Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 106
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ανθρωπος...το πιο διεστραμμενο ειδος στον πλανητη ικανος για τα καλυτερα και για τα χειροτερα

για τους κινεζους δεν εχω να πω τιποτα...τα λογια ειναι περιττα

για τους ελληνες ομως που γνωριζω και καλυτερα....εχω να πω οτι ειμαστε απιστευτοι καφροι

αυστηροτερες ποινες στους καφρους, παιδεια και σεβασμος στη ζωη, στα ζωα, στη φυση, στα παιδια μας

οι μισοι πρεπει να φυλαμε τους αλλους μισους....

Και ομως αθωωθηκε ο βοσκος που εβγαλε τα ματια του σκυλου του.Αισχος :confused:

εδω αθωονονται οσοι κακοποιουν παιδακια, περιμενες να τιμωρηθεις αυτο για βασανισμο ζωου...? και δεν μιλαω ειρωνικα. εχω ζησει την απωλεια αγαπημενης γατουλας απο φολα και ακομα και σημερα με ποναει οταν το σκεφτομαι..

Διαφημίσεις

ανθρωπος...το πιο διεστραμμενο ειδος στον πλανητη ικανος για τα καλυτερα και για τα χειροτερα

για τους κινεζους δεν εχω να πω τιποτα...τα λογια ειναι περιττα

για τους ελληνες ομως που γνωριζω και καλυτερα....εχω να πω οτι ειμαστε απιστευτοι καφροι

αυστηροτερες ποινες στους καφρους, παιδεια και σεβασμος στη ζωη, στα ζωα, στη φυση, στα παιδια μας

οι μισοι πρεπει να φυλαμε τους αλλους μισους....

μαζί σου!!!!συνέχεια λέω για αυτόν τον λαό, κ με κοιτάζουν παράξενα!

γιυατο όμως η φύση τους φέρεται πολύ εκδικητικά, τυχαιο?????

εμεις???καφροι δε λες τιποτα, όσον αφορά στα ζώα, απίστευτα "αμόρφωτοι"

ζω σε μια πόλη 100,000 κατοίκων κ δεν υπάρχει τίποτα για τα ζώα, ας πούμε ένα καταφύγιο για τα αδέσποτα!

θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω, αλλα δεν εχω που να προσφερω....

κ ειδικά τα τελευταιά χρόνια δε βλέπω αδεσποτα:confused:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

η ελεωνορα μελετη ηταν εξαλη το πρωι......εστω προβληθηκε στην τηλεοραση το θεμα κατι ειναι και αυτο..

ταιζω αδεσποτα ,φροντιζω αδεσποτα και εγω και η οικογενεια μου....

ο πατερας μου ενω πολλες φορες εφτασε στο θανατο για καποιο ανεξηγητο λογο χερι Θεου τον τραβουσε πισω..οι γιατροι δεν εχουν εξηγηση...

εγω εχω...τον αφηνει στη γη γιατι ειναι ο αγγελος προστατης των ζωων ..

αχ καθε μερα αγωνας να τρεχουμε να ταιζουμε να στειρωνουμε να τα βλεπουμε να μεγαλωνουν κ να ερχετε ενας μην πω κ να το σκοτωνει κ να σου δινει πολλες μαχαιιες κ να θες να τα παρατησεις κ μετα βλεπεις τα αλλα που σε κοιταν στα ματια για βοηθεια κ να λες οχι ρε γμτ θα το παλεψω οσο μπορω

Μια Ελβετίδα κάτοικος στην Ελούντα, κατήγγειλε στον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων έναν ακόμα εγκληματία βοσκό, σύμφωνα με δημοσίευμα στο adespoto.gr. Ο βοσκός «έβγαλε» τα μάτια σε ένα από τα σκυλιά του, με ένα αιχμηρό αντικείμενο, γιατί του έφαγε μια από τις κότες του.

