Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι ώρα ήταν όταν καταλάβατε ότι γεννάτε?

Τι ώρα ήταν όταν καταλάβατε ότι γεννάτε?  

1.142

1. 1. Τι ώρα ήταν όταν καταλάβατε ότι γεννάτε?

• 00:00-03:00
      156
    • 03:00-06:00
      161
    • 06:00-09:00
      117
    • 09:00-12:00
      65
    • 12:00-15:00
      49
    • 15:00-18:00
      53
    • 18:00-21:00
      70
    • 21:00-24:00
      106

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια όταν κατάλαβα πως γεννουσα ήταν 2 βδομάδες πριν την ΠΗΤ και είχαμε πάει σε έναν γάμο στην εκκλησία με έπιασαν κάτι πονάκια αλλά δεν εδωσα σημασία ... Μετά επέμενα να πάμε και στο τραπέζι... Και εκεί λοιπόν κατά τις 11 που σηκώθηκα να παω τουαλέτα μου σπασανε τα νερα ... (Οχ παναγία μου και μόνο που το περιγράφω ντρέπομαι )τελως πάντων γέννησα στις 5 τα ξημερώματα...:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 147
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δίδυμα πρώτα παιδιά... ήρθαν με καισαρική στις 08:10 περίπου.

Το 3ο μου μας πρόλαβε... Με έπιασαν συσπάσεις κατά τις 23:00 και γέννησα τελικά στις 03:40 (με καισαρική).

Το 4ο επίσης. Συσπάσεις 23:00. Γέννησα στις 05:30 (με καισαρική).

Ο γιατρός είπε να μην προχωρήσουμε σε άλλο παιδί, αλλά υποψιάζομαι πως το κάνει για να γλυτώσει τις μεταμεσονύκτιες καισαρικές! :lol: (Να είναι πάντα καλά ο άνθρωπος.... όπου κι αν βρίσκεται, ότι κι αν κάνει!!)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Οι πρώτοι πόνοι γέννας ήρθαν κατά τις 12 το μεσημέρι και ερχόντουσαν κάθε μισή ώρα αλλά πολύ δυνατοί. Μέχρι να φτάσουν τους πεντάλεπτους πήγε 5 το απόγευμα. Όταν έφτασα στο μαιευτήριο, κατά τις 6μμ, είχαν γίνει αφόρητοι και ανά 2 λεπτά. Τελικά γέννησα φυσιολογικά στις 9:50μμ..

Η δική μου ιστορία!!!!

Έχω ΠΗΤ 29/06/2008, στις 28/06 και αφού δεν έχω γεννήσει ακόμη αποφασίζω να πάω σε ένα γάμο που ήμουν καλεσμένη. Κουμπάρα η αδερφή μου!!! Να χάσω το γεγονός...??

Στο γλέντι δεν άντεξα και έριξα και κανα δυο χορούς!!!! Γελούσαν όλοι γιατί έλεγαν ότι θα γεννούσα επί τόπου. Γυρίσαμε σπίτι στις 2 το πρωί και στις 7 σπάσαν τα νερά. (Είδες τι σου κάνει ένας χορός....??) Πήγαμε στο μαιευτήριο στις 7:45 και γέννησα στις 10:30 με καισαρική καθώς ο μπεμπούλης ήταν στραβά και δεν κατέβαινε..

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Διαφημίσεις

Εγώ να συμπληρώσω πως..... στις δύο τελευταίες "απρόσμενες" επισκέψεις.... είχα αποφασίσει να τσακίσω κάτι σουβλάκια και για μία φορά στη διάρκεια της κάθε εγκυμοσύνης να κάνω παρασπονδία και να πιω μισό ποτήράκι μπύρα.

Αφού στην τελευταία "απρόσμενη" γέννα... ο γιατρός δεν έκανε τον κόπο να ρωτήσει.... "ξέρω ξέρω... "λέει... "πάλι σουβλάκια έτρωγες!" :lol:

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Εγώ να συμπληρώσω πως..... στις δύο τελευταίες "απρόσμενες" επισκέψεις.... είχα αποφασίσει να τσακίσω κάτι σουβλάκια και για μία φορά στη διάρκεια της κάθε εγκυμοσύνης να κάνω παρασπονδία και να πιω μισό ποτήράκι μπύρα.

Αφού στην τελευταία "απρόσμενη" γέννα... ο γιατρός δεν έκανε τον κόπο να ρωτήσει.... "ξέρω ξέρω... "λέει... "πάλι σουβλάκια έτρωγες!" :lol:

:lol::lol::lol:

• 2 months later...

