Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προτιμησεις τριτων για το φυλο του παιδιου...

Recommended Posts

ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ!!! :D

ΕΜΕΙΣ..... :ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.....

ΛΕΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ .......

ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ "ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΛΕΩ!!!"

"ΑΑΑ,,ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ"

ΑΝΤΕ ΤΗΣ ΛΕΩ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ....

"ΕΛΑ,,,,ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ....ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!"

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ???????

"ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ !!!!!!!!!!!!!"

:?:?

απίσυετο... ότως σαν ανεκδοτο... αμένα που στο σοι του αντρα μου είναι μόνο κορίτσια και εμείς θα κανουμε αγόρι...

χεστηκανε όλοι και δεν εννοώ απο την χαρά τους..........

μόνο οι δικοί μου τρελαθηκαν... μαλλον γιατί είναι το πρώτο κίολας?????

Aphrodite_k

Διαφημίσεις

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

θα σας πω το δικό μου παράδειγμα από ''καλοθελητές!'' στην πρώτη μου εγκυμοσύνη άνακοίνωσα ότι θα γεννήσω θεσσαλονίκη πρώτον γιατί τα μαιευτήρια είναι πολύ πιο οικονομικά και δεύτερο ήθελα να είμαι κοντά στη μαμά μου τις πρώτες μέρες! μόλις το άνακοίνωσα πέσαν να με φάνε και μάλιστα μια από τις αδερφές του άντρα μου μου είπε το εξής '' αν γίνει κάτι με το παιδί θα πρέπει να το φέρουν στην Αθήνα!!!!'' ε μετά από λίγες μέρες είχα ραντεβού με το γιατρό για Β επιπέδου και το μωρό είχε πεθάνει! για πείτε μου τώρα πως να αισθανθώ, καταρχήν δεν είπα να πάω να γεννήσω στο καστελόριζο αλλά θεσσαλονίκη και δεύτερον λες ότι κάτι δεν θα πάει καλά;;; τα λόγια της βγήκαν και εγώ δεν ήθελα καθόλου να τους πω ότι είμαι ξανά έγκυος φοβόμουν!

EPLX.jpg.png

.png

θα σας πω το δικό μου παράδειγμα από ''καλοθελητές!'' στην πρώτη μου εγκυμοσύνη άνακοίνωσα ότι θα γεννήσω θεσσαλονίκη πρώτον γιατί τα μαιευτήρια είναι πολύ πιο οικονομικά και δεύτερο ήθελα να είμαι κοντά στη μαμά μου τις πρώτες μέρες! μόλις το άνακοίνωσα πέσαν να με φάνε και μάλιστα μια από τις αδερφές του άντρα μου μου είπε το εξής '' αν γίνει κάτι με το παιδί θα πρέπει να το φέρουν στην Αθήνα!!!!'' ε μετά από λίγες μέρες είχα ραντεβού με το γιατρό για Β επιπέδου και το μωρό είχε πεθάνει! για πείτε μου τώρα πως να αισθανθώ, καταρχήν δεν είπα να πάω να γεννήσω στο καστελόριζο αλλά θεσσαλονίκη και δεύτερον λες ότι κάτι δεν θα πάει καλά;;; τα λόγια της βγήκαν και εγώ δεν ήθελα καθόλου να τους πω ότι είμαι ξανά έγκυος φοβόμουν!

ρε συ τζενη ανατρύχιασα...........

και σιγά στην θεσσαλονίκη είναι αρκετα εξελιγμένα τα πραγματα δεν είναι π.χ.κανένα νησί στο πουθενά... και σιγά πια ελλάδα δεν είναι μόνο ή αθήνα........

παντως ούτε εγώ θα της το ελεγα στο 2ο μωρακι μου...... μαγισσα φούρκα.....

Aphrodite_k

ρε συ τζενη ανατρύχιασα...........

και σιγά στην θεσσαλονίκη είναι αρκετα εξελιγμένα τα πραγματα δεν είναι π.χ.κανένα νησί στο πουθενά... και σιγά πια ελλάδα δεν είναι μόνο ή αθήνα........

παντως ούτε εγώ θα της το ελεγα στο 2ο μωρακι μου...... μαγισσα φούρκα.....

καταλαβαίνεις ψυχολογία ρε συ που είχα;;;; βέβαια κι αυτή ένιωσε πολύ άσχημα, το κατάλαβε!

EPLX.jpg.png

.png

ασχημα ξε-ασχημα να μάθουν ολοι να κρατανε το στομα τους κλειστό, και εν πάει περιπτώσει όλοι να μαθουν να σεβονται τις επιλογες μας επιτέλους... απο του ςγονείς μέχρι τους άσχετους.......

