Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ SOS

rena

Recommended Posts

Τώρα για να είμαστε ακριβείς , εάν ήθελες να αγοράσεις με βάση του τι είναι πιο γνωστό θα έπρεπε να πάρεις BRITAX. H chicco είναι ψιλο-άγνωστη εταιρεία , μόνο στην Ελλάδα κάνει μπούγιο , λόγω γείτονος χώρας.

Γενικά η Ιταλομανία στην Ελλάδα δεν είναι κάτι νέον. Η εμμονή με τα chicco (που την είχα και εγώ πριν κάνω εντατική θεραπεία :lol: )

Ισως το αγόρασα επειδή έχω Ιταλομανία.!!!!! Πάντως η αποτελεσματικότητά του ήταν αυτή που εγώ ήθελα. Αν ήθελα να αγοράσω κάτι μόνο λόγω μάρκας και ψώνιου, πιστέυω ότι υπάρχουν και πιο ακριβές μάρκες.!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μία ερώτηση κι από εμένα. Ξέρω ότι έχει συζητηθεί αρκετά το chicco trio for me. Γενικώς το έχω ψάξει, έχοντας εντοπίσει τα + και -. Υπάρχει όμως καμία κοπέλα η οποία το έχει αγοράσει να μας πει από την εμπειρία της τελικά πως το βρίσκει?? Ευχαριστώ.

babies, εγώ αγόρασα το chicco για δυο λόγους. Πρώτον από όλα τα καρότσια για νεογέννητα είναι το μοναδικό που διπλώνει και μαζεύεται τόσο ώστε να χωράει σε μικρό αυτοκίνητο όπως είχαμε εμείς όταν το αγοράσαμε. Και δεύτερον σαν μάρκα είναι τόσα χρόνια γνωστή και την εμπιστεύονται πολλοί. Με το καρότσι αυτο έχουμε κάνει απιστευτα χιλιομετρα σε πολλά μέρη.Τώρα πλέον που έκανα και δεύτερο μωράκι το ξαναχρησιμοποιώ (και το κάθισμα αυτοκινήτου)και για τη μεγάλη μου κόρη αγόρασα chicco μπαστούνι-καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου για μεγαλύτερα παιδιά.

Σε ευχαριστώ agapi6 για την απάντησή σου. Δεν σε κουράζει με το βάρος του? Θα προτιμούσες ίσως κάποιο πιο ελαφρύ? Ευχαριστώ αν δε σε κουράζω

Αν θυμάμαι καλά όλα αυτού του είδους δεν πρέπει να έχουν και μεγάλη διαφορά μεταξύ τους σε βάρος. Ακόμα και τώρα το σηκώνω πολλές φορές με το μωρό μέσα όταν δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει. Χωρίς να έχω κάποιο ψώνιο με την chicco, το συστήνω μόνο και μόνο επειδή εγώ το έχω "λιώσει" από την πολλή χρήση και δεν έχει πάθει τίποτα.

Κορίτσια, εμένα μου άρεσε πολύ και το Ottuto της Inglesina...Έχει περίπου τα ίδια στοιχεία με το Switch της Perego, -στο οποίο είχα καταλήξει- με μια διαφορά στο τιμόνι το οποίο γίνεται και μπάρα και 2 ξεχωριστα χερούλια. Επίσης έχεις και επιλογή χρώματος στο σκελετό.. ΄Δεν το έχω δει όμως σε κάποιο καταστημα, ίσως να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη εδώ, γιατί είναι το τελευταίο μοντέλο της εταιρίας.. Όποια είχε στο μυαλό της το Switch της Perego, ας δει και εδώ: http://www.otutto.com/eng/index.html

Απο τιμή δεν ξέρω, αλλά το κόβω γύρω στα 800 €

BagRp2.png Spetp2.png ...έρχεται και ο τρίτος της παρέας!!!

Κορίτσια, εμένα μου άρεσε πολύ και το Ottuto της Inglesina...Έχει περίπου τα ίδια στοιχεία με το Switch της Perego, -στο οποίο είχα καταλήξει- με μια διαφορά στο τιμόνι το οποίο γίνεται και μπάρα και 2 ξεχωριστα χερούλια. Επίσης έχεις και επιλογή χρώματος στο σκελετό.. ΄Δεν το έχω δει όμως σε κάποιο καταστημα, ίσως να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη εδώ, γιατί είναι το τελευταίο μοντέλο της εταιρίας.. Όποια είχε στο μυαλό της το Switch της Perego, ας δει και εδώ: http://www.otutto.com/eng/index.html

Απο τιμή δεν ξέρω, αλλά το κόβω γύρω στα 800 ?

Το Zippy είναι στα 780 ευρώ αλλά το Ottuto είναι στα 920 ευρώ :):)Και το έχει στο Λητώ :)Μπορείς να πάρεις το Zippy απλά δεν γυρναέι το κάθισμα του καροτσιού προς τα εσένα, αλλά δεν νομίζω ότι το χρειάζεσαι γιατί η καλαθούνα και το καρέκλι αυτοκινήτου του Zippy που κουμπώνουν εξίσου στο σκελετό του μόνα τους και είναι μόνο γυρισμένα προς τα εσένα, σου αρκούν για τους πρώτους 6 μήνες, μετά άλλωστε μπορείς να γυρίσεις το μώρό να κοιτάει μπροστά! Α επίσης το Zippy αν κοιτάξεις καλύτερα τις προδιαγραφές είναι ποιο ελαφρύ απο το Ottuto. Και αν κατάλαβες καλά είμαι αντιπρόσωπος της Inglesina χε χε :D:D και έχω αγοράσει το Zippy system!!

Κορίτσια, εμένα μου άρεσε πολύ και το Ottuto της Inglesina...Όποια είχε στο μυαλό της το Switch της Perego, ας δει και εδώ: http://www.otutto.com/eng/index.html

Απο τιμή δεν ξέρω, αλλά το κόβω γύρω στα 800 €

Ωραίο το καροτσάκι αλλά και ο ''μπαμπάς'' στη διαφήμιση άπαικτος... :wink: έτσι για να μην νομίζουν πως επειδή είμαστε γκαστρούλες δεν έχουμε και ματάκια :lol:

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Διαφημίσεις

Ωραίο το καροτσάκι αλλά και ο ''μπαμπάς'' στη διαφήμιση άπαικτος... :wink: έτσι για να μην νομίζουν πως επειδή είμαστε γκαστρούλες δεν έχουμε και ματάκια :lol:

Πολύ εύστοχη η παρατήρηση σου ...πρέπει να ομολογήσω.....

το Ottuto είναι στα 920 ευρώ

Έχει τόσο,έ...

BagRp2.png Spetp2.png ...έρχεται και ο τρίτος της παρέας!!!

http://www.camspa.it/inglese/DB_2007/scheda_prodotti.asp?ID_ART=870008

Έχετε ακούσει κάτι για τα Cam τα καροτσάκια?

Τα έχω δει στα ΗΡΑ και σε άλλα καταστήματα και μου άρεσαν πάρα πολύ!Ιδίως αυτό το γαλάζιο-ηλεκτρικ με ξετρέλανε....!Είναι το color 594...

Για πείτε μου τη γνώμη σας!Έχει πάρει καμία μαμά Cam?

Είναι πολύ καλά απ'ότι έχω ακούσει.

Εμένα μου αρέσει και αυτό αλλά σε πορτοκαλο-άσπρο!

http://www.camspa.it/inglese/DB_2007/scheda_prodotti.asp?ID_ART=862

Άντε, άκουσα και μια δεύτερη γνώμη!

Πολύ ωραία όντως και αυτά. Εγώ φυσικά επιμένω στο τιρκουάζ!Με έχει τρελάνει αυτό το χρώμα....Αν και μου φαίνεται ότι θα λερώνει. Θα δούμε!

Ευχαριστώ Ονειράκι!! :P:P

Διαφημίσεις

Εγω πηρα το Quinny της Maxi Cosi. Το εχει παρει καμια σας? Μου εκανε πολυ εντυπωση.

Ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο φενεται.Α!Πηρα και το καθησματακι αυτοκινητου, αυτο ειναι καλο?

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Εγω πηρα το Quinny της Maxi Cosi. Το εχει παρει καμια σας? Μου εκανε πολυ εντυπωση.

Ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο φενεται.Α!Πηρα και το καθησματακι αυτοκινητου, αυτο ειναι καλο?

Κι εγώ αυτό θα πάρω, δεν ξέρω όμως ακόμα για το χρώμα γιατί μέχρι στιγμής κανένα δε με ενθουσιάζει για το μπέμπη μου... Το καθισματάκι είναι πολύ καλό έχει πολύ καλές προδιαγραφές ασφάλειας

Είναι πολύ καλά απ'ότι έχω ακούσει.

Εμένα μου αρέσει και αυτό αλλά σε πορτοκαλο-άσπρο!

http://www.camspa.it/inglese/DB_2007/scheda_prodotti.asp?ID_ART=862

Άντε, άκουσα και μια δεύτερη γνώμη!

Πολύ ωραία όντως και αυτά. Εγώ φυσικά επιμένω στο τιρκουάζ!Με έχει τρελάνει αυτό το χρώμα....Αν και μου φαίνεται ότι θα λερώνει. Θα δούμε!

Ευχαριστώ Ονειράκι!! :P:P

Παρακαλώ!Ναι,για αγοράκι είναι πιο καλό το τιρκουαζ! :D

Γεια σας

Το αγοράκι μου είναι 45 ημερών και δεν του πολυαρέσει να κοιμάται στην κούνια του (μάλλον τη βρίσκει μεγάλη). Επειδή δεν θέλω να κοιμάται το βράδι στο ριλάξ, προτιμώ να τον βάζω να κοιμάται στο καρότσι. Έχω το CT03 της Chicco. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου φαίνεται πολύ άνετο. Η πλάτη είναι σκληρή και μπορείς να νιώσεις το ανάγλυφο του σκελετού όταν το πιέζεις. Ξέρετε κάποια λύση ή αν υπάρχουν ειδικά στρωματάκια για καρότσια;

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Γεια σας

Το αγοράκι μου είναι 45 ημερών και δεν του πολυαρέσει να κοιμάται στην κούνια του (μάλλον τη βρίσκει μεγάλη). Επειδή δεν θέλω να κοιμάται το βράδι στο ριλάξ, προτιμώ να τον βάζω να κοιμάται στο καρότσι. Έχω το CT03 της Chicco. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου φαίνεται πολύ άνετο. Η πλάτη είναι σκληρή και μπορείς να νιώσεις το ανάγλυφο του σκελετού όταν το πιέζεις. Ξέρετε κάποια λύση ή αν υπάρχουν ειδικά στρωματάκια για καρότσια;

Ευχαριστώ

Καλημερα κουκλα και να σου ζησει ο μικρουλης , εγω απο την αλλη δεν θα αλλαζα με τιποτα το κρεβατακι του , να εχει την απλα του , την βολη του το παιδακι . Εντα3ει ειναι λιγακι μεγαλο αλλα σε κανα μηνα και λιγο παραπανω θα αρχησει να στρυφωγυρναει και τοτε θα ειναι απαραιτητο . Γιατι λες οτι δεν του αρεσει , τη σιμαδια δυσφοριας διχνει ? μηπως απλως τον ενοχλει κατι αλλο ? κολικοι ας πουμε ? Το καροτσι δεν ειναι λυση για καθε βραδυ , ιδιαιτερα με τετοια ζεστη πλεον, πολυ στεναχωρο ρε παιδι μου .

Γεια σας

Ευχαριστώ

Angel αν δεν βρεις στρωματάκι θα ήταν προτιμοτερο να φτιάξεις το κρεβατάκι του σαν φωλίτσα να μην ειναι τοσο τεράστιο . Να βάλες αν έχεις το μαξιλαρι θηλασμού ή κουβερτούλες τυλιγμένες ρολό γύρω του για να μικρίνει ο χώρος και να νιώθει σαν φωλίτσα όπως στην κοιλίτσα :)

Εμεις το δοκιμάσαμε αυτό με την μικρουλίνα μας ....αλλα καλα εμας το προβλημα ειναι οτι δεν κοιμαται γενικώς :lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Εγώ έχω το Pliko P3 On Track της Peg-Perego και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα:

- Το καθισματάκι που το παιδί κάθεται κανονικά (από 6 μηνών και άνω) κοιτάει μόνο προς τα μπροστά και δεν υπάρχει η δυνατότητα να κοιτάει προς τη μαμά. Νομίζω ότι είναι φοβερό μειονέκτημα, ειδικά για τα μικρά παιδάκια (6-7 μηνών) που θα προτιμούσαν α' αυτή την ηλικία να βλέπουν τη μαμά τους και όχι τους περστικούς !!!!

