Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγχείρηση ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ

Recommended Posts

mporei ontos na mi simenei tipota, tha perimeno mexri ayrio na bgoyn kai oi alles exetaseis,pisteyo na teleiosi sintoma ayti i agonia kai na pane ola kala.distixos ego meno athina kai exo pelagosi os pros to thema giatroy, exo paei se 3 gia na dixo tis exetaseis ,alloi me kathisixazoyn kai alloi me anisixoyn, den xero ti na pistepso.ontos omos otan prokite gia enxeirisi prepei na vrethi o kaliteros.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 558
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι σπανια μορφη καρκινου παιδι μου...αυτα ειναι βλακειες!μη διαβαζεις τα ιατρικα στο ιντερνετ δεν κανουν καλο!Οι γιατροι μπορουν να σε στειλουν στον ταφο..εγω εχθες πηρα ηρεμιστικο για να ακουσω τα αποτελεσματα για να μου πει τελικα πως το δειγμα δεν ηταν καλο και πρεπει να ξανακανω παρακεντηση!θα βρεις ενα γιατρο που εμπιστευεσαι,οχι 10 και ολα θα πανε καλα.το πολυ πολυ να χρειαστει εγχειρηση.χιλιαδες γυναικες εχουν κανει εγχειρηση τριγυρω μας με κακοηθεια και μη και ειναι μια χαρα.αμαν πια...αντε να τελειωσει η αγωνια μας...γκριζα μερα αγιου βαλεντινου ερχεται...:evil:

Kate76 γνωριζω οτι εισαι σε θεραπεια ραδιεν.ιωδιου και σιγουρα εισαι στην απομονωση.Ελπιζω να συνηλθες και να εισαι καλυτερα!Εχει ανοιχτει καινουργια σελιδα στο Parentscafe,Social Groups ,στα ιατρικα θεματα και μετα θα μπεις στο θυρεοειδης αδενας.Θα σε περιμενουμε!

Τελειωσα και με το ιωδιο-το ολοσωμο σπινθυρογραφημα εδειξε καθηλωση μονο στην περιοχη του θυρεοειδους-τωρα παιρνω eythyrox 150 για κανενα διμηνο(σταδιακα εφτασα στο 150) -αλλαξα και υπηρεσια στην δουλεια(για αυτο χαθηκα) και προσπαθω να προσαρμοστω(περασα και ενα κρυωμα).Τα συμπτωματα αρχισαν να υποχωρουν (20 μερες παιρνω την αγωγη)-με την πρωτη ευκαιρια θα επισκεφτω το "καφε".φιλια σε ολους.ευχαριστω για ολα.

Διαφημίσεις

Γμτ να ξέρες πόσο σε καταλαβαίνω...

Τουλάχιστον τα αποτελέσματα ήταν καλά;

Ούτε τότε, ούτε τώρα.

Με παραίνεση του πηρυνικού έκανα και υπέρηχο για δούμε τους λμφαδένες, ευτυχώς ήταν ΟΚ.

Επιμένει κάποιος υπολλειματικός ιστός, ίσως κάνω θάλαμο και 3η φορά!

Ίδωμεν............

Ούτε τότε, ούτε τώρα.

Με παραίνεση του πηρυνικού έκανα και υπέρηχο για δούμε τους λμφαδένες, ευτυχώς ήταν ΟΚ.

Επιμένει κάποιος υπολλειματικός ιστός, ίσως κάνω θάλαμο και 3η φορά!

Ίδωμεν............

folegandros, δεν ερχεσαι κι εσυ στο cafe να μας πεις τις εμπειριες σου?? Προσπαθουμε να κανουμε μια δυνατη ομαδα, συμπαραστασης, ενημερωσης και παρεας!!!

Ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα!!!

