Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΣ....

Recommended Posts

Μπορει να ειναι κι επικοδομητικος ο διαλογος με κανεναν αλλον ανθρωπο εκει εξω.

Αναφέρεσαι σε επικοδομητικό διάλογο ενώ έγραψες ότι είσαι έτοιμη να δαγκώσεις;

Σε παρακαλώ, μόνο εσύ έχεις τόσο επιθετική διάθεση και μόνο εσύ είναι τόσο αγενής εδώ μέσα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορει να ειναι κι επικοδομητικος ο διαλογος με κανεναν αλλον ανθρωπο εκει εξω.

Αναφέρεσαι σε επικοδομητικό διάλογο ενώ έγραψες ότι είσαι έτοιμη να δαγκώσεις;

Σε παρακαλώ, μόνο εσύ έχεις τόσο επιθετική διάθεση και μόνο εσύ είναι τόσο αγενής εδώ μέσα.

Το συγκεκριμενο, το ειπα χαριτολογώντας. Αν δεν εγινα κατανοητη, ζητω συγνωμη.

Δε νομιζω πως ειμαι αγενης. Το αντιθετο, εχω δειξει τραστια υπομονη, ειδικα μαζι σας, αν και νομιζω πως εχω αδικηθει.

Αγαπητή fouska, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίρνεις προσωπικά όσα λέχθηκαν για τις εγκύους.

Δικτατορία είναι να καταφεύγεις στον admin-αστυνόμο οταν δεν σου αρέσει μια άποψη. Κανείς δεν σου ζήτησε να φύγεις από τη συζήτηση και μπορείς να γράψεις ότι θέλεις. Όμως καλώς ή κακώς όταν συμμετέχουμε σε μια δημόσια συζήτηση όλοι έχουν το δικαίωμα να διαφωνήσουν με τις απόψεις μας και να τις κρίνουν.

Αγαπητη, ενδεικτικα σε παραπεμπω στην αμεσως επομενη απο τη δικη σου απαντηση. Νομιζω πως δικαιως πηρα προσωπικα καποιες απο τις απαντησεις. κατεφυγα στον admin-αστυνόμο, οταν δεν αντιμετωπιστηκα με σεβασμο απο συγκεκριμενα ατομα, οχι απο το συνολο αυτων που γραφουν στο τοπικ.

Μιλαμε γενικά και δεν μας νοιαζει τι κάνεις στο σουπερ μάρκετ ή στο μετρό (που και εκεί για ..επαγγελματικούς λόγους μπαίνουμε, για να πάμε στη δουλειά μας).

Τελικα, γραφει η δε γραφει ο καθενας ο,τι θελει; :roll:

iro: Εντελως φιλικα, να διαβαζεις λιγο πιο αμεροληπτα πριν πεις τη γνωμη σου. Εισαι αδικη και πραγματικα με πληγωσαν τα λογια σου.

Δεν χρησιμοποιώ ποτέ επιθετικούς προσδιορισμούς για έναν άνθρωπο, όταν επικοινωνώ: Μπορεί να είναι πολύ εύκολοι (και ανώδυνοι) στη χρήση, αποκαλύπτουν όμως έναν πολύ απλοϊκό και πολύ επιφανειακό τρόπο ανταλλαγής μηνυμάτων.

Για αυτό, επιλέγω να επιχειρηματολογώ.

Αν ενδιαφέρεσαι (και μπορείς) να γίνεις πιο συγκεκριμένη, στη διάθεσή σου για διευκρινίσεις.

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

και για να αλαφρύνω λίγο το κλίμα:

λόγω της φύσεως της δουλειάς μου, γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι και η Πολεοδομία θα μηχανογραφηθεί κάποτε, οπότε θα πάψουν και οι πολλές ουρές με πολύωρη αναμονή :D

νταξ, αρχιτέκτονες και πολ. μηχανικοί δε θα σταματήσουν να πηγαίνουν τουλάχιστον για την υποβολή των σχεδίων, αλλά κι αυτό μακρυπρόθεσμα, θα σταματήσει :lol:

Η ελπίδα ποτέ δε πεθαίνει!!!