Το άτυχο σκυλί μεταφέρθηκε στο γιατρό, πλήρως τυφλό και με αιμορραγία και δυστυχώς του έγινε ευθανασία. Τόσος πόνος και βαναυσότητα γιατί απλά ακολούθησε τα ένστικτά του…

Ενημερώθηκε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το βοσκό, ο οποίος στην απολογία του στο τμήμα υποστήριξε ότι το ζώο ήταν χάλια γιατί ήταν χτυπημένο από αυτοκίνητο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο βοσκός έπραξε το έγκλημα αυτό μπροστά στα μάτια του 16χρονου γιού του…

Ευτυχώς η γνωμάτευση του κτηνιάτρου τον διαψεύδει, καθώς αναφέρει πώς το ζώο τυφλώθηκε από ανθρώπινο χέρι και υπάρχει και μάρτυρας, που θα καταθέσει.

Η εισαγγελέας όρισε τακτική δικάσιμο στις επόμενες μέρες.

καλό ταξίδι ψυχούλα μου,τελείωσε το μαρτυριό σου....

χρόνο να μη βγάλεις βοσκέ,ΤΥΦΛΟΣ!!!!!

δεν τελειωσε το μαρτυριο του...τωρα ανεβαινει τον Γολγοθα του ΤΥΦΛΟ..ΖΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ..

Διαφημίσεις

Υπογράψτε για να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη ο βοσκός που τύφλωσε τον σκύλο του

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010, 10:32

Υπογράψτε και εσείς την επιστολή που έστειλε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 100 Ζωοφιλικών Σωματείων προς τον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, για να διαμαρτυρηθεί για την ανοχή που έδειξε η εισαγγελέας (στη Νεάπολη Λασιθίου), Μαρία Πολιτάκη, η οποία δεν όρισε δικάσιμο και άφησε ελεύθερο τον εγκληματία – βοσκό, Κωνσταντίνο Τζανάκη, ο οποίος έβγαλε με αιχμηρό αντικείμενο τα μάτια του σκύλου του (!), την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, προκειμένου να τον τιμωρήσει, επειδή το δύστυχο ζώο έφαγε μια κότα!

http://www.gopetition.com/petition/40581.html

Η Νατάσα Μπομπολάκη, δικηγόρος και πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» εξηγεί στη zougla.gr ότι η Επιτροπή ζητεί από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νεάπολης Λασιθίου να της επιτρέψει τα ζώα, που έχει στην κατοχή του ο εγκληματίας - βοσκός, να υιοθετηθούν από το φιλοζωικό σωματείο της Ελούντας.

Και τονίζει «Επειδή η εγκληματική συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Τζανάκη, τόσο απέναντι στο άτυχο σκυλί όσο και απέναντι στα άλλα σκυλιά που έχει, τα οποία έχει διαρκώς δεμένα (χωρίς φαγητό και νερό), συνιστά βαριά κακοποίηση ζώων και καθώς τίποτα δεν αποκλείει την ακόμη πιο βάρβαρη συμπεριφορά του προς στα ζώα, ζητάμε βάσει του νόμου 3170/2003, άρθρο 12, παρ. 4 να αφαιρεθούν προσωρινά ΟΛΑ τα σκυλιά του και να δοθούν στον Φιλοζωικό Σύλλογο Ελούντας με την επωνυμία "PAWS." Zητάμε επίσης να μην του επιτραπεί ξανά να αποκτήσει άλλα ζώα συντροφιάς».

Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε βλέπετε το σκυλάκι με το ο οποίο ο εγκληματίας - βοσκός αντικατέστηκε τον σκύλο που τύφλωσε!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

PROSOXH ΣΚΛΗΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

http://kounelosfaxtis.blogspot.com/

Στο blog του"προτεινει"τροπους για στιφαδο.

Οχι δεν προτεινει απλα τροπο να μαγειρεψει καποιος στιφαδο.

Αλλα τροπους βασανισμου κουνελιων.

Ανεβαζει βιντεο και φωτογραφιες που σοκαρουν!

Σε ενα βιντεο σπαει με βαναυσο τροπο τα κοκκαλα ενος κουνελιου μολις 20 ημερων,πριν το σκοτωσει.

