Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προτιμησεις τριτων για το φυλο του παιδιου...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω πρεπει να περιμένουμε να δουμε. Τώρα αν είσαι και εσύ και ο άντρας σου πολύ μελαχρινοι λίγο χλωμό το κόβω, αν και είμαστε και μεις μελαχρινοί και βγάλαμε ξενθούλη.

Παντως εγω ειμαι καστανη και ο αντρας μου εχει πολυ σγουρο καστανο μαλλι με μια ασπρη τουφα στο πισω μερος του κεφαλιου. Εχω μια προαισθηση οτι θα του μοιαζει ο γιος tale quale! :D

Όλοι έχουν 50% πιθανότητες να πέσουν μέσα ότι μ@λ@κία πρόβλεψη και να κάνουν... Αυτό να τους λέτε όταν αραδιάζουν βλακείες...

Εμένα κάποιοι είχαν λυσσάξει ότι το μωρό μου ήταν αγόρι (προφανώς επειδή ήθελαν αγόρι) και το οτιδήποτε το μετέφραζαν έτσι. Όταν έπεσαν έξω άρχισαν να κάνουν προβλέψεις ότι το δεύτερο παιδί θα είναι αγόρι (ναι, ναι από τώρα το βλέπουν χωρίς να είμαι έγκυος).

Εγώ πάντως είχα γίνει πολύ αγενής επειδή με είχαν πρήξει όλοι. Ακόμα και άγνωστοι (πχ πωλήτριες σε καταστήματα) έκαναν προβλέψεις και πολύ μου την έδινε. Ακόμα και όταν ήξερα ότι είχα κορίτσι, επέμεναν κάποιοι ότι ο γιατρός έκανε λάθος και είναι αγόρι!!! Οπότε σε όλους απαντούσα ότι αυτά που λένε είναι βλακείες και δεισιδαιμονίες και τελείως ανεδαφικά. Και αν επέμεναν τους άρχιζα το ψαλτήρι... Ε, άμα πια με την ηλιθιότητα του καθενός.

ayto me to ti fylo 8a einai to 2o paidi -otan den hmoun akoma egyos- to'xa ki egw.. sigoura koritsi, o gios sou sou moiazei poly... a, otan fernei se koritsaki to epomeno o8a'nai koritsi, a, otan pisw ta mallakia tou einai stroggyla 'h mytera 8a'nai tade fylo... ayto to teleytaio prepei na to kanonisw me topn kommwth mas!

me and my men...

Διαφημίσεις

Μπορει οι περισσότερες προβλέψεις συγγενών να βασίζονται σε βλακείες αλλά δεν σας έχει τύχει να δείτε εσείς όνειρο το μωρό στην αρχή της εγκυμοσύνης και να επιβεββαιωθείτε ότι είναι κοριτσάκι ή αγοράκι? Εγώ είχα δει όνειρο έναν μπέμπη χωρίς μαλλάκια μόλις έμαθα ότι είμαι εγκυος και τελικά όντως γέννησα μπέμπη χωρίς πολύ μαλλί. Αυτή τη φορά είδα ένα μωράκι με ροζ πιπίλα. Δεν ξέρω αν σας έτυχε πάντως ελπίζω να βγει και τώρα αληθινό το όνειρο.

Δε θα διαφωνησω μαζί σου! :) Αλλώστε και στη δικιά σου περίπτωση μιλαμε για το ενστικτο της μανας :):):) (κι εγώ ειχα προαισθημα για αγόρι!!!αν και τα μωρά που έβλεπα στον ύπνο μου ήταν απλά μωρα ντυμένα και οσο να πεις λίγο δύσκολα το καταλαβαινεις το φύλλο :? )

Εδώ μιλαμε για το κληρονομικο χάρισμα συγγενων και φίλων!Χαχαχαχα

ejdnoznx2qfczs7i.png

pantws h giagia mou otan hmoun ypoti8etai sto mhna mou kai o giatros elege mexri telos px tou mhna, ekeinh eixe pei mpa.... exeis kairo akoma einai pshla poly to mwro... kai ontws, phra olo to mhna kai efaga kai extra meres kai telika mphka me rantebou kai ponous... a, re giagia!

