Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!

Recommended Posts

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και ευχομαι να εχουμε Καλες Γιορτές!! Ειμαι κ εγω εδω τωρα στο club αφου στα 44 μου βαζω μπροστα για μωρακι..Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ εκλεισε τα23 χτες...ελπιζω να προλαβαίνω για αλλο ενα παιδακι κ να πανε ολα καλα.Φιλια θα σας ενηνερωνω κ θα σας ρωταω διαφορα. Ελπιζω να μην σας κουράζω. 

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

ΕΛΕΝΑ

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ.Και παμε για να βαλουνε τα δυνατα μας..χχχ ελπιζω να ερθει συντομα.Αυτο το μηνα πιστευω πεσαμε μεσα στις καλες μερες με πονακια ωορρυξιας και θερμομετρηση κ επαφη ...αποτελεσματα αρχες του νεου ετους λοιπόν..

On 21/12/2017 at 0:06 ΠΜ, elenanik είπε:

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και ευχομαι να εχουμε Καλες Γιορτές!! Ειμαι κ εγω εδω τωρα στο club αφου στα 44 μου βαζω μπροστα για μωρακι..Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ εκλεισε τα23 χτες...ελπιζω να προλαβαίνω για αλλο ενα παιδακι κ να πανε ολα καλα.Φιλια θα σας ενηνερωνω κ θα σας ρωταω διαφορα. Ελπιζω να μην σας κουράζω. 

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

ΕΛΕΝΑ

Γεια σου Έλενα και με το καλό να αποκτήσετε νέο μέλος στην οικογένεια!!! Πώς και πήρατε την απόφαση να κάνετε κάτι τέτοιο τώρα και με τόσο μεγάλο γιο;; αρχικά καταλαβαίνω ότι έγινες πολύ νέα μαμά! Απλώς παραξενεύομαι λίγο, σε λίγο ίσως να έχεις εγγονάκι. Δεν υπονοώ τίποτα για την ηλικία σου, πρόσφατα έμαθα για μια γυναίκα που έμεινε έγκυος στα 48 της παρακαλώ!!!! Εγώ είμαι 21 και μόλις έκανα το πρώτο μου μωράκι, δηλαδή κι ο γιος σου που είναι κοντά στην ηλικία μου θα μπορούσε να κάνει μωρό, με αυτή την έννοια το λέω.. Ελπίζω να μη με παρεξηγείς..

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ΧρύσαΜ είπε:

Γεια σου Έλενα και με το καλό να αποκτήσετε νέο μέλος στην οικογένεια!!! Πώς και πήρατε την απόφαση να κάνετε κάτι τέτοιο τώρα και με τόσο μεγάλο γιο;; αρχικά καταλαβαίνω ότι έγινες πολύ νέα μαμά! Απλώς παραξενεύομαι λίγο, σε λίγο ίσως να έχεις εγγονάκι. Δεν υπονοώ τίποτα για την ηλικία σου, πρόσφατα έμαθα για μια γυναίκα που έμεινε έγκυος στα 48 της παρακαλώ!!!! Εγώ είμαι 21 και μόλις έκανα το πρώτο μου μωράκι, δηλαδή κι ο γιος σου που είναι κοντά στην ηλικία μου θα μπορούσε να κάνει μωρό, με αυτή την έννοια το λέω.. Ελπίζω να μη με παρεξηγείς..

Ίσως να πήρε αυτή την απόφαση γιατί οταν έκανε το πρώτο της παιδακι στην ουσία κ αυτή παιδί ήταν οπότε δεν είχε την ωριμότητα που έχει τώρα κ να μην το χάρηκε οσο θα έπρεπε το παιδάκι της.. Τώρα πλέον είναι ολόκληρη γυναίκα κ ξέρει τι θέλει κ είναι πάνω απ όλα συνειδητοποιημένη.. Μπράβο σ που την πήρες την απόφαση κ σ εύχομαι να γίνεις γρήγορα ξανά μανούλα!! :)

On 22/12/2017 at 2:21 ΜΜ, ΧρύσαΜ είπε:

Δεν υπαρχει παρεξηγηση.οντως ο γιος μου ειναι ολοκληρο παλικάρι  και σε μερικα χρονια θα εχω εγγονι αν ολα του πανε καλα!

Δεν σας ειπα ομως οτι εχω χωρισει 17 χρονια με το μπαμπα του....