και στην τελική θελω να κάνω αυτό γιατί έτσι γουσταρω βρε αδερφέ.... θα πρέπει δηλδή πάντα να δίνουμε αναφορα για το τι θέλουμε ν ακάνουμε?????

καταδίκη....

Aphrodite_k

Διαφημίσεις

Λοιπόν πριν κάνω παιδιά το έκανα κι εγώ αυτό το λάθος. Όταν μία φίλη είχε κορίτσι και έμενε έγκυος της έλεγα, άντε και με το γιο (και αντίστροφα φυσικά). Τώρα θεωρώ ότι δεν υπάρχει χειρότερο για μια μάνα που περιμένει παιδί και έχει την αγωνία του να είναι καλά, να της μιλάς για το φύλο του παιδιού. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Νομίζω ότι οι περισσότεροι που το κάνουν, το κάνουν από άγνοια. Εκτός από κάποιους που πιστεύουν ότι το να κάνεις το γιο είναι φοβερή μαγκιά, τί να πώ! Εγώ στο δεύτερο, μου έλεγαν όλοι τόσο έντονα 'άντε και με την κόρη', που όταν έμαθα ότι είναι αγόρι, δεν ήθελα να το πω, για να μην με ... λυπηθούν. Μέχρι που σκέφτηκα πόση σημασία έχει το φύλο για μένα (καμία απολύτως), και συνήλθα. Τους άλλους δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε, μόνο να τους χειριστούμε αναλλόγως μπορούμε!

Το θέμα είναι να μην μας επηρρεάζουν τα λόγια των άλλων, ΟΠΟΙΟΙ και αν είναι αυτοι! ΌΤΙ και εάν ξεστομίζουν!

Εμένα προσωπικά, μόνο μια φίλη μου που έχει ήδη ενα γιο, με ρωτάει καποια στιγμή....

Φιλη: εσύ τι θέλεις?

εγω: δεν έχω προτίμηση, γερό παιδί, απλα επειδη ο αντρας μου θέλει αγορι, ας είναι αγορι για να του κάνω το χατίρι.

Φίλη: κορίτσι θα είναι!

εγω: γιατί?

φιλη: ε ότι θέλει μια μανα...το αντίθετο βγαίνει! ρωτα και εμένα!

με κούφανε κανονικότατα.

Όταν έμαθα το φύλο ( που είναι αγόρι) χάρηκα πιο πολύ για τον άντρα μου. εγώ το μόνο που εύχομαι τώρα για μένα και για όλες τις μελλουσες μαμάδες ειναι να πάνε ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ο κόσμος ας λέει ότι θέλει- εμείς να είμαστε καλά!

Εμενα η αδελφη μου με εχει τρελανει να γεννησω ή νωριτερα ή αργοτερα απο το μηνα μου γιανα μην βγει η μπουμπου.....ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟ ΖΟΩΔΙΟ!!!! :shock::?

με ειχε τρελανει!Μεχρι και να γεννησω Μαιο μου ελεγε για να βγει Ταυρος! Καλα, της ειπα, θα ρισκαρω το παιδι μου στη θερμοκοιτηδα για να σου αρεσει εσενα το ζοωδιο???

Μεχρι που εκανα τις συσπασεις στη μητρα και της ειπα να το βουλωσει και να μην ξαναπει τιποτα και μου λεει, καλα πως κανεις ετσι???!!!

Τι της λες τωρα??

Ενταξει δεν εχει κανει παιδια και δεν ξερει, αλλα δεν αντεχω αλλο!!!

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Εμενα η αδελφη μου με εχει τρελανει να γεννησω ή νωριτερα ή αργοτερα απο το μηνα μου γιανα μην βγει η μπουμπου.....ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟ ΖΟΩΔΙΟ!!!! :shock::?

με ειχε τρελανει!Μεχρι και να γεννησω Μαιο μου ελεγε για να βγει Ταυρος! Καλα, της ειπα, θα ρισκαρω το παιδι μου στη θερμοκοιτηδα για να σου αρεσει εσενα το ζοωδιο???

Μεχρι που εκανα τις συσπασεις στη μητρα και της ειπα να το βουλωσει και να μην ξαναπει τιποτα και μου λεει, καλα πως κανεις ετσι???!!!

Τι της λες τωρα??

Ενταξει δεν εχει κανει παιδια και δεν ξερει, αλλα δεν αντεχω αλλο!!!

χα χα εγώ πάλι ζορίζομαι να κρατηθώ μεχρι τις 22 ιουνίου για να βγεί το μωρό καρκινακι και όχι διδυμος...

ειδς τελικά η κάθε μια με τα δικα της... α... εν ξερω αν την παλαίψω τόσο αφού έχω πητ 27/6..... θα τον φαω το μηνα ή μαλλον όχι?????

