Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι δώρο σας έκανε ο σύζυγος όταν γεννήσατε;

Recommended Posts

Μια σκατ@@λα μου πηρε ο γυφτος!!! :lol::lol::(:(

Που τους βρηκατε βρε κοριτσια και μενα μου ελαχε ο Τουρκογυφτος;;; :lol::lol::lol:

Διαμαντια, τραπεζωματα και λαπτοπ;;; :(:(:(

Παω να του δειξω το ποστ να εχει υποψιν πως φερονται οι υπολοιποι συζυγοι!!!

Διαφημίσεις

και μενα λουλουδια. αλλα το καλυτερο ηταν η συμπαρασταση σε ολη την εγκυμοσυνη, η αγκαλια, τα φιλια και το ευχαριστω που πηρα μετα τη γεννα. και δεν ηταν μονο οτι τα ελεγα. τα εβλεπα μεσα στα ματια του...

Εμένα τον πρώτο μήνα ήταν τόσο τρακαρισμένος με το μωρό που καλά καλά δεν πίστευε ότι έχει παιδί δικό του....μετά μου πήρε ένα όμορφο δαχτυλίδι που όποτε το φοράω μου θυμίζει το γλυκό του πρόσωπο όταν μου το προσέφερε!!!! Η πεθερά μου μου πήρε δώρο την επόμενη χρονιά που πήρε το όνομά της η μικρή μου και πραγματικά με συγκίνησε...κολλιέ με αροστί σκουλαρίκια αξίας που θα τα χαρίσω στην κόρη μου όταν μεγαλώσει.....αν δεν μου τα βουτήξουν γιατί στην γειτονιά μου τον τελευταίο έχουν γίνει τρεις ληστείες σε σπίτια και τρέμει το φυλλοκάρδι μου...φτου μην το γρουσουζεύω:confused::confused:

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

• 2 months later...

εμενα μου πηρε ενα σετ κολιε και σκουλαρικια!!!θυμαμαι οτι περιμενε πως και πωσ να μου τα δωσει...ολο καποιοσ εμπαινε στο δωματιο και τον διεκοπτε!!!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα.μολις γεννησα και μεταφερθηκα στο δωματιο ηρθε εκεινος και ξαφνικα εμφανιστηκε ενα κουτακι απο την τσεπη του.ηταν ενα μενταγιον σε σχημα παιδικο παπουτσακι με πολυτιμες πετρες.η συγκινηση μου δεν περιγραφηκε.τον ευχαριστω ομως για το πολυτιμοτερο δωρο απο ολα τον γκριματσελο γιοκα μας...........

2gq862lerlo78vgo.png

εμενα τιποτα. ουτε ενα λουλουδι. με πειραξε πολυ. μολις ειδα τον τιτλο του θεματος αυτου βουρκωσα. δεν διαβασα καμια απαντηση σας κοριτσια. δεν λεω ηταν κ ειναι γλυκος μαζι μου, μου φερεται ομορφα αλλα για εκεινη την μερα ηθελα κατι... οχι αξιας... κατι απλο:cry:
Κι εγω το ιδιο... Δεν ξερω αν δεν του περασε απο το μυαλο ή δεν ειχε χρηματα..αλλα με πειραξε πολυ τοτε

στον πρωτο μου εκανε ενα πανακριβο(για τα οικονομικα μας κ για τα δωρα του) δαχτυλιδι.. ακομη τον μαλωνω για τα λεφτα που δωσε..

στο δευτερο δεν περιμενα τιποτα γιατι τα οικονομικα πιεσμενα αλλα και γιατι το οτι γεννησα σε κλινικη κ οχι σε νοσοκομειο για μενα ηταν δωρο απο μονο του, αλλα και παλι μου πηρε ενα ομορφο σετακι απο αγαπημενη μαρκα με μπιζου.. ακριβως στο γουστο μου..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

εμενα μου πηρε ενα ακριβο ρολοι που το ειχαμε διαλεξει μαζι αφου μου ειχε πει οτι θελει να μου παρει κατι.και μαλιστα ηθελε να μου παρει αυτο ακριβως που ηθελα εγω...

Διαφημίσεις

Δωρο ? γιατι μονο εγω εγινα μαμα ? και ο αντρας μου εγινε πατερας και μαλιστα απο τους καλυτερους .Δεν πιστευω σε τετοιες πρα3εις , το οτι ημασταν μαζι και περασαμε μαζι και ειδαμε μαζι και τα 2 μωρα να γεννιουνται ειναι το μεγαλυτερο δωρο που θα μπορουσαμε να κανουμε ο ενας στον αλλο .Στην πρωτη γεννα ειχε 3εσηκωθει και ηθελε να μου παρει ενα πανακριβο ρολοι ομως του εξηγησα οτι δεν μου αρεσουνε γενικως ολα αυτα τα κλισε και οτι εντα3ει οταν ξοδευεις 5000 για τη γεννα και υπαρχει ενα νεο μελλος στην οικογενεια δεν εχεις περιθωρια για να δωσεις αλλα τοσα για ενα δωρο ή και τα μισα , τα λεφτα τα χρησιμοποιησαμε για το μωρο μας και τις αναγκες του .

QRyOp2.png

Και εγώ δεν ήθελα δώρα, ούτε λουλούδια και αυτές τα τυπικές χειρονομίες! όταν δίνεις τόσα λεφτά για όλη την εγκυμοσύνη και το τοκετό θεωρώ περιττά έξοδα τα δώρα! Το μωρό είναι ένα δώρο απο μόνο του! Τι να τα κάνω τα υλικά?

Το μόνο που ήθελα απο το σύζυγο ήταν και είναι να ήταν παρόν στο γιατρό, στις εξετάσεις, στο τοκετό και τώρα παρόν στη ζωή του παιδιού!

Και εγώ δεν ήθελα δώρα, ούτε λουλούδια και αυτές τα τυπικές χειρονομίες! όταν δίνεις τόσα λεφτά για όλη την εγκυμοσύνη και το τοκετό θεωρώ περιττά έξοδα τα δώρα! Το μωρό είναι ένα δώρο απο μόνο του! Τι να τα κάνω τα υλικά?

Το μόνο που ήθελα απο το σύζυγο ήταν και είναι να ήταν παρόν στο γιατρό, στις εξετάσεις, στο τοκετό και τώρα παρόν στη ζωή του παιδιού!

Με κάλυψες απόλυτα!!!

Μέχρι στιγμής μου έχει κάνει το δώρο της παρουσίας του στη γιατρό και στις εξετάσεις, είμαι σίγουρη ότι θα είναι παρών στη ζωή του γιου μας κι ευελπιστώ να είναι παρών και στον τοκετό (είναι λιγόψυχος σε ιατρικά θέματα και φοβάμαι πώς θα αντιδράσει εκείνη την ώρα)!

Όπως και να'χει, το δώρο μου είναι αυτοί οι δύο άντρες τις ζωής μου...το μεγάλο μου μωρό και το μικρό μου μωρό!

dev245pb___.png

πριν μείνω εγκυος αναρωτιώμουν τι δώρο θα μου εφερνε όταν γεννουσα.όταν εμεινα έγκυος και όσο πλησιαζε ο καιρος ήταν το τελευταίο πράγμα που με απασχολούσε.τελικά δεν μου πήρε τίποτα.βοήθησε η οικονομική κριση σ΄αυτο. αλλα δεν έχω παράπονο. δέκα χρόνια που είμαστε μαζι μου παίρνει παντα τα πιο καλά και ακριβά δώρα, που είτε διαλέγουμε μαζί είτε μου τα κάνει εκπληξη!

βεβαια ενα χρόνο πριν μου πηρε δώρο για τον γαμο μας ενα πολυ ακριβό ρολοι το οποίο τον καλύπτει και για τα επόμενα παιδιά!;)

t0m4p2.png

Οταν γυρισα σπιτι βρηκα ενα γραφειο με εναν υπολογιστη και ολα τα σχετικα για τα οποια τον επρηζα τοσο καιρο να παρουμε!!!!!!!!Καθολου ρομαντικο αλλα εμενα μια χαρα με βολεψε!!!!!;)

Διαφημίσεις

Που τους βρηκατε βρε κοριτσια και μενα μου ελαχε ο Τουρκογυφτος;;; :lol::lol::lol:

Χα χαχα Την πατησαμε Αnnagrig:D:D:D

p7z6p3.pngsQqep3.png

Οταν γυρισα σπιτι βρηκα ενα γραφειο με εναν υπολογιστη και ολα τα σχετικα για τα οποια τον επρηζα τοσο καιρο να παρουμε!!!!!!!!Καθολου ρομαντικο αλλα εμενα μια χαρα με βολεψε!!!!!;)

Τι λες τώρα :lol::lol::lol:

Μια χαρά ρομαντικό μου ακούγεται χαχα!