Σε αλλη σχεση λοιπον με σύντροφό της ιδιας ηλικιας που δεν εχει παντρευτει ποτε ουτε εχει παιδια εκεινος...ε αφου συζητηθηκε το θεμα πηραμε την αποφαση να προσπαθησουμε  αν κ δε ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο.Θα δείξει  κ ο Θεος ειναι μεγαλος!

Εγώ σε θαυμάζω που μετά από 23 χρόνια αποφάσισες να κάνεις κι άλλο παιδί. Βέβαια εμείς τώρα ειμαστε με τα ξενύχτια μας κ τα νινάκια κ λέμε αντε να μεγαλώσει λιγο... κ συ ξανάγυρνάς στις πάνες! Ηρωίδα σε βρίσκω!

Σας εύχομαι τα καλύτερα κ να έρθει σύντομα το νινάκι σας. Θα σε βοηθάει κ ο γιος σου τώρα με το μωρό. 

Κ περιμένουμε να μας πεις τα ευχάριστα.

On 23/12/2017 at 2:54 ΜΜ, elenanik είπε:

Δεν υπαρχει παρεξηγηση.οντως ο γιος μου ειναι ολοκληρο παλικάρι  και σε μερικα χρονια θα εχω εγγονι αν ολα του πανε καλα!

Δεν σας ειπα ομως οτι εχω χωρισει 17 χρονια με το μπαμπα του....

Σε αλλη σχεση λοιπον με σύντροφό της ιδιας ηλικιας που δεν εχει παντρευτει ποτε ουτε εχει παιδια εκεινος...ε αφου συζητηθηκε το θεμα πηραμε την αποφαση να προσπαθησουμε  αν κ δε ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο.Θα δείξει  κ ο Θεος ειναι μεγαλος!

Ααα είπα κι εγώ :-P:-P:-P όπως και να 'χει, με το καλό να σας έρθει!!!

Ποτέ δεν είναι αργά :-)

Διαφημίσεις

Με τη νεα χρονια θα ειμαστε Αθηνα οποτε θα παμε καλου κακου για εξετασεις  και ΑΜΙ μου ειπε ο γιατρός φυσικα για να ξερουμε ποσο περιθωριο εχω για προσπάθειες...θα σας ενημερωσω κοριτσακια.ευχαριστω για τις ευχες σας!!

• 3 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!

να σας πω τα νέα μας!!

τελικα αφού ήρθαμε Αθήνα κάναμε όλες τις προγεννετικές μας εξετάσεις!και εγώ και ο σύντροφος ...μέχρι και υστεροσαλπιγγογραφία έκανα!....

όλα καλά βγήκαν ευτυχώς.

ο γιατρός μας έδωσε κάποια συμπληρώματα-βιταμίνες ειδικές για τον σύντροφο για να τονωθεί περισσότερο το σπέρμα.

μου έδωσε επίσης κλομιφαίνη για 5 μέρες για να έχω σίγουρα ωάρια,και πράγματι έιχα κάνει αρκετά!

σήμερα 13η μέρα αφού με παρακολουθήσαν με υπέρηχο έκαναν την pregnyl ένεση!!!και είπε από 12 'ωρες και μετά ερχόμαστε σε επαφή!!!!

είναι επιθετικός ο γιατρός μου!!Λέι δεν χάνουμε χρόνο ...ίσως λόγο της ηλικίας μας???? στα 45 και οι δυο μας...

Το κακό είναι ότι ο άντρας αυτές τις μέρες είχε ένα γερό κρύωμα και σήμερα συνήλθε το άρρωστο μου....και σήμερα άρχισε και τις βιταμίνες του για την ενδυνάμωση του!

Αφού έκανα ένεση σήμερα 15/1 στις 9,30 το πρωί  από πότε πρέπει να αρχίσουμε επαφή  και μέχρι ποια μέρα??και μήπως δεν κάνει κάθε μέρα και πρέπει μέρα παρά μέρα????

πείτε μου την γνώμη σας παρακαλώ και συγνώμη που σας ζάλισα....