Aphrodite_k

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ..

: ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ Π^%$#Σ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..

Ο ΕΝΑΣ ΜΑΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ...

Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΤΠΤ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ...

Κ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α Κ ΤΟ Ω ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ Κ ΔΥΣΕΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΑΚΟΥΜΕ...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΠΑΡΟΝ!!!!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΓΛΩΣΣΟΥ....ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΜΙΑ...ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ...ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ .

**ΝΑ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.... :idea:

ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...Κ ΕΠΕΙΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ...?ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ....

Κ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ.....

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ::::::ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΟΥ.....ΑΛΛΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ...<<ΠΑΛΑΙΟΜΕΝΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ>>!!!! :lol::lol:

ahh1.gif

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ..

: ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ Π^%$#Σ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..

Ο ΕΝΑΣ ΜΑΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ...

Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΤΠΤ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ...

Κ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α Κ ΤΟ Ω ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ Κ ΔΥΣΕΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΑΚΟΥΜΕ...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΠΑΡΟΝ!!!!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΓΛΩΣΣΟΥ....ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΜΙΑ...ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ...ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ .

**ΝΑ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.... :idea:

ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...Κ ΕΠΕΙΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ...?ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ....

Κ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ.....

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ::::::ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΟΥ.....ΑΛΛΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ...<<ΠΑΛΑΙΟΜΕΝΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ>>!!!! :lol::lol:

ahh1.gif

και οχι μόνο αυτό, αν τους πείς ότι πήρες κατι οικονομικα, σε κοιταζουν και με υπεροψία ότι ταχα μου δεν είναι και ποιοτικό απο πανω........

ότι επρεπε να τα χιλιοσκασεις σε κανενα ακριβο μαγαζι για να είναι "καλά" πραγματα και όχι φτινιάρικα... βρε ουυστ..................

Aphrodite_k

γιατί καλέ τί έχουν τα καρκινάκια...τα καλύτερα παιδάκια είναι και μέσα σ΄αυτά κι εγώ :lol::lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Εμείς ήδη δεχόμαστε παραγγελίες...

Λοιπόν: Θα είναι ΑΓΟΡΙ, θα είναι γαλανομάτικο, και φυσικά θα είναι Υδροχόος (αν δηλαδή γεννήσω με το καλό κατά τις 19/1 δε θα μου το συγχωρήσουν ποτέ)

Τα νεύρα μου κρόσσια... από τώρα!

Κανενα προβλημα δεν εχω εγω με τα καρκινακια!!Μια χαρα ειναι τα συμπαθω κιολας!Στην αδερφη μου πες το που της ειχε κατσει στραβα ενας γκομενος καρκινος και τωρα μου το βγαζει απο τη μυτη!! Και η γιαγια του αντρα μου!Που κακε φορα που με βλεπει σταβροποδι με χτυπαει στο ποδι!!

Τα νευρα μουυυυυ!!! :evil::evil::evil:

[/url]

s-age.png

Κανενα προβλημα δεν εχω εγω με τα καρκινακια!!Μια χαρα ειναι τα συμπαθω κιολας!Στην αδερφη μου πες το που της ειχε κατσει στραβα ενας γκομενος καρκινος και τωρα μου το βγαζει απο τη μυτη!! Και η γιαγια του αντρα μου!Που κακε φορα που με βλεπει σταβροποδι με χτυπαει στο ποδι!!

:evil::evil::evil::evil::evil::mad::mad::mad::mad:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ...ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...!

ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ,ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ????

ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ Κ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!! :mad::D

εγώ μιά χαρά τα σταυρώνα ακόμη :wink::wink::wink:

Εμενα η κοιλιτσα μου ειναι ακομα μικρη και με βολευει πολυ το σταυροπολι οτα καθομαι με τα ποδια κατω κουραζομαι πολυ δεν ξερω γιατι!!

[/url]

s-age.png

• 5 months later...

Επιτελους το επιβεβαιωσα και με τον υπέρηχο οτι έχω αγορακι αντε γιατι με επριξαν τοσο καιρο!!!!!! :evil::evil::evil: Μα ολοι μέντιουμ βρε παιδι μου???

Φανταζομαι θα σας εχει τύχει κι εσας κοριτσια οι απολυτα επιστημονικα τεκμηριομενες προβλεψεις συγγενων για το φύλλο του μωρου!!!! Σας παραθέτω μερικες απο προσωπική μου εμεπιρία!!!!! :D:D:D

1ον (η κουνιάδα μου) θα κάνεις κοριτσι γιατι ειπα αν ξυσεις το προσωπο ειναι αγόρι αν ξύσεις το σώμα σου ειναι κοριτσι(να σημειώσω οτι ήμουν στη φαση που μεγαλώνε η κοιλια μου και ξυνόμουν σαν τρελη!χαχαχαχα)

2ον ( η μαμα μου) ειναι κοριτσι γιατι το ειδα στον υπνο μου και φορουσε ενα φόρεμα γαλαζιο με λευκα εξώραφα :shock::shock::shock: ) ντοινγκ!!!!!!!! helloooooooo γαλαζιο φόρεμα δεν επρεπε να σε παραπεμψει αλλου!!!!χαχαχα και αλλα πολλα!

