Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μα γιατί κάνουν του κεφαλιού τους;;;

Recommended Posts

Αφού δεν θές..ΔΕΝ θα το κάνεις.ΤΕΛΟΣ!!!! Γιατί να πάρουν τα παιδιά αφού δεν το θέλετε?? Δεν καταλαβαίνω πραγματικά.....:roll:

Δε θα το δώσω. Ούτε κι ο άντρας μου πολυ-θέλει, αλλά διστάζει επειδή κάνανε ολόκληρο ταξίδι για να έρθουν. Εγώ πάντως δε τους ζήτησα κάτι τέτοιο...Ας παρεξηγηθούν, εγώ δε το δίνω. Ο γιός τους έχει πια δική του οικογένεια! Και τα πεθερικά μου, είνα πάντα πολύ διακριτικά, ποτέ δεν είχα παράπονο! Τώρα τί τους έπιασε ;;;;;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Βρε κορίτσια...εμένα τα δικά μου πεθερικά έχουν φαγωθεί να μου πάρουν το παιδί 10 μέρες τον Αύγουστο!!! Έχουμε κλείσει μέ τον άνδρα μου, διακοπές σε νησί τον Αύγουστο κι εννοείται θέλω να πάμε οικογενειακά μιας κι είναι οι πρώτες μας διακοπές, ως οικογένεια! Μετά θα πάμε 5 μερούλες στο δικό μου εξοχικό κι άλλες 5 στο δικό του. Οι γονείς του ήρθαν προχτές από το εξοχικό τους, με σκοπό να μου πάρουν το παιδί και να παμε λένε μόνοι μας στο νησί! Εγώ είμαι κάθετη βέβαια και δε θέλω. Εάν είναι έτσι το στέλνω στο δικό μου εξοχικό με τους δικούς μου γονείς! Εγώ θέλω το παιδάκι μου μαζί μας! Είναι παράλογο δηλαδή ; Το συζητήσαμε χτες βράδυ με το άντρα μου κι εκείνος συμφωνεί με μένα κι από την άλλη σκέφτεται πως κι εκείνοι κάνανε ολόκληρο ταξίδι για το μωρό κι είναι κρίμα να μη τους το δώσουμε! Ναι, αλλά δε τους είπα εγώ να έρθουν, μόνοι τους το αποφάσισαν!!!!! Μετά βλέπετε είναι και η αδυναμία που έχουν του άντρα μου ( μιας κι είναι το αγόρι της οικογένειας που έκανε και το γιο και θα συνεχιστεί και το ''βασίλειό'' τους ) και λέει ας μη τους στεναχωρήσουμε. Τα άλλα τους εγγόνια ( είναι μεγαλύτερα ) είναι κανονικά με τη μανούλα και τον μπαμπά τους, γιατί εγώ να το αποχωριστώ και μάλιστα στις 1ες μας διακοπές ;;;;

Sorry τι είναι το παιδάκι σας καμιά γλάστρα, ήρθα να την πάρω μην μαραθεί?

Αν η αποφασή σας είναι να πάτε όλοι μαζι, να ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Sorry τι είναι το παιδάκι σας καμιά γλάστρα, ήρθα να την πάρω μην μαραθεί?

Αν η αποφασή σας είναι να πάτε όλοι μαζι, να ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Αυτό απάντησα κι εγώ στην κουνελίτσα....Δε το δίνω το παιδί μου, ομπρέλα είναι να το δανείσω;;; Ας παρεξηγηθούν!

iyuNp3.png4hNCp3.png

ελεοσ το παιδι σου ειναι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΜΙΚΡΟ για να σε αποχωριστει για τοσες μερες !!!εσενα μονο ξερει ουτε καν τον μπαμπα του καλα καλα !!!!

ylSkp1.pngrwLVp1.png

ελεοσ το παιδι σου ειναι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΜΙΚΡΟ για να σε αποχωριστει για τοσες μερες !!!εσενα μονο ξερει ουτε καν τον μπαμπα του καλα καλα !!!!

