Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μα γιατί κάνουν του κεφαλιού τους;;;

Recommended Posts

Συμφωνώ απολυτα! Κι εγώ άλλα λέω κι άλλα κάνουν. Πεθερά & κουνιάδα (οι 2 πληγες του Φαραώ) κανονίζουν για το παιδί ενώ είμαι μπροστά τους, χωρίς καν να με ρωτάνε!!! :evil: Μήπως είμαι αόρατη???

βάλια μου σου αρέσει η κάντυ κάντυ;

κι εμένα! τρελαίνομαι!:o:D

Διαφημίσεις

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

βάλια μου σου αρέσει η κάντυ κάντυ;

κι εμένα! τρελαίνομαι!:o:D

κι εμένα μου αρέσει πολύ! αναρωτιέμαι όμως πόσο κακό μας έκανε μεγαλώνοντας... Να περιμένουμε τον πρίγκηπα, τον πλούσιο, τον όμορφο, τον λίγο επαναστάτη να μας πάρει μακριά με το άσπρο άλογο...! :-D:-D:-D

Προσωπικά, δεν αφήνω το παιδί μου να βλέπει τηλεόραση (άλλο που η πεθερά μου το μεσημέρι τα βάζει και βλέπουν Κωνσταντίνου + Ελένης :mad:). Προσέχω να βλέπει μόνο ταινίες που έχουμε εγκρίνει με το μπαμπά της πρώτα... Θεωρώ λοιπόν ότι το ελέγχω. Και ξέρετε τι μου λέει μια μέρα εκεί που βλέπει το "Η πριγκήπισσα κι ο βάτραχος" του Disney? "Βάλια, η Τιάνα είναι η φτωχή. Και ξέρεις γιατί είναι η φτωχή? Γιατί είναι μαύρη" Και με έστειλε το 7χρονο!!! Είδες τι ζημιά κάνει κι ο Disney? Όλες οι πλούσιες είναι όμορφες, ξανθιές και ολίγον χαριτωμένες (για να μην πω χαζοβιόλες) Και περνάνε αυτά στα παιδιά, κι εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι...

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προτιμάς να το πας σε παιδικό σταθμό.

το ανεφερα παραπανω βρε aeriκo κ σε ολημερο να τον πηγαινα (οι ωρες που δουλευουμε με τον αντρα μου ειναι πολλες) παλι η πεθερα μου θα τον παιρνει μαζι με τα υπολοιπα ανηψια. εξαλλου το μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι οταν ειναι ολα μαζι μεχρι να σχολασουν κ οι κουνιαδες μου. εκει τα πραγματα βγαινουν εκτος ελεχγου κ γινονται επικυδυνα. αυτο δεν το γλιτωνω.γιατι να το ταλαιπωρω επιπλεον με τον σταθμο τουλαχιστον το πρωι θα κραταει μονο τον μπεμπη συνηθως...(εκτος απεργιων, αργιων, κ οταν καποιο ειναι αρρωστο...φυσικα.:?) εχω σκεφτει την λυση για 2-3 ωρες να παρω γυναικα (κ αυτο πολυ δυσκολα) αλλα αυτο σημαινει το πρωι στην πεθερα μου , το μεσημερι νταντα, κ μετα ξανα πεθερα μεχρι να σχολασω εγω ή ο αντρας μου.θα το ζουρλανω το μωρακι μου με τοσσα ατομα να κανουν το κοντο κ το μακρυ τους.:confused::confused: τι λετε μπορει να λειτουργησει αυτο????

