Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

το σπιτακι το πηρε καμια μανουλα απο λιμπερο? εγω ακομα περιμένω

Καλημέρα κόρες!!!! Τηλεφώνησα προχθές στη libero και μου είπαν θα καθυστερήσουν λίγο οι αποστολές για τα σπιτάκια, υπολογίστε +15 μέρες περίπου (από το ήδη 10ήμερο που λέει στο site). Να φανταστείς εγώ τα εξαργύρωσα 16/05 και ακόμα περιμένω...

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια βοηθηστε με γιατι τα εχω παρει ασχημα!!!

Πηγα πριν λιγο σε ενα καταστημα του βεροπουλου στη πατρα για babylino και δεν δεχτηκε τα κουπονια μου τα οποια εχουν πανω τις παλιες συσκευασιες και ειναι χωρις ημερομηνια ληξης.

Εσας τα δεχτηκαν κανονικα?? Τι τους ειπατε??

Βοηθηστε με please!!

Eμενα τα δεχτηκαν κανονικοτατα....ειχα τα ιδια κουπονια με εσενα...ισχυουν κανονικα...;)

Απλα επεσες στην περιπτωση...μιλησε καλυτερα με την εταιρια ωστε να εχεις και τον λογο σου και ξαναπηγαινε στο καταστημα...και αν σου πουν και παλι κατι,πες τους οτι επικοινωνησες με την εταιρια και η εταιρια θα τους τα δεχθει...ας επικοινωνησουν και εκεινοι αν ειναι επιτοπου για επιβεβαιωση...ταλαιπωρουν τον κοσμο,χωρις λογο μου φαινεται,μονο και μονο γιατι δεν ξερουν τι τους γινεται!!!

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Μολις εστειλα τη μητερα μου στο Βεροπουλο...πηρε οικονομικη συσκευασια με 8,50 ευρω και μικρη συσκευασια η οποια εκανε 3,71 με την εκπτωση και χρησιμοποιησε και -2ευρω κουπονι αρα 1,71!!!! Ηταν βεβαια τα καινουργια κουπονια αλλα να φανταστεις οτι πανω ελεγε οτι δεν χρησιμοποιουνται σε συνδυασμο με αλλο εκπτωτικο sticker και το δεχτηκαν κανονικα...

Παντως δεν νομιζω οτι εχει σχεση οτι εχεις τα κουπονια με την παλια συσκευασια επανω...κι εγω ειχα και προ μηνος τα χρησιμοποιησα για να παρω την καινουργια συσκευασια χωρις προβλημα...

Αποτι εχω καταλαβει παντως καθε καταστημα κανει τα δικα του...

Kαλημέρα.!!! Βλέπω πως αγόρασες 8.50 ευρώ τη μεγάλη συσκευασία και 3.71ευρώ τη μικρή με το 50% χωρίς κουπόνι. Εμένα γιατί στο Βερόπουλο (Κουντουριώτου και Μουσών) που πήγα είχαν 8.66 τη μεγάλη και 4.41 τη μικρή με το 50%??????????? Κάθε super market της ίδιας αλυσίδας έχει τις δικές του τιμές στα προιόντα που θέλει?????????

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Διαφημίσεις

Eμένα η μικρή ήταν Νο 5 και η μεγάλη Νο 4. 'Εχεις δίκιο έτσι που το σκέφτηκες... αλλά εκείνη τη μέρα δεν είδα καμμία άλλη τιμή γιατί δεν είχε και άλλα νούμερα οπότε είχε μόνο μία τιμή στο ράφι για κάθε είδος. Σ'ευχαριστώ.!

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Kαλημέρα.!!! Βλέπω πως αγόρασες 8.50 ευρώ τη μεγάλη συσκευασία και 3.71ευρώ τη μικρή με το 50% χωρίς κουπόνι. Εμένα γιατί στο Βερόπουλο (Κουντουριώτου και Μουσών) που πήγα είχαν 8.66 τη μεγάλη και 4.41 τη μικρή με το 50%??????????? Κάθε super market της ίδιας αλυσίδας έχει τις δικές του τιμές στα προιόντα που θέλει?????????

ναι καθε σ/μ ακομα και της ιδιας αλυσιδας μπορει να εχουν διαφορες.το εχω δει και στα καρφουρ και στον βασιλοπουλο.και σε καποια διαφημιση του καρφουρ ειχα δει οτι σε μια προσφορα που ειχε εγραφε με μικρα γραμματα οτι εχουν ληφθει υποψην οι τιμες του καρφου αλιμου.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

γεια σας κορίτσια χθες πήγα στον Βερόπουλο στην περιφερειακή του Ευόσμου και προμηθεύτηκα babylino με έκπτωση 50% πήρα και babygo και ενώ μου έκαναν έκπτωση στη συσκευασία με το Νο 5 μία που πήρα Νο 4 μου είπαν ότι σε αυτή δεν έχει έκπτωση 50% και την πλήρωσα κανονικά 10 ευρώ! Αν είναι δυνατόν θα μας τρελάνουν γραφούν σε όλες τις συσκευασίες έκπτωση 50% και στο ταμείο σε λένε άλλα!!

Εστειλα πριν λίγες μέρες μαιλ στη babylino (όπως μας είπε το Ροξανάκι) και ζήτησα να μου στείλουν δείγμα από τις νέες πάνες και πριν λίγο μου στείλανε με κούριερ ένα μικρό πακέτο το νούμερο που ζήτησα, 2 κουπόνια των 4,00 Ε και 1 των 2,00 με ημερομηνία λήξης 30/9.

Στείλτε μαιλ!!!