Εγώ τα λέω! Και μου λένε ''καλό είναι να μάθει κι εμάς....απο Σεπτέμβρη που θα δουλεύεις ξανά, θα 'χει γκρίνια εάν δε μας μάθει''...Δε το δίνω το παιδί μου. Δε με νοιάζει το ταξίδι τους, ακόμη κι απο Αμέρικη να 'ρχονταν απαξιώ...Δε ζήτησα ΠΟΤΕ να μου το πάρουν για να κάνω διακοπές!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

μη τυχον και τους το δωσεις!!! ειναι παρα πολυ μικρος πουλακι μου.. κι αμα σου κανουν μουτρα πες

1. οτι δεν προκειται να περασεις καλα χωρις το μωρο σου και οτι ολο θα χεις το νου σου σ'αυτο επομενως σιγουρα θα επιστρεψετε αρον αρον

2. ακριβως επειδη θα γυρισεις στη δουλεια θελεις να εκμεταλλευτεις τον χρονο αυτον που χεις για την οικογενεια σου

το μωρο σου ειναι παρα πολυ μικρο για να μεινει 10 μερες χωρις εσενα, εσυ εισαι σχεδον λεχωνα ακομη και θα υποφερεις χωρις αυτο και εν πασει περιπτωση, επειδη τα πηρα τωρα... ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ....?

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Thaumataki,εγω 3 μηνων παιδακι δεν το εμπιστευομουνα ουτε στην μανα μου,ουτε στην πεθερα μου παρολο που της εχω απολυτη εμπιστοσυνη.Ειναι πολυ μικρο το μωρο σου για να το αποχωριστεις και να φυγεις μακρυα του τοσες μερες.

Αλλα εγω αναρωτιεμαι πως μπορουν οι γονεις μας και παιρνουν την ευθυνη να αναλαβουν τοσο μικρα παιδακια για μεγαλο χρονικο διαστημα.Εδω εμεις καλα-καλα και ακομη το μαθαινουμε το παιδακι μας.

Οσο για το οταν θα αρχισεις δουλεια....μεχρι τοτε,εχει ο θεος.Ασε που θα λειπεις μονο καποιες ωρες,και μια χαρα θα συνηθισει τοτε το μωρο αυτους που θα το φροντιζουν!Εδω συνηθιζουν τις babysitter,που δεν ειναι καν δικοι τους ανθρωποι.:rolleyes:

καλησπερα κοριτσια.δικιο εχεις και γω θα την ηθελα μαζι μου. περιμενουμε του χρονου να παμε ολοι μαζι διακοπες, φετος ειναι 3 μηνων και δεν πηγανε πουθενα.και γω τα ιδια τραβαω. οι γονεις μου μενουν σε αλλη πολη και η μπεμπε αναγκαστικα μενει με τα πεθερικα μου το πρωι που παω στην δουλεια. εγω της λεω τι να κανει, αλλα ξερω εγω αν τα κανει??δε λεω, την αγαπανε και την προσεχουνε πολυ αλλα θελουν να κανουν τα δικα τους. εχουν αποψη για ολα!!!χθες και σημερα πιστευω οτι την εχουν συνεχεια αγκαλια γιατι οταν την παιρνω σπιτι και την αφηνω στο κρεβατι η στο ριλαξ, γκρινιαζει. οταν την σηκωνω σταματαει.της το λεω της πεθερας και λεει:οχι, δεν την παιρνω αγκαλια. με εκνευριζουν ωρες ωρες πολυ αλλα τι να κανουμε?προσπαθω να ειμαι ευγενικη αλλα δεν γινεται παντα

T

Αλλα εγω αναρωτιεμαι πως μπορουν οι γονεις μας και παιρνουν την ευθυνη να αναλαβουν τοσο μικρα παιδακια για μεγαλο χρονικο διαστημα.Εδω εμεις καλα-καλα και ακομη το μαθαινουμε το παιδακι μας.

rolleyes:

αυτο παλι που το πας.. εμενα ειναι δυομιση και στο εξοχικο μαζι τους δεν τον εχουν ζητησει ουτε για αστειο... παρολο που μιλαει, μπορεις να συννενοηθεις μαζι του, εχουν μαθει τα χουγια του, τις συνηθειες του δεν μπορουν να αναλαβουν τετοια ευθυνη.. θεε και κυριε..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

α χα χα.....

οπως η μανα μου που ηθελε οταν γεννησω (σε εναμιση μηνα) να κρατησει τον 15 μηνων γιο μου.....

και της λεω "αφου το παιδι δε σε ξερει. κατσε να παιξεις μαζι του, πηγαινε το καμια βολτα να σε μαθει και θα τον κρατησεις".... παντα οταν παμε σπιτι των γονιων μου ολο με κατι ασχολουνται με αποτελεσμα το παιδι να μη ξερει το παιχνιδι, τη βολτα κτλ απο τους παππουδες του...

