Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Μανούλες πείτε μου σας παρακαλώ ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των pampers premium care , active fit , baby dry.... Αν υπάρχει και μαμα ικανοποιημένη απο αλλη εταιρια ας μου πει.. Thank you!

Διαφημίσεις

Η premium σειρά έχει δείκτη υγτασιας όταν το μωρό είναι βρεγμένο οπότε προειδοποιεί για το αλλαγμα. Δεν έχουν τόσο ελαστική μέση. Συνήθως γίνεται χρήση τους, τους πρώτους μήνες ζωής του μωρού αν και για μένα είναι η πιο ποιοτική σειρά από την εταιρεία. Η baby dry σειρά είναι πράσινου χρώματος, έχουν ελαστική μέση, είναι λεπτότερες αλλά δεν με ικανοποίησαν. Είναι τραγικότερες με διάφορα για μένα ως προς τις διαρροές και ποιότητα (σαν πλαστικό). Το καλό τους είναι ότι τις βρίσκουμε σε μάρκετ giant pack και είναι οικονομικές (στην προσφορά πχ το 3ν 18€ 108 πάνες.)

Βασικά για τι ηλικία μιλάμε;

πραγματι η πριμιουμ ειναι πολυ ωραιες,χρησιμοποιουσα το 1κ2 σε νεογεννητο μαζι με της λιμπερο με την γραμμη για τα τσισα

μετα οποιαδηποτε σε λιμπερο,μπειμπιλινο η παμπερς ειναι οκ.οι λιμπερο πιο ακριβες

εχω δοκιμασει κ διαφορες οπως κικο,του λιντλ η αλλων μαρκετ,οχι κακες,οχι κτ ιδιαιτερο

πλεον παιρνω κυριως παφις

τα πρασινα της παμπερς καλοκαιρι βραδυ με μωρο με πολλα τσισα μυριζουν πολυ ασχημα

οι ακτιβ νομιζω ειναι για πιο μεγαλα μωρα,εχουν ωραια εφαρμογη,αλλα δ εχω παρει πολλες φορες

Εγώ χρησιμοποίησα τα premium με το δείκτη υγρασίας το ν1 κ μπορώ να πω πως σαν πρώτη φορά μαμά με βοήθησαν να καταλαβαίνω πότε είχε τσισα ή όχι. Επειτα δοκίμασα κ άλλες πάνες πχ chicco κ libero. Κατεληξα στα babylino (και πλέον πάνα βρακακι) για την μέρα κ την νύχτα baby-dry pampers. Βεβαια την νύχτα ανάλογα κ την ποσότητα των υγρών που έχει πιει ο μικρός τον αλλαζω μία ίσως κ παραπάνω φορές αν χρειαστεί.  

Εμείς για καποιο λόγο που ακόμα δεν έχω καταλάβει..εχουμε δοκιμάσει τις nannys,δεν είχαμε διαρροές αλλά αν μείνει πολύ ώρα χωρίς τσισα το εσωτερικό γίνεται μια μάζα και γενικά ήταν λίγο απαράδεκτες... Απο pampers παίρνουμε τις πράσινες όταν έχουν σε πολύ καλή προσφορά και δε βρίσκω  babylino τις οποίες θεωρώ μακράν καλύτερες απο θέμα υλικού (στην αφή δλδ.) Ενδεικτικά pampers και always παράγονται στην ιδια εταιρία και αντίστοιχα babylino-everyday. Επίσης έχουμε χρησιμοποιήσει τις daipers που βγάζει η ίδια εταιρία με τις babylino· είναι οικονομικές και εξαιρετικές,βρίσκονται σε έλλειψη τελευταία.

Αυτό με τα τσισα που μυρίζουν το βράδυ στις pampers που λέει η @vicky86 έχει δίκιο το έχω παρατηρήσει και εγώ.

Διαφημίσεις

Πηρα κ εγω προχθες για πρωτη φορα nannys.Δεν με βολευουν καθολου τα πλαινα τους.ουτε το αυτοκολλητο μου αρεσει.πηρα κ μαντηλακια πολυ φθηνα.δεν τα εχω χρησιμοποιησει ακομη.

Από τα παμπερς αν εξαιρέσουμε την premium σειρά δεν έμεινα ευχαριστημένη και την κατήργησα. Σε εμας έκανε προβλήματα. Έχουμε καταλήξει στα μπειμπιλινο από τον 4ο έως τώρα 11 μηνών. Είμαι ικανοποιημένη ως προς την ποιότητα (ερεθίσμοι) και την απόδοση (διαρροές). Και τα λίμπερο ήταν καλά αλλά δεν τα βρίσκω εύκολα. Οπότε παίρνω τα πρώτα. 

Μην κολλάς με τις παμπερς ,δοκίμασε και άλλες εταιρείες (μικρές συσκευασίες για αρχή) και θα βρεις την κατάλληλη για το μωρό.

Τα nannys ήταν για εμάς άλλη μια αγορά πατάτα.

10 hours ago, PREGNANCYMATERNITY said:

Τώρα μπηκαμε στον 4ο και χρησιμοποιω τις premium αλλα αναρωτιομουν αν οι αλλες ειναι καλυτερες.Για τις active τι γνωμη εχεις;

περιπου σε αυτο τον μηνα αλλαξαμε απο premium σε active dry γιατι το βραδυ ειχαμε διαρροες

η αληθεια ειναι οτι μολις βραχει η πανα μυριζει κατι σαν χημικο...γι αυτο υποθετω ειναι και πιο απορροφητικες

ηθελα να τις αλλαξω γι αυτο τον λογο αλλα με τις babyino που ειχα παρει οταν ηταν νεογεννητο δεν ημουν καθολου ευχαριστημενη

επισης τα pampers τον τελευταιο καιρο τα βρισκω συνεχεια σε προσφορα

Διαφημίσεις

Εγω χρησιμοποιησα Pambers τον πρωτο 1,5 μηνα (λογω της γραμμης), πριν αρχισω τις υφασματινες και μετα για την βραδυνη εμεινα πολυ ευχαριστημενη με Libero (οταν ειχε προσφορες) και Pufies. Οταν με το καλο ερθει το δευτερο, δεν θα παρω καθολου Pambers γιατι μου μυριζουν πολυ ασχημα, μονο αν μου δωσουν πακετο απ΄το μαιευτηριο οπως την αλλη φορα για να μην πανε και τσαμπα. Γενικως η Pambers εχει πεσει πολυ σαν εταιρια, γιατι εχει δεχτει πολλα παραπονα για την ποιοτητα και τα υλικα που χρησιμοποιουνται. Τα μονα που ειναι πιο αποδεκτα ειναι τα πρωτα νουμερα (1-3), απο εκει και μετα ειναι πολυ κακη ποιοτητα και απ'ότι εμαθα ηδη σταματησαν να βγαζουν τις μεγαλυτερες σειρες. Στην αγορα κυκλοφορει μονο οτι εχει απομεινει σε αποθεμα. Αν μπειτε και στην επισημη σελιδα τους θα δειτε οτι υπαρχει μεχρι το νο4.

Επεξεργάστηκαν by Sentir...natureza

Την συγκεκριμένη εταιρεία αρκετά πλουσια την κάναμε και εμείς και οι γονείς μας τοοοοσα χρόνια και χρονακια! Υπάρχουν και άλλες ποιοτικότερες της. 

Για αρκετά χρόνια είχε σχεδόν μονοπώλιο ,πλέον έχει μονο το όνομα ...έχουν βγεί ευτυχώς και άλλες εταιρείες με καλά προϊόντα. Δοκιμές χρειάζεται.

Αν και έχω χάσει επαφή τα τελευταία 2 χρόνια με το θέμα, θυμάμαι ακόμα πόσο χαρακτηριστικά βρωμούσαν οι πράσινες pampers! 

Εμείς είχαμε δοκιμάσει τις premium που ήταν όντως καλές, για αρχή. Αυτό με τον δείκτη, πολύ ανακουφιστικό για την άπειρη μάνα. Αργότερα δοκίμασα όλες τις σειρές από pampers και δυστυχώς καμία δε μας έκατσε καλά. Πολύ πλαστικό και ερεθιζόταν εύκολα το δερματάκι. Το ίδιο νομίζω και για τις σερβιέτες always (που είναι της ίδιας εταιρίας) όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Οι babylino ήταν πολύ καλύτερες.

Αργότερα παίζαμε αναλόγως τις προσφορές μεταξύ babylino και libero. Οι τελευταίες που χρησιμοποιούσαμε ήταν οι Libero, μου φαινόταν πιο ποιοτικές.

λοιπόν, εγώ πάντα προτιμούσα τις μπειμπιλίνο, δεν μύριζαν πλαστικούρα και ήταν οι πιο ποιοτικές όσον αφορά τα υλικά. Είναι όμως και οι πιο ογκώδεις εκ των δύο, οπότε τώρα που είπα να παίρνω πάμπερς λόγω όγκου, για να είναι πιο άνετα τα μωρά, παρατηρώ ότι το 2χρονο αγοράκι που όλο χοροπηδάει, ακόμα και με πολύ συχνές αλλαγές πάνας, στις πάμπερς διαλύεται το υλικό και βγαίνει το τζελ πάνω του. Απαράδεκτη ποιότητα θεωρώ, παρ' όλο που παρέχουν μεγάλη ευκολία στην κίνηση. Κατά τ' άλλα, οι premium care ήταν καλές και δεν φούσκωναν φοβερά με τα ούρα. 

GCqDp3.png qpsdp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Josephine είπε:

λοιπόν, εγώ πάντα προτιμούσα τις μπειμπιλίνο, δεν μύριζαν πλαστικούρα και ήταν οι πιο ποιοτικές όσον αφορά τα υλικά. Είναι όμως και οι πιο ογκώδεις εκ των δύο, οπότε τώρα που είπα να παίρνω πάμπερς λόγω όγκου, για να είναι πιο άνετα τα μωρά, παρατηρώ ότι το 2χρονο αγοράκι που όλο χοροπηδάει, ακόμα και με πολύ συχνές αλλαγές πάνας, στις πάμπερς διαλύεται το υλικό και βγαίνει το τζελ πάνω του. Απαράδεκτη ποιότητα θεωρώ, παρ' όλο που παρέχουν μεγάλη ευκολία στην κίνηση. Κατά τ' άλλα, οι premium care ήταν καλές και δεν φούσκωναν φοβερά με τα ούρα. 

Ναι μου έχει τύχει και εμένα αυτό με το τζελ και το θεώρησα απαράδεκτο!

Ακόμα και οι nannys που ειπα πιο πάνω ότι έχει τύχει μα χρησιμοποιήσουμε δεν είχαν τέτοιο θέμα.

Κορίτσια ούτε εγώ έμεινα ευχαριστημένη με τα pampers.Πρώτον στο ότι μυρίζουν θα συμφωνήσω και δεύτερον ο μικρός έπαθε σύγκαμα που δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα μέχρι τώρα που είναι 11 μηνών.Πήρα τις puffies πολύ καλύτερες και babylino..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...