Μεχρι τωρα δ ειχατε επαφες σε αυτον τον κυκλο;δ το επετρεπε ο γιατρος;

Νομιζω με την πρεγκνυλ η ωορρηξια γινεται μεσα σε 36ωρες,παρε τον γιατρο να τον ρωτησεις,σημερα-αυριο πρεπει να εχετε επαφες

Αλλα δ εχω κανει προσωπικα ,οποτε δ ειμαι κ σιγουρη 100%

Σημερα το βραδυ κ αυριο οπωσδηποτε επαφη,εκτος αν πει ο γιατρος οχι καθε μερα,αν κ δ νομιζω γτ αυτος ειναι ο σκοπος της ενεσης.μη σου πω κ μια φορα το πρωι

Καλη επιτυχια!

Επεξεργάστηκαν by vicky86

On 15/1/2018 at 2:15 ΜΜ, vicky86 είπε:

Μεχρι τωρα δ ειχατε επαφες σε αυτον τον κυκλο;δ το επετρεπε ο γιατρος;

Νομιζω με την πρεγκνυλ η ωορρηξια γινεται μεσα σε 36ωρες,παρε τον γιατρο να τον ρωτησεις,σημερα-αυριο πρεπει να εχετε επαφες

Αλλα δ εχω κανει προσωπικα ,οποτε δ ειμαι κ σιγουρη 100%

Σημερα το βραδυ κ αυριο οπωσδηποτε επαφη,εκτος αν πει ο γιατρος οχι καθε μερα,αν κ δ νομιζω γτ αυτος ειναι ο σκοπος της ενεσης.μη σου πω κ μια φορα το πρωι

Καλη επιτυχια!

Ειχαμε επαφες μα το θεμα ειναι να εχουμε μετα την ενεση!!χχχ ετσι κ καναμε και στις 12 ωρες της ιδιας μερας,και την επομενη στις 30 ωρες δηλαδη και σημερα στις 48 ωρες.Μαλλον το θελουμε πολυ κ οι δυο μας..χχχ Η πλακα ειναι οτι η μαία μου με πηρε κ μου ειπε καλου κακου να κανουμε οτι μπορουμε μεχρι την Κυριακη!!ισως επειδη ειχα 3-4ωάρια??αλλα εγω νιωθω αυτες τις μερες ψιλοπονακια χαμηλα.και σημερα το πρωι που ξυπνησα αρκετα έντονα ..ειναι φυσιολογικο??

Ευχαριστω 

Ωραια μια χαρα σουπερ ειστε απο επαφες

Μου φαινεται φυσιολογικο να πονας ακομη κ να εχεις υγρα γτ εφοσον εκανες ενεση δευτερα πρωι ωορρηξια θα εκανες τριτη στις 36ωρες περιπου.κ ζουνε περιπου 24ωρες τα ωαρια

Επαφες τεταρτη-πεμπτη ισως,μεχρι κυριακη ειναι πολυ,αλλα αμα εχετε ορεξη

Απλα ρωτησα για πριν επαφες λογω οτι το σπερμα ζει αρκετα,αν ειχατε επαφες κυριακη-δευτερα ειναι κ αυτες πολυ καλες για γονιμοποιηση.κ ας μην ειχε γινει η ωορρηξια.σαν να ειναι ετοιμο το σπερμα κ με το που σκασει το ωαριο το τσακωνει

Επισης καμια φορα εχουμε εντονη ωορρηξια με πρηξιμο,αιματακι,πονο εσενα που ηταν κ αρκετα τα ωαρια,λογικο να πονας λιγο παραπανω

Το συνδεω λιγο με φιλες που κανανε εξωσωματικη κ ειχαν πολλα ωαρια η κ υπερδιεγερση κ οσο να ναι ειχαν πρηξιμο κ πονο(δ ειναι ιδια περιπτωση,απλα στο πιο λαιτ εσενα)

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

Ωραια μια χαρα σουπερ ειστε απο επαφες

Μου φαινεται φυσιολογικο να πονας ακομη κ να εχεις υγρα γτ εφοσον εκανες ενεση δευτερα πρωι ωορρηξια θα εκανες τριτη στις 36ωρες περιπου.κ ζουνε περιπου 24ωρες τα ωαρια

Επαφες τεταρτη-πεμπτη ισως,μεχρι κυριακη ειναι πολυ,αλλα αμα εχετε ορεξη

Απλα ρωτησα για πριν επαφες λογω οτι το σπερμα ζει αρκετα,αν ειχατε επαφες κυριακη-δευτερα ειναι κ αυτες πολυ καλες για γονιμοποιηση.κ ας μην ειχε γινει η ωορρηξια.σαν να ειναι ετοιμο το σπερμα κ με το που σκασει το ωαριο το τσακωνει

