Δεύτερο Τρίμηνο (12η -24η εβδομαδα)
1.060 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 27 απαντήσεις
- 33,4k εμφανίσεις
Γεια σας!! Είμαι στη 14η βδομάδα και περίπου εδώ και μια βδομάδα έχω αρρωστήσει με γρίπη! Κάψιμο στο λαιμό, τρέχει η μυτούλα, κλειστά αυτά, κομάρα, μια ζεσταίνομαι μια κρυώνω.... οτι έχι να κάνει με τη γρίπη! Φάρμακα δεν πέρνω, μόνο panadol κάθε 6 ώρες αν χρειαστεί και πολλά τσάγια, σουπίτσες, τρίβωμε με μέντα.... Αυτό που θέλω να ρωτήσω... μου είπαν πως όταν είσαι έγκυος πολύ δύσκολα περνά η γρίπη! μπορεί να κρατήσει μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης... Ισχύει κάτι τέτοιο???
Last reply by Charra, -
Διαφημίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 8,1k εμφανίσεις
Καλημερα σε ολες, διανύω την 19 εβδομαδα υστερα απο προσπαθείες εξωσωματικης και πολλες επεμβασεις καταφέραμε το πολυπόθητο, χθες στον υπερηχο ο γιατρος διαπίστωσε επιχειλιο πλακούντα ενω σε ολους τους προηγούμενους υπερήχους ηταν απλα οπίσθιος χαμηλός. Τι κίνδυνοι υπαρχουν? κοπελες με αναλογη εμπειρια έμειναν με επιχειλιο η ανέβηκε? ισχυει η περιπτωση πρόωρου τοκετού - αιμορραγιες κλπ? Εχω τρομοκρατηθεί μου ειπε να προσεχω οσο μπορω ξεκουραση αλλα οχι πλήρης ακινησία...
Last reply by sweetberry28, -
- 21 απαντήσεις
- 23,2k εμφανίσεις
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!Κ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ!!!!ΦΟΒΑΤΑΙ Κ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ 4-5 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΧΩ Κ ΑΥΤΟ!!ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ Κ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ.ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ??ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ...
Last reply by Αριαδνη23, -
- 7 απαντήσεις
- 4,2k εμφανίσεις
Γειά σας από μένα! Χθες πήγα στον γιατρό για εξέταση και στον υπέρηχο που μου έκανε είδαμε την μπουμπου να βρίσκεται με το κεφάλι προς τα κάτω και πολύ πολύ χαμηλά. Ή αλήθεια είναι πως φοβήθηκα πολύ γτ βρίσκομαι στον 6ο μήνα κύησης. Ή γιατρός μου είπε να βάλω μαξιλάρι κάτω από την λεκάνη μου για να αλλάξει στάση το μωρακι και να είμαι ξάπλα (το τελευταίο διάστημα Κουράστηκα πολύ ίσως φταίει και αυτό ). Έχει τύχει σε καμία από σας και αν ναι πως το διαχειρηστηκατε;; Ήταν κάτι που σας φοβησε;
Last reply by GEORGIA.K, -
- 10 απαντήσεις
- 50,3k εμφανίσεις
γειας σας κοριτσια.με προβληματιζουν τα υγρα μου.στην αρχη της εγκυμοσυνης ειχα λευκα πηχτα υγρα.μετα πιο αραια λευκα και καποιες φορες βλεννες κιτρινες.τωρα στην 13 εβδομαδα εχω λευκα αραια,αλλα και διαφανα σαν σταγονες νερου.μαλιστα μετα την αυχενικη το εσωρουχο ηταν βρεγμενο σαν νερο.δεν καταλαβα κατι να ρεει.σας συμβαινει κατι παρομοιο;με ανησυχει γιατι εχω ιστορικο.
Last reply by leyki, -
- 1 απάντηση
- 4,1k εμφανίσεις
κορίτσια καλημέρα εχω μια απορια και λεω μηπως καποια εχει βιωσει κατι παρομοιο είμαι στην 12 εβδομαδα και περιμενω δυδιμα εδώ καποιες μερε νιωθω τα μωρα αλλα χθες εγινε κατι πολύ περιεργο ενιωσα ξαφνικα ένα μικρο πονακι σαν δυνατη πιεση αναμεσα στον ομφαλο και τα πλευρα ακουμπησα και επιασα μια μικρη μπαλιτσα και ενώ το χαιδευα χαθηκε υπαρχει περιπτωση να ηταν ένα μωρο στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μπηκα στον 5 για να ακουμπήσω το μωρο. και αν ηταν το μωρο είναι τοσο ψηλα? ο γιατρος λανει πολύ πια χαμηλα τον υπερηχο από την άλλη τι άλλο θα μπορουσε να είναι?
