Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΒΟΛΙΟ MMR

Μαράκι

Recommended Posts

και τα αγοράκια γιατί να το κάνουν ?...

έμενα αυτές ι λογικές δεν χωράνε στο μυαλό μου...

Υ.Γ.

Διάρκεια δεν είναι μυστικό...

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X00001390

μπερδεύεσαι...

είπαμε ότι στους ενήλικες έχουν πρόβλημα οι έγκυες...

στα παιδιά μπορεί να δημιουργησει επιπλοκές και να καταλήξουν στο νοσοκομείο με εγκεφαλίτιδες και λοιπά ευχάριστα... πέραν τούτου, το θεωρητικό υπόβαθρο του εμβολιασμού στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ότι όσο περισσότεροι είναι οι εμβολιασμένοι, τόσο πιο δύσκολο είναι να εξαπλωθεί η κάθε ασθένεια (αν κι αυτό αμφισβητείται από πολλούς).

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Διαφημίσεις

με πηγές

Τις διάβασα.

Η πρώτη, ισχυρίζεται ψευδώς ότι "τα εμβόλια περιέχουν ζωντανούς ιούς ικανούς να προκαλέσουν τα ίδια συμπτώματα με την κανονική προσβολή από τον ιό". Αυτό, εκτός από το ότι είναι ισχυρισμός της συγκεκριμένης σελίδας χωρίς πηγές, αναιρείται και από τα γεγονότα και τις έρευνες. Όλοι όσοι έχουν εμβολιάσει το παιδί τους, ξέρουν ότι δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό. Επίσης, τα εμβολιασμένα παιδιά εμφανίζουν συντριπτικά λιγότερα προβλήματα, από εκείνα τα παιδιά που δεν εμβολιάζονται και ασθενούν κανονικά. (ψάξτε για έρευνες)

Είναι εξόφθαλμο επίσης ότι ο οποιοσδήποτε εμβολιάζεται δεν ασθενεί με τον ίδιο τρόπο, αλλά ότι περνάει (περίπου) μια εξομοίωση της ασθένειας.

Το δεύτερο λινκ ξεκινάει παραθέτοντας ένα γράφημα, το οποίο λέει (και καλά) ότι επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς περι συσχέτισης εμβολιασμού και εμφάνισης αυτισμού.

Εδώ έχει γέλιο: "Συσχετίζει" τους εμβολιασμούς που γίνονται εδώ:

kurashiki.png

με τα περιστατικά αυτισμού που εμφανίζονται εδώ:

yokohama.png

Η μία είναι πόλη, και η άλλη περιοχή, με μια απόσταση περίπου 500-600χιλιόμετρα μακριά (σε ευθεία. απόσταση για ταξίδι μάλλον είναι 700 χιλιόμετρα).

Μην μιλήσω και για το ίδιο το γράφημα, έτσι;

Αυτό δεν είναι έρευνα, είναι ανέκδοτο. :-)

δεν διάβασα παρακάτω.

"Η πρώτη, ισχυρίζεται ψευδώς ότι "τα εμβόλια περιέχουν ζωντανούς ιούς ικανούς να προκαλέσουν τα ίδια συμπτώματα με την κανονική προσβολή από τον ιό"

Αυτό βεβαία προκύπτει από έρευνες, που κάνουν η ίδιες φαρμακοβιομηχανίες... άρα δυσκολεύομαι να το πιστέψω... και αν εσείς θεωρείτε επιστημονική τεκμηρίωση ότι όση έχουν εμβολιάσουν τα παιδιά τους ξέρουν, πάω πασο

Και μιας που αναφέρω τις πήγες μου θα ήθελα και εσείς να κάνετε το ίδιο...

Οκ είναι φανερή η άποψη σας, παρότι κάλο θα ήταν να ολοκληρώνατε την ανάγνωση , και έτσι θα βλέπατε την συσχέτιση...

Πάντως σταματάω εδώ, γιατί η πρόθεση μου ήταν να παραθέσω κάποιες πήγες προς έρευνα, και όχι να αποδείξω κάτι, ενώ απότι βλέπω πολύ θέλουν να αποδείξουν με το ζόρι κάτι...

ο καθένας ας κάνει ενέσεις με ότι θέλει στα παιδιά του...

Καληνύχτα...

