Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΒΟΛΙΟ MMR

Μαράκι

Recommended Posts

Η ιλαρα εχει μικρα σπυρακια.

Ο δικος μου εχει 2 σπυρακια χωρις πυον αλλα γαιδουρινα στο μαγουλο :?

Fistiki εγω με αυτα που διαβασα που να κλεισει το ματι.

Α .... ενα ενα τα θυμαμαι αυτα που ελεγα για ασχετα.

Το αυτι? Επιανε το αυτι λες και ποναγε σημερα .

Παιζει κατι και με αυτο?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Δε ξερω για το αυτι.....αλλα στις παρενεργειες αναφερει εξανθηματα.........ξερω αρκετους που περασαν κανονικα την ιλαρα με το εμβολιο αυτο.....δεν ξερω πως ειναι τα εξανθηματα ιλαρας οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω........αλλα εγω δεν θα το απεκλεια......

Ε γι αυτο και αν αρρωστησει το παιδι σου λενε δηθεν κολλησε καποια ιωση καπακι, για να μη γκρινιαζεις οτι εκανε εμβολιο και αρρωστησε.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Ε γι αυτο και αν αρρωστησει το παιδι σου λενε δηθεν κολλησε καποια ιωση καπακι, για να μη γκρινιαζεις οτι εκανε εμβολιο και αρρωστησε.....

τωρα που το λες αυτο το ειχαμε παθει αλλη μια φορα.

Και ελεγε οτι λεω χαζομαρουλες ο γιατρος που τα συσχετιζα (ηταν αυτο με τις 3 δοσεις που μας επεβαλαν νωριτερα για τον βρεφικο ... γμτ δεν θυμαμαι πως το λενε παω να δω)

Παντα υπαρχει αυτη η περιπτωση οταν προκειται για ζωντανους ιους.......απλα οι γιατροι για να κανουν πιο ευκολα τη δουλεια τους δεν μας λενε οσα θεωρουν περιττα και μπορει να μας κανουν να χασουμε την εμπιστοσυνη προς το προσωπο τους.......

Περσι που μας ειδε την προηγουμενη φορα η δικια μας και μαλωναμε για το ιδιο εμβολιο, μου πεταει ενα "Θα αφησεις εμενα να ασχολουμαι με την υγεια του παιδιου σου και εσυ θα ασχοληθεις με την δουλεια σου!!! Ε εφαγε ενα χεσιμο που ηταν ολο δικο της.......κι εκανε ενα χρονο να μας ξαναδει!

Γι αυτο και διαβαζω οσα περισσοτερα μπορω και παω ενημερωμενη......

Οταν ειναι μικρα μωρα και δεν μιλανε ειναι πολυ δυσκολα .......δεν μπορεις να ξερεις τι ακριβως προβλημα εχουν και μονο υποθεσεις κανεις......δεν ξερω πως αντιδρουν τα παιδια οταν πονανε τα αυτακια........ειδες τιποτα σχετικα θεματα με ωτιτιδες?

Παντως απο τα ιατρικα σαιτ αν ψαξεις για ασθενειες, παρενεργειες κλπ μπορεις να βρεις πολυ χρησιμα πραγματα...........

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Ψαξε λιγο τις ωτιτιδες....να δεις απο τι προκαλουνται κι αν εχουν σχεση με παρενεργειες απο εμβολια.....

Διαφημίσεις

Αλλα ψαχνω και αλλα βρισκω. Δεν τα βαζω σε λινκ γιατι και στην αναζητηση αλλα εβλεπα και ειχαν διαγραφει μετα (οταν εμπαινα) :?

Το Lancet αποσύρει τη μελέτη που συνέδεσε το MMR με αυτισμό

vaccination-baby_2.jpg

02/02/2010 Το ιατρικό περιοδικό The Lancet αποσύρει επισήμως τη μελέτη που δημοσιεύθηκε το 1998 και συνέδεε το παιδικό εμβόλιο MMR (ιλαράς-παρωτίτιδας-ερυθράς) με αυτισμό και εντερικές διαταραχές.

