Αγαπημένοι Προορισμοί & Διαμονή
101 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 3 απαντήσεις
- 12,4k εμφανίσεις
Καλημερα.Διαβαζω το forum σας και το βρισκω ενημερωτικο και ενδιαφερον.Εχω 2 παιδακια,1,5 και 4 χρονων και θα ηθελα μια βοηθεια γιατι φετος θα ειμαστε μονες μας στις διακοπες!Θα ηθελα να παμε καπου κοντα στην αθηνα,με ρηχη θαλασσα και παιδικη χαρα.να μπορω δηλαδη το πρωι να τις πηγαινω για μπανακι,το απογευμα για παιχνιδι.αν ειναι κοντα θα μπορει να ερθει σκ και ο μπαμπας μας.περυσι πηγαμε τολο,ηταν ωραια στην θαλασσα το πρωι μα δεν υπηρχε ουτε μια παιδικη χαρα.τα πηγαινα ναυπλιο να ταισουν τα περιστερακια στην πλατεια γιατι ουτε εκει ειχε παιδικη χαρα.καθε συμβουλη,προταση ευπροσδεκτη,ειδικα αν μπορειτε να μου προτεινετε και κατι για διαμονη.ευχαριστω
Last reply by pagotakigr, -
Διαφημίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 17,2k εμφανίσεις
Σκεφτόμαστε φέτος για Χαλκιδική γενικά δε μας πειράζει πιο πόδι!Θέλουμε να έχει άμμο στην παραλία και μέσα στη θάλασσα όχι βοτσαλάκι ή πέτρες,έχουμε και 2παιδάκια!Δε μας ενδιαφέρει αν είναι κοσμοπολίτικο ή όχι!Θέλουμε να χαρούμε τη θάλασσα πρωτίστως με τα παιδιά!Ά και περιοχή κοντά στη θάλασσα να μην παίρνουμε το αυτοκίνητο από άλλο χωριό δίπλα για να πάμε!Πού μου προτείνετε???
Last reply by Αλεξάνδρα13, -
διήμερο Αθήνα
από HOPE77- 11 απαντήσεις
- 13,1k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα,με τον άνδρα μου κανονισαμε το επόμενο σαβ/κο να πάμε Αθήνα για 2μέρες και θα ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια από εκεί τι προτείνουν για καφε-ποτό-φαγητό (απο αξιοθέατα έχω κανα δύο υποψιν μου).Θα κινηθούμε κέντρο και βόρεια.
Last reply by mikouli, -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. θα ηθελα να μου πειτε οσες εχετε παει φλωρινα ενα καλο ξενοδοχειο.Και θα εχω και τα παιδια υποψιν!θελουμε να παμε να δουμε τις αρκουδες...θα ξυπνησαν τωρα!απλα να ειναι καθαρο και αν εχει παιδοτοπο η παιδικη χαρα δεν με χαλαει καθολου.ευχαριστω πολυ!
Last reply by mammy-m, -
- 4 απαντήσεις
- 14k εμφανίσεις
αγαπητά μέλη του φόρουμ, έχω διαβάσει κατά καιρούς κριτικές για τα δύο ξενοδοχεία και βρίσκομαι σε δίλημμα ποιο από τα δύο να προτιμήσουμε για family friendly διακοπές (τα δύο παιδιά θα είναι εκείνη την περίοδο 3 και 6 ετων).κριτήρια επιλογής είναι σίγουρα οι δραστηριοτητες για τα παιδιά , η ποιότητα της θάλασσας και της παραλίας και φυσικά να περάσουμε και μεις οι γονείς καλά και ξεκούραστα 1 βδομάδα. θα ήθελα να παρακαλεσω αν κάποιος φίλος η κάποια φίλη του φόρουμ έχει δοκιμάσει και τα 2 ξενοδοχεία η καποιο απο τα 2 στο οποιο θα ξαναπηγαινε χωρις δευτερη σκεψη να μου γράψει λίγα λόγια η ενδεχομένως να μας αποτρέψει από μια επιλογή. στο θέμα του φαγητού δεν είμαστε απαι…
Last reply by Prinzessin, -
- 5 απαντήσεις
- 14,1k εμφανίσεις
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει μείνει στην Ερέτρια σε ξενοδοχείο και σε ποιο. Πρόκειται να πάμε εκεί για το πανελλήνιο τουρνουά σκακιού μιας και θα αγωνιστεί το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά μας! Κάθε πρόταση δεκτή!
Last reply by kat_kat, -
- 23 απαντήσεις
- 27,9k εμφανίσεις
Εκλεισα εισητήριο με το τρένο β θέση,ξερει καμια κοπέλα πως είναι στο βαγόνι? Επίσησ ο σταθμός στη Θεσ\κη είναι κοντά στο κέντρο?
Last reply by dako, -
- 4 απαντήσεις
- 15,9k εμφανίσεις
τι σχέδια έχετε για την Κ.Δευτέρα? είμαστε 2 ζευγάρια με παιδάκια ηλικιας 3-4 ετών. ψάχνουμε κάπου κοντά σχετικά στην Αθήνα, απόσταση 1-1.5 ώρα. τι προτείνετε?