Αλήθεια έμένα η γιαγιά μου ακόμα δεν είχα γυρίσει καλά καλά απο τον "μήνα του μέλιτος" και γυρίζει και μου λέει... "Αντε το κανες το κοριτσάκι" :shock::shock::shock:

Τις έβαλα τις "φωνές" του τύπου "τι λές μωρέ γιαγιά κλπ "....

Κάτι παραπάνω θα ήξερε η καημένη (θεός σχωρέστην) γιατί 9 μήνες μετά είχα την μπεμπούλα στα χέρια μου :D:wink:

Όσο για μαντεψιές χόρτασα πολλές στο 1ο... Τώρα στο 2ο η αλήθεια είναι οτι η κοιλια μου είναι τελείως διαφορετική και όλοι μα όλοι μου λένε "γιό έχεις ε?" Είναι πραγματικά μεγάλη και μυτερή..... Τι να πω??

Ατάκα πεθερού....Αγόρι έχεις(όχι επειδή θα του δώσετε το όνομα μου) γιατί έχει κρεμάσει το κάτω χείλος σου(στην 8 εβδομάδα αυτό)!!! Hellooooo το μωρό ακόμα είναι στο μεγεθος φακης δεν μπορεί να έχει τσουτσούνι!Και φυσικά το χείλος μου είναι στη θέση του ... έχω τόσο μικρά χείλη που ούτε με 10 ενέσεις σιλικονης δεν κρεμάει!!!

Ο πατέρας μου άλλος αυτός....πατέρα ένα είναι το παιδί ... πριν μια βδομάδα που έκανα πάλι υπέρυχο μου λέει μήπως τώρα τα είδατε ότι είναι 2 δεν γίνεται εχω προαίσθημα!!!

Μπα σε καλό μας θα μας τρελάνουν!!!!!!!!

Επόμενος μια φίλη μου...Μην τρως πολύ γιατί είδα στον ύπνο μου....εκτός του ότι θα κάνεις αγόρι ότι θα είναι πολυ παχουλό και θα κάνεις καισαρική....Σιχτιρ μαρί να αγχωθώ και γι'αυτο τώρα????

χαχαχαχαχαχαχα....... κορυφη!!!

Σε εμένα όλοι έλεγαν ότι είχα αγόρι. Από την δουλειά, από φίλους, από οικογένεια, από τον άντρα μου. Λέγανε στην δουλειά μου ότι έχω μυτερή κοιλιά κι όχι στρογγυλή κι ότι σίγουρα θα είναι αγόρι. Μέχρι και κάτι γιαγιάδες μου το είπαν. Τελικά η β επιπέδου έδειξε γυναικάρα! Η μαιμουδίτσα όμως ξεγέλασε μέχρι και την μάνα της. Λίγες μέρες πριν την εξέταση είδα όνειρο ότι ψώνιζα φορμάκια αγορίστικα και δεν το έλεγα πουθενά ενώ όλοι με ρωτούσαν τί είδα γιατί το ένστικτο της μάνας δεν πέφτει έξω!Μωρέ πέφτει!! Η ζουζούνα μια χαρά μας την έσκασε!!!

Παλιο παγανιστικο? τεχνασμα για να δει κανεις ποσα και τι φυλου παιδια θα κανει, συμφωνα με τη γιαγια : κρεματε σε μια κλωστη τη βερα σας , ανοιγετε το αριστερο χερι και τη βαζετε στη μεση της παλαμης.Αυτο αρχιζει να γυριζει ....αν γυριζει κυκλικα, θα κανετε κοριτσι, αν ευθεια, αγορι.Εμας μας το εκανε οταν ημουν εγκυος και βγηκαν 2 κοριτσια, και σε μενα και στον αντρα μου.Το ενα κοριτσακι το καναμε....Λεει δειχνει τι παιδια εχεις ή θα κανεις.

