Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μα γιατί κάνουν του κεφαλιού τους;;;

xrysalis

Recommended Posts

Βρε κορίτσια...εμένα τα δικά μου πεθερικά έχουν φαγωθεί να μου πάρουν το παιδί 10 μέρες τον Αύγουστο!!! Έχουμε κλείσει μέ τον άνδρα μου, διακοπές σε νησί τον Αύγουστο κι εννοείται θέλω να πάμε οικογενειακά μιας κι είναι οι πρώτες μας διακοπές, ως οικογένεια! Μετά θα πάμε 5 μερούλες στο δικό μου εξοχικό κι άλλες 5 στο δικό του. Οι γονείς του ήρθαν προχτές από το εξοχικό τους, με σκοπό να μου πάρουν το παιδί και να παμε λένε μόνοι μας στο νησί! Εγώ είμαι κάθετη βέβαια και δε θέλω. Εάν είναι έτσι το στέλνω στο δικό μου εξοχικό με τους δικούς μου γονείς! Εγώ θέλω το παιδάκι μου μαζί μας! Είναι παράλογο δηλαδή ; Το συζητήσαμε χτες βράδυ με το άντρα μου κι εκείνος συμφωνεί με μένα κι από την άλλη σκέφτεται πως κι εκείνοι κάνανε ολόκληρο ταξίδι για το μωρό κι είναι κρίμα να μη τους το δώσουμε! Ναι, αλλά δε τους είπα εγώ να έρθουν, μόνοι τους το αποφάσισαν!!!!! Μετά βλέπετε είναι και η αδυναμία που έχουν του άντρα μου ( μιας κι είναι το αγόρι της οικογένειας που έκανε και το γιο και θα συνεχιστεί και το ''βασίλειό'' τους ) και λέει ας μη τους στεναχωρήσουμε. Τα άλλα τους εγγόνια ( είναι μεγαλύτερα ) είναι κανονικά με τη μανούλα και τον μπαμπά τους, γιατί εγώ να το αποχωριστώ και μάλιστα στις 1ες μας διακοπές ;;;;

κάτι τέτοια διαβάζω και μου ανεβαίνει η πίεση!άκου ρε παιδιά να θέλουν να πάρουν το παιδί!και η πεθερά μου έχει λυσσάξει να της το πάω στο σπίτι της να μείνει εκεί κάποιο βράδυ αλλα σιγά μην ξεβολέψω το παιδί απο το κρεβατάκι του!εξηγήστε τους οτι είναι οι διακοπές σας!άντε πια με τις παράλογες απαιτήσεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 211
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδικα οταν κι αλλοι μπροστα και πανε να το παιξουν ξερολες μου τη σπαει και τοτε ειναι που τους τη λεω.......

αν κατι συμβει στο παιδι δε θα τρεχουν αυτοι αλλα εσυ.......

στη δικη μου οικογενεια μονο εγω κι ο πατερας τους ξερουμε τι ειναι καλο και τι οχι, τι ειναι σωστο και τι οχι.... οι αλλοι ολοι, ειναι βοηθητικοι παραγοντες........

θελανε να παρουν στον 15 μηνων γιο μου πλαστικη πισινα, τσουληθρα κι αλλα συναφη.... ειμαι στον 8 μηνα εγκυος.... και θεωρουσαν απολυτα φυσιολογικο οτι εγω μπορω να κανω τετοια παιχνιδια με το παιδι....

Πρεπει να αρχισω να μιλαω γιατι τα κραταω μεσα μου και μου κανει κακο!

κι εσυ ομως επρεπε να την παρεις την πισινα και να βαζεις και το νεογενητο μεσα:lol::lol:Αααααχ...Ηθελα να ξερα τα σκεφτονται ή απλα ετσι τα πετανε???Παω να παρω πλεγμα να τους το τριψω στη μουρη!Θα προτιμουσα να μην παρω τπτ και να δω ποτε θα αξιωθουν αλλα ετσι θα ξαναβλεπαν το παιδι με τα πρωτα χιονια:rolleyes:

• 2 εβδομάδες μετά...

να μαι κι εγω... μια βδομαδα με τους γονεις μου( και την ανυπαντρη αδερφη μου) στο χωριο και τα νευρα... τσαταλια... ο δε συζυγος μου εξαλλος..... καθε βραδυ κοιμομασταν μαλωμενοι κι αντι για καληνυχτα μου λεγε "τελευταια φορα που ερχομαστε"....