Last reply by skountoufla, -
- 8 απαντήσεις
- 4,9k εμφανίσεις
Καλημέρα! Είμαι καινούριο μέλος, οπότε συγχωρέστε με για οποιαδήποτε λάθη μέχρι να εγκλιματιστώ και να μάθω πώς λειτουργεί το φόρουμ. Είμαι έγκυος για πρώτη φορά, στις 15 εβδομάδες και όλα ευτυχώς φαίνονται μια χαρά για το μωρό. Αυτό που δεν είναι καλά είναι η δική μου ψυχολογία. Είμαι η πρώτη στην οικογένεια μου που θα κάνει μωρό και η πρώτη από τις φίλες. Είναι τόσο καινούριο όλο αυτό το πράγμα... και είναι τόση η πίεση να είσαι μές την τρελή χαρά: "πρέπει να είσαι χαρούμενη, μην στεναχωριέσαι στεναχωρίεται και το μωρό, μην κλαις το μωρο το καταλαβαίνει, τι άλλο θέλεις είσαι έγκυος περιμένεις το μωρό σου αυτό δεν ήθελες;" Η λίστα με τις ατάκες είναι ατελείωτη... Ο άν…
Last reply by marakiz, -
- 8 απαντήσεις
- 14,4k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες..είμαι στη 18 η εβδομαδα κι εγώ διαγνωσθεί με λάσπη χολή..έπαθα δύο δυνατές κρίσεις στο πρώτο τρίμηνο κι από τότε μέχρι χθες με περιορισμένη διατροφή είχα ηρεμήσει...χθες το βράδυ με έπιασε ένας ελαφρύς πόνος που διήρκησε ένα τέταρτο...ο χειρουργός μου είπε να την βγάλω τώρα όσο είμαι έγκυος..γνωρίζει κάποια κάτι για χολοκυστεκτομη στην εγκυμοσύνη ή έχει περάσει κάτι παρόμοιο;
Last reply by marimar87, -
- 1 απάντηση
- 6,1k εμφανίσεις
Kαλησπέρα σε όλους, Είμαι καινούρια εδώ, έψαχνα απεγνωσμένα κάποιο forum και βρήκα αυτό. Είμαι 31 χρονών, είμαι έγκυος στη 17 βδομάδα στο πρώτο μου παιδάκι. Στην αυχενική διαφάνεια μου βρήκαν πως το μωράκι μου έχει μετάθεση μεγάλων αγγείων. Σας παρακαλώ οποιαδήποτε πληροφορία από γιατρό, κλινική ή νοσοκομείο, κόστος, παρόμοιες περιπτώσεις σας παρακαλώ θα ήταν ζωτικής σημασίας. *Μου πρότειναν απευθείας την κλινική μητέρα και τον κύριο Αυξέντιο Καλαγκο
Last reply by fidel, -
- 2 απαντήσεις
- 11,6k εμφανίσεις
Κορίτσια Καλησπέρα, Είμαι νέο μέλος και χαίρομαι που έρχομαι στην παρέα σας. Είμαι 23 ετών, έγκυος στην 20 εβδομάδα. Χτες πραγματοποίησα τον Β υπέρηχο, όπου και ο γιατρός μου είπε πως όλα είναι καλά. Μου έκανε μια αναφορά κατα τη διάρκεια του υπερήχου, για υπερηχογενές έντερο, και στην ερώτηση μου εάν είναι κάτι το σοβαρό, μου απάντησε ότι "δεν είναι τίποτα παθολογικό ,τίποτα το σοβαρό, 3 στους 10 γεννιούνται έτσι". Σημειώνω ότι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκα, αυχενική (11η εβδομάδα) και τεστ Α (18η εβδομάδα) βγήκαν υπέροχες. Μπορώ να εμπιστευτώ το γιατρό όταν διαβάζω στο ιντερνετ τοσο τρομακτικα πραγματα για το υπερηχογενες εντερο? Εχει τυχει παρομοιο περιστατικο …
Last reply by Zoichr, -
- 1 απάντηση
- 12,5k εμφανίσεις
καλησπέρα! αυριο μπαινω στην 23η εβδομαδα και πριν 3 μερες με επιασε ενας πονος μεταξυ αιδιου και πρωκτου , ο οποιος δυναμωνε ωρα με την ωρα! πριν 3 χρονια ειχα εγχειριστει για παραεδρικο συριγγιο (τραυματικη εμπειρια) και επειδη ο τωρινος πονος ηταν στην ιδια περιοχη....έπαθα πανικο αναλογιζομενη τι με περιμενει παλι! χθες Κυριακη ο πονος ηταν αφορητος και αναγκασα την χειρουργο που με ειχε εγχειρισει τοτε να ανοιξει το ιατρειο της και να με εξετασει! δεν ηταν ομως το παραεδρικο μου συριγγιο που ξαναγεμισε αλλα ο βαρθολινειος αδενας! Χειρουργος γυναικολογος με εξετασε μετα απο μιση ωρα και επιβεβαιωσε την αποφραξη του βαρθολινειου σε μικρη ομως εκταση και μου χορηγη…