Διαφημίσεις

Ντροπή μου βρε, να σοκάρομαι με την έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας, μα αν είναι δυνατόν να σοκάρομαι με τέτοια και να εκφέρω και άποψη κιόλας !!! :shock:

ε, καλά, πάντως η 'φούσκα' δεν λέει και τίποτα πρωτότυπο, θα πρεπε να το είχα συνηθίσει......μην δίνετε τη σειρά σας σε μαμάδες με μωρά στην αγκαλιά,(που θηλάζουν κιολας ακουσον ακουσον!!) μη δίνετε τη σειρά σας/τη θέση σας σε εγκύους, να παρκάρετε στη διαβαση ή το πεζοδρόμιο, άλλωστε έτσι σας βολευει, να σπρώχνετε για να μπειτε στα ΜΜΜ και μπλα μπλα μπλα...όλα στο ίδιο καζάνι είναι, μα καλά πού ζω και απορώ;;;; :shock:

Κορίτσια καλύτερα να το κλείσουμε εδώ το θέμα...

Όλες οι απόψεις εξαντληθηκαν νομίζω.. Ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματα του και έχει τη γνωμη του.. :)

lazy.gif

Ντροπή μου βρε, να σοκάρομαι με την έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας, μα αν είναι δυνατόν να σοκάρομαι με τέτοια και να εκφέρω και άποψη κιόλας !!! :shock:

ε, καλά, πάντως η 'φούσκα' δεν λέει και τίποτα πρωτότυπο, θα πρεπε να το είχα συνηθίσει......μην δίνετε τη σειρά σας σε μαμάδες με μωρά στην αγκαλιά,(που θηλάζουν κιολας ακουσον ακουσον!!) μη δίνετε τη σειρά σας/τη θέση σας σε εγκύους, να παρκάρετε στη διαβαση ή το πεζοδρόμιο, άλλωστε έτσι σας βολευει, να σπρώχνετε για να μπειτε στα ΜΜΜ και μπλα μπλα μπλα...όλα στο ίδιο καζάνι είναι, μα καλά πού ζω και απορώ;;;; :shock:

Ντροπη σου ειναι που ειρωνευεσαι χωρις να μπεις στον κοπο να διαβασεις προσεκτικα, πριν βγαλεις συμπερασματα. Εγω δεν ειπα τιποτα απο οσα μου προσαπτεις με το θρασος μαλιστα να μιλας και για ευαισθησια. Επιπλεον, αν η ατακα "ντοινγκ" ειναι αποψη, δεν το ειχα καταλαβει.

Πληροφοριακα, κι εγω μητερα ειμαι και μαλιστα θηλαζουσα, αν και αυτο ειναι εντελως, μα εντελως δευτερευον. Οπως καταλαβαινεις λοιπον, ακυρο ο,τι λες...

Κορίτσια καλύτερα να το κλείσουμε εδώ το θέμα...

Όλες οι απόψεις εξαντληθηκαν νομίζω.. Ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματα του και έχει τη γνωμη του.. :)

Συμφωνω, εγω αυτο θα κανω, αν και συνεχιζω να αισθανομαι αδικημενη απο καποιες. το ελαχιστο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να αναγνωρισουν πως παραφερθηκαν, πως ξεφυγαν απο το θεμα, πως απομονωσαν στοιχεια του μηνυματος απο την ουσια του, αν οχι να ζητησουν συγνωμη (μα τι λεω;).

Για διαβασε το τελευταιο μηνυμα της daF κι ελα λιγο στη θεση μου...

παντως, σε διαβεβαιω πως δεν εχωδιαθεση να συνεχισω, αλλα ουτε και να αφησω αναπαντητη καποια αδικια εναντιον μου. παντως πραγματικα κουραστηκα να προσπαθω να αποδειξω πως δεν ειμαι ελεφαντας.

Να σας πω κάτι; εγώ ΠΟΤΕ δεν έχω απαιτήσει ούτε καν ΖΗΤΗΣΕΙ να μου παραχωρήσουν τη θέση τους ΠΟΥΘΕΝΑ! Αλλά έχω την κατανόηση για όποια κοπέλα το χρειάζεται να περάσει μπροστά. Χθες πήγα στην Alpha bank και έχω μία κοιλιά από εδώ ως τη γωνία καθότι δίδυμα και είχα και τον γιο μου μαζί που με τραβούσε δεξιά αριστερά στην ουρά, κι όμως ΚΑΝΕΙΣ ακόμη και οι ταμίες δεν είχαν την λεπτότητα να μου πουν να περάσω καθότι έγκυος και μαζί με μωρό, περίμενα ένα τέταρτο όρθια παρόλο που με πονάει η μέση μου και εξυπηρετήθηκα στη σειρά μου. ʼρα πιστεύω ότι ο καθένας πράττει ανάλογα με την παιδεία και τους τρόπους του.