τελικα εφυγα για μια ωρα απο το σπιτι και γυρισα τρεχοντας γιατι με πηραν τηλ οτι ο μικρος εκλαιγε....

εμ!!!! τα λεγα.... δε τα λεγα;;;;;;;;;;;;

το παιδι δεν ειναι μπιμπελο.... το αφηνεις σε μια μερια και καθεται..... εχει κι απιτησεις.....

Διαφημίσεις

μη τυχον και τους το δωσεις!!! ειναι παρα πολυ μικρος πουλακι μου.. κι αμα σου κανουν μουτρα πες

1. οτι δεν προκειται να περασεις καλα χωρις το μωρο σου και οτι ολο θα χεις το νου σου σ'αυτο επομενως σιγουρα θα επιστρεψετε αρον αρον

2. ακριβως επειδη θα γυρισεις στη δουλεια θελεις να εκμεταλλευτεις τον χρονο αυτον που χεις για την οικογενεια σου

το μωρο σου ειναι παρα πολυ μικρο για να μεινει 10 μερες χωρις εσενα, εσυ εισαι σχεδον λεχωνα ακομη και θα υποφερεις χωρις αυτο και εν πασει περιπτωση, επειδη τα πηρα τωρα... ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ....?

Thaumataki,εγω 3 μηνων παιδακι δεν το εμπιστευομουνα ουτε στην μανα μου,ουτε στην πεθερα μου παρολο που της εχω απολυτη εμπιστοσυνη.Ειναι πολυ μικρο το μωρο σου για να το αποχωριστεις και να φυγεις μακρυα του τοσες μερες.

Οσο για το οταν θα αρχισεις δουλεια....μεχρι τοτε,εχει ο θεος.Ασε που θα λειπεις μονο καποιες ωρες,και μια χαρα θα συνηθισει τοτε το μωρο αυτους που θα το φροντιζουν!Εδω συνηθιζουν τις babysitter,που δεν ειναι καν δικοι τους ανθρωποι.:rolleyes:

καλησπερα κοριτσια.δικιο εχεις και γω θα την ηθελα μαζι μου. περιμενουμε του χρονου να παμε ολοι μαζι διακοπες, φετος ειναι 3 μηνων και δεν πηγανε πουθενα.και γω τα ιδια τραβαω. οι γονεις μου μενουν σε αλλη πολη και η μπεμπε αναγκαστικα μενει με τα πεθερικα μου το πρωι που παω στην δουλεια. εγω της λεω τι να κανει, αλλα ξερω εγω αν τα κανει??δε λεω, την αγαπανε και την προσεχουνε πολυ αλλα θελουν να κανουν τα δικα τους. εχουν αποψη για ολα!!!χθες και σημερα πιστευω οτι την εχουν συνεχεια αγκαλια γιατι οταν την παιρνω σπιτι και την αφηνω στο κρεβατι η στο ριλαξ, γκρινιαζει. οταν την σηκωνω σταματαει.της το λεω της πεθερας και λεει:οχι, δεν την παιρνω αγκαλια. με εκνευριζουν ωρες ωρες πολυ αλλα τι να κανουμε?προσπαθω να ειμαι ευγενικη αλλα δεν γινεται παντα

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας! Είναι το 1ο μου και μερικά πράγματα δεν ξέρω πως να τα χειριστώ ακόμη κι ήθελα τη γνώμη κι από άλλες μανούλες, μπας κι είμαι μόνο εγώ η ιδιότροπη! Από την άλλη πάλι, δεν ήθελα να διαταράξω και τις ισορροπίες, αλλά δε το δίνω γιατί είμαι σίγουρη πως από το ίδιο απόγευμα κιόλας, θα είμαι πίσω!

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Εγω απορω...δεν τους αρκει να ειμαστε ολοι μαζι καλα και αγαπημενοι σαν οικογενεια?Γιατι αν σταματησουν τις υποδειξεις και αυτη την ξερολιαση που τους δερνει που αυτοι ολα τα ξερουν καλυτερα και μονομως πρεπει να επιβαλλουν την αποψη τους...μια χαρα αγαπημενοι θα ειμαστε ολοι.Γιατι προτιμουν να τρωγομαστε και να ειμαστε με κατεβασμενες μουρες και νευρα πραγματικα δεν το καταλαβαινω.

