Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προτιμησεις τριτων για το φυλο του παιδιου...

Recommended Posts

δεν μπορώ θα πώ&εγώ το παραπονό μου!είμαι 15 εβδομάδων δεν έχω πάρει κιλά(έχω χάσει 3-4 αφού ξερνοβολούσα σαν το γατί)&η κοιλίτσα δεν φαίνεται,ακούω λοιπόν απο πεθερικά θείες και γενικά σοι του μέλλοντα συζύγου(τετάρτη ο πολιτικός!!!)μα εσύ παιδί θα βγάλεις ή γατί που είναι αυτό το μωρό πια?δεν φαίνεσαι έγγυος κτλ...γενικά το αυτί μου δεν ιδρώνει εύκολα απο τέτοια αλλά μάλλον λόγω ορμονών έχω γίνει συγκινιάρα&όλο το παράπονο με πιάνει...

531op3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 267
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΜΕΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ"Ε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ" ΟΠΟΤΕ ΓΥΡΝΑΕΙ ΟΛΟ ΑΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?".....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ?ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ :D

T6hL.jpgkhLap2.png

Το θέμα με το μέγεθος της κοιλιάς είναι το αγαπημένο τους :!::!: Λες και αν δε γίνεις σαν περίπτερο δεν έχεις παιδί εκεί μέσα!! Εμένα μου λέγανε μέχρι τώρα ότι δε φαίνεται τίποτα, τώρα όμως που έσκασε μύτη η κοιλιά μου λένε μπράβο :shock: !

QZ9ep3.png

Διαφημίσεις

Άλλο θέμα κι αυτό με την κοιλιά!Εγώ σε όλες μου τις εγκυμοσύνες άκουγα το ίδιο πράγμα επειδή είχα μικρή κοιλιά(κι ακόμα το ακούω)οτι θα κάνω γατί κι όχι παιδί!Τους διέψευσα και τις 2 φορές και παρόλα αυτά το συνεχίζουν. :evil: Αχ θεε μου δώσε μου υπομονή!! :roll:

καλημερα και απο μενα!!!

ημουνα δεν ημουνα 6 μηνων στην δεσποινουλα και μεσα στη τρελη χαρα ετοιμαζομουνα για διακοπες χαλκιδικη!!!!ερχεται στην δουλεια μια θεια τυ αντρα μου και μου λεει :¨

-"μα καλα θα πας και εσυ θαλασσα..?'

-"εμ τι της λεω,μονος του θα παει ο δικος μου...?"

-και τι 8α κανεις και μπανιο στη θαλασσα...??

-δυστυχως τη λεω το ξενοδοχειο δεν εχει πισινα(τι να πω..?)

-καλα εισαι σοβαρη...???το παιδι δεν κανει να το δει ο ηλιος(!) θα γεννη θει τυφλο..?δε λυπασαι τα ματακια του...?

-το παιδι τη λεω δε θα γεννηθει τυφλο θεια ,ΚΟΥΦΟ θα γεννηθει απο τις κοτσανες που ακουει....(ελεος ) :roll::D:D:D

1kOup2.pngTxJmp3.png

αυτές οι επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις με τρελλαίνουν, πότε επιτέλους θα εξαλείψουμε τις δεισιδαιμονίες και τις προλήψεις σε αυτήν τη χώρα, ούτε στην Ουγκάντα πια, και μετά λέμε προοδεύσαμε και είμαστε χώρα της δύσης!

1FdQp2.png

Καλησπερα κοριτσια και συγνωμη που παρεμβαινω αλλα θα ηθελα να πω κατι οπως το σκεφτομαι εγω. Βασικα εχω ξαδερφη η οποία τώρα είναι στο 3ο παιδί και εχει ήδη δυο γιους. Τη ρωταω λοιπόν τι είναι το μπεμπε της και μου λεει και το 3ο αγορι. Της λεω θα θελεσ κοριτσι? Μου λεει ναι θα θελα :cry: ...Ε και της λεω δεν πειραζει ...στο επόμενο :wink: !!!Δηλαδη τι να λέγα?