Ούτε και γώ ζήτησα, αντιθέτως μου ζητήσανε... στον 9ο μήνα με είχανε στείλει ταχυδρομείο απ'τη δουλειά και ένας τύπος μου ζήτησε να του παραχωρήσω τη θέση μου :shock: Με πιάσανε τα γέλια (ανωτερότητα ή βλακεία;:lol::lol::lol: ) και του την παραχώρησα!

Κατα τ'αλλα συμφωνώ με την Ηρώ, την Αγλαϊα και τις υπόλοιπες κοπέλες, δεν θα πω κάτι παραπάνω απλά αναρωτιέμαι αν σε μια τετ-α-τετ συνομιλία θα λέγονταν τα ίδια πράγματα! :?

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Εγω δεν ειπα τιποτα απο οσα μου προσαπτεις με το θρασος μαλιστα να μιλας και για ευαισθησια. Επιπλεον, αν η ατακα "ντοινγκ" ειναι αποψη, δεν το ειχα καταλαβει.

μα εχω και θρασος να μιλαω για ευαισθησια, ε, αυτο κι αν ειναι ντροπή μου!!! :shock:

Ωραία ατακα παντως παραδεξου το-πολυ συμπυκνωμένη για να σε ταραζει τοσο...το σοκ καποιου απεναντι στα λεγομενα σου εννοω...

Διαφημίσεις

Ε, για να παω στο γραφειο η στην πολεοδομια, το αφηνω στο σταθμο, πως να το κανουμε, αλλο η δουλεια, αλλο η οικογενεια, δυστυχως...

αυτές είναι απόψεις...

λυπαμαι που δε συμμεριζομαι τη γνωμη σας, κοριτσια, αλλα το βλεπω τραγικο να πρεπει να παραχωρησω τη σειρα μου στην πολεοδομια

ανέφερα ότι στην πολεοδομία μου υπογράφουν πιο γρήγορα τους φακέλους όχι ότι πέρνω τη σειρά κανενός!!!!!!!!!

ΠΟΤΕ δεν πήρα τη σειρά κάποιου (στην πολεοδομία) ακόμη κι αν μου την παραχωρούν κι ας είμαι με το παιδί.

Το ότι υπογράφουν πιο γρήγορα αφορά σε διάφορες καθυστερήσεις που βγάζει ο ίδιος ο υπάλληλος.

Χαρακτηριστικά όταν κάποτε χρειάστηκε να βρεθώ σε μια ουρά και μια υπάλληλος επισήμανε ότι έχω το παιδί, για να με αφήσουν να περάσω, είπα ευχαριστώ και έφυγα, χάνοντας και το ραντεβού μου.

Ανέφερα επίσης ότι αυτούς τους ενημερώνω εκ των προτέρων ότι θα έχω μαζί και το παιδι δηλαδή έχω πάντα ραντεβού και φροντίζω πάντα να είναι το πρώτο πρώτο. Πέρνω τηλεφωνάκι τον υπάλληλο, του ζητάω να κλείσω ένα ραντεβού και του διευκρινίζω ότι θέλω να είναι το πρώτο που θα έχει εκείνη την ημέρα.

Και μια ερώτηση, την σειρά σου δεν την παραχωρείς ούτε σε μια έγκυο που δεν μπορεί να αφήσει το παιδί στον παιδικό????

ή στην τραπεζα σε μια μητερα που εμφανιζεται με το σλινγκ, για επαγγελματικους σκοπούς. Ε, οχι.

Μπράβο σου!!!! και που το ξέρεις πότε είναι για επαγγελματικό μια γυναίκα στην τράπεζα???

Καμία μαμά με το μωρό στο sling δεν περιμένει να παραχωρήσει ο άλλος τη θέση του. Ούτε και στο λεωφορείο. Δεν εκμεταλλεύομαι την κατάσταση (γιατί αυτό υπονοείς) και πολύ περισσότερο την καλή πρόθεση των άλλων.