Η απόφαση για την απόσυρση ελήφθη μετά το πόρισμα του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου της Μ. Βρετανίας, το οποίο έκρινε ότι η πρωτότυπη εργασία των Dr. Wakefield και συν. είχε μεθοδολογικά και δεοντολογικά ελαττώματα.

Η δημοσίευση της αμφιλεγόμενης μελέτης το 1998 είχε αναστατώσει τους γονείς, με αποτέλεσμα πάρα πολλοί να αρνηθούν τη χορήγηση του εμβολίου στα παιδιά τους, γεγονός που οδήγησε σε αύξηση των περιστατικών ιλαράς. Επόμενες μελέτες δεν βρήκαν καμία απόδειξη ότι το εμβόλιο συνδέεται με αυτισμό.

Δέκα από τους 13 συγγραφείς της μελέτης αποκήρυξαν τα συμπεράσματα της μελέτης και το Lancet έχει δηλώσει ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει δημοσιεύσει την έρευνα. «Αποσύρουμε πλήρως την εργασία αυτή από το αρχείο δημοσιευμάτων μας» δήλωσαν σήμερα οι εκδότες του.

Ο Dr. Wakefield και δύο συνάδελφοί του αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο διαγραφής τους από τον Βρετανικό Ιατρικό Σύλλογο.

Πηγή:

Bloomberg

Associated Press

http://www.healthview.gr/?q=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE/%CF%84%CE%BF-lancet-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-mmr-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C

Ειδικό δικαστήριο απορρίπτει τη σχέση αυτισμού - εμβολίων

child-vaccination-blue.jpg

15/03/2010

Τα εμβόλια που περιέχουν θιμεροζάλη, ένα συντηρητικό με βάση τον υδράργυρο, δεν μπορούν από μόνα τους να προκαλέσουν αυτισμό, σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε την Παρασκευή ειδικό αμερικανικό δικαστήριο, απορρίπτοντας το αίτημα δύο γονέων για αποζημίωση.

Το ειδικό Δικαστήριο Ομοσπονδιακών Υποθέσεων των ΗΠΑ έκρινε ότι τα εμβόλια δεν θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει αυτισμό στον William Mead, ένα αγόρι από το Όρεγκον.

Το ζεύγος Mead είχε καταθέσει αγωγή σε δικαστήριο της πολιτείας του Όρεγκον εναντίον αρκετών φαρμακευτικών εταιρειών, υποστηρίζοντας ότι η θιμεροζάλη που περιέχεται σε πολλά παιδιατρικά εμβόλια συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη αυτισμού στον William.

Αν και αρχικά το δικαστήριο του Όρεγκον έκρινε ότι ο αυτισμός σχετίζεται με τα εμβόλια, όταν η υπόθεση πήγε στο Ειδικό Δικαστήριο, ο George Hastings που κλήθηκε να κρίνει την υπόθεση ως «Ειδική Αυθεντία», αποφάσισε ότι η θεωρία που παρουσιάστηκε από το ζεύγος Mead και τους εμπειρογνώμονες που κατέθεσαν υπέρ τους «ήταν βιολογικά μη πειστική και επιστημονικά αστήρικτη».

Το Εθνικό Ινστιτούτο Ιατρικής των ΗΠΑ έχει αναφέρει πολλές φορές ότι δεν έχει βρεθεί σύνδεση μεταξύ των εμβολίων και του αυτισμού.

Απόρριψη και για τη σχέση MMR - αυτισμού

Τον Φεβρουάριο του 2009, το δικαστήριο είχε εκδώσει αρνητική απόφαση για τρεις οικογένειες που υποστήριζαν ότι ο αυτισμός των παιδιών τους είχε προκληθεί από τα εμβόλια - το δικαστήριο δήλωσε ότι οι γονείς είχαν «παραπλανηθεί από γιατρούς που ήταν υπεύθυνοι για καταφανώς κακή ιατρική κρίση».

Οι οικογένειες είχαν ζητήσει αποζημίωση στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Αποζημίωσης για Βλάβες από Εμβόλια. Πρόκειται για ένα σύστημα που χρηματοδοτείται από ένα ποσό 2,5 δισ. δολαρίων, τα οποία συγκεντρώνονται από την επιβολή φόρου 75 σεντς/δόση στα εμβόλια.