Εγω απορω...δεν τους αρκει να ειμαστε ολοι μαζι καλα και αγαπημενοι σαν οικογενεια?Γιατι αν σταματησουν τις υποδειξεις και αυτη την ξερολιαση που τους δερνει που αυτοι ολα τα ξερουν καλυτερα και μονομως πρεπει να επιβαλλουν την αποψη τους...μια χαρα αγαπημενοι θα ειμαστε ολοι.Γιατι προτιμουν να τρωγομαστε και να ειμαστε με κατεβασμενες μουρες και νευρα πραγματικα δεν το καταλαβαινω.

Προσωπικά με τα πεθερικά μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε με τους γονείς μου. Είναι πάντα πολύ διακριτικοί!!!! Τώρα τί τα έπιασε τα πεθερικά μου και ''χώθηκαν'' τόσο ξερά, ένας Θεός ξέρει....:roll:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Αυτή την απορία έχω κι εγώ χρόνια τώρα!!!

Εγώ

1)τους έχω όλους πολύ μακριά

2)δεν έχω ακόμη παιδάκι(γαμώτη:-D)

Και παρ' όλα αυτά, τί μου είπε η μάνα μου? Οταν κάνεις παιδί, θα μου το αφήνεις κάθε καλοκαίρι για 3 μήνες!!!

Ούτε για 3 ώρες.. Οχι γιατί δεν την εμπιστεύομαι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να χρειάζομαι μεταφορικό μέσο για να δω το παιδί μου.. οπουδήποτε το αφήσω, θα μπορώ να το φτάσω με τα πόδια.. έτσι νιώθω.. οι γνώμες των άλλων περισσεύουν..

Μην συζητάτε μαζί τους και αναλώνεστε για πράγματα δεδομένα..

Thaumataki, ένα "δεν παίζει" αρκεί και ασ'τους να κουρεύονται..

Δεν οφείλεις καν να το συζητήσεις μαζί τους.

Nothing you would take... Everything you gave...

Βρε κορίτσια...εμένα τα δικά μου πεθερικά έχουν φαγωθεί να μου πάρουν το παιδί 10 μέρες τον Αύγουστο!!! Έχουμε κλείσει μέ τον άνδρα μου, διακοπές σε νησί τον Αύγουστο κι εννοείται θέλω να πάμε οικογενειακά μιας κι είναι οι πρώτες μας διακοπές, ως οικογένεια! Μετά θα πάμε 5 μερούλες στο δικό μου εξοχικό κι άλλες 5 στο δικό του. Οι γονείς του ήρθαν προχτές από το εξοχικό τους, με σκοπό να μου πάρουν το παιδί και να παμε λένε μόνοι μας στο νησί! Εγώ είμαι κάθετη βέβαια και δε θέλω. Εάν είναι έτσι το στέλνω στο δικό μου εξοχικό με τους δικούς μου γονείς! Εγώ θέλω το παιδάκι μου μαζί μας! Είναι παράλογο δηλαδή ; Το συζητήσαμε χτες βράδυ με το άντρα μου κι εκείνος συμφωνεί με μένα κι από την άλλη σκέφτεται πως κι εκείνοι κάνανε ολόκληρο ταξίδι για το μωρό κι είναι κρίμα να μη τους το δώσουμε! Ναι, αλλά δε τους είπα εγώ να έρθουν, μόνοι τους το αποφάσισαν!!!!! Μετά βλέπετε είναι και η αδυναμία που έχουν του άντρα μου ( μιας κι είναι το αγόρι της οικογένειας που έκανε και το γιο και θα συνεχιστεί και το ''βασίλειό'' τους ) και λέει ας μη τους στεναχωρήσουμε. Τα άλλα τους εγγόνια ( είναι μεγαλύτερα ) είναι κανονικά με τη μανούλα και τον μπαμπά τους, γιατί εγώ να το αποχωριστώ και μάλιστα στις 1ες μας διακοπές ;;;;