θα σας αναφερω περιστατικα και πειτε μου αν εχει δικιο..

1. μεσημεριανο τραπεζι, ο μικρος τρωει το ψαρακι του ολοκληρο και του λεω στο τελος.."φαε και λιγο σαλατουλα αν θελεις"..

παππους:αστον αμα πειναει κι αλλο, καλυτερα να φαει ψαρι..

γιαγια:αφου δεν ειναι δυσκοιλιο το παιδι, ,μη το πρηζεις με τη σαλατα

θεια: αμαν το πρηξες το μωρο, φαε και φαε..

2.ο μικρος ολη μερα γυρναει στην αυλη, μες τον ηλιο κι εγω απο πισω του, γκαστρωμενη με ναυτιες και ζαλαδες να τον κυνηγαω.. τον πειθω επιτελους να μπει λιγο μεσα στο σπιτι.. απλωνουμε τα παιχνιδια και παιζουμε

παππους: ναι κλειστο το παιδι μεσα, οπως στο διαμερισμα.. ελα αγορακι μου να σε παω βολτα..

γιαγια: ελα θανασακη να δεις μια μεγαλη ακριδα.. ελα..

θεια: (ειρωνικα) μεσα σε εβαλε η μανα σου θαναση? σε λιγο θα σε αποβλακωσει και με

κανενα dvd..

3.μολις επιστρεψαμε απο θαλασσα, κι εκεινη την ωρα πηγαιναν οι γονεις μου, τον παιρνουν χωρις να με ρωτησουν, ξανα στη θαλασσα.. "ελα μωρε μια βουτια θα κανουμε και θα γυρισουμε"..

εχω δικιο που θυμωνω? ειπαμε ο συζυγος εξω φρενων, ειδικα με την αδερφη μου που ολως παραδοξως ξερει καλυτερα απο εμας και κατακρινει το τροπο που μεγαλωνουμε τον μικρο..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

να μαι κι εγω... μια βδομαδα με τους γονεις μου( και την ανυπαντρη αδερφη μου) στο χωριο και τα νευρα... τσαταλια... ο δε συζυγος μου εξαλλος..... καθε βραδυ κοιμομασταν μαλωμενοι κι αντι για καληνυχτα μου λεγε "τελευταια φορα που ερχομαστε"....

θα σας αναφερω περιστατικα και πειτε μου αν εχει δικιο....

...εχω δικιο που θυμωνω? ειπαμε ο συζυγος εξω φρενων, ειδικα με την αδερφη μου που ολως παραδοξως ξερει καλυτερα απο εμας και κατακρινει το τροπο που μεγαλωνουμε τον μικρο..

Ρητορική είναι η ερώτηση ε; :roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ευτυχως που ειστε κι εσεις...και μπορω να σας πω τον πονο μου γιατι αν δεν τα πω καπου θα αρχισω να τσιριζω και δεν φταει σε τπτ το παιδακι μου να ξυπνησει!Ειχαμε ανεβει για λογο στην πεθερα μου που μενει απο πανω να δουμε τον ξαδερφο του αντρα μου!Κοντευει 15αυγουστος και πλεγμα στα μπαλκονια δεν εχει βαλει!Μενουν στον τεταρτο!!!!Το παιδι εκτος απο προχθες δεν το ανεβαζω αν ειναι μονη της γιατι φοβαμαι πολυ!Της λεω λοιπον πλεγμα δεν βαλατε ακομη?Εφυγε το καλοκαιρι!Μην φοβασαι μου λεει τον εχω απο κοντα!Ανθρωποι ειμαστε λεω,δεν ξερεις τι συμβαινει και δεν θελω να μου φευγει η ψυχη καθε φορα!Μην φοβασαι,τον ελεγχω!

Ε οχι ρε γ!#@$!το!Δεν ειναι και 100 χρονων οπως λεει 50 ειναι αλλα ξερω γω?14 μηνων σβουρα ειναι ρε κοριτσια!δεν καθετε δευτερολεπτο!Τι ελεγχει?Εδω εγω που ειμαι 28 και ωρες ωρες τα φτυνω και το σπιτι που ειναι φρουριο και παλι ειμαι στην τσιτα!προχθες μεχρι να βαλω 1 ποτ.νερο ανεβηκε στο τραπεζι του σαλονιου...σε 30 δευτ.

ο αντρας μου...κουβεντα!:evil:

Και συνεχιζω..

Ερχεται ο πεθερος μου και του δινει κατι γυαλινα μικρα κηροπηγια...Μη κ.παππου του λεω θα τα σπασει!Ε και τι εγινε μου λεει?!!?!?!!?Ε οχι του λεω δεν θελω να μαθει να τα σπαει ασε που μπορει να κοπει!Παιδι ειναι ας τα σπασει ολα!Κοιταω τον αντρα...κουβεντα παλι!:evil:

ειχανε μια τν στο πατωμα πηγε τομωρο και την κοπαναγε...σπαστη φωναζε ο παππους!Ριχνω τετοιο :twisted: βλεμα στον αντρα μου και λεει ε οχι ρε μπαμπα...δεν πρεπει!:shock:

Και κλεινοντας εβαλε ο παππους να φαει πανσσετες με τιγκα λαδι και πατατες και ηθελε να δωσει στο παιδι:confused:10 τη νυχτα!ουτε εγω δεν το χωνευω!οχι του λεω!λιγο μου λεει,δεν θα παθει τπτ!

και τοτε ξυπνησε:rolleyes:και ο αντρας μου και λεει..Θα πιει γαλα σε λιγο...δεν χρειαζεται!Δωσε λιγο ψωμι...

Δηλεδη δεν σεβονται τπτ???Θεωρω οτι ειμαι πολυ καλη μαμα και δεν εχουν να μου προσαψουν το παραμικρο οσο αφορα το παιδι...Γιατι μου πανε τοση κοντρα?

Να προσθεσω οτι στην βαφτιση δεν πηραν ουτε 1 καλτσακι για το παιδι...και δεν τιθεται οικονομικο θεμα!

Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα κοντευω να σκασω...και ο αντρας μου κοιμηθηκε με το μωρο για να γλιτωσει την γκρινια!

ειναι βλακες οι ανθρωποι...σοβαροτητα ΜΗΔΕΝ !

Διαφημίσεις

θα σας αναφερω περιστατικα και πειτε μου αν εχει δικιο..

1. μεσημεριανο τραπεζι, ο μικρος τρωει το ψαρακι του ολοκληρο και του λεω στο τελος.."φαε και λιγο σαλατουλα αν θελεις"..

παππους:αστον αμα πειναει κι αλλο, καλυτερα να φαει ψαρι..

γιαγια:αφου δεν ειναι δυσκοιλιο το παιδι, ,μη το πρηζεις με τη σαλατα

θεια: αμαν το πρηξες το μωρο, φαε και φαε..

2.ο μικρος ολη μερα γυρναει στην αυλη, μες τον ηλιο κι εγω απο πισω του, γκαστρωμενη με ναυτιες και ζαλαδες να τον κυνηγαω.. τον πειθω επιτελους να μπει λιγο μεσα στο σπιτι.. απλωνουμε τα παιχνιδια και παιζουμε

παππους: ναι κλειστο το παιδι μεσα, οπως στο διαμερισμα.. ελα αγορακι μου να σε παω βολτα..

γιαγια: ελα θανασακη να δεις μια μεγαλη ακριδα.. ελα..

θεια: (ειρωνικα) μεσα σε εβαλε η μανα σου θαναση? σε λιγο θα σε αποβλακωσει και με

κανενα dvd..

3.μολις επιστρεψαμε απο θαλασσα, κι εκεινη την ωρα πηγαιναν οι γονεις μου, τον παιρνουν χωρις να με ρωτησουν, ξανα στη θαλασσα.. "ελα μωρε μια βουτια θα κανουμε και θα γυρισουμε"..

εχω δικιο που θυμωνω? ειπαμε ο συζυγος εξω φρενων, ειδικα με την αδερφη μου που ολως παραδοξως ξερει καλυτερα απο εμας και κατακρινει το τροπο που μεγαλωνουμε τον μικρο..

Αχ διαβαζω αυτα που γραφεις και ειναι λες και διαβαζω τις μερες που παμε στα πεθερικα μου..ολοι μα ολοι θα πουν και κατι για το τι θα κανω με το παιδι..ακομα και η γιαγια της οικογενειας (91χρ.) που δε μπορει να φροντισει καλα καλα τον εαυτο της θα μου δωσει συμβουλες στο πως θα μεγαλωσω το παιδι..δικιο εχεις που θυμωνεις και καταλαβαινω τον αντρα σου..καθε φορα που παμε στα πεθερικα βρισκομαι στη θεση του αντρα σου..

• 1 month later...

