Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μα γιατί κάνουν του κεφαλιού τους;;;

Recommended Posts

Τζουτζουκαααααααααααααααααααα.........το ιδιο σκηνικο εζησα κι εγω.......

Μου τον εφεραν μια μερα σπιτι κουρεμενο σα γιδι!!!!! το πανεμορφο αγορακι μου!!!!!!!!Λυποντουσαν (!!!!!) λεει να το βλεπουν να τυραννιεται...... :shock:

Μ ακουσε ολη η γειτονια και δε μιλησα της μανας μου 2 βδομαδες!!!!

Και μου ξυπνησε παιδικα τραυματα........απο μωρο με ειχαν παντα χαλια κουρεμενη.....τα κοβαν και μονοι τους φυσικα....σα μπαλα ποδοσφαιρου ημουν!!!! Μια φραντζα κομμενη συριζα στο κουτελο ενω ειχα τεραστιο μετωπο!!!! ....γκρρρρρρρ........δεν βρισκω μια παιδικη φωτο που να μη μοιαζω με εκτρωμα!!! :evil:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Απάντηση στο ερώτημα: Γιατί μπορούν!!!!!! :lol:

Έχεις δίκιο!!

:twisted: :twisted: :twisted::twisted: (<- αυτό για τις γιαγιάδες και τους παππούδες ... "εν δράση"!)

Γι΄αυτό κι εγώ είμαι κέρβερος.... πάνω από τις γιαγιάδες - παππούδες και φιλτράρω κάθε τους κίνηση. Αυτό βέβαια σημαίνει πως όσο τα παιδιά είναι ξύπνια.... δεν έχει εξόδους με "τ' αγόρι μου"....... :cry::cry::cry: (ενώ όταν κοιμούνται... είμαστε πτώμα... :?:? ) Άρα πάλι εμείς την πληρώουμε!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Εμένα η μαμά μου είναι ένας άγγελος (μη με βαράτε κορίτσια!), μπορεί να σπάσει τα τηλέφωνα ακόμα και για το ποιο ζευγάρι κάλτσες πρέπει να βάλει με το συγκεκριμένο ρούχο, χαχαχα, δεν παίρνει πρωτοβουλία για τίποτα. Έπιασα όμως κάποτε την πεθερά μου να του αλλάζει το πάμπερς χωρίς να του βάζει κρεμούλα και μου φάνηκε αδιανόητο. Αλλά δε μίλησα γιατί πάντα λέει το τροπάρι "εγώ μεγάλωσα 4 παιδιά και 4 εγγόνια" και τη βαριέμαι.

Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010

Και εμένα η μαμά μου είναι ένας άγγελος. Ό,τι της λέω για το παιδί το εφαρμόζει. Το πρόβλημά μου όμως είναι με τον πατέρα μου. Δίνει συνεχώς γλυκά στα παιδιά, τους μαθαίνει "κακές" λέξεις και να κάνουν όλα τα επικίνδυνα σπορ (να κρέμονται από ντουλάπες, να παίζουν με αληθινά κατσαβίδια, να κάνουν "ντα" κλπ). Αφού επί σχεδόν 4 χρόνια (όσο είναι ο μεγάλος μου) τσακωνόμασταν για αυτά και μυαλό δεν έβαζε, τώρα το γύρισα. Όταν έρχεται στο σπίτι δίνω στα παιδιά όλα τα γλυκά του κόσμου και τα αφήνω να ξεσαλώνουν. Τον φτάνω δηλαδή στο σημείο να μου κάνει παρατήρηση για τον τρόπο που τα μεγαλώνω. Έχει πάθει σοκ, διότι εκεί που με ήξερε αυστηρή ειδικά για το θέμα των γλυκών τώρα απορεί πώς έφτασα στο άλλο άκρο. Και του απαντώ πως μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα πως δεν θα γίνομαι εγώ η κακιά στα μάτια τους αλλά η καλύτερη μαμά. Θα το πιστέψετε; Έχει πιάσει το κόλπο, σταμάτησε να τους δίνει γλυκά αφού κατάλαβε πως δεν έχει το μονοπώλιο σ' αυτά (με κοιτάζει βεβαίως με ένα βλέμα απαξίωσης) που όμως δεν με πειράζει καθόλου αφού παραπλανώντας τον με αυτό τον τρόπο έχω το κεφάλι μου ήσυχο... :wink:

6WqHp3.pngUVK9p3.png

Διαφημίσεις

Αυτό με το κούρεμα νομίζω δεν υπάρχει μαμα που δεν το εχει κανει. Τον αφησα για τρεις μερουλες, οχι οτι το παιδι στραβωνοταν απο τη μια και μοναδικη μπουκλιτσα, της το ειπα κιολας οτι εγώ θα τον κουρεψω οταν τον παρω σπιτι. Και πάω να τον πάρω....

Επρεπε να δειτε το βλεμμα του συζυγου... και ειχε και ολα τα δικια. Μια φρατσα ολοισια κομμενη στη μεση του μετωπου και λιγο παραπανω... σαν κατι παιδακια, δεν θελω να χαρακτηρισω...

Το τι ακουσε δε λεγεται, ο συζυγος ξεροκαταπιε, πηρε το παιδι στο αυτοκινητο και με πηρε γρηγορα γρηγορα να φυγουμε.

Οσο για την πεθερα μου, ευτυχως που και η ιδια θεωρει οτι ειναι μεγαλη για να τον κρατησει, γιατι δεν θελω με τιποτα. Εδω η κουνιαδα μου τον ζητησε για λιγες μερες αλλά ευτυχως καθαρισε ο συζυγος. Εκει και αν δεν το αφηνα το παιδι μου. Μπορει να το αγαπανε αλλά αυτές οι εκδηλώσεις αγάπης οπου φωνάζεις μεχρι να σπάσουν τα τυμπανα οχι μονο του μωρου αλλά και τα δικά μας, και λιγο τσιμπας λιγο δαγκωνεις, λιγο... κατι μου κάνουν... Ασε πια με τις ΅κακες ΅λεξεις, το χω πει μια, το χω πει δυο, το λειε και ο αντρας μου πιο χύμα, δεν καταλαβαινουν, ακομη και απο το τηλεφωνο θα τις πουν. Ευτυχως ή δυστυχως δεν ξέρω αλλά μια φορά τους στολισε ο μικρος καταλήλως με αυτο που έλεγαν και λίγο σαν να σταματησαν.

Αααααχχχχχχχ!!!!!Αχ,αχ,αχ,!!!!!!!!!!

Τα πεθερικά είναι 80 χρόνων, καλοστεκούμενα μεν, αλλά με όλες τις φθορές της ηλικίας .Δεν βλέπουν, δεν ακούνε κλπ. Μία φορά τόλμησα να αφήσω τη μικρή να βγώ με τον άνδρα μου αφού κοιμήθηκε η μικρή.Στο δύωρο γυρίσαμε και βρήκαμε τη μικρή να είναι ξύπνια στο πάρκο, με τη λερωμένη πιπίλα στο στόμα ενώ της είχα αφήσει καθαρή και της το είπα( η πεθερά θεόκουφη δεν ακούει τίποτα) και την τηλεόραση στη διαπασών (ήταν στο max). Η πεθερά μου με το που μας βλέπει μου λέει μας άκουσε και ήθελε παιχνίδι, ναι κάλα! Το κουφάνανε το παιδί με την τηλεόραση. Δε μπορώ να πω βέβαια είναι πολύ πρόθυμη να βοηθήσει και προσπαθεί να είναι διακριτική κτλ.Θα την αδικούσα αν έλεγα κάτι άλλο. Απλά επειδή έχει μάθει σε άλλο τρόπο ζωής γίνεται πολύ ενοχλητική χωρίς να το θέλει σε σημείο να με φτάνει στην υστερία.

Βέβαια, εγώ το έχω το κακό εις διπλούν. Έχω και τη μάνα μου. Η οποία όπως λέει και η φίλη παραπάνω, με το που βλέπει το παιδί μπίγει τις τσιρίδες. Μάλλον στο μυαλό της έχει συνδέσει την ένταση της τσιριάς με το πόσο αγαπάει το παιδί. Το κακό είναι ότι τσιρίζει στο παιδί όση ώρα είναι μαζί του. Εγώ πονοκεφαλιάζω φανταστείτε αυτό. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να της λέω ανά πέντε λεπτά να χαμηλώσει την ένταση. Και μη νομίζετε και το παιδί το νιώθει γιατί όταν τσιρίζει το παιδί δεν της δίνει καμία σημασία. ΄

Το κορυφαίο πάντως το είπε η μάνα μου προχθές στον άνδρα μου. Τα πεθερικά μου έχουν ήδη φτιάξει τους τάφους τους στο χωρίο τους (ανατριχιαστικό ε:::). Λέει ποιπόν η μαμά μου στον άνδρα μου :' Είπα και στην Ε......(σ.σ.πεθερά μου), μωρέ που πήγατε και κάνατε τους τάφους σας και πως θα τρέχουμε τόσο μακρυα στο χωριό". Πάγωσα!!! Ευτυχώς ο άνδρας μου είναι αρκούντως ευγενικός και απλά χαμογέλασε, ενώ ο πατέρας μου προσπάθησε να το σώσει λέγοντας της ότι να μην είναι τόσο σίγουρη ότι δεν θα προηγηθεί και ας είναι νεότερη.Από τέτοιες κοτσάνες όσες θέλετε.....

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Ειναι δυσκολο να μεγαλωνεις γονεις!! :lol::D:P:wink:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: κορυφαίο!

Όντως!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

σωστόοοοοοοοοοο και αληθινόοοοοοοοοοο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

στο θέμα μου πάντως... τώρα που έχω ηρεμίσει αρκετά...

(αν και κάθε φορά που πιάνω το βαζάκι με τη ζάχαρη ο μικρός μου λέει αααα... και μου δείχνει το στόμα του... και το θυμάμαι... τέσπα... )

έχω να πω πως η μαμά της mata τα είπε όλα!!!

όταν δεν είσαι σπίτι... μην περιμένεις να γίνουν όλα όπως τα θες...

α... και κάτι ακόμη! τη μανούλα μου την αγαπώ και κακία δεν της κρατώ!!! :D

όσο για φρατζούλες και ψαλίδια... στο τσακ ήταν ο πεθερός μου να μου κουρέψει τον μικρό...

αυτό δεν θα το άντεχα... με τίποτα... και μόνο που μου το είχε πει... φούντωσα!!!! :lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

αφηστε τα κοριτσια!!!

και μενα με πιπιλα και μελι ξεκινησε!!!

η πεθερα μου τοτε (η πρωην) τα δυο παιδια ειναι απο τον πρωτο μου γαμο... εκανε οτι της καπνισει!!!

αφου σε καποια φαση με κανανε να νομιζω οτι εκεινη ειναι η μανα τους!!! :evil:

οταν τον κρατουσε και ξυπνουσε το παιδι... βουταγε την πιπιλα στο μελι και του την εδινε!!!

ελιωνε τις τηγανιτες πατατες με τα δαχτυλα της και του τις εβαζε στο στομα!!

μια φορα τον ταιζε σουπα και εδωσε στην πεθερα της να δοκιμασει (93 χρονων γιαγια) απο το ιδιο κουταλι που ταιζε το παιδι!

του εδωσε αυγο σε ηλικια 5 μηνων... πανω που μολις ειχαμε ξεκινησει φρουτοκρεμα!

και τα κορυφαια!!!

εβαζε ουζο στα ουλα του παιδιου οταν εβγαζε δοντακια

ερχοταν οι κουνιαδες της το πρωι για καφε και παιρνανε το παιδι με το ρηλαξ στην κουζινα οπου πινανε καφε και καπνιζανε ολες μαζι :evil:

οταν τα ανακαλυψα φυσικα ολα αυτα... ηταν αργα!!!

οπως καταλαβαινετε... αρκετα ανεχτηκα και πολυ περισσοτερα απ΄οσα θα επρεπε!!!

ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΣ! ΕΙΝΑΙΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!

.pngy3DLp3.png

αφηστε τα κοριτσια!!!

και μενα με πιπιλα και μελι ξεκινησε!!!

η πεθερα μου τοτε (η πρωην) τα δυο παιδια ειναι απο τον πρωτο μου γαμο... εκανε οτι της καπνισει!!!

αφου σε καποια φαση με κανανε να νομιζω οτι εκεινη ειναι η μανα τους!!! :evil:

οταν τον κρατουσε και ξυπνουσε το παιδι... βουταγε την πιπιλα στο μελι και του την εδινε!!!

ελιωνε τις τηγανιτες πατατες με τα δαχτυλα της και του τις εβαζε στο στομα!!

μια φορα τον ταιζε σουπα και εδωσε στην πεθερα της να δοκιμασει (93 χρονων γιαγια) απο το ιδιο κουταλι που ταιζε το παιδι!

του εδωσε αυγο σε ηλικια 5 μηνων... πανω που μολις ειχαμε ξεκινησει φρουτοκρεμα!

και τα κορυφαια!!!

εβαζε ουζο στα ουλα του παιδιου οταν εβγαζε δοντακια

ερχοταν οι κουνιαδες της το πρωι για καφε και παιρνανε το παιδι με το ρηλαξ στην κουζινα οπου πινανε καφε και καπνιζανε ολες μαζι :evil:

οταν τα ανακαλυψα φυσικα ολα αυτα... ηταν αργα!!!

οπως καταλαβαινετε... αρκετα ανεχτηκα και πολυ περισσοτερα απ΄οσα θα επρεπε!!!

ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΣ! ΕΙΝΑΙΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!

συγνωμη αυτη η πεθερα ζει???

της μιλας???

Ρε τι πραγματα ειναι αυτα......μιλαμε χαλαρα ειχα εφαρμοσει πανω της ολες τις στρατηγικες απο ταινιες με φονους......

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

Xτεσινο σκηνικο. Πηγα το μωρο στην πεθερα μου γιατι ειχα δουλεια με τον αντρα μου. Το πηγα κατα της 7. Γενικα το παιδι κατα τον τελευταιο μηνα το παιδι εχει μπει σε προγραμμα. Κοιματε απο της 8 το βραδυ με αργοτερο της 9. Αν νυσταξει κατα της 7,5 δεν το αφηνω να κοιμηθει περιμενω να περασει η ωρα. Αυτο η πεθερα μου το γνωριζει. Ομως το αφησε να κοιμηθει για μιση ωρα κατα της 8.

Ξερετε οτι το βραδυ την ειχα στο στηθος απο της 9,45 μεχρι της 11,30;

Φταιω να μην το ξανα αφησω; Aν αυτο το ειχε κανει η μανα μου θα τα ακουγε για τα καλα.

delin μπορεί και να αλλαξωτόπισε... είναι μικράκι ακόμη... δε μπορείς να ξέρεις στα σίγουρα αν έφταιξε το μισάωρο του ύπνου... :?

Εξάλλου όπως τα λες, κατά τις 8 είναι η ώρα του... ποιός ξέρει γιατί δεν κατάφερε να κοιμηθεί συνεχώμενα...

Καλημέρα και από μενα!

Το ίδιο αναρωτιόμουν σήμερα καθώς για άλλη μία φορά μου δώσανε την αφορμή. Ενώ της έχω πει επανειλημένως να μην βλέπει τηλεόραση το παιδί με τις ώρες γιατί έχω παρατηρήσει ότι τον ενοχλούν τα μάτια του, κάνει πάλι του κεφαλιού της. Με αγνοεί τελείως!Τί άλλο πρέπει να κάνω δηλ. !Μου χε πει ότι δεν βλέπει παρά μόνο όταν πίνει το γάλα του, και σήμερα πάλι μου απέδειξε ότι μου λέει ψέματα κατάμουτρα. Γύρισα σπίτι το πρωί γιατί είχα ξεχάσει τα κλειδιά της δουλειάς και τους είδα πάλι κολλημένους στο σαλόνι μπορστά από την τηλεόραση. Και όταν της είπα γιατί το κάνει πάλι αυτό μου πε τέτοια ώρα βάζει ένα ωραίο μικι μάους..της είπα και εγώ ότι στην ηλικία που είναι ο μικρός έχει ανάγκη από παιχνίδι και συζητήσεις και όχι απο τηλεόραση!

Όπως και να χει με στεναχωρεί που μου λέει ψέματα και επιμένει κιόλας και που δεν σέβεται την επιθυμία μου. Και δεν έιμαι κανένας κέρβερος αλλά όταν σε αγνοούν εκνευρίζομαι. Εκτός αυτού μέχρι να φύγω από το σπίτι το πρωί τραγουδάνε και με το που κλείσω την πόρτα πάνε μέσα και βλέπουν τηλεόραση και δεν παίζουν καθόλου..και το έχω δει πολλάκις αυτό δεν έχει γίενι μία φορά. και θα μου πείτε μην είσαι αχάριστη, δεν είμαι αλλά από την άλλη δεν την πίεσε κανείς να τον κρατήσει αν δεν έχει την υπομονή να μας το πει και να βρω ένα άλλο άτομο, δεν είναι καθόλου κακό αντιθέτως θα είναι ξεκάθαρο από το να υποκρίνεται ότι περνάνε καλά και όταν λείπω τον αφήνει μόνο του.Δεν ξέρω τί να κάνω και δεν θέλω να το πω στον άντρα μου να της μιλήσουμε..

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

amarylis είχαμε τους μπαμπάδες... έχουμε και τις γιαγιάδες με την τιβί ε; :roll:

δυστυχώς τους βολεύει το χαζοκούτι!

ελπίζω να μην βλέπει πολλές ώρες... αν είναι λίγες, η αλήθεια είναι πως είναι και ολίγον εκπαιδευτικά τα παιδικά (επιλεκτικά πάντα! όχι όλα!! ) εξάπτουν τη φαντασία, βοηθάνε στο λόγο κλπ...

αλήθεια έχετε γενέθλια όπως λέει το τίκερ;;;

αν ναι... να τα εκατοστήσει το καμάρι σου!!! :D

xrysalis ναι ναι..θυμάμαι που τα είχαμ επει με το χαζοκούτι και τους μπαμπάδες :wink: το μήλο όμως κάτω από την μηλιά θα πέσει τί περίμενα..αχ!

Εννοείτε του βάζω dvd και βλέπουμε συγκεκριμένες ώρες όμως δεν είμαι υπερβολική, αλλού ήθελα να εστιάσω.

Είχαμε γενέθλια 22 Γενάρη απλώς δεν έχω αλλάξει ακόμη το ticker, δνε ξέρω πώς..πρέπει να το ψάξω.

Να χαίρεσαι και εσύ τον μικρό σου :)

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Διαφημίσεις

Χρυσαλιδουλα βλεπει τηκεοραση ο Ωριωνας? ο Αλεξανδρος δεν ενδιαφερεται καθολου ευτυχως........αναρρωτιομουν αν ειναι ακομα μικρος.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

delin μπορεί και να αλλαξωτόπισε... είναι μικράκι ακόμη... δε μπορείς να ξέρεις στα σίγουρα αν έφταιξε το μισάωρο του ύπνου... :?

Εξάλλου όπως τα λες, κατά τις 8 είναι η ώρα του... ποιός ξέρει γιατί δεν κατάφερε να κοιμηθεί συνεχώμενα...

χαλαρωσε μανουλιτσα...καλα σου λεει,ειναι πολυ μικρο και αναστατωνεται ακομη με τις αλλαγες.

κακό αντιθέτως θα είναι ξεκάθαρο από το να υποκρίνεται ότι περνάνε καλά και όταν λείπω τον αφήνει μόνο του.Δεν ξέρω τί να κάνω και δεν θέλω να το πω στον άντρα μου να της μιλήσουμε..
πολυ ξεκαθαρο ε;;μηπως αν γινοντουσαν ολα πιο ξεκαθαρα να λυνοντουσαν πολλα;; :roll: μηπως δυσκολευεσαι να θεσεις τα ορια σου;γιατι το να βρεις αλλο ατομο δεν ειναι ουτε πιο ευκολο,ουτε πιο βολικο.

δεν είμαι υπερβολική, αλλού ήθελα να εστιάσω
το ξέρω βρε! το κατάλαβα! εγώ το πήγα πάλι παραπέρα!!

vera ο Ωριώνας έμαθε την τιβι από τη γιαγιά που του βάζει παιδικά το πρωί (για να ξεζαβλακώσει από τον ύπνο!!

καλό ε;;; :lol:

amarylis... σε νοιώθω... όσο και να λέω πως το χαζοκούτι αποβλακώνει... εκείνη επιμένει πως τον ξυπνάει!!

τουλάχιστον έχω καταφέρει νομιζω να βλέπει αυτά που θέλω... όχι κάτι βλακείες... αλλά πάλι... σπίτι δεν είμαι... δεν ξέρω και 100%)

και επίσης την έμαθε από τον μπαμπά του! το απόγευμα που τον κρατά για να κάνω κι εγώ ένα μπάνιο....

ευτυχώς δεν τρελένεται!

συνήθως όταν είναι ανοιχτή δεν της δίνει σημασία!

πιστευω πως το ενδιαφερον τους για την τιβι δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας αλλά και ερεθίσματος!! στις ειδήσεις αδιαφορεί αλλά στις διαφημίσεις είναι κάποιες που ξετρελένεται!!

Κι ο Αλεξανδρος βλεπει καποιες διαφημισεις αλλα τιποτε αλλο.......και χαιρομαι πολυ........θα μου εκανε εντυπωση να βλεπει ακομα και παιδικα.....εχω την εντυπωση οτι ειναι νωρις ακομα να δειξουν ενδιαφερον για τηλεοραση για αυτο και ρωτω.......μια φιλη με συνομηλικο παιδι μου λεει οτι οχι μονο βλεπει παιδικα dvd απο ενος ετους αλλα χειριζεται και το τηλεκοντρολ.........προσωπικα δεν θα επιδιωκα κατι τετοιο........αλιμονο αν κολλησουν τοσο νωρις.......κι ομως πολλες γνωστες μου επιμενουν οτι μονο ετσι απασχολουνται τα παιδια και ησυχαζουν και σε λιγο θα παρακαλω κι εγω να μαθει ο δικος μου.......τι να πω......αν και χρειαζομαι τροπο να τον κανω να αυτοπασχολειται δεν προκειται ποτε να τον βαζω να βλεπει τηλεοραση..........καλυυτερα να μη εχω χρονο ουτε για τουαλετα..... :roll:

και το νουφαρο μόνο διαφημίσεις βλέπει απλά τις βλέπει ΟΛΕΣ :roll: όλα τα άλλα και τα παιδικά που τον τσέκαρα τον αφήνουν αδιάφορο.... :roll::roll::D

έχει τύχει να κοιμάτε και να ξυπνήσει από την αγαπημένη διαφήμιση και μετά τούμπα πάλι.. :roll::lol:

έχει προτίμηση στις διαφ με τα 118κάτι....50 - 88 κλπ :lol::lol::lol:

Ειναι η μουσικη που τα τραβαει..........ο δικος μου τρελλαινεται με τις διαφημισεις του τζαμπο........

Παντως χαιρομαι γιατι οταν ηταν νεογεννητο, ειχα παντα την τηλεοραση αναμενη τις ωρες που θηλαζα και δεν αντεχα να την κλεισω........τον τραβουσαν τα φωτα και ο ηχος και κοιτουσε κατα κει συνεχεια........ειχα αγχος και τυψεις.........αλλα μετα απο ενα διαστημα ξεκολλησε εντελως...... :D

Ειναι η μουσικη που τα τραβαει..........ο δικος μου τρελλαινεται με τις διαφημισεις του τζαμπο........

Παντως χαιρομαι γιατι οταν ηταν νεογεννητο, ειχα παντα την τηλεοραση αναμενη τις ωρες που θηλαζα και δεν αντεχα να την κλεισω........τον τραβουσαν τα φωτα και ο ηχος και κοιτουσε κατα κει συνεχεια........ειχα αγχος και τυψεις.........αλλα μετα απο ενα διαστημα ξεκολλησε εντελως...... :D

vera ακριβώς ίδια συμπεριφορά είχαμε και μεις :roll::lol::lol:

τώρα δεν κάθεται ούτε δευτερόλεπτο σε μια θέση μόνο στις διαφ πατάει το κουμπί freeze :lol::lol::lol: