Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προτιμησεις τριτων για το φυλο του παιδιου...

Recommended Posts

Kι εγώ βρε κορίτσια έχω βαρεθεί τα βλέματα οίκτου από όλους σχεδόν όταν τους λέω ότι έχω 2ο γιο... Και εννοείται και τις ευχές για 3ο!!

Αφού πλέον σε όποιον μου λέει (με βλέμα οίκτου πάντα) "ε, δεν πειράζει, το επόμενο..." τους λέω "μπααα.. το κλείσαμε το μαγαζί!".

Το χθεσινό θεϊκό που άκουσα από φίλη της μάνας μου όταν της είπα την στάνταρ πλέον ατάκα για το κλείσιμο του μαζαγιού... "Α, θα κάνεις στείρωση?"

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Θεέ μου βόηθα με... :roll::roll::roll::roll:

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ελεος!!!!!!!

εεεελεεεεεοοοοοοοοοςςςςςςς!!!!!!!!!

σημερα ακουσα το πιο κουλο απ΄ολα!!!!!!!!!!!!!!!!

πεταχτηκα ως το μπακαλη να παρω ενα κουτι φρυγανιες και γιαουρτια που ειχαν τελειωσει και πετυχα μια γειτονισα που ειχα καιρο να δω!

με βλεπει με την κοιλια, παιρνει αυτο το υφος :o και αφου με ρωταει και της επιβεβαιωνω οτι οντως ειμαι εγκυος και δεν φταιει η φασολαδα γι΄αυτο το φουσκωμα συνεχιζει...

"τι το εχεις" ???

δεν καταλαβα στην αρχη την ερωτηση και με ξαναρωταει...

"τι ειναι αγορι ή κοριτσι" ??

α! αγορι της λεω

και τοτε ειπε το κουλο!!! (επειδη εχω ηδη 2 αγορια)

"και τι θα κανεις τωρα" ???????

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ... ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ?????

ακου τι θα κανεις τωρα ??????!!!!!!!!!!!!!

:evil:

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ: ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΞΩ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΑΓΟΡΙ. ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΜΩΣ...

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Τι άλλο θα ακούσουμε; Εμένα με εκνευρίζει όταν άλλη έγκυος έχει άποψη για το δικό μου μωρό!!! Μου αρκεί η άποψη του γιατρού μου και μόνο αυτή μεταφέρω!!! :mad:

39of6754xr8myz8h.png

Εγώ έχω διαπιστώσει ότι ζούμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία!! :shock: Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις αγόρι με την πρώτη αλλά και ένα κορίτσι να σε φροντίζει στα γεράματα!! (τα παραθέτω όπως μου τα είπαν) :lol: ! Την καλύτερη όμως απάντηση την πήρα από ένα άντρα, ο οποίος μόλις του είπα ότι έχω κοριτσάκι μου απάντησε ότι κάποιες γυναίκες κάνουν για 10 άνδρες!! :D Επίσης έχω ακούσει και το εξής κουλό! Να προσέχω την κοιλιά να μη μου την ματιάσουν!!!!!!!!!!! Στο Θεό τους δηλαδή :twisted: !!

QZ9ep3.png

Διαφημίσεις

Δεν εχεις αδικο. Βλεπω τους ηλικιωμενους στο γηροκομειο και στενοχωριεμαι και απο την αλλη σκεφτομαι τι αραγε συνεβη για να φτασει ομως ενα παιδι να εγκαταλειψει τον γονιο του ετσι?? Ποτε δεν ξερεις την αληθεια.

k9Tap3.png

Εμενα κοριτσια στην δευτερη εγκυμοσυνη οποτε με ρωτουσαν τι ειχα και ελεγα οτι ειχα και αλλη κορη αντι για συγχαρητηρια μου ελεγαν δεν πειραζει!Εννοειται πως φρικαρα και τους απαντουσα αναλογως!Τωρα στο τριτο καποιοι μου ειπαν παλι εισαι εγκυος!Λες και θα το κανουν αυτοι το παιδι! :evil: Τι να πω...Απο τετοια εχω χορτασει!Αφηστε δε τα σχολια για την κοιλια και το μεγεθος της καποιοι την κοιτουν λες και ειναι εξωγηινη!!!!

kEnBp3.png

Διαφημίσεις

και ενταξει ..γενικα για το θεμα γηροκομειου ...μην ειμαστε απολυτοι ....