Μην το δωσεις! Εγω την μικρη δεν την εχω αποχωριστει ουτε ΜΙΑ φορα και ειναι κοντα 2. Ακου 3 μηνων το θελουν. Να κανουν μοκο πες τους και να ερθουν εκεινοι σε σας. Το παιδι θελει την ΜΑΝΑ του οχι τον περιγυρο. Ειδικα σε αυτη την ηλικια. Εγω προσωπικα δεν θα το εδινα με ΤΙΠΟΤΑ ο κοσμος αναποδα να γυρναγε. Μου το ειχε κουτσοπει η πεθερα μου εξω εξω κανα δυο φορες. Βρε αστην εδω. Της λεω θα κλαψει εμενα θελει οχι εσας. Δεν σας ξερει. Ε, και τι εγινε, θα κλαψει θα της περασει. Ε, οσο την ειδες εσυ αλλο τοσο την ειδαν και αυτοι. Θα την εχουν ΜΟΝΟ οταν ΕΚΕΙΝΗ επιλεξει οτι θελει να παει στου παπουδες. Πριν ΟΧΙ......:evil:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Εμένα αυτό που μου τη δίνει περισσότερο είναι που προσπαθούν να μας "πουλήσουν" ότι η προθέση τους είναι να μας ξεκουράσουν και ότι θα ωφεληθεί και το παιδί, ενώ στην ουσία θέλουν να καλύψουν δικές τους ανάγκες και απωθημένα :evil:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Το θεμα κορίτσια είναι ότι καθε ηλικία έχει τα "προβλήματά" της, φέτος ας πούμε το μωρό είναι πολύ μικρό για να το κρατήσουν οι παπούδες του χρόνου όμως που θα είναι μεγάλο και θα περπατάει, θα τρώει τούμπες και θα τρέχει και άντε να το προλάβουν να δούμε πάλι τι θα γίνει...εδώ εγώ τα έχω παίξει με την κόρη μου που δεν στέκεται λεπτό όχι εκείνοι που είναι και μιας άλφα ηλικίας. Ασε μετά με το θέμα "θάλασσα", που θέλανε να την πηγαίνουν τις πλεον ακατάλληλες ώρες, ευτυχώς που η μικρή κοιμάται ξανά μεταξύ 11 με 13 γιατί θα μου την πήγαινουν με ντάλα ήλιο να "κολυμπήσει".... για τα τσιμπολογήματα δεν το συζητώ...θα δοκιμάσει τα παντα, τα πάντα όμως ...άντε εκτός από αλκοολ!!! Δυστυχώς ο,τι και να κάνεις ή πεις ποτέ δεν είσαι σίγουρη τι θα κάνουν πίσω από την πλάτη σου (γονείς και πεθερικά), απλώς υπομονή....

εχεις απολυτο δικιο

απλα δεν στο λενε απο την στιγμη που δεν εισαι εκει κ ολα ειναι οκ

ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ

θα μιλησουν κ θα ξερετε τι γινεται, μεχρι τοτε βεβαια δεν υπαρχει ελεγχος

δυστυχως

ολες τα ιδια δεν αλλαζουν απλα μην χαλιεστε

Εμένα αυτό που μου τη δίνει περισσότερο είναι που προσπαθούν να μας "πουλήσουν" ότι η προθέση τους είναι να μας ξεκουράσουν και ότι θα ωφεληθεί και το παιδί, ενώ στην ουσία θέλουν να καλύψουν δικές τους ανάγκες και απωθημένα :evil:

εγω αυτο που ακουω συνεχεια ειναι " για καλο το κανουμε"

κ εγω πιστευω οτι στα νιατα τους οι δικες τους μητερες δεν τις αφηναν να μεγαλωσουν οπως ηθελαν τα παιδια τους...παλια ηταν ολοι ενα σπιτι...κ ξεμπουκωνουν στα δικα μας παιδια

Τι διαβάζω και δε σωριάζομαι Παναγία μου...

Αν είναι ποτέ δυνατόν...

Και απορώ που κάθεσαι και το σκέφτεσαι δηλαδή...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Προσωπικά με τα πεθερικά μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε με τους γονείς μου. Είναι πάντα πολύ διακριτικοί!!!! Τώρα τί τα έπιασε τα πεθερικά μου και ''χώθηκαν'' τόσο ξερά, ένας Θεός ξέρει....:roll:

Eκανες τον διαδοχο...αυτο τους επιασε!!!Θα εχουν δει και καμια μαμα που αφηνει ασαραντηστο μωρο στην πεθερα για διακοπες(η γειτονισα μου,εκλαιγε το μωρακι και σπαραζε η καρδια μου):(και θα περνουν αερα!

3 μηνων εχει ακομη την μυρωδια της κοιλιας,ειναι δυνατον να το αφησεις και να φυγεις?Φαντασου σοκ το μωρακι που δεν ξερει τπτ αλλο περα απο τη μαμα του!Θα μας τρελανουν ρε γ@##το!:evil:Εξηγησε τους οτι το μωρο ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ και τελος!

