Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νεροτσουλήθρες για μικρά παιδια στην Αττική και τριγύρω

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Θέλω να πάω τα παιδιά μου (3μιση και 6) σε νεροτσουλήθρες,το ζητάει σαν δώρο γενεθλίων ο μεγάλος μου. Κοίταξα στο Αττικό πάρκο, δεν είδα καλές κριτικές και είναι και ακριβό. Διάβασα καλές κριτικές για του ισθμού της Κορίνθου, είδα ότι είναι κατάλληλες και για το μικρό και μάλλον για εκεί πάμε. Θα ήθελα όμως να μου πείτε αν έχετε επισκεφτεί εσείς κάποιες σε Αττική και τριγύρω νομούς, για μικρές ηλικίες και φυσικά να περάσουμε και οι γονείς όμορφα την ημέρα μας. 

Διαφημίσεις

Στον Ισθμό είχαμε πάει προ πανδημίας. Ωραία ήταν. Είχε και νεροτσουλήθρες για μικρά παιδάκια. Στις άλλες που αναφέρεις δεν έχουμε πάει αν και πρόσφατα που επισκεφθήκαμε το εκπτωτικό χωριό το σκέφτηκα σαν επιλογή για απόδραση εντός πόλης. 

Στο Αττικό ούτε εμένα μου άρεσε. 

Έχω πάει σε πάρτυ στις νεροτσουλήθρες του ξενοδοχείου Miramare στην Ερέτρια, νομίζω λειτουργεί και με είσοδο, όχι μόνο για τους ενοίκους.

Ειναι πολύ ωραίο και όχι χαώδες.

2 ώρες πρίν, Merendoula είπε:

Καλησπέρα σας. Θέλω να πάω τα παιδιά μου (3μιση και 6) σε νεροτσουλήθρες,το ζητάει σαν δώρο γενεθλίων ο μεγάλος μου. Κοίταξα στο Αττικό πάρκο, δεν είδα καλές κριτικές και είναι και ακριβό. Διάβασα καλές κριτικές για του ισθμού της Κορίνθου, είδα ότι είναι κατάλληλες και για το μικρό και μάλλον για εκεί πάμε. Θα ήθελα όμως να μου πείτε αν έχετε επισκεφτεί εσείς κάποιες σε Αττική και τριγύρω νομούς, για μικρές ηλικίες και φυσικά να περάσουμε και οι γονείς όμορφα την ημέρα μας. 

Εγώ θα διάλεγα στον Ισθμό , είχα πάει πρόσφατα στο Αττικό και δεν μου πολύ άρεσε .. το θεώρησα περισσότερο για μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά .. καλά ο δικός μου είναι 2 μόνο αλλά και πάλι .. αν είναι να επιλέξω εκεί η Ισθμό προτιμώ στον Ισθμό .. μου φαίνονται πιο ωραία για μικρά παιδιά και δεν έχει και τόσο κόσμο. 

Για όποιον ενδιαφέρεται για νεροτσουλήθρες, τελικά πήγαμε στον Ισθμό και ήταν πολύ καλά. Σάββατο πήγαμε, δεν γινόταν πανικός, για παιδιά τέτοιας ηλικίας η πισίνα τους είναι μεγάλη και διασκεδαστική. Γενικά είναι ασφαλές περιβάλλον και οι τιμές στο εστιατόριο νορμάλ. Δεν έχω παράπονο, περάσαμε πάρα πολύ ωραία.

Στην επόμενη εκδρομή μας θα ακολουθήσω την πρόταση της @Deena

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Merendoula είπε:

Για όποιον ενδιαφέρεται για νεροτσουλήθρες, τελικά πήγαμε στον Ισθμό και ήταν πολύ καλά. Σάββατο πήγαμε, δεν γινόταν πανικός, για παιδιά τέτοιας ηλικίας η πισίνα τους είναι μεγάλη και διασκεδαστική. Γενικά είναι ασφαλές περιβάλλον και οι τιμές στο εστιατόριο νορμάλ. Δεν έχω παράπονο, περάσαμε πάρα πολύ ωραία.

Στην επόμενη εκδρομή μας θα ακολουθήσω την πρόταση της @Deena

Καλημερα! Ενδεικνυται για μικρα παιδια; 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...