Αντί για δικαστές, οι τρεις αυτές υποθέσεις είχαν κριθεί από τρεις «Ειδικές Αυθεντίες» - οι τρεις υποθέσεις κρίθηκαν ενδεικτικά και αντιπροσώπευαν χιλιάδες άλλες αντίστοιχες αγωγές.

Το ερώτημα ήταν κατά πόσο το συνδυασμένο εμβόλιο MMR (ιλαράς-παρωτίτιδας-ερυθράς) συν το συντηρητικό θιμεροζάλη, που περιέχει υδράργυρο, ήταν αυτό που προκάλεσε τα συμπτώματα αυτισμού στα παιδιά.

Πηγή:

Reuters

http://www.healthview.gr/?q=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%AF%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%89%CE%BD

αυτο σε λινκ σαν οχι τοσο σχετικο με το τοπικ αλλα δειτε το http://www.healthview.gr/?q=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1

Σταματά η παραγωγή του μονοδύναμου εμβολίου της παρωτίτιδας

vaccination-for-baby.jpg

25/11/2009 Η Merck, η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που παρασκευάζει μονοδύναμο εμβόλιο κατά της παρωτίτιδας (μαγουλάδες), ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την παραγωγή του. Ως αποτέλεσμα, οι γονείς που θέλουν να αποφύγουν το τριδύναμο εμβόλιο MMR (ιλαράς-παρωτίτιδας-ερυθράς) δεν θα μπορούν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά της παρωτίτιδας.

Το MMR είχε συνδεθεί με εντερικές διαταραχές και αυτισμό σε έρευνα η οποία σήμερα έχει σε μεγάλο βαθμό αναιρεθεί. Τα ποσοστά χρήσης του MMR αυξάνονται και πάλι, και στην Αγγλία οκτώ στα δέκα παιδιά 5 ετών έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Η Merck σταμάτησε την παραγωγή του Mumpsvax λόγω μειωμένης ζήτησης και μεταθέτει τις παραγωγικές της δυνατότητες στην παρασκευή του MMR.

«Βάσει δεδομένων από τη Συμβουλευτική Επιτροπή για τους Εμβολιασμούς, τους ιατρικούς συλλόγους και τους επικεφαλής επιστήμονες, το όφελος για τη δημόσια υγεία θα είναι μεγαλύτερο αν στην αγορά διατίθεται μόνο το τριδύναμο συνδυασμένο εμβόλιο. Έτσι, η Merck δεν θα συνεχίσει την παραγωγή μονοδύναμων εμβολίων ιλαράς, παρωτίτιδας ή ερυθράς» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Πηγή:

Telegraph

http://www.healthview.gr/?q=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE/%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%82

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...

Κοριτσάκια μου ψυχραιμία . Κι εγώ είχα διαβάσει όλα όσα έχουν γραφτεί εδώ και αλλού για τα εμβόλια , αλλά στις 25 Φεβρουαρίου το κάναμε το εμβόλιο και η παιδίατρος μου ανέφερε ότι μετά από 10 μέρες μπορεί να εμφανιστεί πυρετός . Έτσι κι έγινε για 3 μέρες είχαμε απο 37,5 μέχρι 38,7 , το παλέψαμε με αντιπυρετικά , είχαμε κι εμείς σπυθουράκια και από την 4 μέρα όλα καλά . Πάντως εγώ αποφάσισα να μην δεχτώ αυτά που λέγονται περί αυτισμού , γιατί επιστημονικά δεν έχει αποδειχτεί και τεκμηριωθεί . Γιατρός δεν είμαι , αλλά έχω ανάγκη σε ιατρικά θέματα να μπορώ να τους συμβουλεύομαι και να μην κάνω του κεφαλιού μου . Εαν ήταν τόσο επίκινδυνο το εμβόλιο δεν θα είχε γίνει σούσουρο παγκοσμίως ;

:shock::shock::shock::shock:

τον μεγαλο μου την δευτερη δοση την καναμε τον Δεκεμβριο την τριτη λεει μετα απο 7 χρονια.τον μικρο μου ειναι να του το κανω σε λιγες μερες...