Επισης καμια φορα εχουμε εντονη ωορρηξια με πρηξιμο,αιματακι,πονο εσενα που ηταν κ αρκετα τα ωαρια,λογικο να πονας λιγο παραπανω

Το συνδεω λιγο με φιλες που κανανε εξωσωματικη κ ειχαν πολλα ωαρια η κ υπερδιεγερση κ οσο να ναι ειχαν πρηξιμο κ πονο(δ ειναι ιδια περιπτωση,απλα στο πιο λαιτ εσενα)

Vicky 86σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση κ ναι δικιο εχεις και πρηξιμο κ πονακια εχω!..σημερα Τεταρτη βραδυ τωρα αρχισε να περναει ο πονος.Λεω να παω την Παρασκευη στο γιατρο να δουμε αν εγινε η ωορρυξια στα ωαρια που ειχαμε δει  καλου κακου...εχω αγωνια να πω την αληθεια μου..ειναι πρωτη φορα που εκανα ληψη φαρμακων παρακολούθηση ωαριων κ ενεση!!μακαρι να ειναι ολα οκ!!

ΩΡΑΙΑ..ειπαμε να μην αφησουμε κ την Πεμπτη παραπονουμενη..χχχχχ

Παντως απο  Τεταρτη ηρεμησα με τα πονακια ,τωρα νιωθω μονο λιγο το πρηξιμο ...αρα στο εξης περιμενω να δουμε τι εγινε...Αμην!!

Επεξεργάστηκαν by elenanik

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ξερει καποια κοπελα ποτε μπορω να κανω τεστ αφου  η τελευταια μου περιοδος ηταν 3/1 και την ενεση pregnyl την εκανα στις 15/1;σημερα 29η μερα του κυκλου μου αλλα συνηθως δεν ειμαι σταθερη...να το αφησω κανα 2 μερες ακομα σκεφτομαι....τι λετε??

Κ γω προτεινω χοριακη

Αυριο η το αργοτερο μεθαυριο πρωι.επειδη ειναι κ σ/κ για δες για αυριο,εκτος αν σαββατο βγουν τα αποτελεσματα γρηγορα

Δ ειναι απαραιτητο να γινει πρωι η χοριακη,αλλα για να βγει γρηγορα το λεω

Καλημερα.τελικα ο γιατρος μου δεν ηταν εκει σημερα που πηγα..αλλα δε θα παρω τεστ.θα το αφησω ετσι κ θα δω ακομα λιγες μερες.σημερα31η μερα του κυκλου μου...προσπαθω να ειναι χαλαρηηηη....χχχ 

Θα σας ενημερωσω για νεότερα απο εβδομαδα!!φιλιααα σε ολες!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

τελικά σήμερα αδιαθέτησα 32η μερα....οπότε πάμε από αρχής πάλι...που θα πάει θα  γίνει καποια στιγμή και αυτό που  προσδοκούμε....χχχχχχ

τώρα θα μάθω από το γιατρό πότε πρέπει να ξαναπάρω κλομιφαίνη.....

φιλιά σε όλες!!! 

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας !παλι εδω να μοιραστω μαζι σας πραγματα,να παρω ιδεες κ θαρρος.Σημερα 14η μερα του κυκλου μου αφου πηρα κλομιφαινη τις πρωτες 5 μερες,τελικα αυτον το μηνα εχω 2 ωαρια στη δεξια ωοθηκη.χτες που με ειδε ο γιατρος ηταν αρκετα μεγαλα ειπε  .οποτε σημερα ενεση αφου το ξανατσεκαρουμε ..Αμην!!!

Τελικα θα παμε για το μεγαλο 19 ειναι σημερα!!δε θα περιμένουμε να μεγαλωσει κ το αλλο...ααα κ ειδαμε και αλλα πιο μικρα ολα στη δεξια ωοθηκη!!Αρα καναμε την ενεση ovitrel αυτη τη φορα...κ ξεκιναμε ποδηλατο !!!χαχαχα 

Αυτααα απο μενα...μη γελάτε...αν και εχει πλακα....το διασκεδαζουμε εμεις!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...