Αν νομιζει πως μπορει να δουλευει με το μωρο στο σλινγκ, κατι θα ξερει.

Μπορεί όμως να δουλεύει με το παιδί στην κοιλιά...

Πως μπορεί να ενοχλεί κάποιον η ύπαρξη ενός μωρού σε μια υπηρεσία... Και πως μπορεί να μην του δώσεις προτεραιότητα, από τη στιγμή που κυκλοφορούν ιώσεις, από τη στιγμή που μπορεί να υπάρχει καπνός. Θεωρείς ότι δεν είναι επιβαρυντικό για την υγεία ενός μωρού όλα αυτά? Σε ρωτάω χωρίς κανένα ίχνος επίθεσης. Απλώς δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, ειδικά αφού είσαι μαμά και εσύ και ξέρεις τους κινδύνους...

Και μιλάμε για περιπτώσεις που δεν μπορείς να το αφήσεις κάπου, έτσι?

5Aqjp3.png

λοιπον τι να πω... εχω μεινει με το στομα ανοιχτο...τοση ευγενια πια?

για να εχει μια μαμα το μωρο της μαζι της σε μια δουλεια ειτε αυτο λεγεται πολεοδομια ειτε τραπεζα ειτε οτιδηποτε αλλο σημαινει οτι για καποιον λογο δεν μπορουσε να το αφησει καπου και αναγκαστηκε να το παρει μαζι της...

γιατι δηλαδη να μην φερθεις ευγενικα σε μια γυναικα που δεν ειχε αλλη επιλογη???

tqj2p3.png vvtJp3.png

Και τελος πατνων κοριτσια ο καθεις κανει οπως τον βολευει. Εγω ετυχε να μου ζητησουν την σειρα στο σουπερ και την εδωσα με το παιδι στο καροτσι. Και μαλιστα μου ειπαν οτι δεν προσεξαν οτι ειχα μωρο. Παντως προσωπικα οχι μονο δεν με ενοχλει να εχω το μωρο μαζι μου, αλλα το επιδιωκω κιολας. Το οτι εγινα μαμα δεν με εμποδιζει να ειμαι επαγγελματιας. ποιος το ειπε αυτο? Γουστο του καθενος. Και δεν ζητω ιδιαιτερη μεταχειρηση εξαλλου δικη μου επιλογη ειναι να εχω μαζι μου το παιδι μου. Και τα σχολια του καθενος για τον εαυτο του.... Εξαλλου οτι και να κσνεις θα σχολιασουν...

Διαφημίσεις

λοιπον τι να πω... εχω μεινει με το στομα ανοιχτο...τοση ευγενια πια?

για να εχει μια μαμα το μωρο της μαζι της σε μια δουλεια ειτε αυτο λεγεται πολεοδομια ειτε τραπεζα ειτε οτιδηποτε αλλο σημαινει οτι για καποιον λογο δεν μπορουσε να το αφησει καπου και αναγκαστηκε να το παρει μαζι της...

γιατι δηλαδη να μην φερθεις ευγενικα σε μια γυναικα που δεν ειχε αλλη επιλογη???

Γιατί μερικοί δυστυχώς έτσι μεγάλωσαν από το σπίτι τους.

Ξέρω έναν τέτοιο άνθρωπο και ειλικρινά λυπάμαι και αυτόν και όποιον τον συναναστρέφεται

Δυστυχώς είναι συνάδελφος και δεν μπορώ να του τα χώσω όπως του αξίζει.

as1cA9u003-0010ODdwfDg0OHpwfG8gbmlrb3MgbW91IGVpbmFp.gif

έχουμε διαβάσει τις δημοσιεύσεις στο θέμα αυτό και έχουμε ενημερωθεί για τις συζητήσεις.

απο την στιγμή που υπάρχει κάποια διαφωνία μεταξύ των μελών η στάση μας είναι να αφήνουμε τα ίδια τα μέλη να τα βρούν με όποιο τρόπο εκείνα μπορούν και ξέρουν,

(εφόσον, πρόκειται όντως για μέλη / μητέρες και όχι κακόβουλους λογαριασμούς)

Εάν η συζήτηση περιέχει υβριστικές λέξεις ή τρόπους έκφρασης που κάνουν αδύνατη την περεταίρω συζήτηση, οι συζητήσεις κλειδώνονται ή μόνιμα ή προσωρινά.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, κρίνουμε ότι μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση και ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

δημοσιεύουμε και εδώ το κείμενο καθώς έγινε αναφορά για παρέμβαση της διαχείρισης

Άντε λοιπόν να γράψω κι εγώ κανά χαζό εδώ μιας και άνοιξα το θέμα! Όχι αυτό βέβαια που προέκυψε αλλά το αρχικό!

