κουράγιο και όλα θαπεράσουν θα δεις!
 21. Χρυσαλίδα απίστευτο μου φαίνεται ........τα έχω πραγματικά χαμένα ........στη θέση σου μάλλον θα είχα λιποθυμήσει......δεν έχω λόγια....ευτυχώς που ήταν και ό άντρας σου εκεί......καλά στο παίδων και δεν έκαναν τίποτα .....να βλέπουν ένα μωρό να αιμοραγεί και να σου λένε να κόψεις χαρτάκι; .....και μετά να φεύγετε έτσι χωρίς να κάνουν τίποτα; που ζούμε ρε παιδιά ......Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην ταλαιπωρηθείτε ποτέ ξανά!
 22. liana03

  Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΜΟΥ!!!

  Όλα πανέμορφα ΜΠΡΑΒΟ σου! Να σας ζήσει ο πρίγκιπάς σας να είναι πάντα Γερός και Τυχερός!
 23. Αγγελούδια εύχομαι περαστικά στον σύζυγο και σύντομα να επιστρέψει στο σπίτι Γερός και Δυνατός!
 24. Elenik έχουμε νέα από το παιδάκι; ενημέρωσέ μας αν μπορείς πως πάει η πορεία της υγείας του.