Κι επίσης κι εγω σκέφτηκα ότι ίσως να ήθελε κορίτσι μετα απο 2 αγόρια πριν μου το πει η ίδια. Δεν είναι κακό...Το "δεν πειράζει" είναι για να μη στενοχωριέται που δεν έγινε η επιθυμία της όχι κάτι άλλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί σας εκνευριζει. Θελω να πω ότι μάλλον πιστευουν ότι ίσως θελατε την αλλαγη στο φύλο και δεν έγινε...οπότε να μην εκνευριζεστε!!! :D

Εμένα αυτό που με ενοχλει σίγουρα είναι ΄που θεωρούν τα κορίτσια κατώτερα των αγοριων...Αν δεν κανει ο άντρας αγόρι...δεν ειναι αντρας :evil: !!!!!Εμεις στην Κρήτη το εχουμε πολύ αυτό και όχι τίποτα άλλο, δεν ξέρουμε το φυλο του μωρού (αλλα εχω διαίσθηση κοριτσι) κι απο τωρα σκεφτομαι τον αντρούλη μου και τα πειραγματα των γυρω του αν ειναι κοριτσακι!!!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Γειά σου Κατερινάκι!Με το καλό το μπεμπάκι σου!Κι εγώ περιμένω 3ο γιο και είμαι πολύ ευτυχισμένη!Εσένα η ξαδέλφη σου σου εξέφρασε την επιθυμία της οτι θα ήθελε να κάνει ένα κοριτσάκι(κι εγώ ήθελα από το 2ο)και της είπες αυτό!Εμένα οταν είπα σε μια γνωστή μου οτι θα κάνω 3ο γιο ξέρεις τι μου είπε;Αχ κακομοίρα μου πολύ στενοχωρήθηκα! :evil: Είναι λοιπόν δυνατόν να μην εκνευριστώ;Αντι να μου πει γερό να είναι,και να μου πει την άποψή της κάπως διαφορετικά με στενοχώρησε πολύ! :(

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι, ότι αν συγκεντρώσεις υλικό απο ότι λένε όλες οι θειάδες και φυσικά και οι κακοπροαίρετοι που είναι λόγια μεγαλείου και μεγίστου κάλλους, τότε ένα κοτσανολόγιο 1000 σελίδων δεν φτάνει!! :P

Αυτό mata μου το έχω ακούσει και εγώ: αφού το πρώτο είναι αγόρι, πάει έληξε. Είσαι αγορομάνα, και 2 ντουζίνες παιδιά να ξεφουρνίσεις, όλα αρσενικά θα σου βγούνε! :twisted:

Πάει λίγος καιρός τώρα που άκουσα το παρακάτω χαριτωμένο: :evil:

- Τιιιιιι??? :shock: αγόρι πάλι???, μου λέει έντρομη μια 70 κάτι , γειτόνισσα της μαμάς μου, με την φρίκη αποτυπωμένη στο ηλίθιο και πανάσχημο μούτρο της.

- Ναι, της απαντάω ξερά.

- Ε, καλά, παιδί μου μη στεναχωριέσαι...νέοι είστε , δεν σας πήρανε και τα χρόνια, θα κάνετε και την κόρη..

- (Νταμπλάς εγώ, αλλά μια ψυχραιμία με έπιασε). Θα δεις μωρή καρακαηδόνα, σκέφτομαι απο μέσα μου! θα σε φτιάξω! :twisted:

- (Σκέφτομαι: και αφού δεν μας έκατσε, τι να κάνουμε?). Γιατί βρε θεία το λές αυτό??( θεία μου δεν ήταν, αλλά όνομα δεν θυμόμουν οπότε πως να την προσφωνήσω??ζωντόβολο μήπως? :evil: ). Εγώ ανακουφίστηκα που είναι και αυτό αγοράκι. Και όσες κάνανε μόνο κορίτσια τι καταλάβανε? (ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν έχω τίποτα με τα κοριτσάκια! ίσα-ίσα που τα λατρεύω, αλλά έπρεπε κάπως να την μπουρινιάσω!).

- Τι, συγκρίνεις τα κορίτσια με τα αγόρια? Αν το σπίτι δεν έχει θηλυκό, σπίτι δεν είναι.

- Ναι βρε θεία (το χαβά μου εγώ), αλλά και αν τα κορίτσια σου βγούνε όρτσα? Τι και αν τα έχεις μέσα στο σπίτι? Τι τα θές?, είναι να μην σου τύχει.. Αγόρια κορίτσια, έχουν τα προβλήματα και τις χάρες τους.