Δεν ξερω τι θα κανω...:?:???::?:???:

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ...

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

Λεει....

Περίπου 88% των μαθητών με παρωτίτιδα είχαν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου, ενώ 75% είχαν λάβει και τις δύο δόσεις.

Το εμβόλιο είναι 75%-95% αποτελεσματικό μετά τη λήψη δύο δόσεων. Το συστατικό του MMR που αφορά την παρωτίτιδα είναι λιγότερο αποτελεσματικό από ό,τι τα συστατικά για την ιλαρά και την ερυθρά.

Αρα γιατι γινεται αυτο το εμβολιο αφου ειναι τοσο αναποτελεσματικο? οι γονεις που εχουν αγορια για την παρωτιτιδα το κανουν.........και το πορισμα το τελευταιο, πως το mmr δεν ειναι αποτελεσματικο για την παρωτιτιδα , ενω ειναι για τα υπολοιπα, το βγαζουν συμπερασματικα? Η αν εχουμε επιδημιες ιλαρας και ερυθρας θα αναθεωρησουν κι εκει?

Υπαρχουν σχετικα λινκ στο αλλο τοπικ.......παντως ενω τωρα "αθωωνουν" την θειομερσαλη, οι ερευνες δειχνουν οτι το αλουμινιο ειναι ακομα τοξικοτερο......

Σαχπα μια μεση λυση αν ανησυχεις ειναι να το κανεις μετα τα δυο χρονια.......και να προτιμησεις το priorix που ειναι πιο ελαφρυ (αν βγαινει ακομα δλδ γιατι ολα τα αλλαζουν και τα καταργουν)

Το θεμα με τα εμβολια ειναι πολυπλοκο.......δεν μπορεις να πεις οτι συγκεκριμενα φταιει το ενα η το αλλο......ενα προβλημα ειναι το γεγονος οτι τα κανουν πολυδυναμα και οσο περναει ο καιρος γινονται ακομα πιο πολυδυναμα..........τωρα πια πολλοι κανουν τετραπλο το mmr (με ανεμοβλογια μεσα)........poso σωστο ειναι ομως ενας οργανισμος να δεχεται τοσους εισβολεις ταυτοχρονα? Στη φυση δεν συμβαινει ποτε να αρρωστησεις απο τοσες ασθενειες ταυτοχρονα......δεν το επιτρεπουν οι ιοι μεταξυ τους.......σκεφτειτε ενας οργανισμος μωρου που πρεπει να αντιμετωπισει τοσους εισβολεις ταυτοχρονα (συν το ξενο dna, συν τα τοξικα προσθετα κλπ) ...μιλαμε για εναν εγκεφαλο που βρισκεται σε ταχεια εξελιξη και αναπτυξη........ε αν τα σκεφτεις ολα αυτα σε συνδυασμο με ενα αδυναμο ανοσοποιητικα οργανισμο που ενδεχομενως να μη μπορει να μεταβολισει βαρεα μεταλλα, πολυ θελει να δημιουργηθουν προβληματα?

Εμενα μου φαινεται περιεργο το να την βγαλεις καθαρη......

Εμείς κάναμε το priorix tetra . Vera εαν γίνεται παγκοσμίως σούσουρο το εαν το εμβόλιο είναι επικίνδυνο , κυρίως για τον αυτισμό , τότε γιατί εξακολουθούν οι παιδίατροι να το συστήνουν ανέπιφυλακτα ; Δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλοι οι παιδίατροι δεν ενημερώνονται σωστά , η παιδίατρος μας έχει 6 παιδιά και το έχει κάνει σε όλα της παιδιά . Και προσωπικά πήρα την γνώμη και άλλων παιδιάτρων και το συζήτησα μαζί τους . Βέβαια πάντα κρατώ μια επιφύλαξη για το ο,τιδήποτε .

Ο Θεός βοηθός !!!

Το γεγονος οτι γινονται δικαστηρια, μελετες, αναιρεσεις μελετων και χιλια δυο αρθρα για το θεμα σημαινει οτι γινεται σουσουρο και το εμβολιο αμφισβητειται........υπαρχουν και περιπτωσεις δικαστηριων που κερδιθηκαν στο παρελθον απο γονεις παθοντες κατα φαρμακευτικων για το ιδιο εμβολιο......αν διαβασεις το τοπικ εμβολια και ασφαλεια θα βρεις πολλα πανω στο θεμα....

Οι παιδιατροι ειναι υποχρεωμενοι να ακολουθουν το προγραμμα εμβολιασμου που συστηνει η Παιδιατρικη Ακαδημια και τα υπουργεια υγειας καθε χωρας......δουλεια τους δεν ειναι να σου δημιουργουν αμφιβολιες και αγχος γιατι τοτε δεν θα εκανες το εμβολιο κι αν παθαινε κατι το παιδι σου θα τους κατηγορουσες που σε απετρεψαν απο το εμβολιο. Εχε υποψη σου παντως οτι η Αμερικανικη Παιδιατρικη Ακαδημια εχει κανει συστασεις στις φαρμακευτικες να επανεξετασουν το συγκεκριμενο εμβολιο (ασχετως αν αυτες τις αγνοουν)...Απο κει κι επειτα ο καθε γιατρος εχει τις αποψεις και πεποιθησεις του.......

Πχ το gardasil που θελουν να το κανουν και υποχρεωτικο εμβολιο (και για αγορια) πολλοι γυναικολογοι και παιδιατροι το συστηνουν, οι δικοι μου (προσωπικοι γιατροι και πελατες) μου λενε ουτε να διανοηθω να το κανω στα παιδια μου γιατι ειναι ακρως επικινδυνο......(και αχρηστο) δεν το εχουν κανει στα παιδια τους φυσικα αλλα δεν ξερω τι λενε στους πελατες με τους οποιους δεν εχουν τοσο προσωπικες σχεσεις.......γιατι οπως σου πα, εχουν μεγαλη ευθυνη και ειναι υποχρεωμενοι να ακολουθουν το εθνικο προγραμμα εμβολιασμων......αν κατι παθει το παιδι σου επειδη εκανε ενα εμβολιο δεν φερουν καμμια απολυτως ευθυνη, αν ομως κατι παθει επειδη δεν εκανε ενα εμβολιο κατα προτροπη δικη τους κινδυνευουν με σοβαρες κυρωσεις.........λογικο δεν ειναι λοιπον να ακολουθουν την γραμμη που τους δινεται?

Το ιδιο δεν συνεβει φετος με τα εμβολια γριπης? Υπηρχαν γιατροι (και μαλιστα γυναικολογοι) που τα επεβαλαν σε πελατες τους κι αλλοι που τους απετρεψαν εντονα.......εσυ παιρνεις την επισημη γραμμη που δινεται (του ΠΟΥ δλδ) και τωρα ακους να τα σερνουν στον ΠΟΥ για την ψευτικη αναγγελια επιδημιας και τον μαζικο εμβολιασμο με πειραματικα εμβολια, να μιλανε για οικονομικα συμφεροντα κλπ.......ο Θεος να μας φυλαει απο τους γιατρους!

Εσυ θες να εμπιστευεσαι τυφλα το γιατρο γιατι ετσι αισθανεσαι ασφαλης, αλλα ειναι να μη σου τυχει Αρχοντουλα μου.......γιατι αμα σου τυχει θα συνεχισεις να σκεφτεσαι ετσι? Για δες και τους παθοντες γονεις .......λες οτι το δικο σου παιδι δεν εκανε ουτε δεκατα, αλλα το αλλο παιδι εκανε 40 πυρετο για μια βδομαδα.......αυτο δεν λεει, αν μη τι αλλο, πως δεν αντιδρουν ολα τα παιδια το ιδιο και οτι δεν ειναι τοσο αθωα τελικα αυτα τα εμβολια?