Διαφημίσεις

@angelino

Το (διαβόητο) γράφημα έχει και άλλα προβλήματα, όπως για παράδειγμα ότι η υποτιθέμενη συσχέτιση αφορά μόνο τις 3 από τις 6 στήλες του. Είναι εύκολο για κάποιον να κατασκευάσει στοιχεία έτσι, διαλέγοντας 2 πόλεις από όλη την Ιαπωνία που τα μεν ταιριάζουν με τα δε και ρυθμίζοντας ανάλογα την κλίμακα των γραφημάτων. ακόμα και έτσι, δεν καταφέρνει να δείξει αυτό που θέλει (το γράφημα δεν συμφωνεί με το ν+2 που προτείνει)

Ας κλείσουμε το θέμα με το MMR συμφωνώντας ότι αφού η έρευνα δεν έδειξε συσχέτιση της μείωσης εμβολιασμών με αντίστοιχη μείωση νέων αυτιστικών διαγνώσεων, δεν υπαρχει συσχέτιση.

(παρακάτω αναφέρει αόριστα ότι η νέα παρατηρούμενη αύξηση οφείλεται στα καινούρια εμβόλια. Πότε εφαρμόστηκαν αυτά; σε τί ποσοστά στη συγκεκριμένη πόλη; ) (θα το ψάξω όταν θα έχω χρόνο.)

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα!

.. έχω προβλήματα με τη σύνδεσή μου γι'αυτό και δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα τα προηγούμενα, είμαι σίγουρη όμως πως κάπου θα έχει απαντηθεί το ερώτημά μου αλλά αν μπορείτε απαντήστε ξανά ή δώστε μου κάποιο link.

Λοιπόν, η κόρη μου έχει ελαφρά δυσανεξία στο αυγό (όχι αλεργία). Δηλαδή μπορεί να φάει πράγματα που περιέχουν αυγό αλλά σε μικρή ποσότητα. Αν της δώσω ολόκληρο αυγό τότε κάνει εμετό. Τώρα είναι 16 μηνών να σημειώσω. Μπορούμε να κάνουμε το mmr? Νομίζω πως οι ιοί "επιπλέουν" σε ασπράδι? Αν λέω βλακείες διορθώστε με please, αλλά δεν θα ήθελα με τπτ να το κάνουμε και μετά να πάθει κάτι το παιδάκι μου.

Καλημέρα!

.. έχω προβλήματα με τη σύνδεσή μου γι'αυτό και δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα τα προηγούμενα, είμαι σίγουρη όμως πως κάπου θα έχει απαντηθεί το ερώτημά μου αλλά αν μπορείτε απαντήστε ξανά ή δώστε μου κάποιο link.

Λοιπόν, η κόρη μου έχει ελαφρά δυσανεξία στο αυγό (όχι αλεργία). Δηλαδή μπορεί να φάει πράγματα που περιέχουν αυγό αλλά σε μικρή ποσότητα. Αν της δώσω ολόκληρο αυγό τότε κάνει εμετό. Τώρα είναι 16 μηνών να σημειώσω. Μπορούμε να κάνουμε το mmr? Νομίζω πως οι ιοί "επιπλέουν" σε ασπράδι? Αν λέω βλακείες διορθώστε με please, αλλά δεν θα ήθελα με τπτ να το κάνουμε και μετά να πάθει κάτι το παιδάκι μου.

οι επίσημες συστάσεις λένε ότι δεν χρειάζεται να γίνεται καν τεστ δυσανεξίας, γιατί δεν χρησιμοποιούνται πρωτεΐνες αυγού αλλά εμβρυϊκά κύτταρα κοτόπουλου. Από εκεί και πέρα πολλοί γιατροί το κάνουν σε δόσεις κλπ για να είναι 100% σίγουροι. Απλά πολλές φορές το αλλεργικό παιδάκι μπορεί να έχει θέμα και με άλλες ουσίες των εμβολίων (π.χ. ζελατίνη) και να μην φταίει το αυγό στην πραγματικότητα, αλλά αυτό συνήθως φαίνεται απο τα πρώτα-πρώτα εμβόλια.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Έχω γράψει και κάπου αλλού στο forum αλλά επειδή δεν πήρα κάποια απάντηση, να ρωτήσω κι εσάς μήπως γνωρίζετε μία παιδίατρο ΒΛΑΧΟΥ η οποία πριν από μία 10ετία εμφανιζόταν σε εκπομπές και ειδήσεις στην τηλεόραση και υποστήριζε ότι τα εμβόλια βλάπτουν.

