Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Εγώ πάλι του Κορρέ χρησιμοποιώ κλασσικά για τα μάτια νόμιζω το ¨γιασεμι¨και για το πρόσωπο ανάλογα την εποχή μια φοράω το γιαούρτι που είναι δροσιστικό και μια το τριαντάφυλλο.:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω ειμαι της άποψης να δοκιμάσεις κατι στον τυπο δερματος σου....εγω δεν χρησιμοποιω εμπορίου...όσες είχα δοκιμάσει δεν με κάλυπταν μονο φαρμακευτηκες....εχω μικτη επιδερμιδα και χρησιμοποιω την trixera της aveen την οποια βάζω και στην μικρη.....και την αντιστοιχη αντιγηρανσης της ιδιας εταιρειας....η οποια φοριεται απο ηλικιες 26 και μετα.....

αλλά φροντιζω καθε βραδυ να κανω πιλινγκ με γαλα και ζαχαρη για βαθυ καθαρισμο.....δεν βάφομαι στην δουλειά παρα μόνο λιγη σκια και μάσκαρα....και γενικά δεν κουράζω το προσωπο με make up και τέτοια

1129643tvsq1yiqpw.gif

εγω αν και ακομα δε βαζω εντατικα κρεμες.. αλλα προτιμω την clinique. απο καλυντικα δοκιμαζω διαφορα απο αυτα που ηδη ειπατε. αναλογα τι θαμε εντυπωσιασει. Να βαλω θεμα η να το γαω εδω??? Απο τι ηλικια βαζετε κρεμες ημερας-νυχτας? εγω ειμαι 27 και νομιζω πρεπεινα αρχισω ε?

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

εγω χρησιμοποιω κορρε το νυχτολουλουδο για τα ματια και το ροδι που ειναι ενυδατικη για το προσωπο.τωρα που χειμωνιαζει ομως μετα το βραδυνο μπανιο βαζω bepanthol ενυδατικη στο προσωπο και το πρωι που ξυπναω ειναι σα μωρο η επιδερμιδα μου.

οσο για μακιγιαζ ολα mac τα θεωρω πολυ σουπερ.:D

Κι εγώ ανήκω στις φαν της clinique για προϊόντα περιποίησης.Ειδικά το 3-step το θεωρώ κορυφή!

Εγώ έχω ξηρή επιδερμίδα και με έσωσε!

Από κονσίλερ μόνο της MAC στο βαζάκι, σούπερ καλυπτικό!

Μάσκαρα περιμένω τώρα να μου έρθει του YSL που μου την πρότειναν κοπέλες από εδώ από το φόρουμ.

Μέηκ - απ και πούδρα είμαι πολύ ευχαριστημένη από της Estee Lauder αν καιακόμη ψάχνομαι:rolleyes:

Τελευταία έχωβ παρασυρθεί από το τόπικ με τα βιολογικά και σκέφτομαι να ξεκινήσω να δοκιμάζω προϊόντα περιποίησης οικολογικά.

Προϊόντα περιποίησης, όχι μακιγιάζ, γιατί με φοβίζει το ότι τα προϊόντα μακιγιάζ μπορεί ακριβώς επειδή είναι αγνά να μην είναι αρκετά καλυπτικά:(

Ωραίο θέμα κορίτσια!;)

Djccp2.png

67KIp2.png

και που ξερεις αν ο δερμ.δεν λεει βλακιες....λεω εγω τωρα...και τουσ παιδιατρους αμα πεισ οτι δεν δινω αντοιβιωσεις και δινω μονο ομοιοπαθητικα στο παιδι μου.θα σου πουν και αυτοι οτι ειναι βλακιες....

μονο σε αυτο στηριζεσαι??το οτι στο ειπε ο γιατρος??

σορυ κιολασ.δεν το λεω με κακια..

Αρετή, κάνε ένα ψαχτήρι στο http://www.cosmeticdatabase.com και θα δεις ότι ο γιατρός της sevoula έχει απόλυτο δίκιο.Κάθε άλλο παρά αγνά είναι του Κορρέ.Μπορείς σε αυτή τη βάση να βάλεις είτε το όνομα του προϊόντος που θέλεις να ελέγξεις, ή ένα ένα τα συστατικά του.Θα εκπλαγείς!

Κι όχι μόνο του Κορρέ, αλλά τα περισσότερα που πλασσάρονται εδώ στην Ελλάδα ως αγνά.

βάζεις 3 κουταλιές της σούπας μέλι σε μπολ και τόσο γάλα όσο να γίνει σαν κρεμούλα, ανακατεύοντας. την βάζεις απευθείας στο πρόσωπο.