Εγω κοριτσια επειδη δεν καταλαβα την εγκυμοσηνη μου μονο η κοιλια μου φουσκωνε , απλα ειχα παει μια τελευταια επισκεψη στον γιατρο μου και επειδη ειχα ξεπεραση την ΠΗΤ μου ειπε οτι θα με εβαζε μεσα την επομενη μερα με τεχνιτους, λες και φοβηθηκε η φανη, το ιδιο βραδυ απο τις 9 μεχρι τις 12 ειχα εντονα πονακια ανα 15 λεπτα στην αρχη μετα ανα 10 και μετα ανα 5 ,τον ειχα παρει βεβαια τον γιατρο και μου ειπε οτι επρεπε να με δει, αντε παλι στο ιατρειο και μου λεει γεννας, ηρεμη πηραμε τα πραγματα και πηγαμε στην κλινικη οπου γεννησα το αγγελουδι μου

ΕΙΣΑΙimage.php?type=sigpic&userid=18571&dateline=1250847646 ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με ΠΗΤ 13 του μηνα στις 10 παω σε μια γιορτη. Περπατουσα βαρια βαρια και το βραδυ μολις πηγα σπιτι εβαλα τα πλυντηρια μου εκανα το μπανιο μου και μολις εκατσα κατι δεν μου πηγαινε καλα. 9: 30 παιρνω τηλ το γιατρο, παω να με εξετασει και μολις καθομαι να με δει σπαζουν τα νερα. Στις 2:30 το βραδυ ειχα γεννησει.

με ΠΗΤ 17/8/2008 γεννησα 29-7-2008 φυσιολογικα...Στις 3.30 τα ξημερωματα αρχισα να ποναω, στις 4 το απογευμα εφυγα για το νοσοκομειο, στις 6.30 εκανα εισαγωγη, και στις 11 το βραδυ γεννησα.Τελεια εμπειρια, θελω να την ξαναζησω.

6bMYp2.png

Διαφημίσεις

Eιχαμε προγραμματισει καισαρικη 09:00 στισ 25/1/09 γιατι το ζουζουνι μου ηταν αναποδο-ερχοταν με τα ποδια.δεν ξερω αν ηταν ψυχολογικο αλλα 05:00 το ιδιο πρωι ειχα πονουσ και πετρωσε η κοιλια μου!!η μαια μου ειπε οτι ηταν συσπασεις και εκεινη τη μερα θα γενναγα ετσι κι αλλιως!Τελειο timing!

Ήταν μια ώρα δύσκολη!

Μπήκα Τρίτη πρωί καθότι είχα μπει ήδη για 3 μέρες στον 10ο (διαστολή 1).

Στις 12 το βράδυ με έβαλαν για τεχνητούς πόνους. Η γιατρός μου ευτυχώς έμεινε στο νοσοκομείο μαζί μου.

Στις 6,30 το πρωί είχα φτάσει διαστολή 8,5 (χωρίς επισκληρείδιο). Ο γιος μου γύρισε το κεφαλάκι του προς τα πάνω, πέσαν οι παλμοί, με έβαλαν κακήν κακώς για καισαρική με ολική νάρκωση γιατί η επισκληρείδιος θα αργούσε να δράσει. Από ότι μου είπαν βγήκε ολίγον μπλε. Ήμουν η τελευταία που τον είδα. Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου την ονόμασα.

Στην κόρη μου πήγα κυρία, με ραντεβού για καισαρική με επισκληρείδιο. Η γιατρός μου εξηγούσε κάθε βήμα (σε κόβω, σε ράβω, παίρνω τα βλαστοκύτταρα κλπ.), την είδα που την έβγαζαν αλλά εκεί τα χάλασα λίγο γιατί συγκινήθηκα και ανέβηκαν οι παλμοί μου και η αναισθησιολόγος μου έλεγε συνέχεια μην κλαις και στο τέλος έφεραν τον άντρα μου μέσα να μου κρατάει το χέρι.

Τι μου θυμήσατε τώρα! Κάτι τέτοιες στιγμές θέλω να κάνω 100 παιδιά. Μετά γυρίζω σπίτι και συνέρχομαι.

εγω το κατάλαβα 3 παρα τέταρτο το πρωί, ξημερώματα σαββάτου. Μου έσπασαν τα νερά και ήμουν μόνη μου. Ο άντρας μου δούλευε, τον πήρα τηλ. και ήταν σπίτι σε 4 λεπτά, μετά πήγα στο νοσοκομείο και ο μπεμπούλης μου γεννήθηκε Σάββατο 09.50 το πρωί. Οι πιο ευτυχισμένες ώρες της ζωής μου.

line_m121_beg_40_time_1237608000_text_cf20c1c3c3c5cbcfd320cccfd520c5c9cdc1c9.gif

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Στις 7.00π.μ. ένιωσα ότι κατουριέμαι (να με συγχωρείτε κιόλας) στον ύπνο μου.Ξύπνησα, σφιγγόμουν, αλλά τίποτα, τα υδραυλικά είχαν λασκάρει και η διαρροή συνεχιζόταν...επάνω στο στρώμα... Καλά λέω, να δω που θα φτάσει η ξεφτίλα με αυτή την εγκυμοσύνη, δε φτάνει που τρέχω καθε 20 λεπτά τουαλέτα, τώρα άρχισα να τα κάνω και πάνω μου... Και μόλις ξύπνησε σε λίγα δευτερολ. ο κοιμισμένος ο εγκέφαλος, λέω βρε λες ακόμα δεν μπήκα στον 9ο???