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Η λύση παιδικού και νταντάς στο σπίτι σας μετά δεν παίζει;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

κι εμένα μου αρέσει πολύ! αναρωτιέμαι όμως πόσο κακό μας έκανε μεγαλώνοντας... Να περιμένουμε τον πρίγκηπα, τον πλούσιο, τον όμορφο, τον λίγο επαναστάτη να μας πάρει μακριά με το άσπρο άλογο...! :-D:-D:-D

Προσωπικά, δεν αφήνω το παιδί μου να βλέπει τηλεόραση (άλλο που η πεθερά μου το μεσημέρι τα βάζει και βλέπουν Κωνσταντίνου + Ελένης :mad:). Προσέχω να βλέπει μόνο ταινίες που έχουμε εγκρίνει με το μπαμπά της πρώτα... Θεωρώ λοιπόν ότι το ελέγχω. Και ξέρετε τι μου λέει μια μέρα εκεί που βλέπει το "Η πριγκήπισσα κι ο βάτραχος" του Disney? "Βάλια, η Τιάνα είναι η φτωχή. Και ξέρεις γιατί είναι η φτωχή? Γιατί είναι μαύρη" Και με έστειλε το 7χρονο!!! Είδες τι ζημιά κάνει κι ο Disney? Όλες οι πλούσιες είναι όμορφες, ξανθιές και ολίγον χαριτωμένες (για να μην πω χαζοβιόλες) Και περνάνε αυτά στα παιδιά, κι εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι...

μα γιατί; η κάντυ δεν ήθελε πλούτη.

είχε όνειρα με αξίες, την προσφορά στους συνανθρώπους της, ήταν πάντα αισιόδοξη, χαμογελαστή.

χαμένο κορμί ο Τέρυ, έτσι;

ο Άλμπερτ κύριος!

τυχαίο ήταν βρε ότι είχαν χεστεί στο χρήμα όλοι τους!:mrgreen:

όσες φορές κι αν το είδα, πάλι ωραίο μου φαίνεται.

εγώ είχα γείωση από τη μάνα μου σε ότι αφορά τις προσδοκίες μου, οπότε δεν περίμενα πλούσιο, αριστοκράτη με γκαϊντα. η μάνα μου επέμενε να είναι μορφωμένος και όμορφος! αυτά τα έχει ο άντρας μου κα ιμε το παραπάνω.

ο πατέρας μου μου έλεγε στο θέμα των αντρών αλλά και γενικά να είμαι ακριβή. φυσικά όχι με την έννοια των χρημάτων.

η ανατροφή από τους γονείς παίζει ρόλο. οι δυναστείες και τα καρτούν είναι για ψυχαγωγία-διασκέδαση.

Διαφημίσεις

είχε όνειρα με αξίες, την προσφορά στους συνανθρώπους της, ήταν πάντα αισιόδοξη, χαμογελαστή.

ο Άλμπερτ κύριος!.

Δεν ήταν ένας Άντονυ που είχε αποδημήσει εις Κύριον?

Μιλάμε είχα πλαντάξει στο κλάμα σε κείνο το επεισόδιο.

(αχ! τα νιάτα μου)

ο Άλμπερτ κύριος!

τυχαίο ήταν βρε ότι είχαν χεστεί στο χρήμα όλοι τους!:mrgreen:

όσες φορές κι αν το είδα, πάλι ωραίο μου φαίνεται.

εγώ είχα γείωση από τη μάνα μου σε ότι αφορά τις προσδοκίες μου, οπότε δεν περίμενα πλούσιο, αριστοκράτη με γκαϊντα. η μάνα μου επέμενε να είναι μορφωμένος και όμορφος! αυτά τα έχει ο άντρας μου κα ιμε το παραπάνω.

ο πατέρας μου μου έλεγε στο θέμα των αντρών αλλά και γενικά να είμαι ακριβή. φυσικά όχι με την έννοια των χρημάτων.

η ανατροφή από τους γονείς παίζει ρόλο. οι δυναστείες και τα καρτούν είναι για ψυχαγωγία-διασκέδαση.

αυτό το "με γκαϊντα" με τσάκισε!!! :D:D:D

Παρόλα αυτά, τουλάχιστον στο δικό μου παιδί πέρασε το στερεότυπο "λευκός πλούσιος - μαύρος φτωχός" Και στενοχωρήθηκα πολύ για αυτό...

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Η λύση παιδικού και νταντάς στο σπίτι σας μετά δεν παίζει;

1ον με τον σταθμο παλι δεν γλιτωνω τις ιωσεις

2ον θα χασει τις λιγες πρωινες ωρες που μπορει να εχει την αποκλειστικοτητα της πεθερας μου( να μου πεις στον παιδικο ουτε κουνηματα ουτε σοκολατες, αλλα θα εχει κ λιγοτερες αγκαλιτσες)αν μη τι αλλο το αγαπαει το μωρο.