τα νευρα μου του δινει τουρτα, σοκολατες κ μπισκοτα πισω απ την πλατη μου(η πεθερα). κ ας της εχω πει τοσες φορες να μην το κανει. κ το χειροτερο μου να με κοροιδευουν μπρος στην μουρη μου.προχθες σε παιδικο παρτυ κλαιει το μωρο στην αγκαλια της με ενα κουταλι στο στομα κ πασαλιμενος σοκολατα... τι επαθε ρωταω -εε!! μαλλον πειναει -αφου τωρα εφαγε -εεε πειναει κ αλλο -του δωσατε τουρτα? -ΟΟΟΧΙ καλε..!! -αφου ειναι το στομα του ολο σοκολατα -εεε κατι θα ειχε το (πλαστικο κουταλι 1ας χρησεως)- Α καλα! χρησιμοποιημενο κουταλι του δωσατε τοσα παιδακια εδω μεσα!!! τριπλο εγκεφαλικο εγω. εε ηθελε λιγο τουρτα (ναι! την ζητησε 8 μηνων μωρο, ειπε θελω τουρτα!)κ πηρα απ το πιατο της μικρης(ανηψια η οποια ειχε 2η μερα πυρετο απο στοματιτιδα!!!) κ του εδωσα λιγο. να συνεχισω ή καταλαβατε??? κ σε αυτην την γυναικα θα πρεπει να αφησω το νινι μου σε 1 μηνα που επιστρεφω στην δουλεια να το κραταει μαζι με αλλα 4. 10πλο εγκεφαλικο. τι θα κανω ΘΕΕ ΜΟΥ.....

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

τα νευρα μου του δινει τουρτα, σοκολατες κ μπισκοτα πισω απ την πλατη μου(η πεθερα). κ ας της εχω πει τοσες φορες να μην το κανει. κ το χειροτερο μου να με κοροιδευουν μπρος στην μουρη μου.προχθες σε παιδικο παρτυ κλαιει το μωρο στην αγκαλια της με ενα κουταλι στο στομα κ πασαλιμενος σοκολατα... τι επαθε ρωταω -εε!! μαλλον πειναει -αφου τωρα εφαγε -εεε πειναει κ αλλο -του δωσατε τουρτα? -ΟΟΟΧΙ καλε..!! -αφου ειναι το στομα του ολο σοκολατα -εεε κατι θα ειχε το (πλαστικο κουταλι 1ας χρησεως)- Α καλα! χρησιμοποιημενο κουταλι του δωσατε τοσα παιδακια εδω μεσα!!! τριπλο εγκεφαλικο εγω. εε ηθελε λιγο τουρτα (ναι! την ζητησε 8 μηνων μωρο, ειπε θελω τουρτα!)κ πηρα απ το πιατο της μικρης(ανηψια η οποια ειχε 2η μερα πυρετο απο στοματιτιδα!!!) κ του εδωσα λιγο. να συνεχισω ή καταλαβατε??? κ σε αυτην την γυναικα θα πρεπει να αφησω το νινι μου σε 1 μηνα που επιστρεφω στην δουλεια να το κραταει μαζι με αλλα 4. 10πλο εγκεφαλικο. τι θα κανω ΘΕΕ ΜΟΥ.....

στείλτο παιδικό, αν συμφωνεί και ο σύζυγος!:mad:

εγώ απλά δεν τους βλέπω πώς την έχουν όταν είμαστε στη δουλειά.

μακάρι να είχα μια κάμερα, να έχω άποψη.

από αυτά που έβλεπα όσο η όρκα πρόσεχε την κόρη μου στο σπίτι μας .. έκανα υπομονή, γιατί ο σύζυγος ήθελε τη μανούλα του emoticonpouxernaei.:evil:

κάνουν του κεφαλιού τους, γιατί δεν έχουν την ευθύνη της ανατροφής του παιδιού. άλλοι είναι οι γονείς.

γιατί το αντιμετωπίζουν ως παιχνίδι περισσότερο, ως τρόπαιο, ως μέσο επίδειξης, ως μέσο επιβολής του εγώ.

γιατί βρίσκουν την ευκαιρία να ξανανιώσουν νεότεροι, να επιδείξουν την ανωτερότητά τους, λέμε τώρα, ως σοφοί γονείς. γνωρίζουν παιδαγωγικά, ψυχολογία, ιατρική, κλπ

γιατί καταργώντας-ακυρώνοντας τους γονείς του παιδιού, νομίζουν ότι καλύπτουν τα κενά τους.