Κοριτσια καλησπερα σας!Και εγω θα σας παρακαλουσα να ελθετε στη μεγαλη παρεα στο Parentscafe των Socialgroups στα ιατρικα θεματα και μετα πατατε εγχειριση θυρεοειδους.Folegandros ηθελα να σε ρωτησω μεσα σε ποσο χρονικο διαστημα εκανες τα δυο ραδιενεργα ιωδια?Αν μπορεις γραψε μας εν ολιγοις τι ειχες?Αν θυμασαι μου γραφεις ποσο ποσοστο υπολειμματος ειχες στο μετεγχειρητικο σπινθηρογραφημα(πριν κανεις το πρωτο ραδιενεργο ιωδιο)?Εγω ειχα 1,6%.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΣΕ ΤΥΧΑΙΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΖΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ (3) ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΕΝΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΨΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΛΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΤΙΣ 28.06.10 ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΛΙΝΗΚΗ ΑΘΗΝΩΝ. Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ.Η ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΘΥΛΩΔΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΨΑΣ ΚΑΙ ΔΙΗΘΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ. ΣΤΙΣ 30.07.10 ΠΗΡΑ ΙΩΔΙΟ (ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΥΡΟΕΙΔΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ 1,8. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟΜΟΝΟΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ 8 ΚΑΙ 4 ΧΡΌΝΩΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ. ΤΟ ΟΛΟΣΩΜΟ ΣΠΙΝΘΙΡΟΓΡΑΦΗΜΑ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝΑΔΕΙΞΗ 2 ΑΚΟΜΗ ΛΕΜΦΑΔΕΝΩΝ. ΣΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ,ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Σ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑΣ ΜΕ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΗΘΗΜΕΝΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ TG ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ THYROGEN> Ο ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ 2Η ΔΟΣΗ ΙΩΔΙΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.

Ελα διπλα στο cafe του parents. Δεν σου εγγυωμαι οτι θα βρεις απαντησεις σε ολες τις αποριες σου αλλα σιγουρα (100%) θα βρεις συμπαραστατες στο δυσκολο δρομο σου. Περαστικα !!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=852149#post852149

Μαζευομαστε σε ενα μερος για να μην χανομαστε σε πολλα!!!!

Διαφημίσεις

Τελειωσα και με το ιωδιο-το ολοσωμο σπινθυρογραφημα εδειξε καθηλωση μονο στην περιοχη του θυρεοειδους-τωρα παιρνω eythyrox 150 για κανενα διμηνο(σταδιακα εφτασα στο 150) -αλλαξα και υπηρεσια στην δουλεια(για αυτο χαθηκα) και προσπαθω να προσαρμοστω(περασα και ενα κρυωμα).Τα συμπτωματα αρχισαν να υποχωρουν (20 μερες παιρνω την αγωγη)-με την πρωτη ευκαιρια θα επισκεφτω το "καφε".φιλια σε ολους.ευχαριστω για ολα.

κι εγω eytyrox 150 παιρνω και καθε δευτερα και παρασκευη 175 εκανα ιωδιο περυσι το καλοκαιρι (2009) και thyrogen ενεσεις και σπινθηρογραφημα οκτωβριο 2010. το τελευταιο σπινθηρογραφημα δεν ειχε πια υπολοιματα αλλα ισως κανω ξανα σε κανενα χρονο. αυτο που φοβαμαι ειναι πιθανη επαναληψη ιωδιου.

• 1 month later...

Γεια σας κι απο μενα!

Ειμαι απο την Πατρα,39 χρονων,μαμα ενος αγοριου 3 1/2 χρ. και μιας μπεμπουλας που εγινε 6 μηνων σημερα!

Εχω ενα οζο ψυχρο κλπ. 2,5 εκ. οπου μετα τις δυο εγκυμοσυνες και δυο παλινδρομες ενδιαμεσα, μπορω να πω πως αυξηθηκε ο ογκος του οζου.Προκειται να χειρουργηθω σχετικα αμεσα,σε 15 ημερες!Για να ειμαι ειλικρινης ρε κοριτσακια εχω αγχωθει με αυτη την εγχειρηση και δε θα επρεπε τοσο γιατι εχω εμπειρια απο χειρουργικες επεμβασεις και ναρκωσεις! Απο το πρωι μεχρι το βραδυ αυτο σκεφτομαι....Φοβαμαι (και οχι μονο αυτο)την βιοψια,μη δειξει δηλαδη κακοηθεια!Αν εχει καποια χειρουργηθει πιστευω πως με καταλαβαινει....,ετσι δεν ειναι?

Θα χειρουργηθω στο ''Υγεια'',στο Λινο.

Εχει καποια ή καποιος απο εσας παρομοια εμπειρια στο Λινο?εαν ναι,με τον συγκεκριμενο γιατρο,ας μπει στον κοπο να μου γραψει λιγα πραγματα .

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Γεια σας κι απο μενα!

Ειμαι απο την Πατρα,39 χρονων,μαμα ενος αγοριου 3 1/2 χρ. και μιας μπεμπουλας που εγινε 6 μηνων σημερα!

Εχω ενα οζο ψυχρο κλπ. 2,5 εκ. οπου μετα τις δυο εγκυμοσυνες και δυο παλινδρομες ενδιαμεσα, μπορω να πω πως αυξηθηκε ο ογκος του οζου.Προκειται να χειρουργηθω σχετικα αμεσα,σε 15 ημερες!Για να ειμαι ειλικρινης ρε κοριτσακια εχω αγχωθει με αυτη την εγχειρηση και δε θα επρεπε τοσο γιατι εχω εμπειρια απο χειρουργικες επεμβασεις και ναρκωσεις! Απο το πρωι μεχρι το βραδυ αυτο σκεφτομαι....Φοβαμαι (και οχι μονο αυτο)την βιοψια,μη δειξει δηλαδη κακοηθεια!Αν εχει καποια χειρουργηθει πιστευω πως με καταλαβαινει....,ετσι δεν ειναι?

Εχει καποια ή καποιος απο εσας παρομοια εμπειρια στο Λινο?εαν ναι,με τον συγκεκριμενο γιατρο,ας μπει στον κοπο να μου γραψει λιγα πραγματα .

γεια σουνα σου ζησουν τα μωρακια σου .εγω εχω μεγαλα παιδια 20 18 και 10. ειμαι 41 τωρα.εκανα εγχειρηση πριν 2 χρονια στην ευρωκλινικη ο γιατρος μου ηταν ο καρακοζης. εμεινα πολυ ευχαριστημενη ασχετα αν ηξερα οτι ηταν κακοηθεια απ την αρχη. μην φοβασαι τιποτα ειναι θεμα μιας ημερας η ταλαιπωρια. η διαδικασια της επεμβασης ειναι απλη ως γνωστο εσυ δεν καταλαβαινεις τιποτα αλλα ουτε και η αναρωση εχει καποιο θεμα μια και απ την ιδια μερα εισαι ορθια τρως πας τουαλετα ....

μην ανησυχεις καθολου.

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο μενα!

Μην αγχώνεσαι για την επέμβαση. Θεωρείται από τους γιατρούς επέμβαση ρουτίνας.

Χειρουργήθηκα 14 Δεκεμβρίου. Άμέσως με έβαλαν να μιλήσω (από την ανάνηψη ακόμα) και σε 3 ώρες μου έβγαλαν τον ορό και με σήκωσαν. Την επόμενη το πρωί, μετά την αλλαγή επιδέσμων που μου έκανε ο γιατρός, έφυγα.

Σήμερα, 3 μιση μήνες μετά, είμαι μια χαρά. Τα χάπια μου ρυθμίστηκαν αμέσως (medithyrox των 150 εναλλάξ με των 162) και έχω αρχίσει να χάνω και κιλά (έχασα 4 μέχρι σήμερα χωρίς δίαιτα). Η τομή έχει σχεδόν εξαφανιστεί, αν και φοβόμουν γιατί έχω τάση να κάνω χειλοειδή, να "απλώνουν" δηλαδή οι τομές μου.

Καλή επιτυχία!

doroula viewpost.gif Γεια σας κι απο μενα!

Προκειται να χειρουργηθω σχετικα αμεσα,σε 15 ημερες!Για να ειμαι ειλικρινης ρε κοριτσακια εχω αγχωθει με αυτη την εγχειρηση και δε θα επρεπε τοσο γιατι εχω εμπειρια απο χειρουργικες επεμβασεις και ναρκωσεις!

η διαδικασια της επεμβασης ειναι απλη ως γνωστο εσυ δεν καταλαβαινεις τιποτα αλλα ουτε και η αναρωση εχει καποιο θεμα μια και απ την ιδια μερα εισαι ορθια τρως πας τουαλετα ....

μην ανησυχεις καθολου.

\

Γεια σου Doroula, θα συμφωνησω με την Rinoula στο θεμα της μετεγχειρητικης φασης. Ολη η διαδικασια ειναι μικρη ταλαιπωρια και θα εισαι μια χαρα συντομα. Δεν υπαρχει κανενας λογος για ανησυχια. Καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα φυσικα!!!

κι εγω eytyrox 150 παιρνω και καθε δευτερα και παρασκευη 175 εκανα ιωδιο περυσι το καλοκαιρι (2009) και thyrogen ενεσεις και σπινθηρογραφημα οκτωβριο 2010. το τελευταιο σπινθηρογραφημα δεν ειχε πια υπολοιματα αλλα ισως κανω ξανα σε κανενα χρονο. αυτο που φοβαμαι ειναι πιθανη επαναληψη ιωδιου.
κι εγω παιρνω eytyrox 70,επερνα και thyroxen κανω υπερηχους καθε 2 με 3 μηνες και εξετασεις αιματος οπωσδηποτε

μου ειχαν προτεινει το λινο και τον καρακοζη . προτιμησα τον καρακοζη για προσωπικους και οικονομικους λογους.

Το καρακόζης είναι επώνυμο ή βρίζεις με το καραγκιόζης στο πιο sic του;

Γεια σας κι απο μενα!

Ξεκινάμε να χειρουργηθούμε. Δεν μπαίνουμε ποτέ στη διαδικασία για το άν ο γιατρός μας είναι καλός ή κακός.Ατέρμονη διαδικασία, χωρίς τέλος.

Ο γιατρός σου είναι βέβαιο ότι είναι καλός για να στον συστήνουν πολλοί.

Άρα πας με κλειστά μάτια. Έτσι κι αλλιώς με κλειστά μάτια θα είσαι εσύ και όχι αυτός, χαχα!! Όπως σου ανέφεραν όλοι εδώ μέσα, η επέμβαση είναι ρουτίνας και ταχύτατα (άσχετα με τις μικρορυθμίσεις ορμονών - ασβεστίου που ενδεχομένως προκύψουν όπως και στους περισσότερους άλλωστε) και ταχύτατα θα επιστρέψεις στην ρουτίνα σου όταν όλη αυτή η αγωνία σου θα αποτελεί μια ανάμνηση και μόνο.

Πήρες χαμπάρι ότι εδώ είμαστε οι πιο πολλοί σημαδεμένοι;

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι όλοι μας πήγαμε καλά και είμαστε εδώ για ότι και αν χρειαστείς!! Ευχομαι με το καλό να απαλλαγείς από την έννοια σου και να μείνεις στη παρέα μας!!!

georgmammi καλησπερα εγραψα κι εγω για στο παρεντς καφε που εβαλες αλλα γιατι μου βγαινει το μην πανω απο τα υπολοιπα και οχι μετα;

Στον πινακα ελεγχου και στην επεξεργασια επιλογων ειχε μια επιλογη προβολης μηνυματων και επελεγες "να εμφανιζει παντα το τελευταιο αναρτομενο" αλλα τωρα "χαθηκε" η επιλογη απο μενα τουλαχιστο. (προσφατα αναβαθμισαν τον SERVER και καποια θεματακια .... χαλασαν οπως και καποια αλλα διορθωθηκαν. Αν εχεις σκοπο να τα λεμα απο το καφε, ελα απο κει γιατι εδω ειμαστε μονο σαν πινακιδα που λεει " μετακομισαμε διπλα"!!!

