Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Δεν θυμάμαι να σου πω τον δρόμο, αλλά είναι ως εξής.

Κατεβαίνεις την Πειραιώς από Αθήνα προς Πειραιά, περνάς την γέφυρα του Μοσχάτου, το ΤΖΑΜΠΟ, το ΛΕΡΟΙ ΜΕΡΛΙΝ, και κάποια στιγμή βρίσκεις δεξιά σου έναν ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Το στοκατζίδικο είναι στο στενό του Σκλαβενίτη, με το που μπείς στα δεξιά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δεις.

Έχει πάρα πολλά πράγματα και κάποια κομμάτια ρούχα.

Αν δεις στο ΟΔΟΡΑΜΑ, θα το βρείς σίγουρα.

εχει κ ενα ζαχαροπλαστιο πριν πασαρελα. θα το βρεις ευκολα..;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

oi libero -35% στον μασουτη...

Να συμπληρώσω ότι ισχύει μέχρι 3 Δεκεμβρίου κι έχει 35% σε επιλεγμένα προϊόντα :

http://www.masoutis.gr/flipping/index.html

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

σημερα ο σκλαβενιτης εχει εκπτωση 4 ευρω στα pampers baby dry.

πηγα στο υποκαταστημα της πευκης. κ φυσικα δεχονται κουπονια.

ο βεροπουλος μεχρι κ 26/11 εχει 35% εκπτωση στα βαβυλινο

κ 20% εκπτωση στα pampers baby dry.

O Σκλαβενίτης έχει μόνο στις οικονομικές pampers -4ευρώ??? Είναι με κουπόνι δικό του ή όχι??

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Διαφημίσεις

O Σκλαβενίτης έχει μόνο στις οικονομικές pampers -4ευρώ??? Είναι με κουπόνι δικό του ή όχι??

ναι στις οικονομικες συσκευασιες.πηγα χτες δεν ειχε δικο του κουπονι , γινοταν αυτοματα η εκπτωση κ δεχτηκαν κ κουπονι -4 που ειχα μαζι

88M1p3.png6KAgp2.png

τι κουτι ειναι αυτο???εμενα σημερα μου ηρθαν 3κουπονια

Eιναι ενα κουτι που εχει μεσα ενα κουτι babylino αναλογα το μεγεθος του παιδιου, βαμβακι , σεερβιετες και 2 μωρομαντηλα μεγεθος ταξιδιου!

Χτες μας ηρθαν και κουπουνια αλλα και σημερα με το πακετο αυτο ηρθαν και αλλα κουπονια!

αλλιως παρε τηλ στη γραμμη εξυπηρετησης! 800-11-84200

Διαφημίσεις

ΝΑΙ!!!! αλλα πας βαθος και τσιμπας παιδικα χιχιχιχι

τιμουλες 20-30 και μποτες αγκαθα απο 92 περσινη στα 46 ευρα!!!!

ασε , βρες χρονο και τσεκ!

Καρατσεκαρισμένο χρόνια πολλά και τρελά αγαπημένο !!!!

Δεν ξέρετε τι γίνεται εκεί πρώτη μέρα εκπτώσεων.....

Δερμάτινες γυναικείες μπότες με 15 ευρώ:-P:-P:-P:-P

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Για παπουτσάκια μετά από συμβουλή μέλους πήγαινα στην Τιτάνων στο Ελληνικό, αλλά σήμερα που πήγαμε με τη μεγάλη μου μου είπαν ότι δεν είχαν πια προσφορές στο υπόγειο. Πήγα και στο in Fashion, όπου παλαιότερα είχα πάρει παπουτσάκια (καλά) και με 5 ευρώ, και πάλι δεν είχαν τέτοιες χτυπητές προσφορές!!! Και στο orchestra παπουτσάκι (όχι δερμάτινο) με -30% στα 40 ευρώ....Δεν ξέρω αν αποφάσισαν να κόψουν όλοι τις προσφορές τώρα που χανόμαστε...

Μήπως ξέρετε άλλο κατάστημα με προσφορές σε παδικά παπούτσια; Ξέρει κάποια αν στο Φάκτορυ αξίζουν οι προσφορές σε παιδικά παπούτσια; Θυμάμαι έχει crocodilino, αλλά δεν θυμάμαι τί έκπτωση κάνουν.

στο φακτορυ στην πειραιως, εχει μονο τα μουγερ και τα αθλητικα στο υπογειο, δηλαδη nike, adeidas, puma, κλπ κλπ

στο φακτορυ στην πειραιως, εχει μονο τα μουγερ και τα αθλητικα στο υπογειο, δηλαδη nike, adeidas, puma, κλπ κλπ

Όντως η crocodilino στο factory της Πειραιώς έκλεισε (άλλωστε το stok είναι σχεδόν απέναντι) αλλά στο χώρο μέσα στο factory έφεραν παπύτσια της benetton, της fisher price και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι σε συμπαθητικές τιμές. Έχει κάποια πολύ όμορφα κομμάτια ειδικά μπότες.

Διαφημίσεις

ναι στις οικονομικες συσκευασιες.πηγα χτες δεν ειχε δικο του κουπονι , γινοταν αυτοματα η εκπτωση κ δεχτηκαν κ κουπονι -4 που ειχα μαζι

Ευχαριστώ.!

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Υπάρχει καμιά μαμά που να έχει ψωνίσει από τα sprinders stores, είναι πολύ οικονομικά, στο πλύσιμο πως είναι;; νομίζω ότι σωστά το θέτω σε αυτή την ενότητα αφού μιλάμε για οικονομία.

Eιναι ενα κουτι που εχει μεσα ενα κουτι babylino αναλογα το μεγεθος του παιδιου, βαμβακι , σεερβιετες και 2 μωρομαντηλα μεγεθος ταξιδιου!

Χτες μας ηρθαν και κουπουνια αλλα και σημερα με το πακετο αυτο ηρθαν και αλλα κουπονια!

αλλιως παρε τηλ στη γραμμη εξυπηρετησης! 800-11-84200

γεια σου φιλενάδα, εδώ κι άλλη μαμά πιστή των babylino!! κι εμένα μου έχουν στείλει πανίτσες με κουπόνια αλλά για να δω μήπως μου στείλουν μαζί και τα υπόλοιπα. thanx για την πληροφορία, θα τους τηλεφωνήσω κι εγώ!

FRV7p2.pngu9z0p3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...