Cool :cool: όμως έτσι:cool:? Σήκωσα τον άντρα μου, έκανα το μπανάκι μου και μετά ξεκίνησα για το μαιευτήριο...

δεν εχει φτασει η ωρα ακομα για να σας πω αλλα θα σας μεταφερω αυτα που μας ειπε η μαια στα μαθηματα ανωδυνου.τα περισσοτερα παιδια γεννιουνται {στατιστικα παντα}βραδυ ενω σε ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων εχει παρατηρηθει οτι τους σπανε τα νερα σε μερες πανσεληνου!!!

• 4 months later...

Οι πόνοι είχαν αρχίσει από τις 12:00 αλλά δεν ήμουν σίγουρη,το απόγευμα που πήγα στο νοσοκομείο με κράτησαν γιατί είχα συσπάσεις αλλά δεν τις καταλάβαινα!

Η μπέμπα μου γεννήθηκε στις 02:28!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Το ένστικτό μου με οδήγησε στη γιατρό μου κατά τις 21.30 κι ευτυχώς δηλαδή γιατί είχα συσπάσεις τις οποίες δεν ένιωθα.Έκανα καισαρική εσπευσμένα καθώς έπεφταν οι παλμοί της μπέμπας...

• 1 month later...

Στις 05:50 έσπασαν τα νερά και 13:30 το ίδιο μεσημέρι γέννησα την πρώτη μου κόρη.

Στη δεύτερη κόρη μου εξαιτίας ξεκαρδιστικού γέλιου που μου προκάλεσε ο άντρας μου, όταν πήγα στην τουαλέτα κατά τις 12 τα μεσάνυχτα είδα στο σκούπισμα μια κόκκινη γραμμούλα. Τότε κατάλαβα ότι η επόμενη θα είναι μέρα τοκετού. Κατά τη διάρκεια της νύχτας μετρούσα κάθε πόση ώρα είχα πόνους. Κατάληξη ήταν να γεννήσω το μεσημεράκι στις 11:30.

Ψήφισα με βάση το πρώτο παιδί.

1457745k8p286od3g.gif

• 1 month later...
Στις 05:50 έσπασαν τα νερά και 13:30 το ίδιο μεσημέρι γέννησα την πρώτη μου κόρη.

Στη δεύτερη κόρη μου εξαιτίας ξεκαρδιστικού γέλιου που μου προκάλεσε ο άντρας μου, όταν πήγα στην τουαλέτα κατά τις 12 τα μεσάνυχτα είδα στο σκούπισμα μια κόκκινη γραμμούλα. Τότε κατάλαβα ότι η επόμενη θα είναι μέρα τοκετού. Κατά τη διάρκεια της νύχτας μετρούσα κάθε πόση ώρα είχα πόνους. Κατάληξη ήταν να γεννήσω το μεσημεράκι στις 11:30.

Ψήφισα με βάση το πρώτο παιδί.

Είδε το μωρό πως περνάτε καλά.... και λέει κι αυτό να μη χάσει το "πάρτυ"!! :lol: :lol: :D

Αυτά είναι... ευχάριστες αναμνήσεις!! :D

Εμενα μου σπασανε τα νερα(λιγο μια υγρασια σαν να εκανα πιπι πανω μου)στις 4:00 τα χαραματα στις 8:00 το πρωι επαιζα με τον γιο μου στο κρεβατι και στις 10:00 πηγα στην κλινικη στις 12:00 το μεσημερι βγηκε ο αλλος γιος με καισαρικη.Ηταν πρωταπριλια(και οσο δεν την ηθελα αυτη την ημερα....) και Μ.Πεμπτη ....:lol:

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Νομιζω οτι ημουν πολυ τυχερη!!!!! Ειχα παει super market κατα τις 19.00 13/08/10, στο δρομο για το σπιτι, μου εφευγαν σιγα σιγα κατι σταγονες- υγρα, δεν πονουσα !!! Πρεπει να παω τουαλετα σκεφτηκα!!!!!!................................ Τελικα γεννησα 00.10 14/08/10. Πολυ τυχερη!!! 2 ωρες απο την στιγμη που με επιασαν οι πονοι!!!!!!

:-D:-D:-D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...