κούνια που τους κούναγε!

κάνουν του κεφαλιού τους, γιατί δεν έχουν την ευθύνη της ανατροφής του παιδιού. άλλοι είναι οι γονείς.

γιατί το αντιμετωπίζουν ως παιχνίδι περισσότερο, ως τρόπαιο, ως μέσο επίδειξης, ως μέσο επιβολής του εγώ.

γιατί βρίσκουν την ευκαιρία να ξανανιώσουν νεότεροι, να επιδείξουν την ανωτερότητά τους, λέμε τώρα, ως σοφοί γονείς. γνωρίζουν παιδαγωγικά, ψυχολογία, ιατρική, κλπ

γιατί καταργώντας-ακυρώνοντας τους γονείς του παιδιού, νομίζουν ότι καλύπτουν τα κενά τους.

κούνια που τους κούναγε!

Πεστα Sevoula να ξεδώσεις...μαζί σου είμαι!!! Αν υποψιαστώ οτι θα γίνουμε κ εμείς έτσι..θα πεθάνω:D!

Διαφημίσεις

Οι δικοί μας παπούδες δεν προσέχουν καθημερινά το παιδί παρά μόνο το βλέπουν όταν πηγαίνουμε στο σπίτι τους βόλτα. Προσπαθώ να είμαι ανεκτική και να μην μιζεριάζω αν της δώσουν γλυκό ή άμα κάνουν κάτι που εγώ κανονικά στο σπίτι δεν θα την άφηνα περισσότερο γιατί είναι μια ειδική περίπτωση και δεν χρειάζεται να κάνω τον μπαμπούλα.

There is no patch for human stupidity.

από αυτά που έβλεπα όσο η όρκα πρόσεχε την κόρη μου στο σπίτι μας .. έκανα υπομονή, γιατί ο σύζυγος ήθελε τη μανούλα του emoticonpouxernaei.:evil:

δε μου παει η καρδια να το σειλω παιδικο βρε sevoula ,θα ειναι μολις 9 μηνων τον αλλο μηνα που θα τον αφησω. εξαλου εστω κ τον πηγαινα παλι εκεινη θα τον μαζευε μαζι με τα υπολοιπα 4. απο τις1.30 ως τις 7-10 το βραδυ που θα γυριζω εγω η ο αντρας μου. τον ψηνω για γυναικα, αλλα εκτος οτι θα δυσκολευτουμε πααρα πολυ(οικονομικα εννοω) παλι δεν την γλιτωνω(την πεθερα) αφου οι ωρες που λειπουμε ειναι πολλες. και να πω οτι δεν ειναι κακος ανθρωπος αλλα δεν χαλαει χατηρια, με αποτελεσμα να τα αφηνει ολα να κανουν οτι γουσταρουν, να γινεται ενας χαμος χτυπανε ,φωναζουν... δεν θελω το παιδι μου να μεγαλωσει σε μια ζουγκλα.χαλαει το προγραμμα του αφου δεν μπορει να κοιμηθει απ την φασαρια.τον κοιμιζει κουνωντας τον ενω ΔΕΝ τον εχω μαθει ετσι.ακομα κ οταν τον εχει αγκαλια, χωρις να κλαιει, συνεχως τον κουναει. θα παθει ναυτια το παιδακι μου με τοσο κουνημα.του βαζει κρεμα σκονη στην φρουτοκρεμα (να γλυκανει λεει!) ενω την τρωει μια χαρα χωρις. του βαζει ζυμαρικο στην σουπιτσα (για να τον πιασει λεει)χωρις να το εχει επιτρεψει ακομη η παιδιατρος.του δινει πανβρωμικα κ επικυνδυνα παιχνιδακια(αυκινητακια με ροδες που μπορει να καταπιει:(:()(γιατι τα ζηλεψε λεει!!) ασε που τον παω μοσχομυριστο κ τον παιρνω γουρουνακι.το παμπερς συνεχως στροβο κ το σκατο απ εξω χωρις penaten εννοειται (δεν συγκαιονται μωρα. τα δικα μου παιδια δεν ειχαν συγκαει ποτε!)σας κουρασα βρε κοριτσια αλλα να τα πω να ξεθυμανω.....:-(:sad::-(