Λοιπόν στη θέση της fouska έχω βρεθεί. Στο γιο μου σκεφτόμουν τα ίδια.Γιατί είτε ο γιος μου ήταν στον παιδικό και έφτανα οριακά να τον πάρω, είτε τον φύλαγε ο άντρας μου ο οποίος έπρεπε να φύγει για τη δικιά του δουλειά και εγώ έπρεπε να επιστρέψω εγκαίρως.

Όταν έχανα τη σειρά μου για λόγους όπως μια έγκυος ή μία μαμά με το μωράκι της τα έπερνα κρανίο γιατί από εκείνη τη στιγμή ξεκινούσαν και τα δικά μου προβλήματα αφού αλλίως τα υπολόγιζα κι αλλίως ερχόντουσαν.

Με έπερναν τηλ. από τον παιδικό και μου έλεγαν πως δεν γίνεται να καθυστερώ, έτρεχα λοιπόν τελευταία στιγμή στη εθνική οδό για να προφτάσω!

Κι όταν κράταγε το μπέμπη ο άντρας μου υπήρξαν φορές που τον κοίμιζε έφευγε για τη δουλειά του κι εγώ έφτανα σαν την τρελή στο σπίτι ένα τέταρτο, μισή ώρα αφότου είχε φύγει ο άντρας μου.

Έτρεμα για μισή ώρα και μετά προσπαθούσα να συνέλθω και να αναλάβω τα μητρικά καθήκοντα!

Και τώρα με ελεύθερο επάγγελμα πια(τότε ήμουν ιδ.υπάλληλος)ήρθα στην αντίπερα όχθη!Απορώ και νευριάζω με τους ανθρώπους που δεν παραχωρούν τη θέση τους !

Τελικά επειδή η ζωή μας έχει γίνει ζούγκλα, τρέχουμε σαν τους παλαβούς να προλάβουμε ούτε κι εγώ δεν ξέρω τι, είπα πάρτο αλλιώς! Πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά μου όπως κι αν είναι οι συνθήκες! Τα προσαρμόζω με γνώμονα τις ανάγκες μου και τις προτεραιότητες που έχω θέσει εγώ! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κρίνω τους άλλους που στο κάτω κάτω είναι άγνωστοι γύρω μου.Ο καθένας ποιος ξέρει τι κουβαλάει? Μπορεί να είναι κακός, παράξενος, αγενής χαρακτήρας ή μπορεί να έχει σοβαρούς λόγους να κάνει αυτό που κάνει έστω κι αν εγώ δεν συμφωνώ με αυτό!

Δεν μου παραχωρούν τη σειρά κι εγώ δυσανασχετώ? οκ φεύγω.Μου παραχωρούν τη σειρά αλλά εγώ αισθάνομαι ότι δεν χρειάζεται ή κάποιου δεν του αρέσει που θα του πάρω τη σειρά? Αρνούμε ευγενικά την πρόταση.Κάπως έτσι.......

Α και αν θα πάρω την κόρη μου μαζί μου στις δουλειές μου θα σκεφτώ πως αρχικά δεν θα έχω καμμία απαίτηση.Εύχομαι αυτοί που θα με κακολογήσου ή θα με παρεξηγήσουν να έχουν τους λόγους τους! Οι κακοπροαίρετοι θα το βρουν μπροστά τους και οι καλοπροαίρετοι επίσης!!