Ακουσα για ζευγαρι γιατρων που εμεινε φυτο το 3 μηνων μωρο τους μετα απο εμβολιο και ειναι στα δικαστηρια με την φαρμακευτικη (δεν θα βγαλουν φυσικα ακρη)....γιατι λες να το κανουν αυτο? Κατι δεν ξερουν? Παω στοιχημα οτι κι αυτοι πριν παθουν τη ζημια πιστευαν τα περι κληρονομικοτητας και σατανικων συμπτωσεων........ειναι να μη χτυπησει τη δικη σου πορτα το κακο, οταν χτυπαει των αλλων ειναι ευκολο να πιστευουμε οτι μας σερβιρουν....

Καθονται και φτιαχνουν εκατονταδες εμβολια για οτι πεταει και κολυμπαει, μη τυχον και παθουμε καμμια γριπη και φταρνιστουμε και καταληξαμε να αρρωσταινουμε απο αυτοανοσα και να πεφτουμε σαν τις μυγες.......ενταξει καποια εμβολια ειναι απαραιτητα, αλλα χρειαζεται συνεση και μελετη.........δεν πρεπει να τα κανουμε σε νεογεννητα και ειδικα οταν δεν υπαρχει λογος......

Το χω ξαναπει, εχω μια γνωστη στον ΕΟΦ και μου λεγε για τις μελετες που εχουν και παρουσιαζουν παιδακια να εμφανιζουν σοβαρα αυτοανοσα δεκα χρονια μετα απο καποια εμβολια....προβληματιζονται μεν αλλα δυστυχως οι μακροχρονιες συνεπειες δεν μπορουν να αξιολογηθουν καταλληλα...

Οποτε δεν ειναι μονο τι θα παθει το παιδακι μας 10 μερες μετα απο το εμβολιο, αλλα το τι μπορει να παθει 10 χρονια μετα απο ενα καρο εμβολια, γεματα με τοξικες ουσιες που προστιθονται στον οργανισμο διαλυοντας το ανοσοποιητικο μας......

Αυτο δεν θα στο πει κανενας συμβατικος παιδιατρος, βρες ενα οποιοπαθητικο αν θες τετοιου ειδους συζητησεις (οι οποιοι ειναι κανονικοι παιδιατροι που εχουν κανει ειδικοτητα στην ομοιοπαθητικη, δεν υστερουν σε κατι, απλα ειναι ακριβοι δυστυχως).....

Διαφημίσεις

Πάντως εγώ αποφάσισα να μην δεχτώ αυτά που λέγονται περί αυτισμού , γιατί επιστημονικά δεν έχει αποδειχτεί και τεκμηριωθεί .

Κοιταξε.

Απο την στιγμη που το ακους...

και το βλεπεις στον διπλανο σου (και το εχει βιωσει και ξερει τι εζησε και στο λεει χωρις να εχει κανενα οφελος απο αυτο)

πιστευεις οτι ειναι δυσκολο να σου τυχει?

Και πιστευεις αυτους που ξερεις οτι κερδοσκοπουν εις βαρος σου παντα? (να θυμησω το εμβολιο της δηθεν πανδημιας? :roll::roll:)

έχω ανάγκη σε ιατρικά θέματα να μπορώ να τους συμβουλεύομαι και να μην κάνω του κεφαλιού μου .

Αυτο κανω κι εγω.

Αλλα μακαρι να μπορουσα και να ημουνα αρκετα ενημερωμενη να πω οχι.

Μακαρι να ειχα τα α%((&^$$ια και τις γνωσεις που χρειαζεται να πω ΟΧΙ. :?

Εαν ήταν τόσο επίκινδυνο το εμβόλιο δεν θα είχε γίνει σούσουρο παγκοσμίως ;

Μην σου πω τι διαβασα χθες. Μια νυχτα το εψαξα και φρικαρα τελειως.

Οχι απλα σουσουρο.... της Ποπης εχει γινει. Εξαφανιζονται μελετες, εξαφανιζονται αρθρα , παιρνουν αδειες και ξαφνικα πανω που αμφισβητηθηκε η χρησιμοτητα του πλακωσαν πανδημιες ιλαρας και παρωτιτιδας . :roll:

Ε ενταξει...