Ευχαριστησου το μωρακι σου και αστους να λενε!Αυτες οι στιγμες δεν γυριζουν πισω!Και ειναι οι ομορφοτερες!Αργοτερα που θα μεγαλωσει ή που δεν θα θελει απο μονο του να σε αποχωριστει οποτε θα περνουν το μηνυμα ή θα στο λεει απο μονο του οτι θελει να μεινει μαζι τους οποτε θα στεναχωριεσαι λιγοτερο θα κανεις και τις εκδρομες σου!

Καλες διακοπες!

Στην αρχή και εγώ τσατιζόμουν για μικροπράγματα....μετά το ξανασκέφτηκα...άλλοι δεν έχουν κανέναν να κρατήσει τα παιδια τους, εγώ φεύγω για τη δουλειά και μένω ήσυχη ότι είναι καλά. Αν φάνε ένα μπισκότο παραπάνω, αν δεν κοιμηθούν στην ώρα τους κτλ δε θα κάτσω να σκάσω...

Άλλωστε αν θέλω μπορώ να πω ανά πάσα στιγμή "παίρνω γυναίκα να κρατάει τη μικρή" γιατί δεν το κάνω? Προφανώς γιατί ζυγίζοντας τα πράγματα προτιμώ την πεθερά και τη μαμά που θα τα κακομάθουν μεν αλλά θα είμαι ήσυχη, από μια άλλη γυναίκα που θα κάνει ότι της λέω (ελπίζω) αλλά θα με τρώει η αγωνία.

Αυτό βέβαια για τα μικρά, χαζά καθημερινά γιατί τώρα το καλοκαίρι που ήθελε η πεθερά μου τη μικρή στο χωριό 3 μήνες βρήκα μια ωραιότατη κυρία και την κρατάει τα πρωινά... γιατί και οι υποχωρήσεις έχουν όριο (ακούς thaumataki)? :)

Eκανες τον διαδοχο...αυτο τους επιασε!!!Θα εχουν δει και καμια μαμα που αφηνει ασαραντηστο μωρο στην πεθερα για διακοπες(η γειτονισα μου,εκλαιγε το μωρακι και σπαραζε η καρδια μου):(και θα περνουν αερα!

3 μηνων εχει ακομη την μυρωδια της κοιλιας,ειναι δυνατον να το αφησεις και να φυγεις?Φαντασου σοκ το μωρακι που δεν ξερει τπτ αλλο περα απο τη μαμα του!Θα μας τρελανουν ρε γ@##το!:evil:Εξηγησε τους οτι το μωρο ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ και τελος!

Ευχαριστησου το μωρακι σου και αστους να λενε!Αυτες οι στιγμες δεν γυριζουν πισω!Και ειναι οι ομορφοτερες!Αργοτερα που θα μεγαλωσει ή που δεν θα θελει απο μονο του να σε αποχωριστει οποτε θα περνουν το μηνυμα ή θα στο λεει απο μονο του οτι θελει να μεινει μαζι τους οποτε θα στεναχωριεσαι λιγοτερο θα κανεις και τις εκδρομες σου!

Καλες διακοπες!

Σωστά κι εγώ έτσι ακριβώς τα σκέπτομαι, απλά φοβόμουν μην είμαι παράξενη. Δε λέω το αγαπάνε, αλλά είναι δικό μου και θέλω να το χαρώ εγώ πρώτα απ'όλους! Όσο για το ''διάδοχο του θρόνου'', από τώρα κάνουν σχέδια και με εκνευρίζει αφάνταστα! ''Αγόρι μου εσύ, που θα μας βγάλεις ασπροπρώσοπους!!!'' Λες κι άμα είχα κοριτσάκι θα τους χαλούσε η μόστρα ή μόνο σόι απο του μπαμπά έχει το μωρό....από μένα δηλαδή είναι ξέμπαρκο ας πούμε....Κι αυτά τα κάνει περισσότερο ο πεθερός μου και φορτώνω αφάνταστα πολύ!:twisted:

Στην αρχή και εγώ τσατιζόμουν για μικροπράγματα....μετά το ξανασκέφτηκα...άλλοι δεν έχουν κανέναν να κρατήσει τα παιδια τους, εγώ φεύγω για τη δουλειά και μένω ήσυχη ότι είναι καλά. Αν φάνε ένα μπισκότο παραπάνω, αν δεν κοιμηθούν στην ώρα τους κτλ δε θα κάτσω να σκάσω...