Προσοσχη...πιανει και τα εξωγαμα! :D:D:D

Διαφημίσεις

Παλιο παγανιστικο? τεχνασμα για να δει κανεις ποσα και τι φυλου παιδια θα κανει, συμφωνα με τη γιαγια : κρεματε σε μια κλωστη τη βερα σας , ανοιγετε το αριστερο χερι και τη βαζετε στη μεση της παλαμης.Αυτο αρχιζει να γυριζει ....αν γυριζει κυκλικα, θα κανετε κοριτσι, αν ευθεια, αγορι.Εμας μας το εκανε οταν ημουν εγκυος και βγηκαν 2 κοριτσια, και σε μενα και στον αντρα μου.Το ενα κοριτσακι το καναμε....Λεει δειχνει τι παιδια εχεις ή θα κανεις.

Προσοσχη...πιανει και τα εξωγαμα! :D:D:D[/quo

Το ξέρω αυτό που λες....Μάλιστα μου το έκαναν και σε εμένα 2 φορές και τις 2 βγήκε ότι θα κάνω αγόρι. Και μάλιστα το άτομο που μου το έκανε έλεγε ότι δεν πέφτει ποτέ έξω, ότι είναι σίγουρο και άλλες βλακείες. Τελικά η κοράκλα μου 'ήρθε να τους διαψεύσει όλους!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Στον αντρα σου τι εβγαινε?Σε οσους το εχω κανει εχει πεσει μεσα!Δεν τα πιστευω αυτα βεβαια....απλα το αναφερω γιατι εχει μικρο στατιστικο λαθος, απο τη δικη μου εμπειρια,χιχι :D !!!!!

Όταν έμεινα έγκυος ήθελα πολύ να κανω κορίτσι τόσο που το είχα πιστέψει κιόλας ότι είναι κορίτσι. Η πεθερά μου μόνο μια φορά μου είπε ότι είναι αγόρι και εγώ δεν άκουγα κουβέντα. Τελικά το μωρό ήταν όντως αγόρι και μου έιπε ότι το είχε δει στην πλάτη του πασχαλιάτικου αρνιού.Τώρα για το δεύτερο μου λένε ότι θα κάνω πάλι αγόρι γιατί όταν γεννησα είχε γέμιση το φεγγάρι και λένε ότι κάνεις το ίδιο φύλο ξανά.

Βρε Peny μπορεις να μου εξηγήσεις πως το είδε στην πλάτη του αρνιού? Τί είδε δηλαδή ακριβώς? Να το βλεπε στον καφέ να το καταλάβαινα.

Νεαμανούλα ίσως το όνειρο σου που ψώνιζες αγορίστικα να οφείλεται στο ότι σε είχαν τρελάνει όλοι τόσο καιρο ότι θα κάνεις αγόρι. Όσο νάναι επηρεάζεσαι θές δε θες. Εγω που είδα κοριτσάκι στην αρχή της εγκυμοσύνης όπως και στην αρχη της προηγούμενης αγοράκι πραγματικά πιστεύω ότι είναι η διαίσθηση της μαμάς. Θα σας πω σε λιγο καιρο φυσικά αν επιβεβαιώθηκα.

Nena ίσως και να έχεις δίκιο. Μπορεί να επηρεάστηκα απότους γύρω.

Rani στον άντρα μου δεν το έκαναν γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσει να του το κάνουν αφού τα κοροιδεύει τρελά όλα αυτά. Αλλά εγώ γνωρίζω ότι δεν το κάνεις στον μπαμπά αλλά μόνο πάνω στην φουσκωμένη κοιλιά της εγκύου.

Επίσης, και σε ένα σαιτ που προβλέπει το φύλο το παιδιού που μπήκα και με βάση τη μέρα σύλληψης και την ηλικία σου ( ημερολόγιο που βρέθηκε σε έναν τάφο και είναι 99% ακριβής, το γνωρίζετε?) μου έβγαινε πάλι αγόρι. Ειλικρινά δεν με ένοιαζε το φύλο, ούτε και με νοιάζει, αρκεί το μωρό να είναι καλά. Αλλά η μπέμπα τους έχει μπερδέψει όλους!!!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

αυτο με την βερα το ξερω με σταυρο και μου το εκαναν πριν την εξωσωματικη.βγηκαν 3 παιδια.2 αγορια και 1 κοριτσι.λενε οτι ετσι οπως βγαινουν ετσι γεννιουνται.λοιπον πιανω 3δυμα και τα 2 εξεφανιστηκαν στον 3 μηνα.εκανα κοριτσακι και ηρθαν ολοι να μου πουν οτι τα αλλα 2 ηταν αγορια.

