ANTIANAΓΩΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΘΗΛΗ
Από
tkanavou, in Υποκατάστατα μητρικού γάλακτος & αποστείρωση
-
-
- 108 απαντήσεις
- 25.795 εμφανίσεις
-
- 202 απαντήσεις
- 98.012 εμφανίσεις
-
- 78 απαντήσεις
- 16.078 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 2.949 εμφανίσεις
-
- 47 απαντήσεις
- 10.528 εμφανίσεις
-
Πως να του κόβεις το WiFi (διακριτικά και νοικοκυρεμένα)
Από alexanderchalkidis, in Προεφηβεία και Εφηβεία (απο 11 ετών)
- 16 απαντήσεις
- 2.163 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 10.387 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 6.745 εμφανίσεις
-
τι εχει η κορη μου επιτελους?
Από christiana000, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 11 απαντήσεις
- 7.999 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 35.477 εμφανίσεις
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.571 απαντήσεις
- 401.291 εμφανίσεις
-
- 561 απαντήσεις
- 99.091 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από AFRODITI,Καλή σας μέρα,
υποβάλλω αυτή την ερώτηση εκ μέρους μιας φίλης μου μητέρας ενός κοριτσιού 12 μηνών. Θηλάζει το μωρό της αποκλειστικά από τη μέρα που γεννήθηκε και συνέχισε με τη προσθήκη στερεών τροφών. Η μικρή δεν παίρνει μπιμπερό, χυμό και νερό πίνει είτε με το κουταλάκι είτε λίγες γουλιές από το ποτήρι. Η φίλη μου επιθυμεί να αποθηλάσει. Προσπάθησε να της δώσει ξένο γάλα από ποτήρι ή με κουταλάκι, αλλά ενώ η μικρή το πίνει, αρνείται να αντικαταστήσει με αυτό το πρωινό γεύμα γάλακτος. (Το ίδιο συμβαίναι και με το βραδυνό, αλλά αν είναι πολύ κουρασμένη μπορεί να κοιμηθεί χωρίς να αναζητήσει το στήθος της μαμάς.) Υπάρχει κάποια μαμά που να έχει παρόμοια εμπειρία?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο και τις απαντήσεις σας. -
Από annastasia,Ήθελα να ρωτήσω το εξής... ως τώρα ο μικρός μας πίνει στη διάρκεια της ημέρας το νεράκι του κανονικά στο ποτηράκι (το ειδικό με το στόμιο) και το γάλα στο μπιμπερό... Θεωρώ πως καλό είναι σιγά σιγά τα "πειραματιστούμε" και με το γάλα σε ποτήρι. Πήρα ένα training kit της Avent από το Mothercare το οποίο είναι σα μπιμπερό πλαστικό με χερουλάκια και έχει ένα αντίστοιχο στόμιο με το ποτηράκι που πίνει το νερό. Η διαφορά όμως είναι πως το στόμιο αυτό έχει τρεις τρυπούλες αντί για μια που έχει το ποτήρι του... οπότε με το που του έβαλα το γάλα εκεί πήγε να πνιγεί ο καημένος, του ήρθε μονορούφι πολύ γάλα κατά πως φαίνεται! Μετά δεν ήθελε να συνεχίσει και του έβαλα ξανά το γάλα στο μπιμπερό για να το πιει... καμιά ιδέα για το μεταβατικό αυτό στάδιο; Γνωρίζετε κάτι στην αγορά που να μπορεί να βοηθήσει, ώστε να αποχωριστούμε το μπιμπερό σιγά σιγά;
Ευχαριστώ προκαταβολικά! -
Από xazobabas,Η 2,5 μηνων κορη μου δεν θελει με τιποτα
το μπιμπερο ουτε με μητρικο ουτε με ξενο γαλα
την εχουμε αφησει και 6 ωρες αταιστη αλλα τιποτα
τι μπορουμε να κανουμε?
επισης ουτε πιπιλα παιρνει -
Από nea mamaka,Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 10ΗΜΕΡΩΝ.
ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΥΠΟΥΛΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ;
ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΠΩΣ; ΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΦΙΤΣΑ; -
Από kelly_mad,Καλησπερα πηρα της chicco τα μπιμπερο και θηλες καοτσουκ για νεογεννητο,γνωριζει καποια μανουλα καθε ποτε πρεπει να αντικαθιστουμε τις θηλες;
-
Από sunny,καλημερα!θα ηθελα τη βοηθεια σας στο προβλημα που αντιμετωπιζω.το κοριτσακι μου απο την αρχη ετρωγε πολυ γαλα.θελω να σας πω οτι δεν την θηλαζω.τρωει ξενο γαλα.μεχρι πριν απο 1 εβδομαδα ολα ηταν μια χαρα.επαιρνε 400-450γραμ την εβδομαδα κ ετρωγε περιπου 1000-1100 ml την ημερα.αυτην την εβδομαδα μειωσε τα γευματα της σε 4-5 την ημερα πινοντας περιπου 200ml σε καθε γευμα.ξαφνικα και χωρις να εχει αλλαξει κατι ξεκινησε να κανει εμετουλη μια φορα την ημερα 3 ωρες παντα αφου φαει και πλησιαζει το επομενο γευμα.ο παιδιατρος μου ειπε οτι αφου βαζει βαρος κανονικα να μην ανησυχω.απλα να της δινω 180 σε καθε γευμα να δουμε αν υπαρξει βελτιωση.αυτη πειναει και μολις της τραβηξω το μπιμπερο κλαιει.ή πολλες φορες ενω εχει ρευτει και την κραταω και αλλα 10-15 λεπτα την βαζω με λιγη κλιση στο πορτ μπεμπε και εξακολουθει να δυσανασχετει και την σηκωνω κ ξαναρευεται.απλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ολα αυτα εγιναν πολυ ξαφνικα χωρις να εχει αλλαξει κατι.αααα και ολο καταπινει καταπινει.και ακουω και το γαλα να ανεβαινει και να ξανακατεβαινει και εχει και πολλα σαλια.σας εχει συμβει κατι αναλογο?
-