Θα ήθελα να βρω συνεντεύξεις της ή άρθρα της κάπου, νομίζω ήταν και στο ΠΑΙΔΩΝ. Την γνωρίζει κανείς;

Πάντως θα ένοιωθα πιό ασφαλής με τη γνώμη κάποιου έλληνα γιατρού παρά με άρθρα κάποιων ξένων επιστημόνων που δεν μπορώ να επαληθεύσω τις ταυτότητες τους μέσα από το ιντερνετ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Η γιατρός μου, συμβατική που δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο να χάσει παιδάκι οποιοδήποτε εμβόλιο, στην περίπτωση αυτή μου είχε προτείνει να περιμένουμε. Φαντάζομαι ότι και να πιστεύεις το να καθυστερήσεις εμβόλιο (ειδικά όταν έχεις συγκεκριμένο λόγο) δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχεί κανέναν.

οι επίσημες συστάσεις λένε ότι δεν χρειάζεται να γίνεται καν τεστ δυσανεξίας, γιατί δεν χρησιμοποιούνται πρωτεΐνες αυγού αλλά εμβρυϊκά κύτταρα κοτόπουλου. Από εκεί και πέρα πολλοί γιατροί το κάνουν σε δόσεις κλπ για να είναι 100% σίγουροι. Απλά πολλές φορές το αλλεργικό παιδάκι μπορεί να έχει θέμα και με άλλες ουσίες των εμβολίων (π.χ. ζελατίνη) και να μην φταίει το αυγό στην πραγματικότητα, αλλά αυτό συνήθως φαίνεται απο τα πρώτα-πρώτα εμβόλια.

Με άλλες ουσίες είμαι σίγουρη πως δεν έχει θέμα γιατί όλα τα υπόλοιπα εμβόλια που προβλέπονται τα έχουμε ήδη κάνει χωρίς πρόβλημα. Άρα η ποσότητα που θα μπει στον οργανισμό της με το εμβόλιο θα είναι ελάχιστη, δλδ λιγότερη από το αυγό που περιέχει μια μπιφτεκάρα ας που που τρώει στην καθισιά της. Να μην φοβηθώ ε???

Η γιατρός μου, συμβατική που δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο να χάσει παιδάκι οποιοδήποτε εμβόλιο, στην περίπτωση αυτή μου είχε προτείνει να περιμένουμε. Φαντάζομαι ότι και να πιστεύεις το να καθυστερήσεις εμβόλιο (ειδικά όταν έχεις συγκεκριμένο λόγο) δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχεί κανέναν.

Βασικά αυτό μου είπε και η δική μας παιδίατρος που είναι σούπερ συμβατική στο θέμα των εμβολίων. Θα το κάνουμε μετά τους 18 μήνες κι εγώ έχω αρχίσει από τώρα να αυξάνω σιγά σιγά την ποσότητα του αυγού που περιέχουν τα φαγητά της.

Ευχαριστώ πολύ κοπελιές!

Καλημέρα!

Ακριβώς το ίδιο και ο μικρός μου (15 μηνών) και άλλα μου λέει η αλλεργιολόγος (να περιμένουμε) ενώ ο παιδίατρος να το κάνουμε διότι δέχεται λέει πλέον, διαφορετική επεξεργασία το εμβόλιο... Λέω να περιμένουμε μερικούς μήνες.

Πολυ σωστα τα λες. Οποτε παθαινει καποιο παιδι βαρια βλαβη η πεθαινει απο εμβολιο λενε ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ οτι ειχε προβλημα και ΔΕΝ επρεπε να ειχε εμβολιαστει. Παντα εκ των υστερων!

για παράδειγμα;;;;

Διαφημίσεις

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

ωραίο άρθρο αερικό

και σίγουρα θα υπάξουν κάποιοι που θα που...

τρόμαξαν οι φαρμακοβιομηχανίες που εμείς οι "ψαγμένοι" δεν εμβολιάζουμε τα παιδιά μας και άρχισαν να μας τρομάζουν με θανάτους και επιδημίες...