Ειμαι δειλη ναι το παραδεχομαι

αλλα ηληθια δεν ειμαι.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλοι οι παιδίατροι δεν ενημερώνονται σωστά , η παιδίατρος μας έχει 6 παιδιά και το έχει κάνει σε όλα της παιδιά .

Ολο αυτο καλη μου ειναι κατι σαν τα γαλατα.

Ξερεις οτι ολα ειναι σκατα αλλα δεν μπορεις να μεινεις χωρις γαλα.

Οποτε πινεις αυτα που υπαρχουν και σταυροκοπιεσαι.

Πιστευω καπως ετσι ειναι και αυτο.:?

Ο ισχυροτερος παντα επιβιωνει χωρις να μετρησουμε και να υπολογισουμε τα θυματα.

Εγινε πουα με τα ψιλα σπιθουρακια , μουρμουρα ακομα, γαλα δεν θελει να δει.

Ε ρε τι ωραια που περναμε...:-(

• 3 εβδομάδες μετά...

Να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου σχετικά με αυτό το εμβόλιο.

Εάν έχετε διαβάσει παλιότερα ποστ, αναφέρω ότι έχω μια φοβία ότι η κόρη μου θα εμφανίσει αυτισμό (αυτό προέκυψε μετά από κουβέντα που μου πέταξε η νευρολόγος που παρακολουθεί την κόρη μου, λόγω μικροκεφαλίας λέγοντας μου την ώρα που την εξέταζε: "πάμε να βγάλουμε μία νοητική στέρηση, ή έναν αυτισμό, μπορεί όμως και τίποτα") και από τότε τρέχω σε διάφορους γιατρούς, όλοι μου λένε ότι τη βρίσκουν μια χαρά, αλλά εγώ δεν μπορώ να ηρεμήσω.

Τέλος πάντων! Την πήγα προχθές στον παιδίατρο, για άλλη μια φορά, του είπα ότι ανησυχώ για αυτισμό, για άλλη μια φορά της μίλησε, της έκανε παιχνίδια, με ρώτησε διάφορα πράγματα για τη συμπεριφορά της και για άλλη μια φορά μου είπε βγάλω αυτή τη σκέψη από το μυαλό μου.

Λοιπόν, ανοίγει το βιβλιάριο της μικρής, και λέει: "Βλέπω ότι πρέπει τώρα να κάνεις το MMR. Άμα θέλεις καθυστέρησέ το".

Του λέω: "Γιατί;"

Και μου απαντάει: "Το εμβόλιο αυτό, το έχουν συσχετίσει με αυτισμό. Δεν έχει αποδειχθεί τίποτα, αλλά υπάρχουν υποψίες. Επειδή λοιπόν σε βλέπω τρελλαμένη με την ιδέα του αυτισμού, αν θέλεις, καθυστέρησέ το μέχρι να σου φύγει η ιδέα και τότε κανε το στο παιδί, γιατί στην κατάσταση που είσαι τώρα, αν της κάνεις και το συγκεκριμένο έμβόλιο, θα τρελλαθείς τελείως."

Αυτά λοιπόν μου είπε ο παιδίατρος. Εγώ φυσικά δεν είχα ακούσει τίποτα για το συγκεκριμένο εμβόλιο, μέχρι που μου τα είπε εκείνος και μπήκα και έψαξα στο ιντερνετ και βρήκα ένα σωρό άρθρα περί αυτού.

Εννοείται ότι δεν θα της το κάνω μέχρι να γίνει 3 ετών.

Να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου σχετικά με αυτό το εμβόλιο.

Εάν έχετε διαβάσει παλιότερα ποστ, αναφέρω ότι έχω μια φοβία ότι η κόρη μου θα εμφανίσει αυτισμό (αυτό προέκυψε μετά από κουβέντα που μου πέταξε η νευρολόγος που παρακολουθεί την κόρη μου, λόγω μικροκεφαλίας λέγοντας μου την ώρα που την εξέταζε: "πάμε να βγάλουμε μία νοητική στέρηση, ή έναν αυτισμό, μπορεί όμως και τίποτα") και από τότε τρέχω σε διάφορους γιατρούς, όλοι μου λένε ότι τη βρίσκουν μια χαρά, αλλά εγώ δεν μπορώ να ηρεμήσω.