age.png

δε μου παει η καρδια να το σειλω παιδικο βρε sevoula ,θα ειναι μολις 9 μηνων τον αλλο μηνα που θα τον αφησω. εξαλου εστω κ τον πηγαινα παλι εκεινη θα τον μαζευε μαζι με τα υπολοιπα 4. απο τις1.30 ως τις 7-10 το βραδυ που θα γυριζω εγω η ο αντρας μου. τον ψηνω για γυναικα, αλλα εκτος οτι θα δυσκολευτουμε πααρα πολυ(οικονομικα εννοω) παλι δεν την γλιτωνω(την πεθερα) αφου οι ωρες που λειπουμε ειναι πολλες. και να πω οτι δεν ειναι κακος ανθρωπος αλλα δεν χαλαει χατηρια, με αποτελεσμα να τα αφηνει ολα να κανουν οτι γουσταρουν, να γινεται ενας χαμος χτυπανε ,φωναζουν... δεν θελω το παιδι μου να μεγαλωσει σε μια ζουγκλα.χαλαει το προγραμμα του αφου δεν μπορει να κοιμηθει απ την φασαρια.τον κοιμιζει κουνωντας τον ενω ΔΕΝ τον εχω μαθει ετσι.ακομα κ οταν τον εχει αγκαλια, χωρις να κλαιει, συνεχως τον κουναει. θα παθει ναυτια το παιδακι μου με τοσο κουνημα.του βαζει κρεμα σκονη στην φρουτοκρεμα (να γλυκανει λεει!) ενω την τρωει μια χαρα χωρις. του βαζει ζυμαρικο στην σουπιτσα (για να τον πιασει λεει)χωρις να το εχει επιτρεψει ακομη η παιδιατρος.του δινει πανβρωμικα κ επικυνδυνα παιχνιδακια(αυκινητακια με ροδες που μπορει να καταπιει:(:()(γιατι τα ζηλεψε λεει!!) ασε που τον παω μοσχομυριστο κ τον παιρνω γουρουνακι.το παμπερς συνεχως στροβο κ το σκατο απ εξω χωρις penaten εννοειται (δεν συγκαιονται μωρα. τα δικα μου παιδια δεν ειχαν συγκαει ποτε!)σας κουρασα βρε κοριτσια αλλα να τα πω να ξεθυμανω.....:-(:sad::-(

ρε μπουμπού, τί μας κούρασες; εγώ τα έχω πει 1.000 φορές τα δικά μου και θα τα ξαναπώ άλλες τόσες, γιατί με εκτονώνει.:rolleyes:

μη νιώθεις ενοχές. φτάνει τόση καλοσύνη. από την καλοσύνη τα παθαίνουμε αυτά. αν από την αρχή ήμασταν στριμμένες, τώρα δεν θα φτάναμε να χρειαζόμαστε εκτόνωση στο ίντερνετ. θα είχαν τον φόβο μας και δεν θα έκαναν του κεφαλιού τους.

καλά τα λες. μικρό είναι. αλλά τώρα έχει περισσότερη σημασία τί τρώει, πώς κοιμάται.

το ότι τον κακομαθαίνει, εντάξει, γιαγιά είναι.η καθαριότητα για μένα είναι αδιαπράγμάτευτη. καλά μιλάω κι εγώ, που η πεθερά μου... άσε τα έχω χιλιογράψει.

αφού έχεις αποφασίσει να τον έχει η πεθερά, μίλα ευγενικά για τις προτεραιότητες στο παιδί. ξανά και ξανά και ξανά. και όσο απαντάει, τόσο εξήγησε, ξανά....

υπομονή κορίτσι μου και γράφε, εκτονώνει απίστευτα, αλλά δεν λυτρώνει. δυστυχώς!!!!!!!!!!!!:-(

ρε μπουμπού, τί μας κούρασες; εγώ τα έχω πει 1.000 φορές τα δικά μου και θα τα ξαναπώ άλλες τόσες, γιατί με εκτονώνει.:rolleyes:

μη νιώθεις ενοχές. φτάνει τόση καλοσύνη. από την καλοσύνη τα παθαίνουμε αυτά. αν από την αρχή ήμασταν στριμμένες, τώρα δεν θα φτάναμε να χρειαζόμαστε εκτόνωση στο ίντερνετ. θα είχαν τον φόβο μας και δεν θα έκαναν του κεφαλιού τους.

καλά τα λες. μικρό είναι. αλλά τώρα έχει περισσότερη σημασία τί τρώει, πώς κοιμάται.