Last reply by mikouli, -
- 4 απαντήσεις
- 19,2k εμφανίσεις
Εχει μεινει καποιο μελος σε ξενοδοχειο στο Παρισι με παιδια να μου προτεινει? Τα παιδια ειναι 7 και 9 ετων και θελουμε κατι κοντα σε σταθμο μετρό ,σε ασφαλη περιοχη και αξιοπρεπες.
Last reply by Little Monkey, -
Ανδρος 1 2
από Χαρά-Μαρία- 35 απαντήσεις
- 39,2k εμφανίσεις
εχω παει ανδρο αλλα ανοιξη, εχετε να πειτε καλα λογια για τις παραλιες? Θελω τα κλασικα για διακοπες με μωρο αμμουδια αλλα χωρις πολλες εγκαταστασεις κοντα -για να ειναι καθαρα- και να εχει ευκολη προσβαση. Εχει τετοιες παραλιες ή να σαλπαρουμε γι αλλου?
Last reply by Anthony2010, -
- 4 απαντήσεις
- 16,1k εμφανίσεις
Καμιά εμπειρία από το IONIAN BEACH HOTEL στη Λακόπετρα Αχαίας;; Φέτος υπάρχει μια δελεαστική προσφορά. Έχει πάει κανείς;;
Last reply by vassiliki67, -
Πορτο Χέλι?? 1 2 3
από motherof2- 1 follower
- 57 απαντήσεις
- 51,2k εμφανίσεις
sos !τα πράγματα έχουν ως εξής 1. έχουμε ξαναπάει και μας άρεσε, οπότε δεν είναι ότι ψάχνω να μου πείτε εντυπώσεις 2. είχαμε μείνει σε μια θεία του άντρα μου, δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά φέτος ντρέπομαι να της ξανα- φορτωθούμε 4 άτομα 3. είμαι προνοητικός άνθρωπος αλλά φέτος λόγω καταστάσεων δεν μπορούσα να κλείσω νωρίτερα δωμάτιο ε!λοιπόν μήπως κάποιος ξέρει κανέναν με ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Πορτο Χέλι, γιατί μέσω ιντερνετ που το κοιταξα ΔΙΕΞΟΔΙΚΟΤΑΤΑ έχει μόνο τα ξενοδοχεία τα οποία και φυσικά μου είπαν ότι δεν έχουν δωμάτιο για την εβδομάδα του 15Αυγουστου αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει ... ευχαριστω -με ενδιαφέρει να είναι καθαρό , για οικογε…
Last reply by MINNI, -
- 1 απάντηση
- 16,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα Έχουμε εντυπώσεις για το grand blue στην Ερέτρια? Σκεφτόμαστε για μέσα Ιουλίου σε μπανγκαλόου.
Last reply by Sophia, -
Αστυπάλαια
από derbybaby- 1 απάντηση
- 16k εμφανίσεις
καλησπέρα!!μήπως γνωρίζει κανείς για διαμονή στην αστυπάλαια στο λιβάδι συγκεκριμένα?? είχαμε ξαναπαει το 2010 αλλά εκεί που μείναμε δεν έχει στουντιο διαθέσιμο! είμαστε με δυο παιδάκια οπότε θέλουμε κατι ισόγειο κ χωρίς εσωτερικές σκάλες! οποια διαθέσιμη πληροφορία ευπροσδεκτη!!!
Last reply by mom2, -
- 2 απαντήσεις
- 16,3k εμφανίσεις
τι σχέδια έχετε για την Πρωτομαγιά? που θα εκδράμετε? εγώ σκεφτόμουνα προς θάλασσα. τι θα προτείνατε, ίσως και καμία καλή ταβερνούλα, οικονομική και ησυχη by the sea?
Last reply by rosaki, -
- 7 απαντήσεις
- 19,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα, σκεφτόμαστε δύο ζευγάρια να πάμε Κωνσταντινούπολη, κάπου ενδιάμεσα στις διακοπές των Χριστουγέννων. Για πιο οικονομικά, σκεφτόμαστε να πάμε οδικώς. Εχει κάνει κάποιος το ταξίδι αυτό για πληροφορίες? Επίσης, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα - σχετικά - οικονομικό ξενοδοχείο, στο κέντρο της Πόλης? Οποια πληροφορία για την Κωνσταντινούπολη, ευπρόσδεκτη!! Ευχαριστώ
Last reply by Alex Cross, -
- 7 απαντήσεις
- 19,7k εμφανίσεις
καλημερα σας! λεμε να παμε διακοπες τελη του οκτωβρη με αρχες νοεμβρη καπου με το αυτοκινητο δηλαδη οχι σε νησι! που λετε να ειναι καλυτερα με μωρο τοτε σχεδον 8 μηνων?? ψαχνω και δεν μπορω να βρω κατι και θα ηθελα την γνωμη σας αν εχετε παει καπου και μεινατε ευχαριστημενοι! ευχαριστω!!!
