Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

δεν ξερω κατι για περιορισμο.και να ισχυει παρε τον αντρα σου παρε καμια φιλη σου και παρτε τις ολες.τι περιορισμο?σιγα μην παμε και με το δελτιο για σισιτιο.απο το σουπερ μαρκετ θα το κανουν αν ισχυει

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ειχα παρει το πακετο με τα δωρα πριν γεννησω γυρω στον ιανουαριο.

μολις αλλαξε η συσκευασια κ προτου γινει ντορος στο φορουμ εστειλα μνμ να μου στειλουν δειματα απο τα νεα τους προιοντα κ μου ξαναστειλαν ολο το κουτι δωρου... αλλα ημουν σιγουρα απο τους πρωτους γιατι εχει γυρω στο εναμιση μηνα που το παρελαβα... μαλιστα πριν καμια δεκαρια μερες μου ξαναστειλαν μαλλον απο λαθος μια συσκευασια πανων μονο :wink:

στον Γαλαξια μονο την Παρασκευη -50% στις πανες libero

περιορισμος ανα ατομο 3 πακετα ή 3 κιλα

(αν διαβασα καλα τα μικρα γραμματα)

καλημερα!

Για περιορισμο δεν προσεξα κατι... αυτο που ειδα ομως ηταν η φωτο με τις πανες να εχει μονο τις Νο4 και Νο6. (εμεις στις Νο1 ειμαστε ακομη!)

Να υποθεσω οτι μονο γι αυτες θα ισχυει η προσφορα??

Το λεω γιατι το ιδιο εγινε με τις babylino και δε λεει να χανω το χρονο μου αδικα!

kostas δεν διευκρινηζε οτι ειναι για καποιο συγκεκριμενο νουμερο και αν θυμαμαι καλα ελεγε "ολες οι πανες libero και μεχρι εξαντλησεως του stock" αλλα αν προσεξεις περναει μια μπαρα στο κατω μερος της οθονης που λεει αυτο που εγραψα...

γιατι δεν τους κανεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

εμένα που μου ήρθε μήνυμα στο κινητό και στο Mail μου από την libero, μου γράφει ...για οποιαδήποτε πάνα..οπότε θα στείλω τον άνδρα μου..πρωί πρωί μπας και προλάβουμε..γιατί τελευταία είμαι εντελώς άτυχη!

μολις ξαναειδα την διαφημιση για τις libero και ελεγε για ολες τις πανες ανοιχτες και Up & go...

περιορισμος 3 πακετα ανα ατομο

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

μολις ξαναειδα την διαφημιση για τις libero και ελεγε για ολες τις πανες ανοιχτες και Up & go...

περιορισμος 3 πακετα ανα ατομο

πηρα τηλεφωνο τη λιμπερο και μου ειπανε οτι δεν υπαρχει περιορισμος......ποιος τον βαζει τον περιορισμο?? το γνωριζει αυτο η λιμπερο???

Εχει παρει καμια μανουλα πανες κ μωρομαντηλα απο το amazon?Συμφερει?Εχει πολλα μεταφορικα?Βλεπω εχει ποικιλια....Συγνωμη αν ειμαι off αλλα το ανεφερε μια μανουλα κ μπηκα στο πειρασμο να ριξω μια ματια..:rolleyes:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Εχει παρει καμια μανουλα πανες κ μωρομαντηλα απο το amazon?Συμφερει?Εχει πολλα μεταφορικα?Βλεπω εχει ποικιλια....Συγνωμη αν ειμαι off αλλα το ανεφερε μια μανουλα κ μπηκα στο πειρασμο να ριξω μια ματια..:rolleyes:

κανε την ερωτηση σου καλυτερα εδω που ειναι και το σωστο θεμα για να εχεις και απάντηση

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31159&page=584

Εγώ έχω πάρει μωρομάντηλα. Συμφέρει απίστευτα (αγοράζεις πάνω από 25 λίρες για να έχεις δωρεάν μεταφορικά). Πάνες όμως δεν στέλνουν Ελλάδα.

Διαφημίσεις

καλημέρα

Πήρα libero απο το Γαλαξια με το 50% αλλά δεν μου δέχτηκαν το κουπόνι:(

παρε τωρα τη λιμπερο να κανεις παραπονο.....εγω πηγα στο Γαλαξια και μου ειπαν μονο 3 πανες μπορεις να παρεις σημερα!!! Πηρα λοιπον τηλεφωνο τη λιμπερο και τους το ειπα...δεν ειχαν ιδεα!!!!!! θα το ψαξουν μου ειπαν και θα με ενημερωσουν......μας κοροιδευουν για να μαζευουν πιο πολλους πελατες στα σουπερμαρκετ?? τι γινεται?? παιζουν με τη νοημοσυνη μας καθε φορα!!! θα περιμενω στη ουρα για 3 πανες ενω εχω σκοπο να παρω αρκετες εφοσον εχω μικρο μωρο και θα τις χρησιμοποιησω??? αν βαζουν το 50% να εχουν να καλυψουν τις αναγκες ολων ...οχι να πηγαινω 8.15 και να εχουν εξαφανιστει τα 5αρια ολα!!!

με πηραν για ενημερωση απο τη λιμπερο...δεν ισχυει ο περιορισμος 3 πανες....κι αν σας πουνε κατι να παρετε επιτοπου τη λιμπερο για να διαμαρτυρηθειτε.....κανενα αλλο σουπερμαρκετ δεν τα κανει αυτα....οταν εγω τους ρωτησα γιατι βαζετε περιορισμο μου ειπαν η λιμπερο με το Γαλαξια σε συνεργασια το βαζουν και η λιμπερο δεν ειχε ιδεα!!!!!!!!

Κοριτσια πηρα πανα βρακακι απο τον γαλαξία , αλλα δεν ειχε εσωτερικά κωδικο λιμπερο κλαμπ. Εχει τύχει σε καμία ?

το κοιταξες καλα?? παρε τηλεφωνο τη λιμπερο και δωσε το barcode της συσκευασιας και απαιτησε ενα κωδικο τηλεφωνικως

καλημέρα

Πήρα libero απο το Γαλαξια με το 50% αλλά δεν μου δέχτηκαν το κουπόνι:(

Που τα βρισκετε τα κουπονια λιμπερο βρε κορτισια:rolleyes: εγω ειμαι κ μελος κ.λ.π. αλλα κουπονια δεν εχω δει ποτε!

Παντως η προσφορα αυτη γινεται απο τη λιμπερο κ ισως σε αυτο να εχουνε δικιο αυτη τη φορα κ να μη α περνανε...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...