το ότι τον κακομαθαίνει, εντάξει, γιαγιά είναι.η καθαριότητα για μένα είναι αδιαπράγμάτευτη. καλά μιλάω κι εγώ, που η πεθερά μου... άσε τα έχω χιλιογράψει.

αφού έχεις αποφασίσει να τον έχει η πεθερά, μίλα ευγενικά για τις προτεραιότητες στο παιδί. ξανά και ξανά και ξανά. και όσο απαντάει, τόσο εξήγησε, ξανά....

υπομονή κορίτσι μου και γράφε, εκτονώνει απίστευτα, αλλά δεν λυτρώνει. δυστυχώς!!!!!!!!!!!!:-(

σε ευχαριστω! το ξερω οτι δεν ειμαι η μονη (αλλα ουτε κ μονη να ναι καλα το forum)κ οτι υπαρχουν κ χειροτερα απ τα δικα μου αλλα ειναι πολυ κριμα να μην μπορουν να σεβαστουν το πως θα θελαμε να μεγαλωσουμε - μεγαλωσουνε ,το παιδι μας. δεν προκειται περι αχαριστιας(ειναι η 1η φορα στην ζωη μου που υποχρεωνομαι σε καποιον για οτιδηποτε κ την ευχαριστω για την βοηθεια που προσφερει) εχει κουραστει πολυ με αλλα 4 εγγονια που μεγαλωνει. καποια πραγματα δεν ειναι του χεριου της καποια αλλα ομως ειναι...δεν θελω να τα ψυριζω κ να τρελλαινομαι αλλα καποια βασικα θα τα ηθελα.δυστυχως δεν θα υπαρχει κοινη γραμμη ουτε καν διαπαιδαγωγηση, απλη φυλαξη κ αυτη με κινδυνους:-(!!στο μονο που ελπιζω ειναι στις απιστευτες ικανοτητες των μωρων μας να μας ψυχολογουν ,να προσαρμοζονται κ να φυλαγονται. ελπιζω λοιπον οτι θα μαθει γρηγορα οτι υπαρχουν 2 μετρα κ 2 σταθμα κ θα φερεται αναλογα. θα τον σταυρωνω καθε πρωι που θα τον αφηνω κ θα χαιρομαι για καθε μερα που θα τον βρισκω καλα...

age.png

Καλά το κοριτσάκι γιατί το πήγαν με πυρετό στο πάρτυ;

Διαφημίσεις

Μα καλά ρε κορίτσια, τι στην ευχή? Μήπως την ημέρα που παντρευόμαστε οι συγγενείς του συζύγου αρχίζουν εντατικά σεμινάρια τύπου "πώς να κάνετε κόλαση τη ζωή της νύφης σας"?

Πώς είναι δυνατόν να κάνουν ΟΛΟΙ τα ίδια ακριβώς? Μόνο την τελευταία σελίδα διάβασα και ήδη έχω πάθει - σαν να ακούω τον εαυτό μου κοντά 5 χρόνια τώρα!

Καλά το κοριτσάκι γιατί το πήγαν με πυρετό στο πάρτυ;

εννοειται!!! αυτη ειναι αποψη πεθερας κ κουνιαδων ελα μωρε παιδια ειναι σταθμο πανε θα αρρωστησουν. ηταν κ αλλο ενα ανηψι αρρωστο απ το ιδιο.οταν εχουν πυρετους μιξες βηχα κ τα φερνουν μεσ στην μουρη του μωρου μου. ελα δωσε ενα φιλακι στο μωρο.....:confused::confused::confused::confused: κ δεν ειμαι απο αυτες που δεν μιλαω τα λεω εξω απ τα δοντια δεν χαριζομαι (χωρις να τσακωνομαι ομως,δεν το βρισκω πρεπον!) αλλα ειπαμε του κεφαλιου τους.

το νινι μου μου ειπε η παιδιατρος με τοσα πιτσιρικια γυρω του θα περασει τοσες ιωσεις σαν να πηγαινε σταθμο!:roll::roll: ο θεος να το φυλαει!

age.png

ήμουν με την κόρη μου σε πάρτυ γενεθλίων. μιλάμε με τις κυρίες...λέει μία έγκυος "ο Πάτροκλος έχει γαστρεντερίτιδα".

μόλις είχα γυρίσει με τη μικρή από το δωμάτιο που έπαιζαν όλα μαζί.

την πήρα κι έφυγα με ένα απλό καληνύχτα, χρόνια πολλά.

σε 10 sec είχα φύγει. δεν ρώτησε κανείς γιατί. το παιδί μου ήταν το μικρότερο.