αχ.... τα συμφέροντα

Οκ μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί και όχι...και ερωτώ εγώ:δε μπορώ να κάνω μόνο το εμβόλιο της ιλαράς και όχι τριπλό και τετραπλό;;;;Γιατί δε υπάρχει μεμωνομένο εμβόλιο για ιλαρά; Ή μήπως υπάρχει και έχω καταλάβει λάθος από τον παιδίατρο μου;

Υπάρχει στο Ινστιτούτο παστέρ

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σας κοριτσια!!εχω ενα μικρουλη 18 μηνων!ο γιατρος ειπε πως σε ενα μηνα θα κανουμε το MMR κατι το οποιο με αγχωνει υπερβολικα γιατι εζησα μια κατασταση στην δουλεια μου.λοιπον.........

δουλευω σε παιδικο σταθμο!εχουμε ενα κοριτσακι απο 8 μηνων!τωρα ειναι 3,5 χρονων!οποτε καταλαβαινεται πως εχουμε δει ολη την αναπτυξη της!μεχρι 15 μηνων μιλουσε,επαιζε με τα αλλα παιδια και γενικως ειχε απιστευτη επαφη με ολους και με ολα και ηταν πανεξυπνη!ξεφνικα σταματησε να ερχεται στον σταθμο και οταν ξαναεπεστρεψε μετα απο εναν μηνα ειδαμε ενα εντελως διαφορετικο παιδι!καμμια επαφη με εμας και μονιμως κατω απο ενα τραπεζι βγαζοντας κατι περιεργες κραυγες μονο!ειχε σταματησει να μιλαει να παιζει κλπ και οταν της μιλουσες ηταν σαν να μην υπηρχε κανεις σαν να μην της μιλουσε κανεις ηταν στον δικο της κοσμο με ενα απλανες βλεμα!

εμεις σαν παιδαγωγοι θορηβηθηκαμε με αυτη την συμπεριφορα και μιλησαμε στους γονεις οι οποιοι μας ειπαν οτι κατι ειχαν προσεξει αλλα στο σπιτι της δεν αντιδρουσε ετσι οπως στον σταθμο!!!καθως κυλουσε η χρονια πιστεψαμε πως δεν ακουει και στειλαμε την μαμα να της κανει ακουογραμα!την φωναζαμεε με το ονομα της και σςν αντιδρουσε καν!που παλια μας επνιγε απο τις αγκαλιες!τα αποτελεσματα ηταν αριστα μια χαρα ακουγε!

σιγα σιγα οι γονεις κι εμεις αρχισαμε να το ψαχνουμε πιο πολυ με ψυχολογους με εργοθεραπευτες και τα αποτελεσματα ειναι πως εχεις στοιχεια αυτισμου!!!!και στεναχωρηθηκαμε ολοι!μετα απο πολλες συζητησεις με την μαμα μας αποκαλυψε πως ολα αυτα προκληθηκαν μετα απο το εμβολιο MMR.κατι το οποιο με εχει αγχωσει παρα πολυ!!να παθει αυτο το πραγμα απο ενα εμβολιο!!!!!!!

και ρωτω τωρα!!!θα το κανω εγω στον γιο μου ή οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!και αν το κανω και παθει κατι?δεν ξερω ειμαι πολυ στρεσαρισμενη με το ολο θεμα!το κοριτσακι μας εχει ραγισει την καρδια μας!ειναι μια κουκλα οπου ζει στον δικο της κοσμο!!!!!!!!

Μαρακι βαλτη εισαι; Εγω της το εκανα πριν 7 μερες (αφου το καθυστερησα 1,5 μηνα απο φοβο)

Απο την 7η μερα - απο σημερα δλδη - η παιδιατρος μου ειπε να εχω το νου μου για πυρετο .. Ο θεος βοηθος!!

p7z6p3.pngsQqep3.png

....ξεφνικα σταματησε να ερχεται στον σταθμο και οταν ξαναεπεστρεψε μετα απο εναν μηνα ειδαμε ενα εντελως διαφορετικο παιδι!καμμια επαφη με εμας και μονιμως κατω απο ενα τραπεζι βγαζοντας κατι περιεργες κραυγες μονο!!.....

Συνδεσατε καθόλου την απουσία για έναμηνα με την κατάσταση? Είναι τυχαίο που η συμπεριφορά ξεκίνησε μετά από ενα μήνα απουσίας του παιδιου? Μήπως συνέβει κάτι σοβαρό στο σπίτι που οι γονείς αποκρύπτουν?Είμαι πιο καχυποπτη με αυτα παρά με το mmr.....

QqmLp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...