- Εμένα θα μου πείς για το τι σόι φάρα είναι τα κορίτσια??, απαντάει εξαγριωμένη η θειά. Την είδες την δικιά μου την μεγάλη. Την άφησε ο άντρας της, εκείνο το θαυμασιο παιδί, και τώρα τραβιέται με έναν που την αφήνει στη γωνία και δεν έρχεται να πεί μια καλησπέρα.. Ε, βεβαια, αφού έβλεπε ότι δεν ήταν για σπίτι, (την κόρη της τώρα, ε?!), πως να κάτσει μαζί της?Ότι την φωτίσει ο Θεός ας κάνει..μόνο το παιδί της να μην ρεζιλεύει. Και καμία δουλίτσα να έβρισκε, καλά θα ήταν, αλλά που να το βρεί το μυαλό να πάει σε καμία σχολή όταν έπρεπε?Απο τα θρανία την έφαγαν οι έρωτες...Με το καλό κοριτσάκι μου ο γιόκας σου και να τον χαίρεσαι. Μα καλό παιδί θα γίνει, αφού και οι γονείς σου είναι....μπλα,μπλα,μπλα...

Και αφού εκθείασε τις αρετές της οικογενειάς μου, μέσα στα μέλια και το γλύψιμο (μπλιάξ),έφυγε..Και κάθεσαι εσύ και αναρωτέσαι:

Τελικά καλά κάνω που είμαι αγορομάνα ή όχι???????

leni μου καλά κάνουμε λέει ,πολύ καλά!Βρε τι ήτανε αυτή απορώ με την υπομονή σου να καθίσεις να κάνεις και διάλογο!!Ούτε κι εγώ έχω τίποτα με τα κοριτσάκια,γερά να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου,αλλά προτιμώ τα αγόρια!!Εμένα εδώ με έχουν προγραμματίσει και για 4ο,και προσπαθώ να τους πείσω(αν είναι δυνατόν)πως είμαι τρισευτυχισμένη που θα κάνω τρίτο γιο :evil: Όπως είπα και πιο πάνω με μια ελαφρόμυαλη κόντεψα να παρεξηγηθώ αλλά την έγραψα κανονικότατα.

Κι εγώ περιμένω το δεύτερο γιο μου,ένοιωθα απ την αρχή ότι ήταν κι αυτό αγοράκι αν και όλοι ήθελαν κορίτσι.Μάλλον φυσιολογικό είναι αυτό θες ό,τι δεν έχεις.Δεν έχω αποκλείσει το τρίτο,όχι όμως για να πετύχω το κορίτσι.Καλά θα ταν να έκανα και μια κόρη αλλά νοιώθω ότι σαν έγκυος το μόνο παιδί που πραγματικά λατρεύω και θέλω να χω είναι αυτό που κουνιέται μέσα μου και δε παν να'ναι ο,τι θέλει!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Τέταρτο;Όχι βέβαια το κλείνουμε το μαγαζάκι!!Θέλαμε 3 παιδάκια και θα αφοσιωθούμε στην ανατροφή αυτών.Τα αγοράκια μου δεν τα αλλάζω με τίποτα και όπως λέει και η Αννούλα ήθελα απλά ένα 3ο παιδάκι χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα είναι! :roll:

Διαφημίσεις

Εμένα στη πρώτη μου εγκυμοσύνη χωρις να ξέρουμε ακομα φύλο οι συγγενείς του άντρα μου με ρωτούσαν τι κάνει ο μπέμπης. Ο νονός του άντρα μου έλεγε τα κουλά όπως γιατι φοράς παντελόνι ή γιατί κάθεσε σταυροπόδι. Οταν με ρωτούσαν τί είναι το παιδί και έλεγα μπουμπούκα με καμάρι μου λάγαν με ύφος εεε δε πειράζει και εγώ με άλλο τοσο ύφος απαντούσα, καλέ τι να πειράξει μόνο τα φασόλια πειράζουν. Η κουνιάδα και κάποιες καλεεες γυναίκες μου έλεγαν, καλέ δεν έχεις πάρει κιλά μην ανησυχείς στον 6ο θα τα πάρεις μαζεμένα και αφου στον έκτο δε είχα πάρει αλλά χάσει μην ανησυχείς στον 8ο θα τα πάρεις μαζεμένα και αφού στον 8ο είχα μια κοιλίτσα σαν 4ον ε μην ανησυχεις στον 9ο θα τα πάρεις όλα αλλά δεν πήρα παρα μόνο 6κιλα συνολο για το δικό τους το γινάτι. Στη γιαγιά μου που είναι αρκετά νέα της τα έχωσα γιατι αφου δεν είχα μια ωρα που είχα γεννήσει (παραλίγο να το χάσουμε το μωρο) με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει άντε και με το γιο. Μα είσαι καλά? Ακόμα το μωρό δεν έχει δεί το φώς και εσύ αρες μαρες. Τι πρόβλημα έχουν με τα κορίτσια? Αν έχει το θέο του ο νονός που προανέφερα όταν η Λίνα μου ήταν 5 μηνων λέει στον άντρα μου πάρε αυτό για το μπέμπη. Οσο αφορά τα κουλά η πεθερά συμβουλή, μη βάψεις αυγά το Πάσχα μη βαφτεί το παιδι. Να μου πεί οτι οι βαφές είναι τοξικές κλπ να το καταλάβω. Τι άλλο θα ακούσω. Ευτυχώς τους τα έκοψα και σε αυτή την εγκυμοσύνη ακόμα δεν λένε τίποτα. Μόνο η κουνιάδα έχει το αγχος των κιλών μου. Επειδή δε μένουμε στη ίδια πολή στο τηλέφωνο ρώταγε τον αντρα μου αν έχω πάλι εμετούς και όταν ο άντρας μου της είπε όχι ιδιαίτερα αυτή απάντησε άρα θα πάρει κιλά σε αυτη την εγκυμοσύνη. Σκασίλα που την έχει.... :lol::lol::lol:

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Αυτό mata μου το έχω ακούσει και εγώ: αφού το πρώτο είναι αγόρι, πάει έληξε. Είσαι αγορομάνα, και 2 ντουζίνες παιδιά να ξεφουρνίσεις, όλα αρσενικά θα σου βγούνε! :twisted:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Με την εγκυμοσύνη τελικά, πρέπει να μας δίνει δώρο ο γυναικολόγος και ένα κράνος!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Όσο για τη θεία.....ελπίζω να μη τη συναντάς συχνά!!! :wink::lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

χαχα!!δεν την συναντάω συχνά και καλύτερα μάλιστα, γιατί εκτός απο γλωσσοκοπάνα και μουρλή, έχει και ένα κατσικοπόδαρο μάτι που μπορεί να σε ρίξει κάτω και να σε τσακίσει απο την γλωσσοφαγιά!! Αν πετάξεις αγιασμό σε ανθρώπους αυτού του είδους, που χαίρονται όταν δεν είσαι καλά και τα συναφή, άραγε τι θα γίνει??

Συγχώρα με Θεε μου μερες που είναι!! :oops:

• 4 εβδομάδες μετά...

Να΄ σαι καλά bon-bon που άνοιξες το θέμα, και σεις κορίτσια.

Κι εγώ τα ΄χω πάρει με τα κουφά που ακούω στη δεύτερη εγκυμοσύνη. Στο πρώτο εντάξει, όλοι χαίρονταν για το μωρό, αν και μερικοί πετούσαν το γνωστό: δεν πειράζει, το δεύτερο θα είναι αγόρι. Καλά, η βλακεία ή το κόμπλεξ μερικών είναι γνωστά. Αλλά άλλο να τα λένε πριν από μια δεύτερη εγκυμοσύνη, κι άλλο τώρα που το παιδάκι ήδη έχει δημιουργηθεί και το φύλο του είναι είδη καθορισμένο (άσχετα που εμείς δεν το ξέρουμε). Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι προσβλητικές για το μωρό μου οι *** που πετούν; Λες και διαβάζουν αγγελίες για σκυλάκια: αρσενικό, θηλυκό, ημίαιμο κτλ. Αφού μια θεία μου (στην οποία δεν έχω διάθεση να ξαναμιλήσω, εκτός από τα τυπικά), όταν της είπα για να την ξεφορτωθώ το χιλιομασημένο: ας είναι γερό κι ό,τι, μου απάντησε: ναι, ας είναι γερός. Κομπλεξική...