Last reply by latiatoula, -
ΒΙΒΑΡΙ VS ΤΟΛΟ
από ΒΕΡΑ- 17 απαντήσεις
- 23,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει αν είναι ωραία στο Βιβάρι σε σχέση με το Τολό? Είναι πολύ κοντά στο Ναύπλιο και το Βιβάρι και το Τολό απλά στο Τολό δυσκολευόμαστε λίγο να βρούμε αυτό που θέλουμε σε διαμονή και το μόνο που βρήκαμε είναι 2 διπλανά καταλύματα όπου στο ένα θα μένουμε εμείς (3άτομα) με 80ευρώ τη βραδιά και στο άλλο η αδερφή μου (4άτομα) με 110/βραδιά και πρωινό. Στο Βιβάρι από την άλλη βρήκαμε στο ίδιο μέρος 2 διαμερίσματα για 4 άτομα το καθένα στα 55ευρώ το δωμάτιο. Και σκέφτομαι ότι είναι σχεδόν η μισή τιμή. Και μου είπε αυτός εκεί ότι έχει κοντά την παραλία Κονδύλι - άγ. Νικόλαος που είναι κι αυτή οργανωμένη και πολύ καλή για παιδιά. Στο Τολό …
Last reply by Little Monkey, -
- 37 απαντήσεις
- 36,7k εμφανίσεις
Έχω στείλει την κορούλα μου στη γιαγιά της στην Περαία και θέλει να την πηγαίνει για μπάνιο στη θάλασσα εκεί, γιατί είναι πολύ κοντά... Προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο είμαι άνετη με αυτή την επιλογή. Είναι καθαρή η θάλασσα; Μη ξεχνάμε ότι εξακολουθούμε να βρησκόμαστε στο Θερμαϊκό. Μήπως έχει πολλά σκυλιά στην παραλία;...??? Από ότι γνωρίζω η Περαία παλιά αποτελούσε προορισμό διακοπών και μπάνιων για πολλούς Θεσσαλονικείς... Μετά από κάποια χρόνια η παραλία έχασε το καλό της όνομα λόγω του ότι βρήσκεται μέσα στο Θερμαϊκό. Τώρα αν πας στην παραλία της Περαίας τη βλέπεις γεμάτη με κόσμο και οικογένειες να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα. Εσείς θα κάνατε μπάνιο μ…
Last reply by iosifina123, -
Maronic Villas
από DFR- 0 απαντήσεις
- 17,1k εμφανίσεις
Καλημέρα! έχει μείνει κανείς σε αυτο το ξενοδοχείο? Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε εντυπώσεις. Ειναι στο Δρέπανα κοντά στο Ναύπλιο. Και για την περιοχή πείτε μου αν ξέρετε?
Last reply by DFR, -
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013
από DFR- 0 απαντήσεις
- 17,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα!για τις διακοπες μας ψαχνω ενα ξενοδοχειο που να εχει ισογεια δωματια με κήπο ωδτε να μπορει να παιζει το μικρο μου.και οταν λεω κηπο εννοω κηπο και οχι απλα εξωτερικο χωρο (γιατι το τι περιγραφουν ως κηπο τα ξενοδοχεια ειναι απιστευτο μερικες φορες)να εχει δηλαδη δεντρα κλπ για να εχει σκια γιατι για μπανιο τον παμε απογευμα οποτε θελω να παιζρι το πρωι.θα ηθελα να εψει κ πισινα.περσι ειψαμε παρι στο οναρ στο κοκωνι που ηταν αυτο ακριβως.αν ξετετε κατι αντιστοιχο αλλιως παλι στο κοκκωνι μας βλεπω.ευψαριστω
Last reply by DFR, -
Ανοίγω λοιπόν θέμα για Σέριφο. Εχω ακούσει ότι είναι πολύ ήσυχο νησί, οικογενειακό με υπέροχες παραλίες. Οποιαδήποτε πρόταση για διαμονή δεκτή....
Last reply by maria23, -
Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας.Θα πάμε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.Έχετε υπόψιν σας ξενοδοχεία που να έχουν μέσα κουζινάκι για να ζεσταίνω το γάλα του μικρού?
Last reply by maria1512, -
Κλείσαμε για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια...δεν έχουμε ξαναπάει και θα πάμε μαζί με το μωρό ...οι τρείς μας. Κλείσαμε σε μια τοποθεσία που λέγεται...Ωρεοί, είναι κοντά στην Αιδηψό.Είναι κανείς απο κει..ή να ξέρει την περιοχή για να μου πει τι λέει απο παραλίες??Ειδικά με τη μικρή θέλω να έχει άμμο .Κλείσαμε σε studios..σε μία ήσυχη τοποθεσία με πολύ πράσινο..όπου μπορεί να παίξει το παιδί και να ηρεμήσουμε εμεἰς. Αυτό είναι http://www.chromastudios.gr/index.htm
Last reply by ster, -
Καλημέρα σε όλους. Σκεφτόμαστε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε τα μπανάκια μας μαζί με το 16 μηνών κοριτσάκι μας και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπόψη καμιά παραλία σχετικά καθαρή και "ήσυχη" όσο γίνεται στην περιοχή της Αττικής. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
Last reply by Sofiade,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 απαντήσεις
- 19.491 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 9.200 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 7.595 εμφανίσεις