Επίσης στην πόλη μας στον Αρβανιτίδη τις μεγάλες συσκευασίες Νο 4 τις έχουν 13,84 και την ίδια συσκευασία στο Μασούτη 17,84.Το γάλα αλμιρόν Νο 2 ο Αρβανιτίδης το έχει 17,73 και ο Μασούτης 15,80.Δηλαδή ότι να ναι!!!!Θέλει πολύ ψάξιμο κορίτσια!!!!

Εστειλα πριν λίγες μέρες μαιλ στη babylino (όπως μας είπε το Ροξανάκι) και ζήτησα να μου στείλουν δείγμα από τις νέες πάνες και πριν λίγο μου στείλανε με κούριερ ένα μικρό πακέτο το νούμερο που ζήτησα, 2 κουπόνια των 4,00 Ε και 1 των 2,00 με ημερομηνία λήξης 30/9.

Στείλτε μαιλ!!!

Επίσης στην πόλη μας στον Αρβανιτίδη τις μεγάλες συσκευασίες Νο 4 τις έχουν 13,84 και την ίδια συσκευασία στο Μασούτη 17,84.Το γάλα αλμιρόν Νο 2 ο Αρβανιτίδης το έχει 17,73 και ο Μασούτης 15,80.Δηλαδή ότι να ναι!!!!Θέλει πολύ ψάξιμο κορίτσια!!!!

Εχω στειλει μαιλ απο 26/5 αλλα ακομα τιποτα δεν ηρθε

Διαφημίσεις

χθες ψωνησαμε πανες babylino απο τον Βεροπουλο που τις εχει με εκπτωση 50% και μας δεχτηκαν και τα κουπονια!!!

Οποτε...

οικονομικη συσκευασια 17,31 ευρω

μειον 50% 8,66 ευρω

μειον κουπονι αξιας 4 ευρω

τελικη τιμη:4,65 ευρω!!!

μικρη συσκευασια 7,42 ευρω

μειον 50% 3,71 ευρω

μειον κουπονι αξιας 2 ευρω

τελικη τιμη:1,71 ευρω!!!

Κοριτσια βοηθηστε με γιατι τα εχω παρει ασχημα!!!

Πηγα πριν λιγο σε ενα καταστημα του βεροπουλου στη πατρα για babylino και δεν δεχτηκε τα κουπονια μου τα οποια εχουν πανω τις παλιες συσκευασιες και ειναι χωρις ημερομηνια ληξης.

Εσας τα δεχτηκαν κανονικα?? Τι τους ειπατε??

Βοηθηστε με please!!

σε ποιο βεροπουλο πηγες? εμενα τα δεχθηκαν κανονικα στο καταστημα που ειναι απεναντι απο το νοσοκομειο του Αγ. Ανδρεα

στο Βεροπουλο η προσφορα για τις babylino ισχυει μεχρι τις 21 του μηνα οποτε προλαβαινουμε!!!

Εισαι σιγουρη?

Γιατι επικοινωνησα με καποια καταστηματα του Βεροπουλου ωστε να μου κρατησουν τις πανες που ηθελα και με την ευκαιρια ρωτησα και μου ειπαν πως η προσφορα τους ληγει την Δευτερα....αλλα και με την Βabylino που επισης μιλησα,μου ειπαν το ιδιο...

δεν ξερω αν κατι αλλαξε,αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο να διαρκει μια τετοια προσφορα τοσες πολλες μερες...

παντα φιλικα...;)

Διαφημίσεις

Εγώ πήγα την Παρασκευή το μεσημέρι σε νέο σχετικά κατάστημα Βερόπουλος στην λυκόβρυση. Πήρα 2 μεγάλες Babylino. Είχα ένα κουπονι για μεγάλες -8 ευρώ το έδωσα στην κοπέλα. Ρώτησε τον υπέυθυνο που ήταν στο διπλανό ταμείο, επειδή είχε τις παλιές συσκευασίες επάνω και χωρίς ημερομηνία, μου λέει είναι ήδη σε προσφορά αλλά δεν έχει σημασία το ίδιο είναι. Αποτέλεσμα από 17,30 -8 = 9,30 τοι δύο μεγάλες. Μια χαρά.

20iyp2.png mI5Hp2.png

καλησπερα!και σε μενα ηρθε το πακετακι απο Μεγα με μια μικρη συσκευασια babylino και κουπονια!ομως στο Βεροπουλο της κ. Τουμπας Θεσσαλονικη δεν τα δεχτηκαν!οτι να ναι τελικα!

μου ηρθε κια μενα σημερα το πακετακι απο τα μπειμπιλινο ειχε μεσα μια μικρη συσκευασια πανες 2μικρα πακετα μωρομαντηλα 1πακ.σερβιετες και 1πακ βαμβακι και 3κουπονια των 4Ε μια χαρα

Μήπως ξέρετε και πόσο καιρό κάνουν να στείλουν το δωράκι απο τις κουκουβάγιες της ΔΕΛΤΑ?Τις εχω στείλει εδω και 2 μήνες κι ακόμη τίποτα...έχετε κάποιο τηλ επικοινωνίας μήπως?

10Ddp3.png

OaR2p3.png

γεια σας !!

τα babylino στελνουν κουπονια μεχρι την ηλικια των 30 μηνων.παρ ολα αυτα αν επικοινωσνησει καποιος και ζητησει και μετα στελνουν.αν εισαι μελος στελνουν καθε μηνα αν δεν εισαι στελνουν μετα απο επικοινωνια.

και εγω εστειλα μειλ αλλα δεν μου εστειλαν τιποτα.εστειλα μηνυμα απο το μειλ μου δεν συμπληρωσα την φορμα που εχει ετοιμη.

eQMGp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...