Πάντως εγώ και να με παρακαλάνε Π Ο Λ Ε Ο Δ Ο Μ Ι ΑδδδδδΔ Ε Ν δδδ δ Π Α Ω !!!!!!!!!!! :):)

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Εγώ πάντως από όλη την συζήτηση κατάλαβα ότι η πολεοδομία είναι ένα τρομερό τέρας το οποίο καλύτερα να αποφεύγουν μαμάδες και έγκυες και άνθρωποι σε αναπηρικά καρότσια !!!!!! :lol:

Αλήθεια τόσο τραγικές είναι οι ουρές;

Και αν παραχωρήσεις την θέση σου πόση ώρα καθυστερείς;

WLn5p2.png

Εγώ πάντως από όλη την συζήτηση κατάλαβα ότι η πολεοδομία είναι ένα τρομερό τέρας το οποίο καλύτερα να αποφεύγουν μαμάδες και έγκυες και άνθρωποι σε αναπηρικά καρότσια !!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ δεν έχω πάει πολεοδομία ποτέ! Για τους ίδιους λόγους που αναφέρεις δεν πρόκειτε να πάω!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Εγώ πάντως από όλη την συζήτηση κατάλαβα ότι η πολεοδομία είναι ένα τρομερό τέρας το οποίο καλύτερα να αποφεύγουν μαμάδες και έγκυες και άνθρωποι σε αναπηρικά καρότσια !!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ δεν έχω πάει πολεοδομία ποτέ! Για τους ίδιους λόγους που αναφέρεις δεν πρόκειτε να πάω!

ούτε εγώ έχω πάει ποτέ αλλά θυμήθηκα τους συμμαθητές μου που μπαίνανε στην αρχιτεκτονική τότε... απαπααα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Η Πολεοδομία είναι μια ειδική περίπτωση!

Για να πώ την αλήθεια, κι εγώ σαν μηχανικός δεν θα πήγαινα αν μπορούσα!

Δεν είναι καθόλου ευχάριστη κατάσταση - διαδικασία.

Παρόλα αυτά για να επανέλθουμε στο θέμα μας

(και με συγχωρείτε αν έγινα η αφορμή για να ξεφύγει).

Νομίζω ότι μπορείς να πάρεις μαζί το παιδάκι σου. Θα συναντήσεις πολλές/ούς fouskes.

Το θέμα είναι ότι επιλέγεις να έχεις το παιδί σου κοντά σου για να είναι μαζί με σένα, να κάνετε πράγματα μαζί ακόμη κι αν αυτό είναι μια τράπεζα.

Εγώ έτσι το βλέπω, τον έπερνα παντού μαζί ειδικά στις εξωτερικές δουλειές και το βλέπαμε σαν μια βόλτα και σε κάθε ευκαιρία του δείχνω πράγματα και του εξηγώ καθετί που βλέπουμε και κάνουμε.

Το βρίσκω πολύ καλύτερο από το να αφήσω το παιδί μου με τη χι ψι γιαγιά ή τον κάθε παιδικό. Ακόμη και στην τράπεζα του εξηγώ ότι πρέπει να περιμένουμε στην ουρά για να καταθέσουμε τα χρήματα κλπ κλπ

Πολλά είπα πάλι....

το παρανοϊκό σε αυτή τη χώρα που ζούμε είναι ότι ενώ αγαπάμε τα παιδιά, δεν είμαστε φιλικά προσκείμενοι στα παιδιά. Σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης όπως Γερμανία, Αυστρία κλπ μπορεί να μην αντιμετωπίζουν με την ίδια ελαστικότητα που αντιμετωπίζουμε εμείς στην Ελλαδα ένα παιδί που έκανε μια ζημιά π.χ. σε ένα κατάστημα, αλλά έχουν προνοήσει παντού για τα παιδιά! Παντού! Και δεν υπάρχει περίπτωση να μην προηγηθεί στις ουρές η έγκυος ή η μαμά που έχει μαζί της το μωρό της (μιλάμε για μωρό, όχι για 5 χρόνων παιδί... :wink: ). Ενώ εδώ.... μασάμε την καραμέλα απλά "πας μη Ελλην βάρβαρος".... και μετά βγάζουμε όλη την βαρβαρότητά μας στο πιο ευαισθητο και νευραλγικό κομμάτι της κοινωνίας μας...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Α και αν θα πάρω την κόρη μου μαζί μου στις δουλειές μου θα σκεφτώ πως αρχικά δεν θα έχω καμμία απαίτηση.Εύχομαι αυτοί που θα με κακολογήσου ή θα με παρεξηγήσουν να έχουν τους λόγους τους! Οι κακοπροαίρετοι θα το βρουν μπροστά τους και οι καλοπροαίρετοι επίσης!!

Έτσι ακριβώς είναι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...