Last reply by Ελενη21, -
- 63 απαντήσεις
- 47,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα!! Είμαι καινούργια στην παρέα και θα ήθελα την γνώμη σας .. εάν το έχετε περάσει και εσείς... Είμαι 37 χρονών και στην 23η εβδομάδα και έκανα την β επιπέδου, ολα καλά με το μωρό αλλά μου βρήκαν αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαίες αρτηρίες. Έχω φοβηθεί παρα πολυ ! διαβάζω στο ιντερνετ για προεκλαψία κλπ κλπ. Οι μετρήσεις της πίεσής μου ειναι στα φυσιολογικά δηλ. 12-12.5 .... Πείτε μου την γνώμη σας... και εάν ξέρετε κάτι για το θέμα...
Last reply by isidwra, -
- 4 απαντήσεις
- 5,2k εμφανίσεις
Βοήθεια. Δεν αντέχω άλλο. Βρίσκομαι στην 18 εβδομάδα και εδώ και μια εβδομάδα υποφέρω από φρικους πόνους στον ώμο με ταυτόχρονη δυσκαμψία. Όλο αυτό παρουσιαστή κε ξαφνικά. Ο πόνος χειροτερεύει το βράδυ. Η μόνη βοήθεια που έχω είναι τα απλά παυσίπονα που δεν κάνουν τίποτα. Ο ορθό παιδικός μου είπε ότι αυτό το συνδρομο παρουσιάζετε σε περίπτωση εγκυμοσύνης η εμμηνόπαυσης λόγω ορμονολογικων διαταραχών. Μου έδειξε απλά κάτι ασκησεις να κάνω μόνη μου.Εχετε ακούσει κάτι παρόμοιο?,? Η υπομονή μου εξαντλείται! !!!έχω μια εβδομάδα αυπνη! !@
Last reply by Μ.Β, -
- 7 απαντήσεις
- 27k εμφανίσεις
Είχατε - έχετε καθόλου έντονους πόνους χαμηλα δεξιά ή αριστερά όταν αλλαζετε πλευρό ή σήκωνε σε απο καθιστά θέση? είμαι στη 17 βδομαδα και έχω απο την Παρασκευή έναν οξύ πόνο (όχι συνέχεια αλλα συχνά) στο ύψος της σκωληκοειδιτιδας (την οποία ευτυχώς έχω βγάλει αλλιώς θα είχα τρομάξει πολυ). Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν εντερικό, μετα τρομαξα, σήμερα με ειδε η παθολογος του μαιευτήριο μου και είπε ότι είναι μαλλον σπασμός μυικος. Θα κάνω αύριο και υπέρηχο στο γυναικολόγο μου. Το μωράκι είναι μια χαρα. Το θέμα είναι όμως ότι διάβασα τυχαία τωρα σε 2-3 sites ότι αυτη τη βδομάδα μπορει κανεις να νιώθει οξύ δυνατό πόνο τριγύρω απο τη γραμμή του μπικίνι κι ότι οφείλεται στο στ…
Last reply by mariapho, -
- 4 απαντήσεις
- 6,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα... Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι. Πριν από λίγο κάναμε με την γυναίκα μου, που βρίσκεται στην 22η εβδομάδα, την εξέταση Β' Επιπέδου. Τα αποτελέσματά της έδειξαν οτι υπάρχει ένα ασβέστωμα στην καρδιά του μικρού, ενώ η μέτρηση του ρινικού οστού ήταν στα 5,8. Ο γιατρός μας είπε οτι αν εμφανιζόταν ένα από αυτά τα δύο, δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως θέμα, καθώς απλά το μωράκι θα είχε γαλλική μύτη, ενώ το ασβέστωμα θα είναι φύγει μέχρι την ώρα της γέννησης. Επειδή όμως υπάρχουν και τα δύο, μας είπε να σκεφτούμε το ενδεχόμενο πιο λεπτομερούς εξέτασης, αν και μας ξεκαθάρισε οτι ο ίδιος θεωρεί οτι κατά 99% δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βέβαια μό…
Last reply by marakiz, -
- 10 απαντήσεις
- 12,9k εμφανίσεις
κοριτσια γεια! ανοιξα νεο θεμα για να ρωτησω αν καποια εχει κανει προσφατα β' επιπεδου στο Ελενα.. Ηθελα να μαθω αν κανουν εκει και 3d και αν δινουν και dvd. Επισης ποσο σας ειχε στοιχισει?Καλα να ειναι τα μωρακια μας πρωτα απο ολα φυσικα!! φιλια
Last reply by mara.aleka, -
- 24 απαντήσεις
- 47,3k εμφανίσεις
καλησπέρα σας! ΄θα ήθελα να μου πει κάποια κοπέλα αν είχε πονοκεφάλους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!!! με το που μπήκα στον 4ο μηνα, με έχουν ταράξει!! στην αρχή νόμιζα πως είναι από το κλιματιστικό αλλά ο καιρός περνάει το κλιματιστικό δεν το ανάβω και συνεχίζουν!!!! έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο???? Σας ευχαριστώ πολύ!!
Last reply by Eleni1986, -
- 2 απαντήσεις
- 5,7k εμφανίσεις
Γεια σας! Λοιπόν.. Αγχώνομαι λιγάκι για την κακή διατροφή που κάνω.. Ήμουν άτομο που έτρωγε τα πάντα.. Και υγιεινά! Σαλάτες, φρούτα, κρέας κ.λπ. Όπως πρέπει. Ακολουθούσα πρόγραμμα διαιτολόγου! Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος συνέχισα το πρόγραμμά μου για να παίρνει και το μωρό όλα τα θρεπτικά συστατικά! Σταμάτησα βέβαια τα γυμναστήριο γιατί είχα ήδη αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα με τη δουλειά. Κατά την 6η εβδομάδα όμως ξεκίνησαν ανυπόφορες ναυτίες.. Μέσα σε δύο μήνες έχασα 5 κιλά.. Δεν έτρωγα τίποτα κι αν έτρωγα τα έβγαζα.. Τις τελευταίες μέρες (είμαι πλέον στην 17η εβδομάδα) άρχισα να νιώθω καλύτερα, όμως εξακολουθώ να σιχαίνομαι τα φρούτα, τα λαχανικά, το κρέας και πολλά ά…
Last reply by koukida91, -
- 5 απαντήσεις
- 8,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Προσφατα ανακάλυψα ότι υπάρχει φορητή συσκευή υπερήχων, με την οποία μπορείς να ακούς την καρδούλα του μωρού σου στο σπίτι. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στο Angelsounds. Aναρωτιόμουν ομως κατά πόσο είναι ασφαλές και με ποια συχνοτητα επιτρέπεται να το χρησιμοποιούμε χωρις προβλημα. Θα με ηρεμούσε πολύ να μπορώ να ακούω την καρδούλα του μωρού μου, αλλά δε θέλω σε καμία περίπτωση να δημιουργήσω κάποιο προβλημα στο μωρο για τα δικά μου αγχη...
Last reply by Stela1, -
- 25 απαντήσεις
- 17k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Επειδη κοντευω να τρελαθώ με 3 διαφορετικες μετρήσεις 3 διαφορετικών γιατρών οσον αφορα το μηκος του τραχηλου μου, σας παρακαλώ πολύ γνωρίζετε καποιων γιατρό πιστοποιημένο στη μετρηση τραχηλου οπου κ θα μπορω πια να αισθανθω σιγουρια? ευχαριστω εκ των προτερων,καθε απαντηση θα ειναι πολυ σημαντικη
Last reply by marakiz, -
- 6 απαντήσεις
- 10,2k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλα! Εχω μια απορία... Ειμαι στην 22η βδομαδα και εδώ και 1 βδομαδα εχω έναν ελαφρύ πόνο στα χείλη του κόλπου να το πω και λιγο πιο μέσα... Τι να ειναι αυτό; Είχε καμια κατι παρόμοιο;;;;δεν ειναι τσουξιμο ειναι πόνος και ειναι πιο έντονος οταν πάω τουαλέτα που ανοίγει λιγο και εκει το σημείο και φυσικα οταν σφιγγομαι... Συγνώμη για την περιγραφή...
Last reply by Fine, -
- 10 απαντήσεις
- 7,6k εμφανίσεις
Κοριτσια γεια σας!!ΕΙμαι νεο μελος στο forum και θα θελα να μοιραστω το αγχος που περναω τις τελευταιες μερες μαζι σας και να μου πειτε τη γνωμη σας!!Ειμαι στην 22η εβδομαδα και ολα μεχρι να κανω τη β'επιπεδου ηταν φυσιολογικα.Η αυχενικη πολυ καλη 1mm με πιθανοτητες τρισωμιας 18//21 1/20000 -- 1/12000 αντιστοιχα. Στη β επιπεδου παρατηρηθηκε ηπια διαπλαση φλεβουλας στο πνευμονι με εστειλε ο γιατρος μου αθηνα στο ωνασειο για υπερηχο οπου παρατηρηθηκε μια δισκινησια στη πνευμονικη βαλβιδα που πιθανον στο μελλον να μας δημιουργησει στενωση γιατι μεγαλωνοντας το μωρο μεχρι τον 9ο μηνα ισως μας κανει στενωση. Απο κει και επειτα αρχιζει ο γολογοθας για εμενα.Καθως ο γιατρος μου …
Last reply by Summer love, -
- 13 απαντήσεις
- 14k εμφανίσεις
Η μέτρηση του τραχήλου της μήτρας σαν προγνωστικός παράγοντας του πρόωρου τοκετού γίνεται στην 22η εβδομάδα της κύησης. To μήκος του (Τραχήλου?)δεν επηρεάζεται από την κούραση και δε βελτιώνεται με την κατάκλιση, που γενικά δε βοηθά στην εγκυμοσύνη παρά μόνο σε βαρείες κλινικές καταστάσεις. Αυτο διαβασα να γραφει ενας γιατρος σε καποιο site τεσπα.. Πως σας ακουγεται??? Κουλό δεν είναι?
Last reply by μαρονι89, -
- 4 απαντήσεις
- 8,1k εμφανίσεις
Γεια σας,μπήκα να γράψω την ιστορία καθως για αλλη μια μέρα ειμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι.Ειμαι στην 23η βδομάδα και έχω χάσει τον ύπνο μου.Η εγκυμοσυνη μου ενω ξεκινησε πολυ καλα,δεδομενου οτι ειχα μονο λιγες ζαλαδες στη πορεια με βρηκαν ολα.Απο το 3ομηνα μεπιασε παλι η παλινδροmish σε σημειο να μη κοιμαμαι τα βραδια.Τελικα τα φαρμακα αργησαν να με πιασουν αλλα παλι καλα.Ωστοσο βρε κοριτσια λογο του χειμωνα δεν υπαρχει ιωση να μην εχω πιασει.Τη μια ιωση και εβηχα ενα μηνα,την αλλη γαστρεντεριτιδα σε σημειο να κανω εμετους με αιμα.Ο γιατρος μου ειπε οτι γυρισε σενα συνδρομο και μου εδωσε φαρμακα γτ θα μπορουσε να γινει επικινδυνο.Μετα παλι ιωση,που γυρισε στο αναπνευστικο …
Last reply by katerinaki_zz, -
utrogestan
από Fine- 12 απαντήσεις
- 14,2k εμφανίσεις
καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους μας! Χθες μιλώντας με τη μαια της είπα πως είχα σαν σφιξίματα στην κοιλιά και μου συνέστησε τα υπόθετα των 200 1/day. Πονάκια δεν έχω σχεδόν καθόλου . Τα φυσιολογικά να το πω.Βασικά εκείνη μου τα έδωσε λόγω ακριβώς αυτού που της είπα οτι είχα σαν σφιξίματα στην κοιλιά.Αίμα δεν έχω ούτε κάτι άλλο φοβερό. Προχθες στην αυχενική βέβαια ξέρω σίγουρα ότι εγινε μια συσπαση γιατί και την είδαμε. Να τα βάζω? Αν δεν είναι ανάγκη γιατί να λαμβάνω χάπια αλλά κ γιατί να έχω ανεπιθύμητες αντιδράσεις?
Last reply by Fine,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 απαντήσεις
- 19.765 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 9.281 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 7.655 εμφανίσεις