[/url]

εμενα στη γεννα μου συμπληρωσε το σετ απο αυτα που μου ειχε παρει για τα γενεθλια μου, τα χριστουγεννα, το πασχα και τον βαλεντινο. τιποτα δηλαδη :?:???:

απλα επειδη ημουν η μοναδικη που επι χρονια του εκανα δωρο σε γιορτη γενεθλια κλπ τα εκοψα κι εγω και του κακοφανηκε πολυ, αλλα ας προσεχε...;)

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

ενα δυημερο μαζι του σε γκραντε ξενοδοχειο με σπα και ρομαντικο δειπνο

Ναι, ναι!!

Θα σας μείνει αξέχαστη η πρώτη γέννα!

Θα θυμάστε και τα πρώτα κλαμματάκια του μωρού σας εκτός σπιτού! :rolleyes:

Ρε κορίτσι μου η κίνηση μετράει!!! :wink:

Αν δεν υπάρχουν χρήματα μπορεί να σε εντυπωσιάσει με τα κλασσικά: Λίγα λουλούδια και μια έξυπνη και χαριτωμένη καρτούλα!

Δείξτου κι αυτά που γράφεις γι' αυτόν!

εμενα μου εφερε μια πολυ μεγαλη ορχιδεα που ειναι η αγαπημενη μου και εχω πολλες και κανω συλλογη.

δεν ειναι καιρος για περιττα εξοδα, η κορη μας ειναι το μεγαλυτερο δωρο!

668bab1939.png

Συγνωμη που απανταω ενω δεν εχω γεννήσει ακόμα αλλα μου πατήσατε τον κάλο...

Ο αντρας μου δεν ειναι των δωρων.. τοσα χρονια μαζι σπανια μου παιρνει κατι οχι γιατι δεν θελει, γιατι δεν έμαθε να εκφράζει την αγάπη του ΚΑΙ με αυτον τον τρόπο..

Παρολα αυτα ξερω πως με αγαπάει.. κι επειδη μου παιρνει δωρα χωρις να εχω γεννεθλια ή κατι αλλο (και δεν τα ευχαριτριεμαι) και οταν εχω γεννεθλια ή υπάρχει αλλος λογος δεν μου παίρνει τιποτα, του ζητησα οταν με το καλο γεννήσω να μου πάρει το πολυπόθητο δαχτυλίδι και να μου κανει προταση γάμου που μου την χρωστάει καιρό τωρα...

Διαβαζοντας τις απαντησεις σας εν μερη ντραπηκα βεβαια.. τα δωρα δεν κανουν το ζευγαρι να αγαπιεται πιο πολυ.. Αλλα κι απο την αλλη μερια διαφωνω με μια φιλη που ειπε οτι "αφου αυτος πληρωσε το νοσοκομειο δεν θελω δωρο", γιατι κι εγω εργαζομαι και απο κοινα λεφτα θα φυγουν ολα τα εξοδα του νοσοκομειου συν του οτι θα παρω καποια λεφτα απο το ΙΚΑ για την γεννα κλπ..

Ε, στο κατω-κάτω στην εγκυμοσυνη κ στον τοκετο τοσες θυσιες κανουμε για να φερουμε στον κοσμο τα μωρα μας, ας μας δειξουν λιγη ευγνωμοσυνη παραπάνω οι αντρες μας, τουτη την ομορφη ωρα και ας ειναι και κατι φθηνο βρε παιδι μου.. η πραξη μετράει... η κίνηση..

Ελπίζω να παρω κατι αν οχι δαχτυλιδι κι εγω .. οταν ερθει η ωρα να γεννησω θα σας πω... :lol:

aW6Pp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...