- Το σημαντικότερο όμως είναι το εξής: Το κάθισμα αυτοκινήτου δεν έχει πλευρικά μαξιλαράκια στο κεφαλάκι του μωρού με αποτέλεσμα όταν κινείται το αυτοκίνητο ή όταν κοιμάται το κεφαλάκι του να πέφτει δεξιά-αριστερά !!!!! Να φανταστείται αναγκάζομαι να της στηρίζω εγώ το κεφαλάκι με τα χέρια !!!!

Κάποιος που έχει αυτό το καρότσι...συμφωνεί με τα παραπάνω ????

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Λοιπόν σήμερα πήγα για καροτσάκια! Είμαι ανάμεσα στο chicco for me complete και στο pegperego modularsystem on track. Εσύ μάλλον mami έχεις το προηγούμενο μοντέλο που όντως δεν έχει μαξιλαράκια στο κεφαλάκι του μωρού. Το καινούριο έχει. Επίσης υπάρχει το ίδιο καρότσι στην έκδοση switch που κοιτάζει προς τη μαμά. Το chicco στοιχίζει 600 ευρώ (και γυρίζει προς τη μαμά) ενώ το pegperego το καινόυριο στοιχίζει 700. Η έκδοση switch είναι πιο ακριβή, αλλά δε ρώτησα γιατί θεωρώ ότι στην ηλικία που θα το χρησιμοποιήσω ως απλό καρότσι μηνών δε χρειάζεται να το κοιτάζω. Βέβαια mami με έβαλες τώρα σε σκέψεις μήπως να έπαιρνα το switch... απο την εμπειρία σου θεωρείς ότι είναι απαραίτητο να τα κοιτάζουμε ε?

Aυτό εννοώ ως καινούριο μοντέλο της perego (όχι το switch)

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=986&ct=10403&itmid=1123371#

και αυτό είναι το καθισματάκι αυτοκινήτου

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=988&ct=10402&itmid=1120773#

age.png

Λοιπόν σήμερα πήγα για καροτσάκια! Είμαι ανάμεσα στο chicco for me complete και στο pegperego modularsystem on track. Εσύ μάλλον mami έχεις το προηγούμενο μοντέλο που όντως δεν έχει μαξιλαράκια στο κεφαλάκι του μωρού. Το καινούριο έχει. Επίσης υπάρχει το ίδιο καρότσι στην έκδοση switch που κοιτάζει προς τη μαμά. Το chicco στοιχίζει 600 ευρώ (και γυρίζει προς τη μαμά) ενώ το pegperego το καινόυριο στοιχίζει 700. Η έκδοση switch είναι πιο ακριβή, αλλά δε ρώτησα γιατί θεωρώ ότι στην ηλικία που θα το χρησιμοποιήσω ως απλό καρότσι μηνών δε χρειάζεται να το κοιτάζω. Βέβαια mami με έβαλες τώρα σε σκέψεις μήπως να έπαιρνα το switch... απο την εμπειρία σου θεωρείς ότι είναι απαραίτητο να τα κοιτάζουμε ε?

Κατ' αρχήν καταλήγω στο εύλογο συμπέρασμα...ότι την πάτησα με το καθισματάκι του αυτοκινήτου !!!!!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ !!!

Να δώσω τόσα λεφτά για ένα καρότσι και το κάθισμα αυτοκινήτου να μην τηρεί καν τις προδιαγραφές ασφαλείας !!!!

