Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποιο γάλα μετά το θηλασμό να δώσω

Recommended Posts

On 21/11/2017 at 4:55 ΜΜ, Scratée είπε:

Λυπάμαι, δεν υπάρχει κανένα γάλα που να πλησιάζει έστω στο ελάχιστο το μητρικό. Μια πολύ ωραία παρομοίωση για ισχυρισμούς τύπου "πιο κοντά από ποτέ στο μητρικό" είναι το ότι κι εγώ, αν κάνω πέντε βήματα στην αυλή μου, θα είμαι πιο κοντά στον Καναδά από πριν, αλλά θα εξακολουθώ να απέχω χιλιάδες χιλιόμετρα από αυτόν!

θα συμφωνήσω, δεν είναι κοντά σε μητρικό......

@Super.mum Αφού θήλασες τόσο καιρό,   ...  γιατί να δώσεις τώρα κάτι τόσο τεχνητό, 

αν θυμάμαι καλά μπορείς να ξεκινήσεις σε λίγους μήνες απο τους 12  να δίνεις το κανονικό γάλα...     

Ήδη οι έρευνες δείχνουν ότι όλες οι τροφές που είναι επεξεργασμένες έχουν πολλά αρνητικά αποτελέσματα στο σώμα μας.. αφού είχες ως τώρα τετοιο προνομιο, γιατί να μην το συνεχίσεις....  σκέψου το :-) . Λίγος καιρός ακόμα και τέλος!  ; 

Κάποια μωρά τρώνε τόσο καλά τις στερεές που πραγματικά η αισθηση του θηλασμού αν σε ενοχλεί πιέζει, ως συχνότητα,  θα μειωθεί αυτό το συναίσθημα κ ο ρυθμός,

θα σταματήσει να είναι αγχωτικό! ... ή αν είσαι δουλειά, αξίζει η άντληση για το τόσο καλό που δίνεις στο παιδί. ...

Εμένα που είχε χαμηλή προσληψη βάρους, μετά τον 6ο είναι που χάρηκα τον θηλασμό, που σταμάτησε να είναι η μόνη πηγή σίτισης κ δεν είχα πια το άγχος.... αχ, το συνιστώ και συναισθηματικά και μόνο.. .οτι είναι εντελώς άλλη εμπειρία μετά! heart! :x!

Διαφημίσεις

1 hour ago, belleblue είπε:

θα συμφωνήσω, δεν είναι κοντά σε μητρικό......

@Super.mum Αφού θήλασες τόσο καιρό,   ...  γιατί να δώσεις τώρα κάτι τόσο τεχνητό, 

αν θυμάμαι καλά μπορείς να ξεκινήσεις σε λίγους μήνες απο τους 12  να δίνεις το κανονικό γάλα...     

Ήδη οι έρευνες δείχνουν ότι όλες οι τροφές που είναι επεξεργασμένες έχουν πολλά αρνητικά αποτελέσματα στο σώμα μας.. αφού είχες ως τώρα τετοιο προνομιο, γιατί να μην το συνεχίσεις....  σκέψου το :-) . Λίγος καιρός ακόμα και τέλος!  ; 

Κάποια μωρά τρώνε τόσο καλά τις στερεές που πραγματικά η αισθηση του θηλασμού αν σε ενοχλεί πιέζει, ως συχνότητα,  θα μειωθεί αυτό το συναίσθημα κ ο ρυθμός,

θα σταματήσει να είναι αγχωτικό! ... ή αν είσαι δουλειά, αξίζει η άντληση για το τόσο καλό που δίνεις στο παιδί. ...

Εμένα που είχε χαμηλή προσληψη βάρους, μετά τον 6ο είναι που χάρηκα τον θηλασμό, που σταμάτησε να είναι η μόνη πηγή σίτισης κ δεν είχα πια το άγχος.... αχ, το συνιστώ και συναισθηματικά και μόνο.. .οτι είναι εντελώς άλλη εμπειρία μετά! heart! :x!

Απόλυτο δίκιο έχεις φυσικά σε όλα αλλά κουράστηκα! Και επειδή ξέρω τα όρια μου ήταν αρκετό για εμένα. Έχω αλλα 2 παιδάκια , το ένα 3 χρόνων και το άλλο 2 σχεδόν. Δεν μπορώ να τα κυνηγάω άλλο με ένα μωρό στο στήθος καταλαβαίνεις :p Δεν μου ταιριάζει και το «ταΐζω κάθε 3 ώρες» , όποτε ταΐζω όποτε θέλει για όσο θέλει και αυτό με κουράζει περισσότερο. 

• 2 εβδομάδες μετά...

έχεις  3 παιδιά τα οποια  τα άλλα είναι 2 και 3 ετών !! πώς το κανες αυτό! φρίκαρα κ μόνο στην ιδέα... ούτε που μπορώ να το φανταστώ, τι να πώ κουράγιο ...!! δεν υπάρχει τίποτε πιο δυσκολο αν ειναι τόσο κοντά οι ηλικίες. 

22 ώρες πρίν, belleblue είπε:

έχεις  3 παιδιά τα οποια  τα άλλα είναι 2 και 3 ετών !! πώς το κανες αυτό! φρίκαρα κ μόνο στην ιδέα... ούτε που μπορώ να το φανταστώ, τι να πώ κουράγιο ...!! δεν υπάρχει τίποτε πιο δυσκολο αν ειναι τόσο κοντά οι ηλικίες. 

Ναι είναι λίγο κουραστικό αλλά αξίζει τον κόπο!!! :) Υγεία να έχουν όλα τα παιδάκια! Αυτό μόνο 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...