δεν αρρωστήσαμε ποτέ ως τώρα. θα βάλουμε αυτογκόλ από την ανευθυνότητα της κάθε βλαμμένης;

έλεος!!!!!!

Αχ σε καταλαβαίνω, σε καταλαβαίνω κορίτσι μου. Σίγουρα δεν παίζει να πάρεις μια γυναίκα, τουλάχιστον ως τις 3-4? Να μη χαλάει τουλάχιστο το δόλιο το πρόγραμμά του από το φαί και τον ύπνο, να βγαίνει και τη βολτούλα του. Το απόγευμα αλλιώς είναι. Τι ηλικίες έχουν τα άλλα που κρατάει η πεθερά σου?

ήμουν με την κόρη μου σε πάρτυ γενεθλίων. μιλάμε με τις κυρίες...λέει μία έγκυος "ο Πάτροκλος έχει γαστρεντερίτιδα".

δεν αρρωστήσαμε ποτέ ως τώρα. θα βάλουμε αυτογκόλ από την ανευθυνότητα της κάθε βλαμμένης;

έλεος!!!!!!

Η καθε βλαμενη-ες ειναι οι κουνιαδες μου κ τα πιτσιρικια τους ειναι τα υπολοιπα 4 εγγονια που κραταει η πεθερα μου μαζι με τον δικο μου!!!!! ο δικος μου ηδη εχει αρωστησει(5μηνων βροχιολιτιδα)κολλησε απ το ενα!

δεν της κοβει σου λεωωωωω :evil::evil::evil::evil::evil:

age.png

έλεος!!!!!!

Τι μου θύμισες τώρα !!!! Σε κάποιο απο τα party γεννεθλίων της ανηψιάς μου μια τελείως στην κοσμάρα της ξαδέλφη μας έφερε και τα δυο της τα παιδιά άρρωστα με γαστρεντερίτιδα!!!!!! Αποτέλεσμα , την επόμενη και την μεθεπόμενη μέρα αρρωστήσαμε συνολικά 14 άτομα (εμετούς, διάρροιες , πυρετό και όλα τα συναφή) Καταπληκτικά (μη τυχόν και χάσουν τα παιδιά της το πάρτυ!!!!)

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

ρε κορίτσια, η αδερφή μου με το που βλέπει την κόρη της 3 χρόνων με μύξα, μου λέει δεν έρχεσαι, δεν έρχομαι, τέλος. το ίδιο και για εμάς τους μεγάλους. έκανα μήνες να την δω όταν γέννησα, αλλά η στάση της ήταν υπεύθυνης μάνας!

στα γενέθλια της ανηψιάς μου, η αδερφή μου μου πρότεινε να μην πάω την Χρύσπα. η ανηψιά μου κόλλησε από το παιδάκι μιας κοπέλας που αρνείται να παραδεχτεί ότι το παιδί της αρρωσταίνει. "κρύωσε ο ...., δεν είναι άρρωστος".

γκρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!

Πόσες φορές μου εφέρναν "κρυωμένα" παιδάκια στο σπίτι τους πρώτους μήνες με το μωρό και κολλούσε η μικρή....και όταν τους το έλεγα οτι αρρώστησε η μικρη μου έλεγαν "έλα μωρέ ιωσούλα ήταν τελικά, θα περάσει γρήγορα" Τι εκνευριστικό. Δεν είμαι κι εγώ υπερβολική και υποχόνδρια αλλά κάποια πράγματα τα σέβομαι. Οταν το παιδί μου βήχει, έχει μύξα είναι γενικώς κάπως δεν το πηγαίνω σε παιδικά πάρτυ και σε σπίτια με μωράκια. Έλεος είναι αμαρτία!!!!

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

κούνια που τους κούναγε!

Συμφωνώ απολυτα! Κι εγώ άλλα λέω κι άλλα κάνουν. Πεθερά & κουνιάδα (οι 2 πληγες του Φαραώ) κανονίζουν για το παιδί ενώ είμαι μπροστά τους, χωρίς καν να με ρωτάνε!!! :evil: Μήπως είμαι αόρατη???

pdNQp3.pngjWt5p3.png

το νινι μου μου ειπε η παιδιατρος με τοσα πιτσιρικια γυρω του θα περασει τοσες ιωσεις σαν να πηγαινε σταθμο!:roll::roll: ο θεος να το φυλαει!

Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προτιμάς να το πας σε παιδικό σταθμό.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...