στα κλουβακια σπτακια της Αθηνας ..και να μην προλαβαινουμε ουτε να δουμε τον αντρα μας και τα παιδια μας ..δεν ειναι ευκολο και ασφαλες να εχεις και αρρωστους ηλικιωμενους :oops:

δεν ειναι οπως παλια , που οι γυναικες δεν δουλευαν ..και ειχαν 200 τ.μ σπιτια στα χωρια :roll:

0sb2p3.png

Ξέρετε τι λέει η γιαγιά μου;Μια μάνα μπορεί να αναθρέψει 10 παιδιά,10 παιδιά δεν μπορούν να φροντίσουν το γονιό που τα ανάθρεψε δυστυχώς από ότι βλέπωστην κοινωνία μας δεν έχει και άδικο:(:(

Αυτό το " εεε, δεν πειράζει" πολύ με εκνευρίζει. Ρωτάνε οι κουτσομπόληδες τί φύλο είναι και είτε αγορι τους πεις είτε κορίτσι τους πεις μία είναι η απάντηση " εεε, δεν πειράζει..γερό ας είναι". Σήμερα με ρώτησε μία (πενηντάρα περίπου) πού θα γεννήσω και της είπα την πιο ακριβή κλινική της Θεσσαλονίκης (έτσι από πείσμα κι εγώ!!) και μου είπε "εεε, δεν πειράζει " και της λέω κι εγώ " τί να πειράζει??"Δεν σου είπα ότι θα γεννήσω κάτω από τα δέντρα. Το " εεε, δεν πειράζει" ειλικρινά το έχουν στο στόμα τους.

Η κουνιάδα μου μια φορά είχε έρθει σπίτι μου (είχαμε να ειδωθούμε μήνες) και μου λέει με το καλημέρα σας "πάντως καλά σε βλέπω!!!" :shock: Φτύνω κι εγώ στον κόρφο μου και της λέω "γιατι καλέ να μην είμαι καλά? Πάντως κι εσύ καλά φαίνεσαι, κρατιέσαι ακόμη..."Κοκκίνησε λίγο με την μλκ που είπε και έκανε να το διορθώσει "όχι όχι θέλω να πω ότι είσαι μια χαρά.." . Αν όμως δεν της έλεγα κι εγώ τίποτα ούτε που θα καταλάβαινε τί βλακεία ξεστόμισε!!!!!!!!!!!

Πολλά λέει ο κόσμος, κι όχι μόνο οι άσχετοι γιατί αυτούς ούτε που τους δίνεις και σημασία στην τελική. Αλλά τα λένε και δικοί σου άνθρωποι, κάποιες γιαγιάδες, ή θείες ή πεθερικά και εκεί είναι που τρελαίνεσαι! Κόσμος που δεν βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουν και καταλαβαίνουν τί είπαν ΜΟΝΟ όταν εσύ τους την πεις. Αν είσαι ντροπαλούλα και διακριτική και δεν πεις τίποτα, ούτε που θα καταλάβουν ότι αυτό που είπαν είναι βλακεία.Υπομονή και ειλικρινά από το ένα αφτί να μπαίνουν από το άλλο να βγαίνουν.

οτανημουν εγκυος ειχα παει στο φουρνο για να παρω ψωμακι.με ρωταει η υπαλληλος-

αγορακι εχεις?

οχι,της απαντω

κοριτσακι?μου λεει

ουτε,της ξαναλεω

με κοιταγε με γουρλωμενα ματια αλλα τί αλλα θα μπορουσε να ειναι?

Δεν εχεις αδικο. Βλεπω τους ηλικιωμενους στο γηροκομειο και στενοχωριεμαι και απο την αλλη σκεφτομαι τι αραγε συνεβη για να φτασει ομως ενα παιδι να εγκαταλειψει τον γονιο του ετσι?? Ποτε δεν ξερεις την αληθεια.

Πραγματικά ποτέ δε μπορείς να ξέρεις την αλήθεια...ζω απο κοντά μια τέτοια κατάσταση ενός γνωστού μου...

Ο κύριος αυτός είναι 70 ετών και έχει ένα μοναχογιό-μοναχοπαίδι. Ο οποίος γιος του παντρεύτηκε, έκανε 3 παιδάκια και χώρισε...άφησε τα παιδιά με την πρώην του σε ένα δυαράκι 40 τετραγωνικά και πήρε μετάθεση πολύ μακριά...Ο πατέρας του τον στήριζε οικονομικά δίνοντας του 1200 ευρώ το μήνα γιατί ο γιος του εκεί που πήγε να μείνει, δε μπορούσε να νοικιάσει μια γκαρσονιέρα παρά μια μαιζονέτα με 700 ευρώ το μήνα νοίκι...

Κάποια στιγμή ο πατέρας δε βγαίνει πλέον οικονομικά να στηρίζει το παιδί του και του το ανακοινώνει ώστε να κανονίσει την πορεία του...

Η αντίδραση του παιδιού του???

Πουλάει το σπίτι στο οποίο μένουν οι γονείςτου και που είχε κάνει το λάθος να του το γράψει απο όταν ήταν 18χρονών, χωρίς να κρατήσει τίποτα, ούτε καν την επικαρπία...συν ένα μαγαζί συν οτι άλλο του είχε γράψει και του είπε οτι αν θέλει να τα κρατήσει (ο πατέρας) να τα αγοράσει!!!

Δηλαδή να αγοράσει ο πατέρας τη δική του περιουσία!!!

Αυτός ο κύριος μπορεί να καταλήξει στο γηροκομείο...και γιατί??? γιατί τόσα χρόνια αντί για παιδί μεγάλωνε ένα φίδι στον κόρφο του...

Φαντάζομαι οτι θα υπάρχουν πολλές παρόμοιες ιστορίες ανθρώπων που βρίσκονται σε γηροκομεία....

Είναι τραγικό....

Διαφημίσεις

Καλά εννοείται οτι η όλη συμπεριφορά του γιού, δείχνει οτι κάποιο λάθος έκαναν στο μεγάλωμα του οι γονείς του...

Προφανώς και τον είχαν κακομάθει στον έσχατο βαθμό λόγω του οτι ήταν μοναχοπαίδι...

Αλλά το να πετάς στο δρόμο τον καρδιοπαθή πατέρα σου και το να καταντάς τη μητέρα σου να παίρνει ηρεμιστικά για να αντέξει το σοκ που της προκάλεσε η συμπεριφορά του γιού...ξεφεύγει απο τα όρια της καλής ή κακής ανατροφής...

Νομίζω πλέον οτι μιλάμε απλά για έναν ΚΑΚΟ άνθρωπο...

Μακριά απο εμάς τέτοιες καταστάσεις...είναι πραγματικά αδιανόητο...

Να αναφερθώ κι εγώ σε ένα από τα πολλά κουφά που ακούμε!!!

Ενας συνάδελφος, μου λέει προχθές:

Αγόρι θα κάνεις.

Πού το κατάλαβες; τον ρωτάω. :roll::roll::roll:

Αφού εσύ αγόρια κάνεις. μου απαντάει!!!

:shock::shock::shock::shock: Ενα αγόρι έχω βρε...δεν έχω 10, αλλά και 10 να είχα, πάλι κανείς δεν θα ήταν σίγουρος για το αν το 11ο θα έβγαινε πάλι αγόρι!!! :lol::lol::lol:

Σοφό Συμπέρασμα:;όσες έχετε αγόρι, θα κάνετε πάλι αγόρι, όσες έχετε κορίτσι, θα κάνετε πάλι κορίτσι!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Πραγματικά σοφός ο συνάδελφος σου!!!

Δηλαδή όσοι είχαν αγόρι και μετά έκαναν κορίτσι, πρέπει να αποτελούν δείγμα προς επιστημονική μελέτη, σύμφωνα με τη διαπίστωση του!!!

α, σ'εμενα ελεγαν οτι επειδη ο γιος μου μου μοιαζει το επομενο θα ειναι σιγουρα κοριτσι... πριν μεινω εγκυος ακομα... μενω εγκυος, α ελα παμε για την κορη... οκ... τους λεω τα μαντατα... "α, ναι ε... ε, καλα να'ναι..."

me and my men...

Φανταστείτε να είχε εμένα μπροστά,του που περιμένω τρίτο γιο τι συμπεράσματα θα έβγαζε το σπίρτο :shock::shock:

Εσύ είσαι η πανηγυρική επιβεβαίωση του "κανόνα" του!!! :lol::lol::lol:

Εμενα ηταν μερικοι τοσο ευγενικοι... Μου ελεγαν " καλε ιδια με αγορι ειναι η κορη σου :evil: , αντε τυχερη το επομενο θα ειναι αγορι" :shock:

Και πραγματι ρε παιδια αμα δειτε τι συγχαρητηρια μου λενε επειδη περιμενω αγορι... :?

k9Tap3.png

Εγώ δεν έχω πει ακόμα τι παιδί είναι γιατί δεν γουστάρω τα πολλά πολλά του τύπου:τώρα θα πας για το 4ο;Και α η κακομοίρα κλπ.Αν και αν διαπιστώσουν ότι είναι αγόρι θα λένε ότι δεν το έλεγα γιατί με είχε πειράξει :mad::mad:Κι άντε να τους πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας :twisted::twisted: