Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Parentholics στο Ψυχικό Κυριακή 22 Φεβρ. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ PARTYYY

Μαρια Στυλιανακη

Recommended Posts

Περάσαμε υπέροχα!

Χάρηκα τόσο πολύ που γνώρισα τη gavrias και τα υπέροχα παιδιά της, τη Λέγκω (φοβερό κορίτσι), τη Μυρτώ (γλύκα) την dimt (ατομάρα ως γνωστόν) που ξαναείδα τη Ρούλα..

BIKY, aggeloudia, mel, marle, Athena, που είσασταν και δεν σας γνώρισα...??. :cry:

aria, fysalida, xrysalis.. τι κρίμα που δεν ήρθατε... :cry:

Μαρία Στυλιανάκη σ' ευχαριστούμε για όλα!! Να είσαι καλά! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 197
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mamyb

mamyb 12 δημοσιεύσεις

• dimt

dimt 11 δημοσιεύσεις

• Athena

Athena 9 δημοσιεύσεις

• micnat

micnat 8 δημοσιεύσεις

Φυσικά περάσαμε πολύ πολύ όμορφα και φυσικά απολαύσαμε το θέαμα 25 (?) πανέμορφων μωρών & παιδιών ντυμένα με πολύχρωμα υφάσματα να χοροπηδάμε ευτυχισμένα.

Ευχαριστώ πολύ κι εγώ με τη σειρά μου σε όσους προσφέρανε σε αυτό το χαρούμενο «συναπάντημα».

Κα Στυλιανάκη χάρηκα που πλέον το όνομά σας έχει μορφή και κυρίως που γνώρισα έναν άνθρωπο από εκείνους, που παίρνουνε χαρά κάνοντας τους άλλους γύρω του χαρούμενους.

Θα αναμένουμε νέα σας για επόμενες συναντήσεις…

Υ.Γ. Πριν να προχωρήσετε στην αναζήτηση Χριστουγεννιάτικου χώρου.... μήπως να συναντηθούμε ξανά το Πάσχα :lol::P:wink: ?

anna2303

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ.......ΕΥΓΕ!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜ!!!!! Και πείτε ότι θέλετε, κουκουβάγιες κλπ αλλά εχθές έλαμψε η αλήθεια!!!

Απο ποιο πανέμορφο παιδάκι ν'αρχίσω!!!??? Να πω για την μικρη-μικρή ΜΙΝΥ ή για για τον μικρό σαρλό? Να πω για την πανέμορφη πριγκίπισσα (που έκλεψε γι'ακομη μία φορά την καρδιά της κόρης μου) ή για τον κλόουν?? ή μήπως για μια τρομερή και φοβερή πεταλούδα??? ;) ε???

Ολα τα παιδάκια ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!! ΓΛΥΚΙΤΑΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ!!! Δεν ήξερα ποιο να πρωτο χαζέψω!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Η ουρίτσα η φωσφοριζέ όλα τα λεφτά! Η φρουτοσαλάτα το ίδιο! Είχαμε και έναν ΖΟΡΟ (νομίζω, άτιμο αλσχάιμερ) που στην αρχή τον "καλόπιασα" με τα πατατάκια-γαριδάκια αλλά μετά το παιδί κατάλαβε το "ποιόν" μου και συνέχισε τα κλάματα!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Λούσαμε και ένα μικράκι (νομίζω το μωρό ΜΙΝΥ) με χαρτοπόλεμο!!! χαχαχαχαχαχαχα! Μιλάμε για λούσιμο όχι παίξε-γέλασε!!!χαχαχαχαχαχαχα

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ"!!!!

το αριάκι δυστυχώς δεν κατάφερε να έρθει αλλά έκανε αισθητή νομίζω την απουσία της!!! Μουρίτσα μου περαστικούλια!!!! :?:?:?:?:?:?:?:?

Εμείς πάντως το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας.....ήταν ότι καλύτερο....πραγματικά..... !!!!!

Μαρίαααααααα.............η κόρη μου έλεγε εχθές σε όλη την διάρκεια της επιστροφής αλλά και μετά στην γιαγιά της....."ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΚΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΑΝΑΗ ΕΚΕΙ, Ο ΒΑΣΙΛΗΣ, κλπ!!ΑΧ ΓΙΑΓΙΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΚΟΛΕΙΟ ΜΟΥ" το παιδί μου.......χαχαχαχαχαχαχαχα πρέπει επειγόντως να πάει σχολείο.....!!! χαχαχαχαχαχαχα

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

(αν χιονίσει ετοιμάσου για χιονοπόλεμο, έχουμε άγριες διαθέσεις:wink:) !

:lol::lol::lol: κάνουνε σχέδια για άυριο!!! Αφου έιπες ότι θα χιονίσει (έγκυρο) Ετοίμασε γαλότσες:lol::lol::lol:

μόνο να βάλετε βαρίδια μέσα στις γαλότσες και οι δυό σας γιατί σας βλέπω να σας παίρνει ο άνεμος.......χαχαχαχαχαχαχα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

(αν χιονίσει ετοιμάσου για χιονοπόλεμο, έχουμε άγριες διαθέσεις:wink:) !

:lol::lol::lol: κάνουνε σχέδια για άυριο!!! Αφου έιπες ότι θα χιονίσει (έγκυρο) Ετοίμασε γαλότσες:lol::lol::lol:

μόνο να βάλετε βαρίδια μέσα στις γαλότσες και οι δυό σας γιατί σας βλέπω να σας παίρνει ο άνεμος.......χαχαχαχαχαχαχα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: ιιιιιιιιιιιΜπηχτή παλιοΜήτσο????Μαμά δε σε ψάχνω!!!! :lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Ε ναι λοιπόν ήταν υπέροχα!!!!!!!!!!!!!!!

Περάσαμε φανταστικά αν και ο μικρός μου (κουρσάρος) δεν πολυπαρακολούθησε όλο τριγύρναγε.......και έτρωγε φυσικά

Όλα τα παιδάκια ήτανε απίθανα δεν λέω ονόματα γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κάποια και είναι κρίμα

Ελπίζω την επόμενη φορά (να είναι σύντομα μόνο) να μπορέσουμε να τα πούμε με τις μαμάδες καλύτερα για να γνωριστούμε

Συγχαρητήρια και απο εμένα στην ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ήτανε ευγενέστατες με όλα τα παιδάκια χαρας την υπομονή τους :lol::lol::lol:

Μαρία Στυλιανάκη ειλικρινά ήταν όλα υπέροχα και εύχομαι την επόμενη φορά να έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε (πρέπει να πω οτι σε περίμενα πολύ πολύ μεγαλύτερη :oops: )

gavrias.........."ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΣΣΣΣ"!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΟΧΙ ΠΕΣ....φαίνεται ή δεν φαίνεται ότι είναι δικό μου παιδί??? χαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

gavrias.........."ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΣΣΣΣ"!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΟΧΙ ΠΕΣ....φαίνεται ή δεν φαίνεται ότι είναι δικό μου παιδί??? χαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η μικρογραφία σου η γλωσσού!!! Μόνο που έιναι πολύ πιό όμορφη και θα τρέεεεχεις η μάνα με τα δίκανα :lol::lol::lol:

ΝΙΚ-16 καλημέρα,πές παιδί μου και για το μαρτύριο που πέρασες...7 φορές τη ρώτησα ποια έιναι :oops::oops:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Η μικρογραφία σου η γλωσσού!!! Μόνο που έιναι πολύ πιό όμορφη και θα τρέεεεχεις η μάνα με τα δίκανα :lol::lol::lol:

Εγωωωωωώ???? Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νικ-16!!!! χαχαχαχαχαχαχ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: παιδί μου μην την παρεξηγείς την gavrias! το ξανθό φταίει!!! xaxaxaxaxa :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

AAAAAAAAAAAAA!!!! ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ???????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(αν μιλάς εσύ για αλσχάιμερ εγώ τότε τι να πω!!!χαχαχαχαχαχαχαχα)

AAAAAAAAAAAAA!!!! ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ???????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΛΩΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ??????????????? :lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ :lol::wink:

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΛΩΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ??????????????? :lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ :lol::wink:

(γέλασα γιατί σε ξέχασα οτι εσύ "με την πλάτη" ήσουν η ΝΙΚ-16 χαχαχαχαχαχα)

Παντως αν είναι καλά εκεί που είσαι κράτα μου θέση......αλήθεια.....υπέρβαρους παίρνουν??? :wink::wink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και εμείς περάσαμε πολύ ωραία, αν και ο Γιάννης μου μου "έβγαλε την ψυχή" για να τον ντύσω και να έρθουμε. Δεν ήθελε με ΤΙΠΟΤΑ!!! :evil::evil: Βέβαια με το που φτάσαμε άλλαξε γνώμη και στο αυτοκίνητο στην επιστροφή μου έλεγε ότι ήταν πολύ ωραία και πάμε παλι στο πάρτυ!!

Χάρηκα που είδα φίλες / φίλους που ήδη ήξερα και που γνώρισα καινούργιους, αν και όχι όσους θα ήθελα!! Next time όμως (ελπίζω σύντομα). NIK-16, Έλσα, Aggeloudia, Λέγκω χάρηκα πολύ αν και τα είπαμε πολύ "πεταχτά"!

Όντως ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜ!!!!! όπως είπε και η συμπεθέρα μου Dimt.

Ευχαριστούμε την Μαρία Στυλιανάκη, την ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ και την διεύθυνση του "Έλα να παίξουμε" για το όμοφο πάρτυ που μας πρόσφεραν!!

.png

Διαφημίσεις

Ηταν πολυ όμορφα!

Η Μαρία πολύ γλυκιά, πολύ Συμπαθητική, πολύ Όμορφη, πολύ χαμογελαστή.

Η κόκκινη κλωστή φοβερή ομάδα.

Όλα τα παιδάκια ήταν ΤΕΛΕΙΑ και οι μανούλες τους βεβαίως, βεβαίως.

Μόνο που ο γιόκας μου είχε τα νεύρα του εχθές δεν ήθελε να ντυθεί, δεν ήθελε να παίξει, δεν ήταν η μέρα του μάλλον γι αυτό την κάναμε νωρίς.... έλπίζω την επόμενη φορά να σας γνωρίσω καλύτερα.

a94dd1bc2e.png

υπαρχει περιπτωση να βαλουμε καμια φωτο να θαυμασουμε και εμεις οι μανουλες που δε τα καταφεραμε αν και πολυ το θελαμε?????

καντε συναντηση κατα Πασχα πλευρα! τα Χριστουγεννα ειναι παρα πολυ μακρια!

kKZUp2.png

αει μαρή..............

Ακου υπέρβαρη ............

Μου φαίνεται θες κομπλιμέντα πρωι πρωι...

εδω πάντως χιονίζει γιούπι γιούπι (ΚΗΦΙΣΙΑ)

ΝΙΚ-16

ME DOYLEVEIS??????? ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?????????????? Εχεις δίκαιο όμως γιατί με είδες απο λαιμό και πάνω..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: !! Οσο για το χιόνι....κάνε κάτι βρε κοριτσάκι και στείλε και απο εδώ τίποτα....σχεδόν δίπλα είμαι....Ψυχικό!!! Αντε φύσα λίγο!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΙ????? ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ????? ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ???? ΑΛΛΟΥ ΚΙ'ΑΛΛΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ (μπιχτή)....ΕΔΩ ΜΟΝΟ 8 γραμμές????? Τσιγκούνα.!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εφτιαξε όμως το κέφη του ο γαμπρός μου μόλις είδε την νύφη του γι'αυτό!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν σας προλαβαίνω λεμέεεεεεε... είναι ο σπιτονοικοκύρης στο πατάρι μας και καταστρέφει και τον καινούργιο θερμοσίφωνα... αλί αλί και τρισαλί... μία μικρή τραγωδία λαμβάνει μέρος στο πατάρι!

Εσείς εκεί (βλ. Κηφισιά) στείλτε λίγο χιόνι στους εδώ (βλ. Καισαριανή-Βύρωνα)!!!!!!!!!

Μητσόοοο, άσε τις βλακιες με τα κιλά γιατί θα σου στείλω τον κυρ Χρήστο να φτιάξει και το δικό σου θερμοσίφουνα :wink:

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Δεν σας προλαβαίνω λεμέεεεεεε... είναι ο σπιτονοικοκύρης στο πατάρι μας και καταστρέφει και τον καινούργιο θερμοσίφωνα... αλί αλί και τρισαλί... μία μικρή τραγωδία λαμβάνει μέρος στο πατάρι!

Εσείς εκεί (βλ. Κηφισιά) στείλτε λίγο χιόνι στους εδώ (βλ. Καισαριανή-Βύρωνα)!!!!!!!!!

Μητσόοοο, άσε τις βλακιες με τα κιλά γιατί θα σου στείλω τον κυρ Χρήστο να φτιάξει και το δικό σου θερμοσίφουνα :wink:

χαχα.... την πάτησες.....εχω ηλιακό!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχα.... την πάτησες.....εχω ηλιακό!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φτιάχνει και ηλιακούς αμα λάχει!!! (νόμιζες ότι θα την γλύτωνες!)

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Φτιάχνει και ηλιακούς αμα λάχει!!! (νόμιζες ότι θα την γλύτωνες!)

πρόσεξε γιατί θα πω στον φίλο μου τον "Σαρλό" να σου κάνει τα πράγματα απο το πατάρι καινούργια!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Καλά ρε σύ!!!! Τι φάτσα είναι αυτή???? Φοβερός.....ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!!

Μαθαίνω οτι λούσατε το λεοπαρδαλάκι μου με χαρτοπόλεμο ?? Καλά της κάνατε γιατί όλο γκρρρρ και γκρρρρ κάνει !! :lol::lol:

Τα παιδάκια ήταν όλα υπέροχα! Να τα χαίρεστε!

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...