αν βάλεις και λάδι, επιπλέον ενυδάτωση-πωπός μωρού-γίνεται ρευστό. οπότε χρησιμοποιείς κομπρέσσες βαμβάκι. ποτίζεις το μείγμα στο βαμβάκι-γενναία δόση-να μη στάζει όμως.

με το μάτι τα κάνω.

συνταγή θείας δοκιμασμένη σε γάμους- βαφτίσεις κλπ!:-)

Περιττό να πω ότι θα τη δοκιμάσω κι εγώ!

Djccp2.png

67KIp2.png

Κι εγώ ανήκω στις φαν της clinique για προϊόντα περιποίησης.Ειδικά το 3-step το θεωρώ κορυφή!

Εγώ έχω ξηρή επιδερμίδα και με έσωσε!

Επειδή και εγώ ήμουν φανατική του 3 step για πολλά χρόνια θα σου πω κάτι...πρόσεχε πολύ το καλοκαίρι...η ενυδατική προκαλεί πανάδες. Το καλύτερο είναι το καλοκαίρι να την αποφεύγεις.

Εγώ γέμισα και δεν φεύγουν με τίποτα:shock: Το καλοκαίρι να βάζεις μόνο αντιηλιακή με μεγάλο δείκτη και να την ανανεώνεις συχνα χωρίς ενυδατική (ειδικά την συγκεκριμένη).

Διαφημίσεις

Επειδή και εγώ ήμουν φανατική του 3 step για πολλά χρόνια θα σου πω κάτι...πρόσεχε πολύ το καλοκαίρι...η ενυδατική προκαλεί πανάδες. Το καλύτερο είναι το καλοκαίρι να την αποφεύγεις.

Εγώ γέμισα και δεν φεύγουν με τίποτα:shock: Το καλοκαίρι να βάζεις μόνο αντιηλιακή με μεγάλο δείκτη και να την ανανεώνεις συχνα χωρίς ενυδατική (ειδικά την συγκεκριμένη).

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πλάκα κάνεις!!!!!!!!!!!!!Γι αυτό έχω πανάδες?????:shock::shock::shock:

Djccp2.png

67KIp2.png

Εγώ έχω καταβολευτεί την κρέμα ματιών και ημέρας του Dior. Νύχτας ακόμα δεν φοράω (είμαι 34 ετών), αν και κάποια στιγμή μετά από το τρελό ξενύχτι θα χρειαστώ σύντομα :P!!!!!!!! Κάποια στιγμή χρησιμοποίησα και ένα σέρουμ της Estee Lauder και μου άρεσε πολύ. Μακιγιάζ χρησιμοποιώ της Estee Lauder και του YSL, είναι αρκετά τσιμπημένα στις τιμές αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη. Βέβαια μια φίλη μου μακιγιέζ μου πρότεινε της Channel ως τα καλύτερα προϊόντα (για μακιγιάζ πάντα) και σκέπτομαι να τα δοκιμάσω. Πάντως και της Mac είναι αρκετά καλά.

Για το σώμα χρησιμοποιώ εναλλάξ γαλακτώματα του Κορρέ (με γκουάβα - φοβερό άρωμα και ενυδάτωση), τα Aromatics του Παπουτσάνη και της Vaseline Intensive Care.

aYVcp2.png

καλημερα

Εχω χρησιμοποιω τα nuxe και δεν τα αλλαζω

Της NUXE έχω ένα λαδάκι ιριδίζον - ΦΟΒΕΡΟ! Και με ωραίο άρωμα... ότι πρέπει για το καλοκαίρι.

Να ρωτήσω κάτι άλλο; Το ροδόνερο που πήρα από τα HONDOS σε τι χρησιμεύει; για ντεμακιγιάζ; Ντράπηκα να ρωτήσω:oops:. Αλλά έχω ακούσει ότι κάνει καλό...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

το ροδονερο ειναι λοσιον ενυδατωσης.

δεν κανει ντεμακιγιαζ, αλλα αφηνει ενα ωραιο διακριτικο αρωμα στην επιδερμιδα.

οι παλιες, το χρησιμοποιουσαν οπως εμεις τωρα το evian;)

uDuOp2.png

Αρετή, κάνε ένα ψαχτήρι στο www.cosmeticdatabase.com και θα δεις ότι ο γιατρός της sevoula έχει απόλυτο δίκιο.Κάθε άλλο παρά αγνά είναι του Κορρέ.Μπορείς σε αυτή τη βάση να βάλεις είτε το όνομα του προϊόντος που θέλεις να ελέγξεις, ή ένα ένα τα συστατικά του.Θα εκπλαγείς!

Κι όχι μόνο του Κορρέ, αλλά τα περισσότερα που πλασσάρονται εδώ στην Ελλάδα ως αγνά.

Περιττό να πω ότι θα τη δοκιμάσω κι εγώ!

να την δοκιμάσεις και να μας γράψεις εντυπώσεις-αποτελέσματα.

Διαφημίσεις

της κλινίκ η ενυδατική προκαλεί τριχοφυία.

το σαπουνάκι ξηραίνει την επιδερμίδα. όπως και η λοσιόν.

βάζω ενυδατική φρόικα και αντιηλιακή λα ρός ποζέη όλο το χρόνο κάθε μέρα το πρωί.

δεν βγαίνουμε ποτέ χωρίς αντιηλιακή ούτε καν το χειμώνα.

το ροδονερο ειναι λοσιον ενυδατωσης.

δεν κανει ντεμακιγιαζ, αλλα αφηνει ενα ωραιο διακριτικο αρωμα στην επιδερμιδα.

οι παλιες, το χρησιμοποιουσαν οπως εμεις τωρα το evian;)

Εφίτσα, κοίταξα στο google και το διαφημίζει ως προϊόν καθαρισμού προσώπου.

Σεβούλα, αυτή της φρόικα είναι καλή; φαρμακευτική; για όλους τους τύπους δέρματος; α! και πείτε μου και καμία οικονομική ματιών!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Σεβούλα, αυτή της φρόικα είναι καλή; φαρμακευτική; για όλους τους τύπους δέρματος; α! και πείτε μου και καμία οικονομική ματιών!

είναι φαρμακευτική. εγώ έχω για ευαίθητες επιδερμίδες. έχει για όλους τους τύπους. για μάτια δεν χρησιμοποιώ ξεχωριστή. έτσι μου είπε η δερματολόγος. δεν χρειάζεται.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πλάκα κάνεις!!!!!!!!!!!!!Γι αυτό έχω πανάδες?????:shock::shock::shock:

Μου το είπε η δερματολόγος που πήγα για τις πανάδες...και εσύ έχεις? Τυχαίο?...μάλλον όχι...άλλαξε κρέμα κοπελιά σύντομα.

της κλινίκ η ενυδατική προκαλεί τριχοφυία.

το σαπουνάκι ξηραίνει την επιδερμίδα. όπως και η λοσιόν.

Το σαπούνι εγώ πια το αγοράζω σε υγρή μορφή το Νο 2 και το ίδιο νούμερο λοσιόν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με ξηρότητα. Επίσης πολύ καλό είναι και το γαλάκτωμα καθαρισμού της κλινίκ με ντισπένσερ.

Κρέμες και καλλυντικά βάζω μόνο Chanel...τα αγαπημένα μου:D

είχα ξεκινήσει στα 19 μου με τα πάντα της κλινίκ. δεν μου ταίριαξε η ενυδατική. βρίσκω το σαπούνι και τη λοσιόν ακατάλληλα για την επιδερμίδα μου που σε άλλα σημεία είναι κανονική, σε άλλα ξηρή, σε άλλα ευαίσθητη.

απαίσιο το αντηλιακό.τέλειο το μέηκ απ, πούδρα, μολύβια, μάσκαρα, κραγιον, λιπ, σκιές, ρουζ, αρώματα.

κονσίλερ μέτριο.

της channel θα είναι τα καλλυντικά στην επόμενη επιδρομή μου στα hondos.

εγω κοριτσια τωρα προσφατα ανακαλυψα ενα καθαριστικο νερο που γινεται αφρος της vichy το purete thermal.

ειναι φανταστικο για ντεμακιαζ και καθαρισμο προσωπου και μυριζει και τελεια!

κατα τα αλλα καλλυντικα απο φαρμακειο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

668bab1939.png

εγω κοριτσια τωρα προσφατα ανακαλυψα ενα καθαριστικο νερο που γινεται αφρος της vichy το purete thermal.

ειναι φανταστικο για ντεμακιαζ και καθαρισμο προσωπου και μυριζει και τελεια!

κατα τα αλλα καλλυντικα απο φαρμακειο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

κι αυτό ξηραίνει την επιδερμίδα βρε Μαρία ελπίδα.

Εφίτσα, κοίταξα στο google και το διαφημίζει ως προϊόν καθαρισμού προσώπου.

!

μμμμ....δεν ξερω....αν το δοκιμασεις εσυ τοτε θα εισαι σιγουρη;)

εμενα παντως δεν μου αφησε την αισθηση καθαριοτητας το ροδονερο.

(εχω και μικτη-λιπαρη επιδερμιδα οποτε παντα επαιρνα στυπτικα προιοντα)

για οικονομικη ματιων μην ψαχνεις.θα δωδεις τζαμπα τα λεφτα σου.

αλλα μην αγορασεις και μια κρεμα που ειναι ακριβη γιατι ριχνει η εταιρεια χρημα στη διαφημιση , οποτε κ το προιον παιρνει την ανιουσα:)

uDuOp2.png

• 1 month later...
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...