εντομεταξυ μου εβγαιναν μονο αυτα τα 3.

μηπως να μην προσπαθησω για 2ο?

τι ειναι αυτα καλε???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Βρε παιδιά, πιστεύει καμιά σας όλες αυτές τις βλακείες; Και αν τις πιστεύει κάποια μπορεί να μου εξηγήσει με ποια λογική ακριβώς; Όταν δεν μπορεί να βρει ο γιατρός το φύλο, το βρίσκει η κάθε θείτσα με ό,τι της κατέβει εκείνη την ώρα στο κεφάλι και με τελείως αυθαίρετες μεθόδους;

πιστευω μονο την μαμα μιας φιλης μου που εχει 8 παιδια 10 εγγονια και 1 δισεγγονο και επεσε σε ολα μεσα!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Βρε παιδιά, πιστεύει καμιά σας όλες αυτές τις βλακείες; Και αν τις πιστεύει κάποια μπορεί να μου εξηγήσει με ποια λογική ακριβώς; Όταν δεν μπορεί να βρει ο γιατρός το φύλο, το βρίσκει η κάθε θείτσα με ό,τι της κατέβει εκείνη την ώρα στο κεφάλι και με τελείως αυθαίρετες μεθόδους;

Να ρωτησουμε τη γιαγια! :oops: Τι να σου πω, ουτε εγω τα πιστευω ουτε ο αντρας μου, αλλα πεφτει μεσα ως τωρα...θα σου πω σε λιγο καιρο οταν μαθουμε το φυλο της κουμπαρας μου!

χαχαχα!αυτο με το σταυρο μου ειχε βγαλει 4 παιδια 3 αγορια και ενα κοριτσι..

το κοροτσι το εκανα αλλα πρωτο οχι τριτο :roll::roll:

τωρα αν θα κανω αλλα 3?μονο αν πιασω τριδυμα..αλλιως με τιποτα.. :lol::lol::lol:

επισης μου εκαναν αυτο με το μαχαιρι και το ψαλιδι και εβγαλε κοριτσι..αλλα η κοιλια ηταν μυτερη οποτε θα επρεπε να κανω αγορι :lol::lol::lol::lol:

τι ψαχνετε..μεχρι και να βαλω στοιχημα με το γιατρο μου ειπανε κατι γιαγιαδες γιατι ειχε δει λαθος.. :lol::lol:

το μονο που πιστεψα ηταν ενα ονειρο που ειχα δει..την κορη μου σε μεγαλη ηλικια με μακρυ μαυρο ισιο μαλλι..το φυλλο το ισιο και το μαυρο το πετυχα..οσο για το μακρυ..ε δεν ειναι και δυσκολο :lol::lol:

χαχαχα!αυτο με το σταυρο μου ειχε βγαλει 4 παιδια 3 αγορια και ενα κοριτσι..

το κοροτσι το εκανα αλλα πρωτο οχι τριτο :roll::roll:

τωρα αν θα κανω αλλα 3?μονο αν πιασω τριδυμα..αλλιως με τιποτα.. :lol::lol::lol:

επισης μου εκαναν αυτο με το μαχαιρι και το ψαλιδι και εβγαλε κοριτσι..αλλα η κοιλια ηταν μυτερη οποτε θα επρεπε να κανω αγορι :lol::lol::lol::lol:

τι ψαχνετε..μεχρι και να βαλω στοιχημα με το γιατρο μου ειπανε κατι γιαγιαδες γιατι ειχε δει λαθος.. :lol::lol:

το μονο που πιστεψα ηταν ενα ονειρο που ειχα δει..την κορη μου σε μεγαλη ηλικια με μακρυ μαυρο ισιο μαλλι..το φυλλο το ισιο και το μαυρο το πετυχα..οσο για το μακρυ..ε δεν ειναι και δυσκολο :lol::lol:

Εμενα μου ειχανε βγαλει το πρωτο κοριτσι-που βγηκε ολως παραδοξως-και μετα 2 αγορια,μαλλον διδυμα οπως ειπε ο πατερας μου :shock: γιατι και εγω ειμαι διδυμη και παει κληρονομικα!!Οπως καταλαβαινεται εχω μια μικρη φοβια για τη δευτερη εγκυμοσυνη,απο εκει που περιμενεις 1 να σου ερθουν δυο!! :cool::D

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Βρε Peny μπορεις να μου εξηγήσεις πως το είδε στην πλάτη του αρνιού? Τί είδε δηλαδή ακριβώς? Να το βλεπε στον καφέ να το καταλάβαινα.

Βλέπουν σημάδια πάνω στο κόκκαλο.Βλέπουν και άλλα στο αρνί λεφτά, θανάτους κλπ.Παντως δεν τα πιστεύω απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε!

αυτο με το σταυρο μου το'χαν κανει μικρη... 2 αγορια & 1 κοριτσι... οταν γνωρισα τον αντρα μου του το'κανα για πλακα και εβγαλε τα ιδια -πριν ακομα πουμε για γαμο κτλ-. για το φεγγαρι μου'χουν πει οτι οταν ειναι στο αδειασμα ειναι κοριτσι... τον γιο μου απ'οτι ειδα καποια ασχετη στιγμη τον επιασα στο γεμισμα... ενω σ'αυτην την εγκυμοσυνη νομιζω ηταν αδειασμα... παντως και σ'αυτη την εγκυμοσυνη, αν και ολοι λενε να κανω και την κορη -που οκ την θελω πολυ αλλα οχι οτι θα στεναχορηθω αν ειναι γιος! μονο για να κανουμε το ζευγαρακι... ετσι για αλλαγη...- νομιζω οτι θα'ναι παλι αντρακι!

me and my men...

• 2 months later...

Εχω καινουριο σεναριο..Μου ειπαν οτι το επομενο μωρακι θα ειναι κοριτσι γιατι το πρωτο(που ειναι αγορι)ειναι παρα πολυ ομορφο,και λεγαν οι παλιες οτι αν ειναι αγορι και ειναι πολυ ομορφο το επομενο ειναι κοριτσι,οπως επισης αν ειναι κοριτσι και φαινεται σαν αγορακι το επομενο θα ειναι αγορακι..Και λεω τωρα..Ειναι δυνατον να δει μανα το παιδι της ασχημο? :lol:

Εμεις εχουμε μονο μια γιαγια (την μαμα μου). Οταν ημουν εγκυως στο πρωτο ηθελε κοριτσι. "Της καλομανας το παιδι το πρωτο να'ναι κορη" μου ελεγε. Ψιλοαπογοητευτικε οταν της ειπα οτι το μωρο ειναι αγορι αλλα φυσικα το λατρευει (Ασχετο αλλα και αλλες κυριες της ηλικιας της οταν τους ελεγα οτι περιμενο αγορο μου ελεγαν ε δεν πειραζει!!! Και εγω που νομιζα οτι οι παλιοι ηθελανα αγορια...)

Τωρα περιμενουμε το δευτερο μωρακι και ολοι ευχομαστε να ειναι γερο. Εγω θελω παλι αγορι για να βγαλω το ονομα του πατερα μου (το πρωτοεχει το ονομα του πεθερου). Η μαμα μου παρακαλει να ειναι κοριτσι και οχι γιατι θα παρει το ονομα της αλλα γιατι "για τους γονεις ειναι καλυτερα τα κοριτσια, θα σε προσεξουν στα γεραματα καλυτερα απο τις νυφες".

Εγω ειμαι "υποδειγμα κορης" οποτε δεν βλεπω βεβεαια σε τι θα με βοηθαγε μια κορη στα 70α μοθ αλλα...

Εχουν και αλλοι παπουδες - γιαγιαδες παρομοια επιχειρηματα??