Όσο για το αν χρειάζεται να κοιτάει το καθισματάκι και προς τη μαμά...από την εμπειρία μου θεωρώ ότι χρειάζεται. Είναι μία ηλικία ενδιάμεση (5,5 - 6 μηνών), που το μωρό δεν βολεύεται πλέον στο πορτ-μπεμπέ εξάρτημα του καροτσιού. Βάζεις λοιπόν το επόμενο καθισματάκι αλλά επειδή ουσιαστικά ...μωρό είναι ακόμα ... προτιμά να σε κοιτά για να αισθάνεται σιγουριά και επιπλέον είναι προτιμότερο να μπορείς να το κοιτάς κι εσύ για να το ελέγχεις ... π.χ. αν το βλέπει ο ήλιος στο προσωπάκι του, αν δυσανασχετεί και θέλει την πιπίλα του, αν κάθεται καλά ή έχει "τσουλήσει προς τα κάτω" κτλ κτλ

Εγώ πάντως αν ξανα-αγόραζα, θα προτιμούσα ένα καρότσι που θα μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Μήπως να πάρεις της Chicco ???

kTB4p3.png

N9Mep2.png

της περεγκο πήρα το Π3 και είναι πολύ καλό και βολικό. Το on track είναι το ίδιο καρότσι με διαφορετικό ύφασμα, αλλά το αντίστοιχο καρεκλάκι αυτοκινήτου είναι το παλαιότερο μοντέλο της περεγκο. Πάντως σου δίνουν και βάση αυτοκινήτου.

Εγώ αγόρασα τελικά την ισοφιξ με 120 ευρώ εξτρα για να είναι πιο εύκολες οι βόλτες μας και πιο ασφαλείς. Της αρέσουν και πολύ !! Κιχ δεν βγάζει! Τώρα τα μαξιλαράκια υπάρχουν, αλλά φυσικά η μπέμπα είναι πολύ μικρή (4,200γρ) και είναι χωμένη. Δεν την αφήνω πολλή ώρα.

Κορίτσια πριν γεννήσετε αγοράστε επίσης καθρέφτη για να το βλέπετε όταν οδηγείτε και ειδικό κάλυμμα για τα έντομα για το καρότσι (κουνουπιέρα) που δεν είναι στο πακέτο.

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Aυτό εννοώ ως καινούριο μοντέλο της perego (όχι το switch)

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=986&ct=10403&itmid=1123371#

και αυτό είναι το καθισματάκι αυτοκινήτου

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=988&ct=10402&itmid=1120773#

Εμείς έχουμε το ct01 trio της chicco και είναι πάρα πολύ βολικό η Νίνα μας κοιμάται στο πορτ-μπεμπέ ακόμα και για τις βόλτες έχουμε το καρεκλάκι του αυτοκινήτου που προσαρμόζεται στο καρότσι και μπορώ να την βλέπω όταν πάμε βολτούλες!Το κόστος ήταν στα 550-600 ευρώ δεν θημάμαι αλλά τα βγάζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω :!:

Κοριτσια σας παρακαλω βοηθηστε με. Ο καιρος περναει και ακομα δεν εχω αποφασισει τι καροτσι θα παρω. Ειμαι αναμεσα στο PLIKO SWITCH της PEG PEREGO και το CHICCO FOR ME. Ειδικά με το δευτερο προβληματιζομαι στις μονες ροδες. το εχει παρει καμια; γραψτε μου εντυπωσεις και απο τα δυο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!

Και εγω χρειαζομαι τη βοηθεια σας και τα φωτα σας!!!!

Τωρα που θα παμε διακοπες, εχουμε 1 καροτσι. Και σκεφτομαι μηπως θα επρεπε να αγορασω αλλο ενα (στυλ μπαστουνι και ελαφρυ) για τη μεγαλη μας.

Γιατι?

Αν παμε βολτα το βραδυ που θα καθησει αν θελει να κοιμηθει?

Αν κουραστει?

Ομως το σκεφτομαι και εδω θελω τη βοηθεια σας!

Αν δεν κατσει ποτε.......θα το κουβαλαω??? :shock:

Δεν θα ειναι και ιδιαιτερα ευκολο!

Εκτος αν εχετε να μου προτεινετε κατι που δεν εχω σκεφτει!!!! :?:idea:

Εγώ πάντως έχω πάρει κι ένα φτηνιάρικο μπαστούνι για την παραλία γιατί δεν θέλω να χαλάσει το chicco με την άμμο και την θάλασσα...οπότε σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι θα το χρησιμοποιήσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...