Εσας σας εχει τύχει κάτι παρόμοιο?????

Οχι τιποτα αλλο απο το πες πες με ειχαν πεισει κι εμενα οτι ήταν κοριτσι το αγορακι μου!!!!! :oops:

ejdnoznx2qfczs7i.png

ston gio mou me eixan peisei gia agori...

th mia o mpampas mou pou me eide ston ypno tou me mple forema, egw pou agoraza mple papoutsia, oi gyrw me to sxhma ths koilias kai kati "paixnidakia" typou lerw8hke to xeri sou kai psaxnwntas analogws deksi 'h aristero eina ianalogo to fylo... e, kai enw pswniza oudetera xrwmata giati den eixa ma8ei to fylo den h8ela -to pws anteksa den kserw- kapou ligo galazaki to'xan! e, otan o giatros mou'pe "agori" den ksafniastika!

me and my men...

τι θα πει αν ξύσεις σώμα ή πρόσωπο;;; κάποια στιγμή δεν θα σου ρθει να ξυστείς κάπου;;; χαχαχααχαχα πολύ καλό δεν το είχα ξανακούσει.....εγώ είχα τα κλασικά με τη μυτερή κοιλιά, ειδικά η πεθερά μου είχε λυσσάξει ότι είναι αγόρι σίγουρα (το έλεγε με καημό όμως γιατί ήθελε κορίτσι) και όλοι στη δουλειά ήταν σιιιιιιιγουροι 100% για αγόρι....όμως ήρθε ο υπέρηχος και τους διέψευσε όλους!!! τώρα η πεθερά έχει βγάλει άλλη πρόβλεψη, ότι η κοιλιά μου είναι λέει χαμηλή άρα θα γεννήσω νωρίτερα.....100% σίγουρο σου λέω...τύφλα να χει ο Χορταρέας...... :D:D:D:D:D:D

pantws h giagia mou otan hmoun ypoti8etai sto mhna mou kai o giatros elege mexri telos px tou mhna, ekeinh eixe pei mpa.... exeis kairo akoma einai pshla poly to mwro... kai ontws, phra olo to mhna kai efaga kai extra meres kai telika mphka me rantebou kai ponous... a, re giagia!

me and my men...

Ατάκα πεθερού....Αγόρι έχεις(όχι επειδή θα του δώσετε το όνομα μου) γιατί έχει κρεμάσει το κάτω χείλος σου(στην 8 εβδομάδα αυτό)!!! Hellooooo το μωρό ακόμα είναι στο μεγεθος φακης δεν μπορεί να έχει τσουτσούνι!Και φυσικά το χείλος μου είναι στη θέση του ... έχω τόσο μικρά χείλη που ούτε με 10 ενέσεις σιλικονης δεν κρεμάει!!!

Ο πατέρας μου άλλος αυτός....πατέρα ένα είναι το παιδί ... πριν μια βδομάδα που έκανα πάλι υπέρυχο μου λέει μήπως τώρα τα είδατε ότι είναι 2 δεν γίνεται εχω προαίσθημα!!!

Μπα σε καλό μας θα μας τρελάνουν!!!!!!!!

Επόμενος μια φίλη μου...Μην τρως πολύ γιατί είδα στον ύπνο μου....εκτός του ότι θα κάνεις αγόρι ότι θα είναι πολυ παχουλό και θα κάνεις καισαρική....Σιχτιρ μαρί να αγχωθώ και γι'αυτο τώρα????

sjCrp3.png

Μπορει οι περισσότερες προβλέψεις συγγενών να βασίζονται σε βλακείες αλλά δεν σας έχει τύχει να δείτε εσείς όνειρο το μωρό στην αρχή της εγκυμοσύνης και να επιβεββαιωθείτε ότι είναι κοριτσάκι ή αγοράκι? Εγώ είχα δει όνειρο έναν μπέμπη χωρίς μαλλάκια μόλις έμαθα ότι είμαι εγκυος και τελικά όντως γέννησα μπέμπη χωρίς πολύ μαλλί. Αυτή τη φορά είδα ένα μωράκι με ροζ πιπίλα. Δεν ξέρω αν σας έτυχε πάντως ελπίζω να βγει και τώρα αληθινό το όνειρο.