Άλλωστε αν θέλω μπορώ να πω ανά πάσα στιγμή "παίρνω γυναίκα να κρατάει τη μικρή" γιατί δεν το κάνω? Προφανώς γιατί ζυγίζοντας τα πράγματα προτιμώ την πεθερά και τη μαμά που θα τα κακομάθουν μεν αλλά θα είμαι ήσυχη, από μια άλλη γυναίκα που θα κάνει ότι της λέω (ελπίζω) αλλά θα με τρώει η αγωνία.

Αυτό βέβαια για τα μικρά, χαζά καθημερινά γιατί τώρα το καλοκαίρι που ήθελε η πεθερά μου τη μικρή στο χωριό 3 μήνες βρήκα μια ωραιότατη κυρία και την κρατάει τα πρωινά... γιατί και οι υποχωρήσεις έχουν όριο (ακούς thaumataki)? :)

Ακούω και σε ευχαριστω κι εσένα για τις συμβουλές σου!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Να σου πω...αυτα για τα περι...πως θα συνεχιστει το "βασιλειο" κτλ. Η αληθεια ειναι πως και εγω αλλα και οσες κοπελες ξερω κατα περιεργο τροπο μονο στο πρωτο τα ακουγανε αυτα τα σχολια οπως και πολλα αλλα (ιδιως το σε ποιον μοιαζει κτλ) και τους πειραζαν.

Αν κανεις δευτερο, απλα δεν θα τους ακους. Δηλ. θα τα ακους παλι, αλλα οχι τοσο συχνα και 2ον απτην μια μπαινακης απτην αλλη βγαινακης...Με εννοεις;...Σημασια μην δινεις.

Και φυσικα να παρεις το μωρακι σου μαζι. Αλλο να ειναι μεγαλυτερο και να μπορει να μιλησει, να καταλαβει τι γινεται..τοτε θα μπορουσες να του εξηγησεις, θα μπορουσε να εκφερει και γνωμη. Τωρα ακομα ειναι βρεφακι και θελει την μανουλα του.

Οσο για τα αλλα...αποτι εχω καταλαβει απο γονεις και πεθερικα απο διαφορα κοριτσια, ή θα ειναι δωσε θαρρος στο χωριατη να σανεβει στο κρεβατι ή θα ειναι παντελως αδιαφοροι και θα θελουν να κανουν την ζωουλα τους.

Βρες για σενα και την οικογενεια σου, δηλ. τον αντρουλη σου και το μωρακι σας την χρυση τομη και ασε τους αλλους να κουρευονται.

Καλες διακοπες!!!

Να σου πω...αυτα για τα περι...πως θα συνεχιστει το "βασιλειο" κτλ. Η αληθεια ειναι πως και εγω αλλα και οσες κοπελες ξερω κατα περιεργο τροπο μονο στο πρωτο τα ακουγανε αυτα τα σχολια οπως και πολλα αλλα (ιδιως το σε ποιον μοιαζει κτλ) και τους πειραζαν.

Αν κανεις δευτερο, απλα δεν θα τους ακους. Δηλ. θα τα ακους παλι, αλλα οχι τοσο συχνα και 2ον απτην μια μπαινακης απτην αλλη βγαινακης...Με εννοεις;...Σημασια μην δινεις.

Και φυσικα να παρεις το μωρακι σου μαζι. Αλλο να ειναι μεγαλυτερο και να μπορει να μιλησει, να καταλαβει τι γινεται..τοτε θα μπορουσες να του εξηγησεις, θα μπορουσε να εκφερει και γνωμη. Τωρα ακομα ειναι βρεφακι και θελει την μανουλα του.

Οσο για τα αλλα...αποτι εχω καταλαβει απο γονεις και πεθερικα απο διαφορα κοριτσια, ή θα ειναι δωσε θαρρος στο χωριατη να σανεβει στο κρεβατι ή θα ειναι παντελως αδιαφοροι και θα θελουν να κανουν την ζωουλα τους.

Βρες για σενα και την οικογενεια σου, δηλ. τον αντρουλη σου και το μωρακι σας την χρυση τομη και ασε τους αλλους να κουρευονται.

Καλες διακοπες!!!

Eυχαριστώ πολύ καλή μου!!!:D

iyuNp3.png4hNCp3.png