3ον η πεθερα μου θα τον πηγαινει - παιρνει

4ον οι ωρες για νταντα σε αυτην την περιπτωση ειναι πολλες δεν βγαινουμε οικονομικα με τιποτα...ομως!

κ δεν αντεχω στην σκεψη του παιδικου τοσο μωρουλι,:(

ουτε στην σκεψη της πεθερας να μου πεις.... αλλα ειναι με μικρη διαφορα καπως καλυτερα....:rolleyes:

ΑΔΙΕΞΟΔΟ.................:|:|:|:|:|

ΜΠΛΕΞΙΜΟ..........:roll::roll::roll:

Ή ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ??????:confused::confused::confused::confused:

age.png

H κόρη μου πηγαίνει σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό από 9 μηνών... ξέρεις πόσες αγκαλίτσες έχει; Ξέρεις πόσο χαρούμενη είναι κάθε πρωί που θα συναναστραφεί με άλλα ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΑ παιδάκια και θα παίξουν με τα παιχνίδια τους; Τόσο που μετά την προσαρμογή μπαίνει μέσα και δεν μου ρίχνει δεύτερη ματιά :lol: Καλές οι γιαγιάδες αλλά όταν δημιουργούν προβλήματα είναι προτιμότερος ο παιδικός σταθμός! Ξέρω ανά πάσα στιγμή τι έφαγε και πόσο.

Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις και αν αντέχετε αλλά υπάρχουν παιδικοί σταθμοί (ιδιωτικοί πάντα) που λειτουργούν μέχρι τις 6.00. Εγώ ήμουν τυχερή και βρήκα έναν τέτοιο δίπλα στη δουλειά μου. Πάμε μαζί το πρωί και φεύγουμε μαζί το απόγευμα.

Στα λέω γιατί κι εγώ είχα προβληματιστεί πάρα πολύ όχι με το ότι θα την κράταγε η πεθερά μου αλλά με το ότι επειδή δουλεύει έπρεπε να την πάω παιδικό και μετά να την παραλάβει εκείνη στο σπίτι της... και μετά να την πάρω σπίτι... ΤΡΕΙΣ αλλαγές περιβάλλοντος σε λιγότερο από 8 ώρες! Θεώρησα ότι ήταν καταστροφικό για την ψυχολογία της και κατέληξα στα παραπάνω.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

1ον με τον σταθμο παλι δεν γλιτωνω τις ιωσεις

2ον θα χασει τις λιγες πρωινες ωρες που μπορει να εχει την αποκλειστικοτητα της πεθερας μου( να μου πεις στον παιδικο ουτε κουνηματα ουτε σοκολατες, αλλα θα εχει κ λιγοτερες αγκαλιτσες)αν μη τι αλλο το αγαπαει το μωρο.

3ον η πεθερα μου θα τον πηγαινει - παιρνει

4ον οι ωρες για νταντα σε αυτην την περιπτωση ειναι πολλες δεν βγαινουμε οικονομικα με τιποτα...ομως!

κ δεν αντεχω στην σκεψη του παιδικου τοσο μωρουλι,:(

ουτε στην σκεψη της πεθερας να μου πεις.... αλλα ειναι με μικρη διαφορα καπως καλυτερα....:rolleyes:

ΑΔΙΕΞΟΔΟ.................:|:|:|:|:|

ΜΠΛΕΞΙΜΟ..........:roll::roll::roll:

Ή ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ??????:confused::confused::confused::confused:

Χρειάζεται ένα μηνιάτικο για να φέρνεις γυναίκα στο σπίτι να κρατάει το παιδί από το πρωί μέχρι να γυρίσεις από τη δουλειά... Από τις 8.00 μέχρι τις 18:00 που κοιτάω εγώ, με λιγότερα από 700€ δεν υπάρχει τίποτε...

