Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φαγητοδοχείο θερμός για το ολοήμερο δημοτικό σχολείο

Recommended Posts

Κορίτσια επειδή είμαι εντελώς άσχετη στο θέμα, τα δημόσια νηπιαγωγεία δεν είναι μέχρι τις 1 το μεσημέρι? Σε μας εδώ τέτοια ώρα σχολανε οπότε δεν τρώνε μεσημεριανό εκει

Διαφημίσεις

Αν έχουν κ ολοημερο μένουν ως τις 4.κ έχει κ τμήμα πρόωρης πρωινής προσέλευσης 8παρα τεταρτο

(ισως οχι όλα τα νηπιαγωγεια, αναλογα κ αν δηλώσουν κ ενδιαφέρον παιδακια) 

On 11/9/2019 at 11:47 ΜΜ, Merendoula είπε:

..... Συνέβη και στο δικό σας σχολείο; .....

Όχι,  εμάς τα ζεσταίνουν από το ψυγείο, αλλά εγώ δεν ήθελα τα δικά μου παιδιά κάθε μέρα να τρώνε ζεσταμένο φαγητό από τον φούρνο μικροκυμάτων, γι αυτό επέλεξα τη λύση του θερμός. 

Το ζεσταίναμε το πρωί, το βάζαμε στο θερμός, το οποίο παρέμενε μέσα στο τσαντάκι φαγητού εκτός ψυγείου, και τα παιδιά το έτρωγαν το μεσημέρι. 

Χρησιμοποιώ παρελθόντα χρόνο γιατί μας ανακοινώθηκε προχθές στον αγιασμό ότι το σχολείο μας εντάχθηκε στο πρόγραμμα της σχολικής σίτισης, οπότε προφανώς δεν θα χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά πλέον. Και είμαι κ λίγο "συναισθηματικά μπερδεμένη" με αυτό γιατί έχω ακούσει πολλές απόψεις για την ποιότητα του φαγητού που διανέμεται μέσω του προγράμματος αυτού.

καλημέρα, πέρυσι που έψαχνες βρήκες κάπου να πουλάνε προϊόντα της thermos στην Ελλάδα ή μόνο από εξωτερικό μπορώ να τα προμηθευτώ;

Μου είπαν και για τη μάρκα laken ότι είναι καλή, μήπως έχεις άποψη; 

Επίσης έχεις μεταφέρει σε αυτό που έχετε όσπρια ή κάτι με αρκετά υγρά;

σε ευχαριστώ!

Just now, connie08 είπε:

καλημέρα, πέρυσι που έψαχνες βρήκες κάπου να πουλάνε προϊόντα της thermos στην Ελλάδα ή μόνο από εξωτερικό μπορώ να τα προμηθευτώ;

Μου είπαν και για τη μάρκα laken ότι είναι καλή, μήπως έχεις άποψη; 

Επίσης έχεις μεταφέρει σε αυτό που έχετε όσπρια ή κάτι με αρκετά υγρά;

σε ευχαριστώ!

Δεν την ξέρω την Laken και αυτό με τα προϊόντα της thermos δεν θυμάμαι καθόλου. Εμείς έχουμε τα φαγητοδοχεία θερμός Aladin από το cook - shop, νομίζω κάνουν γύρω στα 25 €. Αυτά είναι σαν κοντός κύλινδρος με μεγάλη βάση, δύσκολο να αναποδογυρίσουν και το καπάκι τους κλείνει πολύ καλά, χωρίς να είναι δύσκολο για τα παιδιά να το ανοίξουν. Μπορείς να το δεις ιντερνετικά, να πάρεις μια ιδέα. 

Και ναι, τους έβαζα φακές που τις ζεσταίναμε το πρωί μέχρι να πάρουν μία βράση και έτσι τις βάζαμε στα θερμός. Ήταν χλιαρές στο 6ωρο. 

Μια φορά που τους έβαλα κοτόσουπα ήταν αποτυχία, γιατί το πρωί τη ζεστάναμε σε σημείο βρασμού αλλά μέχρι το μεσημέρι είχε γίνει χάλια με το ρύζι μέσα που είχε παραβράσει κλπ. Οπότε για άλλο σουπο-ειδές (που να έχει ρύζι) δεν το συστήνω. 

Τους έχω βάλει και αρακά με πατάτες και ήταν μια χαρά όπως επίσης και γίγαντες. 

Άλλα φαγητά που τους έβαζα συνήθως ήταν μακαρόνια με κιμά, κοτόπουλο ψητό με πατάτες φούρνου, μοσχάρι ή κοτόπουλο λεμονάτο ή κοκκινιστό με ρύζι,  χυλοπιτάκι, μπιφτέκια με βραστές πατάτες (σαν πατατοσαλάτα), σουτζουκάκια με ρύζι,  χάμπουργκερ (αυτό δεν το ζέσταινα καν, δλδ το πρωί στις 6 έβγαζα τα μπιφτέκια από το ψυγείο και μέχρι να τα βάλει ο σύζυγός μου στις 730 στο φαγητοδοχείο είχαν πάρει ήδη θερμοκρασία δωματίου, τους έβαζε ο σύζυγος ψωμάκι στρογγυλό + τυρί τοστ και έτοιμο το χάμπουργκερ). 

Επεξεργάστηκαν by annoulen

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ! Είδα στην αρχή του ποστ που συζητάγατε με μία κοπέλα για κάτι μπωλ μάρκας thermos για αυτό σε ρώτησα, μήπως στο ψάξιμο σου πέρυσι τα πήρε το μάτι σου.

Ευχαριστημένη είσαι δηλαδή από αυτό που έχετε ε; 

Just now, connie08 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Είδα στην αρχή του ποστ που συζητάγατε με μία κοπέλα για κάτι μπωλ μάρκας thermos για αυτό σε ρώτησα, μήπως στο ψάξιμο σου πέρυσι τα πήρε το μάτι σου.

Ευχαριστημένη είσαι δηλαδή από αυτό που έχετε ε; 

Ναι, νομίζω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή και άξιζε το κόστος (γιατί πήραμε 2). Θα σου φανούν μικρά αλλά έχουν μεγάλη χωρητικότητα τελικά. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...