Το άλλο κουφό είναι ότι πολλοί νομίζουν ότι η δεύτερη εγκυμοσύνη έγινε κατά λάθος και αρχίζουν τα "δεν πειράζει"! Λες και στα 30 μου δεν έχω ακούσει την ιστορία με τις μελισσούλες για να καταλάβω πώς έρχονται τα παιδιά. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να "προκύψει" και σε μια ενήλικη μια εγκυμοσύνη, αλλά γενικά θεωρείς δεδομένο ότι η εγκυμοσύνη είναι, αν όχι σχεδιασμένη, τουλάχιστον ευπρόσδεκτη.

Δεν το περίμενα ότι τα δεύτερα παιδιά ακόμα πριν να γεννηθούν αντιμετωπίζονται έτσι από τον κοινωνικό περίγυρο :(

κορίτσια κι εμένα μου έτυχε κάτι πολύ κουφό προχθές. Είχα πάει να ψωνίσω ένα δώρο σε έναν Γιώργο, και με πετυχαίνει μια κυρία στην είσοδο του μαγαζιού. Αφού λοιπόν μου είπε τα γνωστά με τον ένα πόνο μου λέει, ξέρεις τι είναι? ναι της λέω με καμάρι (γιατί πάντα ήθελα να κάνω κορίτσι), κοριτσάκι έχω! ....Αχ κόρη μου λέει, κάνουν και λάθη οι γιατοί καμιά φορά, δεν ξέρεις, μην στεναχωριέσαι... Εύχομαι να πας στο μαιευτήριο και να σου δώσουν ένα αγοράκι....

τι να πεις....

Gxp7p3.png yBZjp3.png

Οταν ήμουν έγκυος ακουγα κάθε εβδομάδα και από ένα κουλό...μικρή κοιλιά=αγόρι,(χαρά ο πεθερός),αποκόλληση=αγόρι,παντελόνι=πνήγμένο μωρο,βέβαια δεν ακουγα ΚΑΝΕΝΑ μέχρι που πετάνε το θεϊκό στον άντρα μου οταν τους λέει ΟΛΟ ΧΑΡΑ οτι θα κάνουμε κοριτσάκι"καημένε άντε τώρα θα κάνεις και 2η δουλειά για να μπορέσεις να την προικίσεις!!Βέβαια ετοιμόλογος ο δικός μου απαντάει με ειρωνικό ύφος-ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Μ@$%^&Α!!!Το βούλωσε ο τυπάς και δεν του ξαναερίπε τίποτα!!!

δεν εχει σημασια τι ειναι το μωρο μας!!εγω ειμαι 29 ετωνκαι εχω κανει βιοψια τροφοβλαστης και προκειμενου να ειναι καλα το μωρο μου δεν με νοιαζει τι ειναι!!αν και μου ειπαν αγορι στην αυχενικη λεω απλα και το εννοω δεν με νοιαζει!!!!!!!η αγωνια που περναω τωρα μεχρι τα αποτελεσματα λενε τα παντα!!

lazxsw9bsj1orr4c.pngospbsw9b4dcgit8c.png

ακριβώς παιδια 'ετσι είναι...γερά να είναι τα μωράκια μας γιατί μόνο εμείς περνάμε μαζί τους 9 μήνες μέχρι να έρθουν στον κόσμο...εμένα η πεθερά είχε φαγωθεί..κοριτσάκι να είναι...όταν μαθαμε το φύλλο στενοχωρέθηκε ο πεθερός για το όνομα...έλεος...αυτό κι αν δεν είναι αλλά δεν δίνω σε κανέναν σημασία!!!

g598zf3jh69s483c.png

αυτό ακριβώς μετράει. κι εγώ αυτό κατάλαβαίνω κάθε μέρα της εγκυμοσύνης μου περισσότερο. Να είναι καλά τα μωρά μας. κι ότι κι αν λένε ίσως δεν αξίζει και τον κόπο να το σχολιάζουμε. Μόνο εμείς περνάμε 9 μήνες αγωνίας, μέρα μέρα, ώρα ώρα.

Gxp7p3.png yBZjp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...