Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπορεί να συνυπάρξει εγκυμοσύνη με περίοδο???

Recommended Posts

Χριστίνα μου έχεις δίκιο. Τελευταία είπα να δοκιμάσω και άλλο γυναικολόγο, όχι γιατί δεν με ικανοποιούσε ο πρώτος απλά επειδή πηγαίνουν και κάποιες γνωστές μου εκεί. Χωρίς καν να με εξετάσει άρχισε και μου έδινε χάπια. Ενώ δεν είχα καν προσπαθήσει για μωράκι. Ενω θα έπρεπε πρώτα να μου πει να δοκιμάσω για μερικούς μήνες και μετά.

Διαφημίσεις

Χριστίνα μου έχεις δίκιο. Τελευταία είπα να δοκιμάσω και άλλο γυναικολόγο, όχι γιατί δεν με ικανοποιούσε ο πρώτος απλά επειδή πηγαίνουν και κάποιες γνωστές μου εκεί. Χωρίς καν να με εξετάσει άρχισε και μου έδινε χάπια. Ενώ δεν είχα καν προσπαθήσει για μωράκι. Ενω θα έπρεπε πρώτα να μου πει να δοκιμάσω για μερικούς μήνες και μετά.

Ο καλος γιατρος απο εκει φαινεται καλή μου...

Και η φιλη μου το ειχε βγαλει απο το μυαλο της το παιδι γιατι ηταν σιγουρη πως δεν θα πιασει αφου επρεπε να κανει τη θεραπεια οπωσδηποτε....και γι αυτο επιασε....:D

Μην αφηνεις κανεναν να σε αγχωνει και γενικα να πονηρευεσαι λιγακι....

• 1 month later...

geia sas eimai kainoiria diavazo kairo ths suzitiseis sas kai pira apofasi na sas grapso prospatho na kano deutero paidakieixa periodo sths 12/7 kai meta amesos ksekinisame na prospathoume eixa enoxliseis sthn koilia xamila prismeno sththos ponaei polu to proi zalades.shmera omos mou eirthe h periodo kai anxothika mipos den eimai eguos...uparxei periptosi na eimai.........

Εμένα πριν δύο χρόνια μού ήρθε η περίοδος με πέντε μέρες καθυστέρηση. Δεν είχα κάνει τεστ νωρίτερα κι αφού είδα την περίοδο, είπα οκ! δεν είμαι......15 μέρες μετά την "υποτιθέμενη" περίοδο μπήκα σφαδάζοντας στο νοσοκομείο. Ρήξη σάλπιγγας με εξωμήτριο κύηση!!! Εχασα σάλπιγγα και τον εαυτό μου για πολλούς μήνες. Η περίοδος ήταν "ψευτική" και με ξεγέλασε. Εχασα πολύτιμο χρόνο και κόντεψα να πεθάνω στην κυριολεξία. Αν είχα κάνει τη χοριακή με την πρώτη μέρα καθυστέρησης, θα είχα μάθει νωρίτερα τι συμβαίνει και θα ήμουν προετοιμασμένη για αυτά που με περίμεναν....

Στο δικό μου λοιπόν μυαλό "περίοδος και εγκυμοσύνη" δεν είναι κάτι καλό.

Μετά από όλα αυτά η δική μου συμβουλή είναι η εξής: αν τυχόν έχετε καθυστέρηση σε πολύ σταθερό κύκλο, κάντε αμέσως χοριακή...Το πολύ- πολύ να βγει αρνητική ή ακόμη καλύτερα θετική. Αν, παρόλα αυτά, δεν κάνετε χοριακή και αδιαθετήσετε, αλλά παρατηρήσετε περίεργο χρώμα, ροή, ποσότητα, σας παρακαλώ, μην το αμελείτε. Μακάρι να είχα κι εγώ κάποιον τότε να με συμβουλέψει.....Δεν θέλω να σας φοβίσω, κορίτσια, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Δε σημαίνει ότι επειδή ετυχε σε μένα, θα τύχει και σε άλλη γυναίκα, αλλά η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη λύση. ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΑΝΤΑ.

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Και κάτι άλλο....Ολα τα παραπάνω μόνο σε περίπτωση καθυστερησης. Αν αδιαθετείτε κανονικά, τότε είναι περίοδος όσο και να μην θέλουμε να είναι. Εγώ μετα το εξωμήτριο κάθε φορά που αδιαθετούσα έκανα τεστ εγκυμοσύνης, για να βεβαιωθώ ότι είναι όντως περίοδος. Ο γιατρός μού έβαλε τις φωνές.....Μου είπε κατηγορηματικά να μη νξανακάνω τεστ αν δεν έχω έστω μία μέρα καθυστέρησης . Ε, βρε κορίτσια, από τότε η περίοδος έρχεται πάντα στην ώρα της. Οπως καταλαβαίνετε δεν χρειάστηκε να κάνω ούτε μία φορά στους τόσους μήνες τεστ, πολύ απλά επειδή δεν κατάφερα να ξαναμείνω έγκυος!

Διαφημίσεις

margi εχεις δικαιο σε αυτο που λες και σε ευχαριστουμε που μοιραστηκες μαζι μας κατι τοσο σημαντικο για σενα. Αλλα ποιος δινει σημασια? Σε μενα θα τυχει? Ολες ετσι λεμε και σιγουρα κι εσυ το ιδιο θα ελεγες...ελα ομως που μπορει να τυχει σε ολες μας.

Και παλι σε ευχαριστουμε για το ταρακουνιμα.

lenaki μου, έτσι είναι...Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν...Πού να περνούσε το κακό από το μυαλό μου;; 2% είναι η πιθανότητες να πάθει μία γυναίκα εξωμήτριο κύηση.....Από τις 100 γυναίκες που θα βάλεις πλάι-πλάι, εγώ θα είμαι η άτυχη; Σιγα!!!Κι όμως, σε μένα έλαχε ο κλήρος. Και η "περίοδος" με ξεγέλασε πολύ. Αργότερα, έλεγαν οι γιατροί ότι κάτι περίεργο θα είδα σε κείνη την περίοδο, κι όντως, ήταν πιο σκούρο το αίμα. Πού να μου περνούσε όμως από το μυαλό.......Τεσπα, μην σας λέω περισσότερα, γιατί δεν θέλω να αγχωθείτε. Πολλές φορές συνυπάρχει περίοδος και ενδομήτρια κύηση και όλα πάνε καλά. Απλά παρακολουθούμε το θέμα από την αρχή, γιατί η περίοδος ή θα είναι λιγότερη ή θα έχει άλλο χρώμα ή θα θα σας έχει κάνει μία μικρή καθυστέρηση.

lenaki μου, έτσι είναι...Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν...Πού να περνούσε το κακό από το μυαλό μου;; 2% είναι η πιθανότητες να πάθει μία γυναίκα εξωμήτριο κύηση.....Από τις 100 γυναίκες που θα βάλεις πλάι-πλάι, εγώ θα είμαι η άτυχη; Σιγα!!!Κι όμως, σε μένα έλαχε ο κλήρος. Και η "περίοδος" με ξεγέλασε πολύ. Αργότερα, έλεγαν οι γιατροί ότι κάτι περίεργο θα είδα σε κείνη την περίοδο, κι όντως, ήταν πιο σκούρο το αίμα. Πού να μου περνούσε όμως από το μυαλό.......Τεσπα, μην σας λέω περισσότερα, γιατί δεν θέλω να αγχωθείτε. Πολλές φορές συνυπάρχει περίοδος και ενδομήτρια κύηση και όλα πάνε καλά. Απλά παρακολουθούμε το θέμα από την αρχή, γιατί η περίοδος ή θα είναι λιγότερη ή θα έχει άλλο χρώμα ή θα θα σας έχει κάνει μία μικρή καθυστέρηση.

ΟΚ μολις αγχωθηκα:lol::lol: εμενα δεν μου ηρθε με καθηστεριση αντιθετα μου ηρθε στην 20η ημερα πολυ σκουρο αιμα και σε μικρη ποσοτητα σε σχεση με ολες τις περιοδους μου. Απο τη μια για να ηρθε στην 20η δεν παιζει φαση εγκυμωσινης αλλιως οπως λες θα ειχα μια μικρη καθηστεριση απο την αλλη κρατησε μονο 4 μερες οπου η πρωτη και η τελευταια ηταν μονο στο σκουπισμα και μετα απο κανα 2 μερες ειχα παλι στο σκουπισμα για μια δυο μερες ακομα και τελος παπαλα....!

Να αγχωθω πολυ η λιγο? Το μονο περιεργο περιστατικο που ειχα ηταν πριν 2 με 2.5 χρονια μια μικρη αιμοραγια για 1 συνεχομενο μηνα που απο οτι καταλαβα ηταν απο τις πολυκυστικες μου κατι....

Οχι, μην αγχωθείς. Συμβαίνει καμια φορά να γίνεται κάποια αλλαγή στον κύκλο μας. Πολύ στενοχωριέμαι που σε άγχωσα.....Η δική μου περίπτωση ήταν πολύ σπάνια....και σου λέω είχα καθυστέρηση....και μετά περίοδο. Αν θες, για να ησυχάσεις, περίμενε την περίοδο σου κι αν δεν έρθει, κάνε μία χοριακή και πού ξέρεις;; μπορει να είσαι και εγκυούλα!!!Να μην πηγαίνει το μυαλό σου στο κακό.

Κορίτσια, μετάνιωσα λίγο που σας μίλησα. Ισως ο τρόπος που τα περιέγραψα να θορυβήσει κάποιες από εσάς και να αγχωθείτε περισσότερο από ό,τι πρέπει.....Μην το κάνετε, σας παρακαλώ....Ζητώ συγνώμη αν το παρακανα με την περιγραφή της καταστασής μου. Εμπιστευτείτε μόνο το σώμα σας ( το γνωρίζετε ) και το γιατρό σας, αν δείτε κάτι περίεργο.

margi εγω παλι συνεχιζω να σε ευχαριστω που το μοιραστηκες μαζι μας. Ποτε δεν ξες το κακο απο που θα σε βρει και καλυτερα να αγχωθεις οσο ειναι νωρις για να προετοιμαστεις και να ψαχτεις καταλληλα.... εκανες πολυ καλα που το εθεσες ετσι ωμα γιατι οσο μας γλυφουν τα αυτια εμεις το χαβα μας.

Οσο για το εγκυουλα δεν παιζει να ειμαι αν και μικρη ακομη πιστευω πως δεν θα γινω μητερα τουλαχιστον στα επομενα 5-10 χρονια.

Διαφημίσεις

καλησπερα σας κοριτσια

πρι κανω οποιαδηοτε ερωτηση και εκθεσω οποιαδηποτε απορια ΕΥΧΟΜΑΙ σε ολεσ σας να γινεται η να ειστε πολυ συντομα μανουλες!!!

γενικα ο κυκλοσ μου ειναι αστατοσ ειχα εμμυνο ρυση στισ 14/07 αλλα οχι κανονικα οπωσ παντα , επειτα ειχα ελευθερη επαφη με τον συντροφο μου στισ 25/07!!! υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυοσ , εφοσον αδιαθετησα οχι οπωσ τισ αλλεσ φορεσ!!!(πονοι κτλ) και μαλιστα στισ 07/08??? εχω ναυτια τα βραδια και λιγουρεσ!!!

ειμαι η δεν ειμαι !!! υπαρχει η περιπτωση να ειμαι ενω ειχα περιοδο?:confused::confused::confused:

• 1 month later...

Καλησπέρα! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ. Διάβασα αρκετά πριν αποφασίσω να γράψω. Το δικό μου θέμα έχει ως εξής. Αδιαθέτησα στις 26 μέρες όπως τις περισσότερες φορές αν και αυτή τη φορά ήλπιζα για εγκυμοσύνη. Το στήθος μου είχε πρηστεί πολλές μέρες νωρίτερα από το συνηθισμένο. Είχα δύο μέρες μόνο ροή ενώ συνήθως έχω 5. Το στήθος παραμένει πρησμένο, έχω συχνουρία και κάποιες αναγούλες. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης? Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ. Διάβασα αρκετά πριν αποφασίσω να γράψω. Το δικό μου θέμα έχει ως εξής. Αδιαθέτησα στις 26 μέρες όπως τις περισσότερες φορές αν και αυτή τη φορά ήλπιζα για εγκυμοσύνη. Το στήθος μου είχε πρηστεί πολλές μέρες νωρίτερα από το συνηθισμένο. Είχα δύο μέρες μόνο ροή ενώ συνήθως έχω 5. Το στήθος παραμένει πρησμένο, έχω συχνουρία και κάποιες αναγούλες. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης? Ευχαριστώ πολύ

Εvri μου κ σε εμένα έχει ερθει περίοδος, προς το όρων με πολυ λίγη ροή, αλλα συνεχίζει το στήθος μου να είναι υπερβολικά φουσκώμενο κ να πονάει... Γτ δεν κανείς τεστακι ν σιγουρευτεις? κ εμένα αν συνεχίσουν τα ίδια αυτό θα κάνω. Απο ότι έχω ακούσει συμβαίνει να υπάρχει ήπια περίοδος στην εγκυμοσυνη

Καλησπερα,

Στις 5/9/2011 ειχα σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλακτικο με την φιλη μου, ετων 41. Η γυναικα είχε την τελευταια της περιοδο στις 26/08/2011. Οποτε, η επαφη εγινε στην 11η μερα.

Επισης,

α) ΔΕΝ τελειωσα μεσα της ( όσες φορες το καναμε εκεινη την μερα)

β) Πηρε το καινουργιο χαπι της επομενης ημέρας Ellaone 3 ώρες μετά.

γ) Εγω προσωπικά, έχω πρόβλημα κινητικότητας στο σπέρμα ( από παλιότερα σπερμοδιαγράμματα που είχα κάνει)

δ) Της ηρθε περιοδος στις 25/09/2011 (στην 30η μερα)

Με αυτα τα δεδομενα, υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος???

Καλησπερα,

Στις 5/9/2011 ειχα σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλακτικο με την φιλη μου, ετων 41. Η γυναικα είχε την τελευταια της περιοδο στις 26/08/2011. Οποτε, η επαφη εγινε στην 11η μερα.

Επισης,

α) ΔΕΝ τελειωσα μεσα της ( όσες φορες το καναμε εκεινη την μερα)

β) Πηρε το καινουργιο χαπι της επομενης ημέρας Ellaone 3 ώρες μετά.

γ) Εγω προσωπικά, έχω πρόβλημα κινητικότητας στο σπέρμα ( από παλιότερα σπερμοδιαγράμματα που είχα κάνει)

δ) Της ηρθε περιοδος στις 25/09/2011 (στην 30η μερα)

Με αυτα τα δεδομενα, υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος???

Δυσκολο να είναι η φίλη σου ....

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Ειχα δυο μερεσ καθυστερηση και μου ηρ8ε η περιοδος.. Ειχα αρχισει να πιστευω πως ειμαι εγκυος γιατι ειχα πρησμενο στηθος,συχνοουρια,ειχα δει μερικεσ σταγονεσ αιμα πριν λιγεσ μερες,ειχα και ανακατοσουρες και νυσταζα συνεχεια... Δεν εκανα καποιο τεστ γιατι φοβομουν μην απογοητευτω...Σημερα που ειναι η πρωτη περιοδου με ποναγε παρα πολυ η κοιλια μου, αιμα δεν εχω πολυ...Μπορει να υπαρχει εγκυμοσυνη και να εχω και περιοδο?????

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα! Γράφω για πρώτη φορά, ενώ σας διαβάζω εδώ και τρεις μήνες περίπου. Θα ήθελα τη γνώμη σας και στο δικό μου ζήτημα, που είναι παρόμοιο...Ηλικία 37. Κύκλος σταθερός (26-27 ημερών). Διεγνωσμένη υδροσάπιγγα δεξιά, ελαχίστως ανοιχτή. Αριστερή σάλπιγγα διαβατή. Προσπαθούμε για σύλληψη δύο μήνες περίπου. Η περίοδος μου ήρθε ακριβώς την 26η ημέρα (22/10). Είμαι στην δεύτερη ημέρα. Η ροή είναι κανονική. Το αίμα κόκκινο και διαυγές(ελαφρύ), καθαρό. Πρώτη φορά πονάω τόσο πολύ στην κοιλιά. (ο πόνος δεν φεύγει ούτε με αναλγητικά, όπως συνήθως. Σήμερα πήρα τρία αναβράζοντα και πάλι δεν μπορώ να πω ότι είμαι εντάξει). Και χθες και σήμερα ξυπνάω στις 8.00π.μ. από τους πόνους αυτούς. Πριν την περίοδο, είχα για 15 μέρες πρησμένη κοιλιά, πρησμένο και ευαίσθητο στήθος. Η θερμοκρασία μου ήταν για 15 ημέρες 37 - 37,5. Γενική κόπωση. Τώρα η θερμοκρασία μου (με περίοδο) είναι στους 37 βαθμούς, και παρατήρησα έντονες τις φλέβες στην (πρησμένη)κοιλιά και στο στήθος. Οι θηλές ελαφρώς πιο σκούρες. Υπάρχει λέτε περίπτωση να είμαι έγκυος με περίοδο; Γιατί η θερμοκρασία μου δεν έχει πέσει στη φυσιολογική τιμή (36,6); Επίσης, το πρόσωπό μου φαίνεται συνεχώς κουρασμένο και έχω παρατηρήσει και μια ελαφριά τριχόπτωση.

Θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί ενώ ποθώ την εγκυμοσύνη, φοβάμαι μήπως όλα αυτά είναι ενδείξεις για κάτι κακό...Τι λέτε;

Σας ευχαριστώ...

:rolleyes:Whispering:rolleyes:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ....

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΣΤΙ 30 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 28 ΜΕΡΕΣ ....ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!

Σοφακι, αν υπολογιζω καλα ειχες περιοδο στις 2.10 και εκανες ελευθερο σεξ στις 25 οποτε ειναι λιγο δυσκολο να μεινεις εγκυος. Να υπολογίζεις ως γόνιμες κυριως τις ημερες 12- 15 απο τη μερα που σου ερχεται η περιοδος. Ολα αυτα βεβαια ειναι ο κανόνας, υπαρχουν ομως πολλες εξαιρεσεις γιατι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικός και πολλά συμβαινουν.. ..

• 3 εβδομάδες μετά...

καλημέρα και απο μένα!

αδιαθέτησα 13/11 αλλα η περιοδος μου είναιλίγο περίεργη.Πρώτη μέρα ελαχιστο αίμα...δευτερη , τρίτη μέτρια ροή,τέταρτη και σήμερα πάλι λίγο.Εγώ συνήθως έχω μεγάλη ροή και πολλούς "θρόμβους" κάτι που αυτην την φορά δεν ισχύει...μικρότερη ροή,πολύ ανοιχτο κόκκινο αίμα και απουσία θρόμβων....Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?Σημειώνω πέραν του πρησμένου ακόμα στήθους και των πόνων ακόμα στην κοιλια κανένα σύμπτωμα.....

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ήθελα μια βοήθεια!

Η πρωτελευταία μου περίοδος ήταν στις 08-10-11. εχω σταθερό κύκλο.

Τον οκτώβριο από την μέση του κύκλου και μετά άρχισα να έχω συμπτωματα όπως πολύ πρησμένο στήθος και απίστευτο πόνο στις θηλές, περίεργη ψυχολογια και πολλά κλάμματα, το στομάχι μου περίεργο και απίστευτη συχνοουρια. Γενικά ειδα συμπτώματα που είχα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πριν παλλινδρομήσει. Στην αρχή έλεγα ειναι της φαντασίας μου.

Κάνω ένα τεστ πολύυυυυυ αχνο θετικό, κάνω 2ο μετά από μια εβδομαδα ήταν θετικο. Το έκανα μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο τον Νοέμβρη.

Πάω στο μικροβιολογικο και εχω χωριακή 2... Τίποτα δηλαδή...

Μου ήρθε η περίοδος νωρίτερα... στις 06-11-11 αλλά πολύ περιεργη... εγώ κανονικά τις πρωτες 2 μέρες έχω πααααρα πολύ αίμα και μετα σταματαει και έχω πάρα πολύ λίγο. Αυτή τη φορά ήταν ακανόνιστη ροή. Είχα και λιγο αίμα αλλά στην 3η μέρα σταμάτησε και μετά μου ξαναήρθε με λίγα καφετί αιματάκι για άλλες 3 ημέρες.Επίσης είχε την ίδια μυρωδιά το αίμα όπως όταν είχε παλλινδρομήσει το μωρό μου και ακόμα πως σε κάθε περίοδο έχω κομμάτια(συγγνώμη για την έκφραση!:oops:) ενώ σε αυτήν τώρα ήταν καθαρό αίμα...

Ο πόνος στο στήθος εξακολουθεί και να είναι πρησμένο και ειδικά οι θηλές μου πονάνε απίστευτα..

Νοιώθω ένα γενικό πρήξιμο στο σώμα μου... και περίεργη ψυχολογία..

Προσπαθώ να λέω πως όλα είναι τυχαία και να μην τα σκέφτομαι, αλλά στριφογυρνάνε στο μυαλό μου... και φοβάμαι γιατί και η προηγούμενη εγκυμοσυνη μου παλλινδρόμησε γιατί είχα αίμα και νόμιζα ότι ήταν περίοδος .... και τότε έμαθα ότι ημουν 8w & 5d...

Λέτε να έχουμε πιάσει το σποράκι και να έχουμε κάποιο πρόβλημα; :confused::confused::confused:

Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα και αν σας κουρασα... :oops::oops:

TlL6p3.png

• 3 εβδομάδες μετά...
Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ήθελα μια βοήθεια!

Η πρωτελευταία μου περίοδος ήταν στις 08-10-11. εχω σταθερό κύκλο.

Τον οκτώβριο από την μέση του κύκλου και μετά άρχισα να έχω συμπτωματα όπως πολύ πρησμένο στήθος και απίστευτο πόνο στις θηλές, περίεργη ψυχολογια και πολλά κλάμματα, το στομάχι μου περίεργο και απίστευτη συχνοουρια. Γενικά ειδα συμπτώματα που είχα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πριν παλλινδρομήσει. Στην αρχή έλεγα ειναι της φαντασίας μου.

Κάνω ένα τεστ πολύυυυυυ αχνο θετικό, κάνω 2ο μετά από μια εβδομαδα ήταν θετικο. Το έκανα μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο τον Νοέμβρη.

Πάω στο μικροβιολογικο και εχω χωριακή 2... Τίποτα δηλαδή...

Μου ήρθε η περίοδος νωρίτερα... στις 06-11-11 αλλά πολύ περιεργη... εγώ κανονικά τις πρωτες 2 μέρες έχω πααααρα πολύ αίμα και μετα σταματαει και έχω πάρα πολύ λίγο. Αυτή τη φορά ήταν ακανόνιστη ροή. Είχα και λιγο αίμα αλλά στην 3η μέρα σταμάτησε και μετά μου ξαναήρθε με λίγα καφετί αιματάκι για άλλες 3 ημέρες.Επίσης είχε την ίδια μυρωδιά το αίμα όπως όταν είχε παλλινδρομήσει το μωρό μου και ακόμα πως σε κάθε περίοδο έχω κομμάτια(συγγνώμη για την έκφραση!:oops:) ενώ σε αυτήν τώρα ήταν καθαρό αίμα...

Ο πόνος στο στήθος εξακολουθεί και να είναι πρησμένο και ειδικά οι θηλές μου πονάνε απίστευτα..

Νοιώθω ένα γενικό πρήξιμο στο σώμα μου... και περίεργη ψυχολογία..

Προσπαθώ να λέω πως όλα είναι τυχαία και να μην τα σκέφτομαι, αλλά στριφογυρνάνε στο μυαλό μου... και φοβάμαι γιατί και η προηγούμενη εγκυμοσυνη μου παλλινδρόμησε γιατί είχα αίμα και νόμιζα ότι ήταν περίοδος .... και τότε έμαθα ότι ημουν 8w & 5d...

Λέτε να έχουμε πιάσει το σποράκι και να έχουμε κάποιο πρόβλημα; :confused::confused::confused:

Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα και αν σας κουρασα... :oops::oops:

Καλησπέρα Liaki,

και εγώ μια απο τα ίδια.. 2 αποβολές ( την πρώτη την κατάλαβα όταν μου συνέβει και η δεύτερη) και απο τότε όλη την ώρα το σκέφτομαι και πρίν απο κάθε μου περίοδο νομίζω πως είμαι έγγυος... Και εγώ αυτή την φορά ενώ περίμενα στις 6/12, αφού ο κύκλος μου πλέον είχε γίνει κάθε 35 με 38 ημέρες με απίστευτους πόνους και αίμα, μου ήρθε στισ 32 με λίγα καδφέ στην αρχή και ελάχιστη ροή μετά, και στο τέλος πάλι καφέ. Ενώ λοιπόν έχω τελειώσει νιώθω φοβερή ατονία και υπνηλία και ενώ στην αρχή πήγα πάλι να πιστέψω πως κάτι έχει συμβεί αποφάσισα πως δεν πρόκειται και το απέδωσα στον κακό καιρό...:?.

Ειλικρινά εύχομαι να σου έχει συμβεί το υπέροχο και πίστεψε με σε καταλαβαίνω απόλυτα..

Περιμένω νέα σου.

Σε κάθε πρόβλημα.. υπάρχει πάντα μία λύση..!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...