Σε μια φωτο απεικονιζετε ενα κουνελακι με δυο μανταλακια πιασμενα στα αυτια του.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!

ΠΟΥ?

Α)

• Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
  • Λ. Αλεξάνδρας 173
  • Τ.Κ. 115 22 ΑθήναΤηλ. : 210-6476464, 210-6476000
  • e-mail: [email protected]

• Fax: 210 6476462

• Μοναστηρίου 326
  • Τ.Κ. 541 21 Θεσσαλονίκη
  • Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000 Fax: 2310 559929

e-mail: [email protected]

ΚΑΙ Β)

http://www.safeline.gr/node/121

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!

ΕΓΩ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ,ΠΡΟΤΕΙΘΕΜΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΩ ΜΥΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΘΕΙ!!

ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ.

PROSOXH ΣΚΛΗΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

http://kounelosfaxtis.blogspot.com/

Στο blog του"προτεινει"τροπους για στιφαδο.

Οχι δεν προτεινει απλα τροπο να μαγειρεψει καποιος στιφαδο.

Αλλα τροπους βασανισμου κουνελιων.

Ανεβαζει βιντεο και φωτογραφιες που σοκαρουν!

Σε ενα βιντεο σπαει με βαναυσο τροπο τα κοκκαλα ενος κουνελιου μολις 20 ημερων,πριν το σκοτωσει.

Σε μια φωτο απεικονιζετε ενα κουνελακι με δυο μανταλακια πιασμενα στα αυτια του.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!

ΠΟΥ?

Α)

• Λ. Αλεξάνδρας 173
  • Τ.Κ. 115 22 ΑθήναΤηλ. : 210-6476464, 210-6476000
  • e-mail: [email protected]

• Fax: 210 6476462

• Μοναστηρίου 326
  • Τ.Κ. 541 21 Θεσσαλονίκη
  • Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000 Fax: 2310 559929

e-mail: [email protected]

ΚΑΙ Β)

http://www.safeline.gr/node/121

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!

ΕΓΩ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ,ΠΡΟΤΕΙΘΕΜΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΩ ΜΥΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΘΕΙ!!

ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ.

Σε πειράζει να το αντιγράψω στο προφίλ μου στο facebook για να το δει κι άλλος κόσμος?

Djccp2.png

67KIp2.png

κανενα προβλημα απο το φεις πμπουκ το πηρα κ εγω

Σας βάζω την απάντηση από την υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος:

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία που είχατε με την υπηρεσία μας και σας

ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία μας έχει ήδη επιληφθεί για το θέμα αυταπάγγελτα

Μπράβο τους!

Djccp2.png

67KIp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Αφού πρώτα την έκλεισε σε κλουβί

Ο Giovanni Estrada κρίθηκε ένοχος την Τρίτη στο δικαστήριο. Θύμα του ήταν η Lovey, μια γατούλα την οποία κλείδωσε σε κλουβί μεταφοράς και πέταξε σε ποτάμι, για να πνιγεί, το περασμένο καλοκαίρι.

Ένας περαστικός άκουσε τις κραυγές της γάτας, την έσωσε και υιοθετήθηκε από τον κτηνίατρο.

Ο 20χρονος Estrada παραδέχτηκε ότι κακοποίησε τη γατούλα, αφού την είχε πυροβολήσει επειδή του έφαγε το ψάρι από το ενυδρείο του. Η τελική δίκη θα γίνει στις 23/2 και η ποινή του αναμένεται να είναι 5 χρόνια φυλάκισης.

πηγή: adespoto

http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/105652/petaxe-ti-gata-tou-sto-potami/

Γιατί να μην τον κλείσουν σε κλουβί και να τον πετάξουν αυτό σε ποτάμι? (ερωτώ τώρα εγώ)

Μπράβο για τις ποινές τους.

Εδώ ένας στην καλλιθέα έριχνε καυστικό υγρό στο κουτάβι του κι έφαγε 6 μήνες (και άσκησε και έφεση). Γιατί να μην του ρίξουν κι αυτουνού καυστικό υγρό?

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

απορια αν καποιος εχει κλεισει στο αμαξι του μεσα ενα ζωω με τα παραθυρα κλειστα μεσα στον καυσωνα και το αφηνει 1-2 ωρες αυτο θεωρηται κακοποιηση η οχι?????

το ειχα δει πριν ενα μηνα πηρα τον αριθμο αυτοκινητου και ρωτησα καποιον μαγαζατορα που ηταν εκει κοντα ποση ωρα το ειχε αφησει ετσι γιατι στα 40 λεπτα που ημουν για μια δουλεια δεν ειχε φανει

η απαντηση του ηταν οτι το εχει ενας γαλλος και οτι το προσεχει πολυ γενικα

και δεν θεωρηται κακοποιηση

τελικα τι ισχυει?????

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

απορια αν καποιος εχει κλεισει στο αμαξι του μεσα ενα ζωω με τα παραθυρα κλειστα μεσα στον καυσωνα και το αφηνει 1-2 ωρες αυτο θεωρηται κακοποιηση η οχι?????

το ειχα δει πριν ενα μηνα πηρα τον αριθμο αυτοκινητου και ρωτησα καποιον μαγαζατορα που ηταν εκει κοντα ποση ωρα το ειχε αφησει ετσι γιατι στα 40 λεπτα που ημουν για μια δουλεια δεν ειχε φανει

η απαντηση του ηταν οτι το εχει ενας γαλλος και οτι το προσεχει πολυ γενικα

και δεν θεωρηται κακοποιηση

τελικα τι ισχυει?????

Δεν ξέρω τι θεωρείται επίσημα, όμως κατ'εμέ είναι κακοποίηση.Τα σκυλιά υποφέρουν 50% περισσότερο από τον άνθρωπο από ηλίαση κ.α. παρόμοια.

Djccp2.png

67KIp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

ΜΑΖΙΚΗ ΣΦΑΓΗ 100 ΧΑΣΚΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΔΑ....επειδη επεσαν οι δουλειες!!!!!!

http://24wro.blogspot.com/2011/02/100_02.html

τι να σχολιασω, τι??????????????????????????????????

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Ηλεκτρονική διαμαρτυρία για την εξόντωση αδέσποτων στον ΟΛΠ

από ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ την Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011 στις 5:52 μ.μ.

Τα ξημερώματα της 17ης και της 18ης Ιανουαρίου 2011 έλαβε χώρα μαζική εξόντωση αδέσποτων σκύλων στον Ελληνικό τομέα του ΣΕΜΠΟ στην περιοχή του Ικονίου στον Πειραιά.

Καταδικάζουμε την αποτρόπαια αυτή πράξη εναντίον των αδέσποτων ζώων που ζούσαν στον εν λόγω χώρο τα τελευταία χρόνια.

Όλα τα ζώα που θανατώθηκαν, καθώς και τα δύο-τρία που επέζησαν ήταν στειρωμένα, εμβολιασμένα και σιτίζονταν καθημερινά από σωματεία, φιλόζωους και εργαζόμενους στο χώρο. Δε δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα επιδεικνύοντας επιθετική συμπεριφορά.

Αντιθέτως, ζούσαν αρμονικά με τους εργαζόμενους και όσους εισέρχονταν στο χώρο.

Κατόπιν τούτου, ζητάμε από κάθε αρμόδια υπηρεσία να διερευνήσει την υπόθεση ώστε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες τις απάνθρωπης αυτής πράξης.

Επίσης, ζητάμε από τις λιμενικές αρχές και τον ΟΛΠ να φροντίσει για την προστασία των αδέσποτων ζώων που ζουν σε όλες τις ζώνες του λιμανιού και όπου αυτά υπάρχουν, ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον παρόμοια πράξη εναντίον τους.

Παρακαλούμε υπογράψτε όλοι το petition.

http://www.gopetition.com/petition/42175/sign.html

econews.gr

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...