Τέλος πάντων! Την πήγα προχθές στον παιδίατρο, για άλλη μια φορά, του είπα ότι ανησυχώ για αυτισμό, για άλλη μια φορά της μίλησε, της έκανε παιχνίδια, με ρώτησε διάφορα πράγματα για τη συμπεριφορά της και για άλλη μια φορά μου είπε βγάλω αυτή τη σκέψη από το μυαλό μου.

Λοιπόν, ανοίγει το βιβλιάριο της μικρής, και λέει: "Βλέπω ότι πρέπει τώρα να κάνεις το MMR. Άμα θέλεις καθυστέρησέ το".

Του λέω: "Γιατί;"

Και μου απαντάει: "Το εμβόλιο αυτό, το έχουν συσχετίσει με αυτισμό. Δεν έχει αποδειχθεί τίποτα, αλλά υπάρχουν υποψίες. Επειδή λοιπόν σε βλέπω τρελλαμένη με την ιδέα του αυτισμού, αν θέλεις, καθυστέρησέ το μέχρι να σου φύγει η ιδέα και τότε κανε το στο παιδί, γιατί στην κατάσταση που είσαι τώρα, αν της κάνεις και το συγκεκριμένο έμβόλιο, θα τρελλαθείς τελείως."

Αυτά λοιπόν μου είπε ο παιδίατρος. Εγώ φυσικά δεν είχα ακούσει τίποτα για το συγκεκριμένο εμβόλιο, μέχρι που μου τα είπε εκείνος και μπήκα και έψαξα στο ιντερνετ και βρήκα ένα σωρό άρθρα περί αυτού.

Εννοείται ότι δεν θα της το κάνω μέχρι να γίνει 3 ετών.

"πάμε να βγάλουμε μία νοητική στέρηση, ή έναν αυτισμό, μπορεί όμως και τίποτα")

απίστευτο το σχόλιο..

απίστευτο..

πάμε να βγάλουμε ένα σπυράκι..... σαν να έλεγε..

δεν πάνε καλά...

και μέχρι 6 μπορείς να το καθυστερήσεις...

και καθόλου να μην το κάνεις.

αφού έχεις αποφασίσει να μην το κάνεις τώρα έχεις χρόνο να ψάξεις όλες τις εναλλακτικές.

• 1 month later...

Και εμεις καναμε στις 28/5 παρασκευη το priorix tetra.....και καπακι την κυριακη 30/5 αρχισαν τα δεκατα εως 38,2 , ολιγοφαγια γκρινια και κακοδιαθετη...και χτες εβγαλε και σπιθουρακια ασπρα μικρα στους βραχιονες της...!

Χαλια ειμαι με αυτα που διαβαζω...το ειχα καθυστερησει οσο μπορουσα η μικρη μου τωρα ειναι 22μηνών...γιατι μου ειπαν πως τωρα που θα την στειλω παιδικο οτι πρεπει να της το κανω...

Περαστικα σας kalamaraki....

Εμεις το καναμε την Παρασκευη 21/05 και επειτα απο 7 ημερες το Σαββατο δηλ. 29/05, ανεβασε πυρετο μεχρι 39,3, χωρις ομως καθολου γκρινια, μονο με ολιφαγια και μας κρατησε μεχρι την Κυριακη ο υψηλος πυρετος. Απο χθες ειμαστε ευτυχως απυρετοι. Εγω παντως καλου-κακου αφου ειχα μιλησει και με την παιδιατρο του, που με... διαβεβαιωνε οτι ο πυρετος ειναι απο το εμβιλιο, τον πηγα και μια ... βολτιτσα ως το νοσοκομειοτ ων Γιαννιτσων, να τον δουν μηπως και ο υψηλος πυρετος οφειλεται και σε καμμια ιωσουλα, γιατι κι εγω ηξερα οτι δινει δεκατα, οχι 39αρια...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...