Άρα πας με κλειστά μάτια. Έτσι κι αλλιώς με κλειστά μάτια θα είσαι εσύ και όχι αυτός, χαχα!! ...................

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι όλοι μας πήγαμε καλά και είμαστε εδώ για ότι και αν χρειαστείς!! Ευχομαι με το καλό να απαλλαγείς από την έννοια σου και να μείνεις στη παρέα μας!!!

Ολοι ειμαστε σημαδεμενοι!!!! (σχεδον απο ενα -δυα ατομα που μπηκαν περιστασιακα να ρωτησουν κατι για συγγενικα ή φιλικα τους προσωπα).:-P:-P

Γεια σας κι απο μενα!

Doroula καλημερα!καταρχας μην αγχωνεσαι καθολου!!Ειμαι και εγω χειρουργημενη(Οκτωβριος 2009)και θελω να σου πω οτι ακριβως την ιδια ψυχολογια ειχα και εγω πριν την εγχειριση!Νομιζα οτι ηταν κατι πολυ τρομερο!!Σε πληροφορω οτι δεν καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ,δεν πονεσα ΚΑΘΟΛΟΥ και συνηλθα αμεσως,μιλησα αμεσως και σηκωθηκα μετα απο μια ωρα!Εκτος απο αυτο βοηθουσα και μια χειρουργημενη απο χολη που ηταν διπλα μου,

να την παω στη τουαλετα!Και απο εμπειριες αλλων και απο την δικια μου ,να ξερεις οτι δεν ειναι τιποτα!!Ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις καλη αναρρωση!!

Ξεκινάμε να χειρουργηθούμε. Δεν μπαίνουμε ποτέ στη διαδικασία για το άν ο γιατρός μας είναι καλός ή κακός.Ατέρμονη διαδικασία, χωρίς τέλος.

Ο γιατρός σου είναι βέβαιο ότι είναι καλός για να στον συστήνουν πολλοί.

Άρα πας με κλειστά μάτια. Έτσι κι αλλιώς με κλειστά μάτια θα είσαι εσύ και όχι αυτός, χαχα!! Όπως σου ανέφεραν όλοι εδώ μέσα, η επέμβαση είναι ρουτίνας και ταχύτατα (άσχετα με τις μικρορυθμίσεις ορμονών - ασβεστίου που ενδεχομένως προκύψουν όπως και στους περισσότερους άλλωστε) και ταχύτατα θα επιστρέψεις στην ρουτίνα σου όταν όλη αυτή η αγωνία σου θα αποτελεί μια ανάμνηση και μόνο.

folegandros εχεις δικιο και σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια και το σιγουρο ειναι πως θα τα λεμε απο 'δω και περα τακτικα!Το γιατρο δε μου τον συστησε κανενας.Απλα ετυχε ν' ακουσω γι' αυτον απο γυρω μου....Ανεβηκα Αθηνα,με ειδε, μου εκλεισε και ημερομηνια χωρις να με ρωτησει,καταλαβα βεβαια πως το εκανε για να φτιαξει το προγραμμα του,και μου ειπε πως αν αποφασισω να μην το κανω,μπορω μεχρι και 2 μερες πριν να το ακυρωσω.) Τελος παντων!Σημερα τηλεφωνησα και το εκλεισα τελικα.Kαι..........καλη μας επιτυχια:-)

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Ευχαριστω ολους σας για την επικοινωνια!

Όποτε μπορω θα μπαινω και θα τα λεμε....!Τωρα βρηκα ευκαιρια να μπω γιατι το μωρο κοιμαται και ο 3χρονος ειναι παιδικο!Παρ'ολο που εχω το 9μηνο πιστεψτε με πιζω εδω στο σπιτι,καλυτερα να δουλευα!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...