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Διαφημίσεις

H κόρη μου πηγαίνει σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό από 9 μηνών... ξέρεις πόσες αγκαλίτσες έχει; Ξέρεις πόσο χαρούμενη είναι κάθε πρωί που θα συναναστραφεί με άλλα ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΑ παιδάκια και θα παίξουν με τα παιχνίδια τους; Τόσο που μετά την προσαρμογή μπαίνει μέσα και δεν μου ρίχνει δεύτερη ματιά :lol: Καλές οι γιαγιάδες αλλά όταν δημιουργούν προβλήματα είναι προτιμότερος ο παιδικός σταθμός! Ξέρω ανά πάσα στιγμή τι έφαγε και πόσο.

Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις και αν αντέχετε αλλά υπάρχουν παιδικοί σταθμοί (ιδιωτικοί πάντα) που λειτουργούν μέχρι τις 6.00. Εγώ ήμουν τυχερή και βρήκα έναν τέτοιο δίπλα στη δουλειά μου. Πάμε μαζί το πρωί και φεύγουμε μαζί το απόγευμα.

Στα λέω γιατί κι εγώ είχα προβληματιστεί πάρα πολύ όχι με το ότι θα την κράταγε η πεθερά μου αλλά με το ότι επειδή δουλεύει έπρεπε να την πάω παιδικό και μετά να την παραλάβει εκείνη στο σπίτι της... και μετά να την πάρω σπίτι... ΤΡΕΙΣ αλλαγές περιβάλλοντος σε λιγότερο από 8 ώρες! Θεώρησα ότι ήταν καταστροφικό για την ψυχολογία της και κατέληξα στα παραπάνω.

δουλευω σε καταστημα στο κολωνακι θελω 1.15΄ να παω κ αλο τοσο να γυρισω! αλλες μερες καταληγω σπιτι στις 5.30 αλλες 8.30 κ αλλες 10.30!!! αρα ιδιωτικος κοντα στην δουλεια δεν παιζει.:| ο αντρας μου επισης ακαταστατο ωραριο.:? ιδιωτικος σταθμος κοντα στο σπιτι με σχολικο ιιισως(μου δινεις κουραγιο που λες οτι την πηγες κ εσυ μωρακι κ της αρεσει)με πολυ δυσκολια 300-400ε για ιδιωτικο αντε κ τα βρηκαμε...:roll:

αντε κ λειτουγει ως τις 6...

ΑΛΛΑ την πεθερα κ τα του κεφαλιου της παλι δεν τα γλιτωνω.....:evil::evil::evil:

σε ευχαριστω πολυ για τις λυσεις που μου προτεινεις. εχω στιψει κ εγω το κεφαλι μου. το τρπτυχο πεθερα - νταντα - πεθερα - γονεις λες καταστροφικο για το παιδι ΕΕΕ????

age.png

• 4 months later...

τα νευρα μου!!!!χθες μετα απο 2 εβδομαδες αδειας που ειχα, την κρατησε παλι η πεθερα μου. της λεω μην την βαζεις για υπνο, ξυπνησε 9 , αστην να παιξει και θα κοιμηθει μεσημερι. σαν να της λεω βαλτην ως τις 13. αποτελεσμα???4 η ωρα που πηγα ηταν ξυπνια, με το ζορι κοιμηθηκε μια ωρα και ολο το απογευμα μεσα στην γκρινια!!!της λεω μην την κουνας στα χερια , αυτη εκει!!!την εμαθε στο κουνημα για να κοιμηθει. αλλα λεω, αλλα κανει. μην μπαινεις στο δωματιο της το πρωι, μεσα αυτη. δεν αντεχω αλλο!!!ασε για την βρωμια και την τσαπατσουλια στο σπιτι μου, αυτα τα προσπερναω. η κατασταση ειναι ανυποφορη. ειμαι συνεχεια μεσα στα νευρα. απο σεπτεμβρη θα την στειλω παιδικο αλλα μεχρι τοτε τι κανουμε???και ο παιδικος παλι μεχρι τις 4, μετα παλι αυτη θα την παιρνει. τι να κανω????δεν την μπορω αλλλοοο..