Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Recommended Posts

6560_121978360707_113450935707_3463741_7835104_n.jpg

Από το Άλμπουμ

«Wall Photos» από Εκθέστε οσους ειναι στο κυκλωμα της παιδικής πορνογραφίας

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ -ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

4767_114884220707_113450935707_3320260_5596687_n.jpg

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 245
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα σας πω την δική μας ιστορία με αφορμη το θέμα και ιδιαίτερα του πατερα που ξυλοκόπησε το 11 ημερων βρέφος. Η πρωτη μου ξαδέρφη ήταν παντρεμένη στην γερμανια με ένα πολύ καλό παιδι εγω ήμουν τότε 7 χρονων κάθε καλοκαίρι ερχόταν διακοπές σπίτι μας όλοι οικογενειακός. Μετα απο 6 χρόνια και αφου πια δεν αντεχε όπως έλεγε την άρρωστη ζηλεια του πήραν διαζύγιο το δικαστήριο είπε ότι κάθε κυριακή ο ...... θα περνει το παιδι την πρωτη κυριακη που το πήρε το πήγε στα μαγαζια και του πήρε πάρα πολλά παιχνίδια 6 χρονών τότε η μικρή μας. Το απογευμα λοιπον πήγε η άλλη ξαδερφης μου και αδερφη τις μητερας του παιδιου με τον θείο μου τον παππου του παιδιου να το παρουν για να μην βρεθει η μανα με τον πατερα σε αντιπαραθεση. Εξω απο το σπιτι είδαν περιπολικα και ασθενοφορο και ..... το μωρο μας νεκρο και αυτον να τον κουβαλανε οι αστυνομικοι. Σε λίγες μέρες στο σπίτι της η ξαδερφη μου έλαβε ένα γράμμα απο αυτον που έλεγε ότι αφου δεν θέλεις έμενα δεν θα έχεις ουτε το παιδί που το είχε γράψει πριν κάνει το έγκλημα... Φυσικα μπήκε στην φυλακη ισόβια και σε ένα μήνα είπαν ότι αυτοκτόνησε μέσα στην φυλακή. Ο ιατροδικαστης του παιδιου είπε ότι το μαχαίρωσε 6 φορες στην κοιλιακή χώρα. Ο τύπος ήταν ενας κανονικός άνθρωπος με πόλυ αθωο βλέμα.

Q1HLp3.png

GzNgp3.png

Θα σας πω την δική μας ιστορία με αφορμη το θέμα και ιδιαίτερα του πατερα που ξυλοκόπησε το 11 ημερων βρέφος. Η πρωτη μου ξαδέρφη ήταν παντρεμένη στην γερμανια με ένα πολύ καλό παιδι εγω ήμουν τότε 7 χρονων κάθε καλοκαίρι ερχόταν διακοπές σπίτι μας όλοι οικογενειακός. Μετα απο 6 χρόνια και αφου πια δεν αντεχε όπως έλεγε την άρρωστη ζηλεια του πήραν διαζύγιο το δικαστήριο είπε ότι κάθε κυριακή ο ...... θα περνει το παιδι την πρωτη κυριακη που το πήρε το πήγε στα μαγαζια και του πήρε πάρα πολλά παιχνίδια 6 χρονών τότε η μικρή μας. Το απογευμα λοιπον πήγε η άλλη ξαδερφης μου και αδερφη τις μητερας του παιδιου με τον θείο μου τον παππου του παιδιου να το παρουν για να μην βρεθει η μανα με τον πατερα σε αντιπαραθεση. Εξω απο το σπιτι είδαν περιπολικα και ασθενοφορο και ..... το μωρο μας νεκρο και αυτον να τον κουβαλανε οι αστυνομικοι. Σε λίγες μέρες στο σπίτι της η ξαδερφη μου έλαβε ένα γράμμα απο αυτον που έλεγε ότι αφου δεν θέλεις έμενα δεν θα έχεις ουτε το παιδί που το είχε γράψει πριν κάνει το έγκλημα... Φυσικα μπήκε στην φυλακη ισόβια και σε ένα μήνα είπαν ότι αυτοκτόνησε μέσα στην φυλακή. Ο ιατροδικαστης του παιδιου είπε ότι το μαχαίρωσε 6 φορες στην κοιλιακή χώρα. Ο τύπος ήταν ενας κανονικός άνθρωπος με πόλυ αθωο βλέμα.

NO COMMENTS....

I LOVE MY LITTLE STARS!!!

fistikai ,

με έχει πιάσει ο πραγματισμός μου και ο ρεαλισμός μου ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΛΈΩ .... απλά κανω quote το δικό σου γραπτο ...σε με΄να το λέω ....(επαναλαμβανώ)

ποιός;

οι ανθρωποι σπέρνουν παιδιά για πλακα.... αυτοί είχαν και τα θέματα τους προφανώς αρα..παμε στην κοινωνία ...ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ; ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΊΑ;

και το θεωρώ πλεόν αφελές να κάνουμε τετοιου φιλοσοφικού τύπου αναλύσεις ...και ερωτήσεις ...

μπορούμε όμως να συμβάλουμε αλλιώς ....

και να γίνουμε όντως ρεαλιστές με συναίσθημα ....

δλδ μπορούμε να συμμετσχασουμε στην εξτρατία που έχει ξεκινήσει το parents (λέω για το parents γιατι εδω γράφουμε ...) μπορούμε να γίνουμε εθέλοντες σε ομάδες που ασχολούνται με αυτα τα ζητήματα ...μπορούμε να παμε στο χαμογελο ενα απογευμα να παιξει το παιδι μας μαζι με τα αλλα ...μπορύμε χιλια δυο ....μεχρι και μαζική επιστολή να στείλουμε στα υπουργία ....

μπορούμε λοιπόν να κάνουμε πραγματα αντι να καθόμαστε να αναρωτιόμαστε .... και αφού η πολιτεία δεν ...και αφολυ δνε υπάρχει κανενα μεσο προστασίας ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ να δημιουργήσουμε την ανάγκη υπαρξης του.....

υ.σ.

η όλη κουβέντα είχε σαν αφορμή γραπτό σου ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ...επαναλαμβάνω !!!!

Συμφωνώ απόλυτα...αλλά όπως ξέρεις...στην Ελλάδα τη μία μέρα λέμε κ την άλλη ¨ξελέμε¨. Εννοώ οτι σήμερα που διαβάζουμε τέτοια άρθρα, λέμε κ λέμε κ λέμε....κ σε 1-2 μέρες τα έχουμε ξεχάσει όλα! Μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι είτε ομαδικά είτε ατομικά!

I LOVE MY LITTLE STARS!!!

Διαφημίσεις

Να αφεθεί ξανά ελεύθερος ζητά ο 40χρονος Γ.Τ. από το Μενίδι, η σύλληψη του οποίου τον περασμένο Ιούνιο, προκάλεσε τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης, καθώς αποκαλύφθηκαν άγνωστες πτυχές της διεστραμμένης δράσης που είχε μπροστά στην οθόνη του ηλεκτρονικού του υπολογιστή. Εκεί όπου –σύμφωνα με το κατηγορητήριο- ηδονιζόταν, βλέποντας μικρά κορίτσια να χαϊδεύονται για χάρη του μπροστά στις κάμερες των κομπιούτερ τους!

Σχεδόν πέντε μήνες μετά την προφυλάκισή του, το πρώην ευυπόληπτο στέλεχος μεγάλης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων και νυν τρόφιμος των φυλακών Τρίπολης, που –κατά τη δικογραφία- αφού πρώτα παρέσυρε, υποδυόμενος μια 17χρονη κοπέλα, τα 11χρονα κοριτσάκια προκειμένου να του δείχνουν απόκρυφα σημεία του σώματός τους, στη συνέχεια τα κατέγραφε και διακινούσε τις γυμνές φωτογραφίες, με αίτηση άρσεως προσωρινής κράτησης που κατέθεσε στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών ζητεί να αποφυλακισθεί.

Ξεδιπλώνοντας τη δική του «αλήθεια», ο 40χρονος κατηγορούμενος, πατέρας δυο παιδιών, ηλικίας 11 και 7 ετών, αρνείται τις κατηγορίες της προμήθειας, κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας που τον βαραίνουν, δηλώνοντας ότι παραμένει άδικα προφυλακισμένος, καθώς η εμπλοκή του στη δυσώδη υπόθεση οφείλεται σε παρερμηνεία από μέρους των Αρχών!

«Δεν διακινούσα πορνό»

«Είμαι εντελώς αντίθετος με τη διάδοση του εντελώς ανώμαλου, εμετικού και ποινικά κολάσιμου υλικού παιδικής πορνογραφίας και της ιδιότητάς μου ως πατέρα δυο ανήλικων τέκνων», υποστηρίζει ο κατηγορούμενος στην αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε και εξηγεί ότι τα λίγα επίδικα αρχεία που βρέθηκαν αποθηκευμένα στον υπολογιστή του (αναλογία 1 προς 10.000) βρέθηκαν μέσα στα «φαινομενικά αθώα συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία» που κατέβαζε.

«Χρησιμοποιούσα το δίκτυο EDONKEY 2000 για να λαμβάνω πλήθος ψηφιακών αρχείων… Κάθε φορά που υπέπιπτε στην αντίληψή μου ψηφιακό αρχείο το οποίο περιείχε ποινικά κολάσιμο περιεχόμενο, κατευθείαν το έσβηνα… Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο κόσμος του διαδικτύου κρύβει αρκετές παγίδες για τους χρήστες του. Έτσι πολλές φορές μέσα σε φαινομενικά αθώα συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία, οι επιτήδειοι κρύβουν παράνομο υλικό, με ύπουλο τρόπο, καταφέρνοντας έτσι να διαδίδουν αυτό το παράνομο υλικό παρά τη θέληση αθώων χρηστών και μέχρι της εύρεσης και καταστροφής του από εμάς», συνεχίζει ο κατηγορούμενος στην αίτηση που κατέθεσε και καταλήγει: «Είναι προφανές πως ακριβώς έτσι δικαιολογείται η εμπλοκή μου μέσα στο έγγραφο της Ιnterpol όπως και η εύρεση δυο αρχείων με παρόμοιο εμετικό υλικό μέσα στο σύνολο των ψηφιακών μέσων αποθήκευσης τα οποία κατείχα».

Αναφερόμενος στις τρεις άσεμνες φωτογραφίες που εμφανίζεται να έχει διακινήσει μέσω του διαδικτύου, ο 40χρονος άνδρας επισημαίνει πως δεν πρόκειται για φωτογραφίες ανήλικου αλλά ενήλικου ατόμου, ενώ μιλώντας για τις «διαδικτυακές επαφές» που είχε με το 11χρονο κοριτσάκι αντιτείνει πως δεν μπορούσε να πιστέψει πως ένα τόσο μικρό παιδί θα μπορούσε να απαντάει «τόσο γρήγορα και ορθά».

«Καταστρέφομαι»

Στο δια ταύτα της αίτησης αποφυλάκισης που κατέθεσε, ο Γ.Τ. και αφού πρώτα διευκρινίζει ότι δεν είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, κάνει εκτενή αναφορά στην άθλια οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει εκείνος και η οικογένειά του λόγω της προσωρινής του κράτησης.

Όπως λέει, η γυναίκα του δεν δουλεύει και το αποτέλεσμα είναι να… τρέχουν τα χρέη από δάνεια που έχει συνάψει για το αυτοκίνητο και το σπίτι τους.

«Είναι προφανές πως η άδικη προσωρινή μου κράτηση έχει ήδη διαταράξει τη ζωή τη δική μου και των μελών της οικογένειάς μου, η δε συνέχισή της θα θέσει σε ολέθριο κίνδυνο τη ζωή του πεθερού μου, ο οποίος νοσηλεύεται, θα προκαλέσει την απώλεια της οικίας και του αυτοκινήτου μου και θα εμποδίσει την ομαλή ζωή, σίτιση και ανατροφή των παιδιών μου», υποστηρίζει.

Από την πλευρά της, η πληρεξούσια δικηγόρος του 40χρονου άνδρα, Έλλη Παπαδοπούλου, μιλώντας στη zougla.gr σχολίασε: «Είναι προφανές πως στην υπόθεση του εντολέα μου, όπως προκύπτει από τα ευρήματα που έχουν προσκομισθεί στη δικογραφία, δεν στοιχειοθετείται ούτε αντικειμενικά, ούτε υποκειμενικά το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται, Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και ελπίζω να σταματήσει σύντομα τόσο η δική του ταλαιπωρία όσο και της οικογένειάς του».

ΠΗΓΗ http://www.zougla.gr/

''...for those about to rock we salute you...''

• 4 εβδομάδες μετά...

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

Σε πολλές πόλεις της Ελλάδας έμεναν οι παιδεραστές οι οποίοι ήταν δικηγόροι, επιχειρηματίες και καθηγητές

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΚ

Την κωδική ονομασία «Charly» είχε η μεγάλη επιχείρηση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, για το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στο οποίο εμπλέκονται δικηγόροι, επιχειρηματίες και καθηγητές...

Για τη μεγάλη επιχείρηση που διήρκησε τέσσερεις μήνες έγιναν χτες έλεγχοι σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με παρουσία εισαγγελέων.

Οι πόλεις που διέμεναν οι παιδεραστές είναι Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Καβάλα, Φάρσαλα, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, Νέος Μαρμαράς, Κιλκίς, Ηγουμενίτσα, Άργος, Ρόδος, Χανιά, Ηράκλειο και Γιάννενα.

http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_2366.html

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

Σκληρό πορνογραφικό υλικό με παιδιά από 2-12 ετών

ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Σε 16 πόλεις έγιναν οι συλλήψεις για το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Η έρευνα έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερεις μήνες. Πρόκειται για σκληρό πορνογραφικό υλικό στο οποίο πρωταγωνιστούν παιδιά από 2-12 ετών. Μιλάμε για...

μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Όπως σας είπαμε και πριν έχουν συλληφθεί έως τώρα 17 άτομα, με τους υπόλοιπους να αναζητούνται.

http://troktiko.blogspot.com/2009/11/2-12.html

Παιδική πορνογραφία: Επιχείρηση με τον κωδικό «Charly»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009, 13:53

Τεχνικός της ΕΡΤ, ηλικίας 30 ετών, δικηγόρος από το Κιλκίς (ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος), 40χρονος καθηγητής Πανεπιστημίου στην Πάτρα (παραμένει ασύλληπτος), καθηγητής γυμναστικής σε γυμνάσιο της Γλυφάδας, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στα είδη υγιεινής, στέλεχος του Δήμου Πειραιά, στέλεχος της Ασφάλειας του Αστήρ Παλλάς, πέντε δημόσιοι υπάλληλοι, οκτώ ιδιωτικοί, δέκα άνεργοι και ένας φοιτητής.

Αυτοί είναι, μεταξύ άλλων, οι εμπλεκόμενοι σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, που εξάρθρωσαν οι ελληνικές Αρχές.

Επιχείρηση «Charly»

Πρόκ

Σοκ από το κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας

ειται για την επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Charly», η οποία διήρκεσε τέσσερις μήνες, ταυτόχρονα σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας.

Στην υπόθεση διακίνησης σκληρού πορνογραφικού υλικού εμπλέκονται 55 άτομα, εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία κατά συρροή και κατά συνήθεια, ενώ συνελήφθησαν συνολικά 17 άτομα, 16 Έλληνες και ένας αλλοδαπός.

Ανάμεσά τους, «ευυπόληπτοι» πολίτες, υπεράνω πάσης υποψίας, όπως δικηγόροι, επιχειρηματίες και καθηγητές. Άνθρωποι… της διπλανής πόρτας δηλαδή…

Συνολικά, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη 158 Ελλήνων χρηστών, οι οποίοι εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Σε εφόδους που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και τους χώρους κατοικίας τους, κατασχέθηκαν 88 σκληροί δίσκοι Η/Υ, 8 laptop και εκατομμύρια CD και DVD, τα οποία περιείχαν σκληρότατο υλικό συνολικής χωρητικότητας 50.000 G-byte. Ενήλικοι βιάζουν και κακοποιούν σεξουαλικά αγοράκια και κοριτσάκια ηλικίας ακόμη και τεσσάρων ετών.

Με τη συνδρομή της εισαγγελίας Αθηνών και εποπτεία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Γιάννη Σακελλαράκου, χθες πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα 32 επιχειρήσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, παρουσία εισαγγελέων.

Οι πόλεις, όπου ζούσαν οι αρρωστημένοι παιδεραστές, είναι: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Άργος, Ρόδος, Χανιά, Ηράκλειο, Καβάλα, Φάρσαλα, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, Νέος Μαρμαράς, Κιλκίς, Ηγουμενίτσα και Γιάννενα.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=81767&cid=4

Παιδική πορνογραφία: Επιχείρηση με τον κωδικό «Charly»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009, 15:13

Οι τεχνικοί της ΕΡΤ (πατέρας και γιος), Χαράλαμπος Τσόγκας και Πολύκαρπος Τσόγκας, ο Ευάγγελος Χονδροκούκης, στέλεχος του Δήμου Πειραιά, ένας δικηγόρος από το Κιλκίς (ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος), ένας 40χρονος λέκτορας για θέματα διοίκησης στο Πανεπιστημίο Πατρών (παραμένει ασύλληπτος), ένας καθηγητής ξιφασκίας σε γυμνάσιο της Γλυφάδας, ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στα είδη υγιεινής, ένα στέλεχος της Ασφάλειας του Αστήρ Παλλάς, πέντε δημόσιοι υπάλληλοι, οκτώ ιδιωτικοί, δέκα άνεργοι, ένας φοιτητής και ένας Λιβανέζος.

Σοκ από το κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας

Αυτοί είναι, μεταξύ άλλων, οι εμπλεκόμενοι σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, που εξάρθρωσαν οι ελληνικές Αρχές.

Επιχείρηση «Charly»

Πρόκειται για την επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Charly», η οποία διήρκεσε τέσσερις μήνες, ταυτόχρονα σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας.

Στην υπόθεση διακίνησης σκληρού πορνογραφικού υλικού εμπλέκονται 55 άτομα, εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία κατά συρροή και κατά συνήθεια, ενώ συνελήφθησαν συνολικά 17 άτομα, 16 Έλληνες και ένας αλλοδαπός.

Ανάμεσά τους, «ευυπόληπτοι» πολίτες, υπεράνω πάσης υποψίας, όπως δικηγόροι, επιχειρηματίες και καθηγητές. Άνθρωποι… της διπλανής πόρτας δηλαδή…

Συνολικά, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη 158 Ελλήνων χρηστών, οι οποίοι εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Σε εφόδους που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και τους χώρους κατοικίας τους, κατασχέθηκαν 88 σκληροί δίσκοι Η/Υ, 8 laptop και εκατομμύρια CD και DVD, τα οποία περιείχαν σκληρότατο υλικό συνολικής χωρητικότητας 50.000 G-byte. Ενήλικοι βιάζουν και κακοποιούν σεξουαλικά αγοράκια και κοριτσάκια ηλικίας ακόμη και τεσσάρων ετών.

Με τη συνδρομή της εισαγγελίας Αθηνών και εποπτεία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Γιάννη Σακελλαράκου, χθες πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα 32 επιχειρήσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, παρουσία εισαγγελέων.

Οι πόλεις, όπου ζούσαν οι αρρωστημένοι παιδεραστές, είναι: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Άργος, Ρόδος, Χανιά, Ηράκλειο, Καβάλα, Φάρσαλα, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, Νέος Μαρμαράς, Κιλκίς, Ηγουμενίτσα και Γιάννενα.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=81767&cid=4

QJZup3.png

bxuCp3.png

Συνελήφθη διευθυντής Δημοτικού σχολείου στην Καβάλα κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία

Συνελήφθη διευθυντής Δημοτικού σχολείου στην Καβάλα κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία.

Όπως έγινε γνωστό, ο 44χρονος δάσκαλος συνελήφθη βάσει ενημέρωσεως της Ιντερπόλ στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα ψηφιακά ίχνη που βρέθηκαν σε διάφορες σελίδες παιδικής πορνογραφίας.

Στην οικία του διευθυντή, που συνελήφθη μετά από κοινή επιχείρηση του τμήματος Ασφαλείας Καβάλας και του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης στις 27-11-2009 στο Δήμο Χρυσούπολης Καβάλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ύστερα από νομότυπη έρευνα, τρεις σκληροί δίσκοι Η/Υ, ένας οπτικός δίσκος που περιείχε αποθηκευμένους υπερσυνδέσμους (URLs) προς ιστοσελίδες πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και ποσότητα κάνναβης.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=1&artid=1107834

:shock::shock::shock:

Συσταθηκε γκρουπ στο facebook που υποστηριζει την παιδοφιλια!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Μαλιστα,έχει συνομιλια του στυλ "Σε ποιο Δημοτικο θα στησουμε καρτερι"!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Παρουσιάζουμε ολόκληρη τη λίστα, με πλήρη τα στοιχεία των παιδοφίλων που συνελήφθησαν με την κατηγορία της διακίνησης υλικού παιδικής προρνογραφίας. Θαυμάστε τους. Είναι οι: ...

1. ΚΟΥΚΟΣ Λεωνίδας του Σπυρίδωνα και της Καλλιόπης-Πηνελόπης, γεν. 17/9/1977 στην Αθήνα, Καθηγητής σωματικής αγωγής,

2. ΣΑΧΠΑΖΗΣ Κων/ντίνος του Γεωργίου και της Αδαμαντίας, γεν. 29/7/1968 στο Περιστέρι Αττικής, ιδιωτικός υπάλληλος,

3. ΤΣΟΓΚΑΣ Χαράλαμπος του Πολύκαρπου και της Υπατίας, γεν. 28/1/1982 στο Χολαργό, κατ. Αθηνών-

υπάλληλος ΕΡΤ,

4. ΤΣΟΓΚΑΣ Πολύκαρπος του Χαραλάμπους και της Βασιλικής, γεν. 23/8/1949 στην Ναύπακτο, κατ. Αθηνών-Τριανταφυλλίδη αρ. 26, Συνταξιούχος-ΕΡΤ,

5. ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ Ευάγγελος του Κων/ντίνου και της Παναγιώτας, γεν. 18/2/1972 στην Αθήνα,,Ελεύθερος επαγγελματίας

6. ΓΚΟΤΣΗΣ Βασίλειος του Νικολάου και της Μαρίας, γεν. 16/01/1965 στην Αθήνα, κατ. Περιστερίου-Σαγγερίου αρ. 42, Δημόσιος υπάλληλος

7. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Στυλιανός του Γεωργίου και της Μαρίας, γεν. 20/11/1973 στο Αμαρούσιο Αττικής, Επιχειρηματίας,

8. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος του Κων/ντίνου και της Μαγδαληνής, γεν. 22/4/1974 στην Αθήνα, Κτηματομεσίτης,

9. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης του Νικολάου και της Σταυρούλας, γεν. 30/6/1971 στην Αθήνα, Ιδιωτικός υπάλληλος- Athens Astir Palace ,

10. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος του Επαμεινώνδα και της Φωτεινής, γεν. 15/3/1971 στη Θεσ/νίκη, Άεργος,

11. ΡΟΜΑΝΙ Καρίμ του Ράμπια και της Άννας, γεν. 4/7/1988 στο Χολαργό-Αττικής, Φοιτητής

12. ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΔΗΣ Εμμανουήλ του Ιωάννη και της Μαρίας, γεν. 26/5/1949 στη Ρόδο, Άεργος

13. ΔΙΑΛΥΝΑΣ Κων/ντίνος του Νικολάου και της Μαρίας,γεν. 22/8/1979 στο Ηράκλειο-Κρήτης, Ιδιωτικός υπάλληλος,

14. ΚΕΣΑΠΙΔΗΣ Μιχαήλ του Χαράλαμπου και της Μαρίας, γεν. 16/9/1970 στη Θεσ/νίκη, Μηχανικός αυτ/των,

15. ΛΕΦΑΣ Γεώργιος του Χρήστου και της Δέσποινας, γεν. 24/5/1983 στο Κιλκίς, Ιδιωτικός υπάλληλος,

16. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος του Στέφανου κα της Πολυξένης, γεν. 29/11/1962 στο Κιλκις, Δικηγόρος,

17. ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ Σπυρίδων του Γεωργίου και της Χριστίνας, γεν. 2/6/1979 στη Θεσ/νίκη, Άνεργος.

noname-gr

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

εν 'τω μεταξύ συνεχίζεται η δίκη των καθαρμάτων του Ιλίου...

«Βάλτε τους όλους στη φυλακή»

Αυτά τα λόγια έγραφε η μικρή Μαρία στα γράμματα και τις ζωγραφιές που είχε δώσει στον αστυνομικό Παύλο Λουκάτο, στον οποίο εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε.

Η κατάθεση του αστυνομικού στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, όπου συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης παιδεραστίας στο Ίλιον, πάγωσε όσους παρακολουθούν τη δίκη. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, το κοριτσάκι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της, αλλά την απέτρεψε η οικογενειακή φίλη που διέμενε μαζί τους.

Μαρτυρία σόκ

για τα όσα έζησε η 11χρονη σήμερα Μαρία, κόρη της Ειρήνης Τσονόπουλου, στα χέρια της «μάνας», του συντρόφου της, του ιερέα Σωτήρη Παπαδόπουλου και του συνταξιούχου της ΔΕΗ Αθανάσιου Κανάκη. Και όχι μόνο η Μαρία, αλλά και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας που φιλοξενούσε στο σπίτι της η Τσονοπούλου.

Σε άλλο σημείο, η μικρή Μαρία έγραφε: «Θέλω να σταματήσω να πονάω. Από 'δω και πέρα θέλω μόνο να γελώ», ενώ δίπλα στη λέξη φυλακή έβαζε το όνομα της μητέρας της και του ιερέα.

Και πρόσθετε: «Ελευθερία εγώ… Ειρήνη να μην βγει ποτέ».

Οι περιγραφές που έκανε η μικρή στον αστυνομικό είναι κάτι παραπάνω από ανατριχιαστικές.

«Τη βίαζε και ο φίλος της μαμάς της μπροστά στην ίδια. Μια μέρα που ήταν στο δωμάτιο της μάνας και ήθελε να τη βιάσει ο Σπύρος Σουχλερής, δεν πρόλαβε γιατί χτύπησε η πόρτα και η μικρή πήγε να πηδήξει από το μπαλκόνι, αλλά την κράτησε η οικογενειακή φίλη». Όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, το 11χρονο κορίτσι του εκμυστηρεύτηκε ότι πρώτος την βίασε ο 86χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ, όταν ήταν μόλις έξι ετών… Για τον ιερέα του είπε ότι άρχισε να τη βιάζει μετά τον θάνατο του μπαμπά της. «Ήταν ο άνθρωπος που πάντρεψε τον συγχωρεμένο τον μπαμπά μου, βάφτισε εμένα και δεν περίμενα τόσο μεγάλο κακό», του είχε πει το κοριτσάκι.

viasmosjherhfnb.jpg

«Έπρεπε να μαθαίνει»…

«Ο Σουχλερής έβαζε το κοριτσάκι να είναι παρούσα όταν έκανε σεξ με την μητέρα της. Έλεγε ότι έπρεπε να μαθαίνει… Από αυτό που περιέγραφαν τα παιδιά κατάλαβα ότι έλεγαν την αλήθεια. Δεν είναι δυνατόν παιδιά σε αυτή την ηλικία να ξέρουν τόσα για το σεξ».

Ο μάρτυρας περιέγραψε και τις «συναντήσεις» της Μαρίας και των υπολοίπων κατηγορουμένων που κανόνιζε η Τσονοπούλου. «Από έξι ετών μου έλεγε η μικρή ότι "η μαμά με πήγε σε μία εκκλησία στο Καματερό και ήρθε ο θείος Γιάννης. Άρχισε να με χαϊδεύει". Μη φοβάσαι δεν θα σου κάνω κακό της έλεγε. Η Μαρία έκλαιγε. Δίπλα στην εκκλησία τής έβγαζε με το ζόρι τα ρούχα, η μικρή αντιστεκόταν, την έπιανε η μαμά της, την ακινητοποιούσε και τη βίασε ο θείος Γιάννης (σ.σ. ο συνταξιούχος) στο σπίτι του οποίου πήγαινε μία με δύο φορές την εβδομάδα».

Όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, η Τσονοπούλου φορούσε τακούνια στη μικρή Μαρία και την έβαφε για να την εκδίδει.

Ο μάρτυρας, ο οποίος συνεχίζει να έχει επικοινωνία με τα παιδιά και θα τα δει όπως είπε τα Χριστούγεννα, αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα. «Δεν περνούν καλά… Έχουν βγει από το ίδρυμα και ζουν με τη γιαγιά, η οποία είναι μεγάλη γυναίκα με πολλά προβλήματα. Η Μαρία δεν έχει αναζητήσει τη μητέρα της, δεν τη λέει καν μητέρα. Μέσα σε δύο μέρες εμένα με φώναζε η Μαρία μπαμπά και την ειρηνοδίκη μαμά».

Ο εισαγγελέας Απόστολος Μακρόπουλος ρώτησε τον μάρτυρα ποιοι κοινωνικοί φορείς ασχολούνται με την υπόθεση και ο κ. Λουκάτος απάντησε ότι ο ίδιος, κάποιοι άνδρες του τοπικού τμήματος και η ειρηνοδίκης συνεχίζουν να ασχολούνται από προσωπικό ενδιαφέρον, ενώ τα παιδιά έχουν σταματήσει να παρακολουθούνται ακόμα και από παιδοψυχολόγους.

«Αν μπορείτε να κάνετε κάτι κυρία πρόεδρε κάντε το» είπε ο μάρτυρας, ο οποίος επισήμανε ότι δεν υπάρχει καλή συμπεριφορά στο σπίτι και τα παιδιά δεν μπορούν να ζουν σε αυτό το περιβάλλον. Τόνισε μάλιστα ότι υπάρχει και με τα παιδιά της άλλης οικογένειας, όπου δεν δουλεύει κανείς μέσα στο σπίτι.

Ο εισαγγελέας κάλεσε τον μάρτυρα να επιληφθεί άμεσα η υπηρεσία του με αναφορά που θα κοινοποιήσει τόσο στο δικαστήριο, όσο και στους αρμόδιους φορείς, όπως η εισαγγελία ανηλίκων.

Για τον ιερέα η μικρή είπε στον αστυνομικό: «Ήταν ο άνθρωπος που πάντρεψε τον συγχωρεμένο τον μπαμπά μου, βάφτισε εμένα και δεν περίμενα τόσο μεγάλο κακό».

Η υπεράσπιση ζήτησε να μην ληφθεί υπόψη η κατάθεση του μάρτυρα με την αιτιολογία ότι συμμετείχε στην προανάκριση.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=83229&cid=4

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

ΦΡΙΚΗ . . . . . . ΑΙΣΧΟΣ . . . . . . ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΕΡΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ .... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ Ή Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΑΣ!ΑΠΟΡΩ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΛΚΕΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣΕΙ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ...

"ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ"

ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Τα ένοχα μυστικα κάθε κοινωνίας...

Ορισμός:

Ο όρος “παιδοφιλία” χρησιμοποιήθηκε επίσημα για πρώτη φορά στο DSM-III (American Psychiatric Association, 1980). Περιέγραφε μία ειδική κατηγορία ατόμων, τα οποία κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά,ενώ παρουσιάζουν και κάποια άλλα ειδικά χαρακτηριστικά. Τόσο το DSM-III όσο και το DSM-III-R (American Psychiatric Association, 1987), όριζαν την παιδοφιλία σαν “επαναλαμβανόμενες και επίμονες σεξουαλικές τάσεις και φαντασιώσεις που αφορούν σεξουαλική δραστηριότητα με παιδιά”. Πρέπει να τονιστεί ότι δεν έιναι απαραίτητη η σωματική δραστηριότητα για την διάγνωση της ασθένειας.

Κριτήρια διάγνωσης:

*

Επαναλαμβανόμενες και επίμονες σεξουαλικές τάσεις, φαντασιώσεις ή συμπεριφορές που περιλαμβάνουν σεξουαλική δραστηριότητα με παιδιά (μικρότερα των 13 ετών)”.Αυτές οι τάσεις, φαντασιώσεις ή συμπεριφορές υποδεικνύουν παιδοφιλία μόνο εάν:

*

Προκαλούν κλινικά σημαντική δυσφορία ή διαταραχή στην κοινωνική, εργασιακή ή άλλη σημαντική περιοχή της λειτουργικότητας. Ο παιδόφιλος επιπλέον θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 16 ετών και τουλάχιστον 5 έτη μεγαλύτερος από το παιδί.

Σημαντική σημείωση:

Μεγάλη έρευνα στις ΗΠΑ (American Humane Association, 1988), έδειξε ότι 2 εκατομμύρια παιδιών στη χώρα αυτή έχουν κακοποιηθεί, ενώ το 16% αυτών έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά. Αυτό σημαίνει ότι 300.000 περίπου περιπτώσεις παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης συμβαίνουν κάθε χρόνο. Τα θύματα υπολογίζονται ότι στο 77% είναι κορίτσια μέσης ηλικίας 9,2 έτη. Οι δράστες στο 82% υπολογίζεται ότι είναι άνδρες.Έρευνα στον Καναδά (Committee on Sexual Offenses against Children and Youths, 1984), έδειξε ότι το ένα τρίτο των ανδρών και πάνω από τις μισές γυναίκες στη χώρα αυτή ανέφεραν ότι είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ σε πάνω από τα τέσσερα πέμπτα το γεγονός αυτό συνέβη πριν τα 18.

Χαρακτηριστικά του παιδόφιλου:

* Μεγάλο ποσοστό παιδοφίλων βρίσκονται στην ηλικία των 20 με 50. Η οικογενειακή τους κατάσταση δεν παίζει ρόλο, εφόσον μπορεί να λειτουργήσεικαι ως "μάσκα", προκειμένουν να μην γίνεται η ιδιαιτερότητά τους εύκολα αντιληπτή.Στις περισσότερες περιπτώσεις (66%) έχει καταγραφεί ότι ο παιδόφιλος είναι κάποιος γνωστός της οικογένειας ή συγγενής ή γενικά έχει κάποια σχέση με το παιδί ή/και την οικογένειά του.

* Η παιδοφιλική δραστηριότητα δεν περιέχει απαραίτητα σωματική βία αλλά κυρίως ψυχολογική. Ο άνθρωπος που ασκεί παιδοφιλία μπορεί συχνά να έχει μεγάλη υπομονή και δεξιότητα στο να χρησιμοποιεί την εξουσία και τη δύναμη του ενήλικα για να πείσει ή να αναγκάσει το παιδί ή τον έφηβο να συμμετάσχει σε σεξουαλικές δραστηριότητες.

* Αρκετοί παιδόφιλοι εργάζονται ή προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες σε μέρη όπου συχνάζουν παιδιά. Παράδειγμα σε αθλητικές δραστηριότητες, κατασκηνώσεις, σχολεία κλπ. Είναι δηλαδή άνθρωποι που φαίνεται να αγαπάνε ιδιαίτερα τα παιδιά.

Στοιχεία της χώρας μας:

* Σεξουαλική και σωματική κακοποίηση έχει υποστεί το 15% των μαθητών ηλικίας 8-12 ετών στη χώρα μας

* Σε ποσοστό άνω του 50% δράστης ήταν πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, που είχε προηγουμένως άριστη σχέση με το θύμα.

Χρεάζεστε βοήθεια ή θέλετε να κάνετε καταγγελίες

* Tηλεφωνήσετε στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (197)

* Στο Χαμόγελο του Παιδιού (1056)

* Στην ΕΠΙΨΥ (801-801-1177),

* Στον Συνήγορο του Παιδιού, προκειμένου να λάβετε χρήσιμες και έγκυρες συμβουλές (800-11-32000)

"Αθώα" σχόλια...

Λάθη και σκοτεινές πλευρές τις κοινωνίας:

Στατιστικές αποδεικνύουν ότι ακόμα και αν πέσει κάτι στην αντίληψή μας, δύσκολα θα το καταγγείλουμε. Εξαιτίας της δειλίας, των ταμπού και της έλλειψης κοινωνικής συνείδησης, οι πιθανότητες είναι πάνω από 70%, να ξεχάσουμε το περιστατικό εντός ολίγων λεπτών και να το προσπεράσουμε, χωρίς να κάνουμε την καταγγελία. Το ποσοστό διορθώνεται λίγο αν το παιδί ανήκει στο στενό μας οικογενιακό ή φιλικό περιβάλλον. Ένα ποσοστό πάνω από το 60% των περιπτώσεων παιδεραστίας δεν καταγγέλεται ποτέ. Αυτό συμβαίνει διότι κυρίως οι γονείς φοβούνται την αντίδραση της κοινωνίας, τα σχόλια του κόσμου, τις διακρίσεις και τον χλευασμό που θα υποστούν τόσο οι ίδιοι ως οικογένεια, αλλά πάνω από όλα το παιδί τους. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγουν τη διαδικασία αυτή που θα πληγώσει ακόμα περισσότερο το παιδί και που προφανώς θα το απομονώσει περισσότερο από το κοινωνικό σύνολο, προτιμούν να αφήσουν ατιμώρητο τον δράστη και να προσπαθήσουν να επουλώσουν μόνοι τους τα τραύματα του παιδιού τους. Όσον αφορά τις περιπτώσεις που οι ίδιοι οι γονείς βιάζουν τα παιδιά τους, μια και συχνά η παιδοφιλία συνδυάζεται με αιμομικτικές τάσεις, ακόμα και αν κάποιοι συγγενείς, φίλοι ή γείτονες αντιληφούν κάτι , προτιμούν να σιωπήσουν, πρικειμένου να μην "μπλεχτούν". 'Ετσι δεν είναι καθόλου περίεργο που περιστατικά παιδεραστίας αποκαλύπτονατι σε μικρές περιοχές και μένουν όλοι υποκριτικά να αναρωτιούνται, πώς κανένας δεν είχε καταλάβει τίποτα.

"Εκτακτο δελτίο¨: Οι γονείς δράστες!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από το Σάββατο οι γονείς των δύο παιδιών από την Ορεστιάδα. Τα παιδιάεξαφανίστηκαν την περασμένη εβδομάδα και υπήρξε άμεση κινητοποίηση από Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Από ότι δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι γονείς έδωσαν τα παιδιά τους σε ζεύγος του οικογενειακού περιβάλλοντος, με σκοπό αυτό το ζεύγος να βρει οικογένεια για υιοθεσία.

Επιπλέον, αναζητούνται τα ανήλικα αδέρφια, όπως και η σύζυγος του άλλου άνδρα που συνελήφθη μαζί με τους γονείς των παιδιών.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΌ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ:

* 28 παιδιά που εξαφανίστηκαν το 2008.

* 14 ήταν ελληνικής εθνικότητας (5 αγόρια-9 κορίτσια)

* 9 αλβανικής (5 αγόρια-4 κορίτσια),

* ένα κορίτσι ρουμανικής

* δύο βουλγαρικής εθνικότητας

* ένα από τη Σομαλία

* ένα από τη Νιγηρία

* ενώ πέντε παιδιά ήταν από 0-6 ετών (3 αγόρια-2 κορίτσια)

* πέντε παιδιά από 7 έως 12 ετών (2 αγόρια-3 κορίτσια)

* 17 παιδιά από 13 έως 18 ετών (4 αγόρια-13 κορίτσια)

* ένα αγόρι από 18 ετών και άνω.

* κατά το χρονικό διάστημα από 1/1/07 έως 31/12/07 το «Χαμόγελο του Παιδιού» χειρίστηκε 124 .

* τα 90 παιδιά εντοπίστηκαν

* τα 14 συνεχίζουν να αναζητούνται

* για τα 20 οι διαδικασίες αναζήτησής τους δεν συνεχίζονται, καθώς υπήρξαν σοβαρά νομικά ζητήματα.

* Από τα 124 παιδιά που εξαφανίστηκαν, 75 ήταν ελληνικής εθνικότητας (23 αγόρια-52 κορίτσια)

* 20 αλβανικής (8 αγόρια-12 κορίτσια)

* 29 άλλης εθνικότητας (10 αγόρια-19 κορίτσια),

* ενώ 19 αφορούσαν παιδιά ηλικίας 0 έως 6 ετών (12 αγόρια-7 κορίτσια), 17 παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών (8 αγόρια-9 κορίτσια), 83 παιδιά ηλικίας 13 έως 18 ετών (18 αγόρια-65 κορίτσια), και 5 παιδιά ηλικίας 18 ετών και άνω (3 αγόρια-2 κορίτσια).

Τα στατιστικά στοιχεία ΣΙΓΟΥΡΑ κουράζουν, αλλά θεωρώ ότι μπορούν να μας δώσουν μία ρεαλιστική εικόνα της πραγματικότητας,χωρίς ίχνος υποκειμενικότητας. ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι δεν παέι καλά. Το τι το αφήνω στη δική σας κρίση.

"Κλισέ" επίλογος:

Το πώς φερόμαστε στους συνανθώπους μας και ακόμα περισσότερο στα παιδιά, αποτελεί αδιαμφισβήτητο δείγμα πολιτισμού. Το λιγότερο λοιπόν που έχουμε να κάνουμε όταν αντιληφθούμε κάτι, έιτε αυτό είναι μεγάλο, είτε μικρό (αφήστετο αυτό να το κρίνουν οι ειδικοί), είναι να το καταγγείλουμε. Όσο πιο γρήγορα δράσουμε , τόσο γρηγορότερα μπορεί να βγάλουμε ένα παιδί από την κόλαση που βιώνει. Ένα τηλεφώνημα. Αυτό μόνο χρειάζεται. Και τέλος, μία συμβουλη. Να πάψουμε να εθελοτυφλούμε ως κοινωνία. Δεν υπάρχουν καθαρές και βρώμικες, υγιείς και άρρωστες κοινωνίες. Υπάρχουν μόνο συνειδητοποιημένεοι και ενεργοί πολίτες και το αντίθετο. Ας επειλέξουμε στρατόπεδο.

Πηγές: Paper-Pedoph-Tetr-Psychiatrikis,http://www.iatronet.gr ,wikipedia,http://http//www.hamogelo.gr/

Διαφημίσεις

Πολύ ενδιαφέρον, ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ, ευχαριστούμε. Ένα επίσης μεγάλο πρόβλημα, που διαιωνίζει την κατάσταση, είναι ότι τα παιδιά δύσκολα μιλάνε.

Βλέπω πολλές φορές στο σχολείο παιδιά που προσεγγίζονται πολύ δύσκολα, είναι διαρκώς θλιμμένα κλπ.

Αποφεύγουν να ανοιχτούν και βάζεις στο μυαλό σου τα χειρότερα σενάρια.

Πώς μπορείς όμως να αρχίσεις την "ανάκριση";

Εκείνο το κοριτσάκι που το εξέδιδε η μητέρα του προφανώς πήγαινε σχολείο. Περνούσε τέτοιο εφιάλτη, σε σημείο να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να του εμπνεύσει εμπιστοσύνη και να αποκαλύψει όλη τη φρίκη;

Αυτό τι λέει για όλους μας; Αυτή η υπόθεση με τάραξε πολύ. Πόσο το μισούσε πια αυτή η γυναίκα το παιδί της;!

[YOU TUBE]<object width= "640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=PDt9Yv_eeZ8&autoplay=0&rel=0&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=0&loop=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=PDt9Yv_eeZ8&autoplay=0&rel=0&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=0&loop=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="640" height="360"></embed></object>[/YOU TUBE]

Η είδηση προέρχεται από το αλβανικό, ιδιωτικό κανάλι, TOP-Channel και συγκλονίζει την αλβανική κοινή γνώμη. Στο αποκαλυπτικό, τηλεοπτικό, ρεπορτάζ εμφανίζονται Ιταλοί κυνηγοί να χρησιμοποιούν μικρά παιδιά σαν κυνηγητικά σκυλιά για τη συλλογή των θηραμάτων τους στην Αλβανία. Του Αρίστου Αναγνώστου

Το ρεπορτάζ που έχει πραγματοποιηθεί στην περιοχή Ντιβιάκα, κοντά στην Αδριατική Θάλασσα, επαναφέρει το θέμα της εργασίας, εκμετάλλευσης και κακοποίησης παιδιών στην γειτονική χώρα, το οποίο φαίνεται να απουσιάζει από την ατζέντα της αλβανικής κυβέρνησης.

Οι εικόνες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ σοκάρουν. Όπως και οι ομολογίες των ίδιων των Ιταλών κυνηγών ότι είναι πιο συμφέρουσα λύση να χρησιμοποιούν παιδιά αντί για σκυλιά. «Τους δίνουμε το πολύ 2 με 3 ευρώ την ημέρα, πολλές φορές μόνο φαγητό, κανένα σάντουιτς ή κανένα μήλο», δηλώνουν στην κάμερα.

«Πολλές φορές δεν μας δίνουν τίποτα, δεν μας πληρώνουν», λένε τα παιδιά-λαγωνικά, που εξομολογούνται ότι συχνά πέφτουν θύματα βασανισμού και κακοποίησης από τους κυνηγούς. Οι γονείς από την πλευρά τους δηλώνουν άγνοια.

Τα παιδιά-λαγωνικά είναι υποχρεωμένα να μαζεύουν-με κίνδυνο της ζωή τους- τα θηράματα των κυνηγών. Οι σφαίρες διασποράς που χρησιμοποιούν δεν είναι μόνο «αποτελεσματικές» για τη μαζική δολοφονία πουλιών, αλλά και επικίνδυνες για τα παιδιά-λαγωνικά.

Το ρεπορτάζ- όπως επισημαίνει το κανάλι που υποστηρίζει την αντιπολιτευόμενο Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα- αποτελεί μια φωνή διαμαρτυρίας για την άγνοια και την αδιαφορία της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά στην παιδική εργασία, την εκμετάλλευση και κακοποίηση παιδιών.

http://www.tvxs.gr/v27589

:shock::shock::shock::twisted:

καλα τι να πω...εχω σοκαριστει..δεν ειναι οτι δε τα ξερα..αλλα...τι να πω..πιος θα γιατρεψει αυτες τις παιδικες ψυχουλες...

οι παιδοφιλοι κ παιδεραστες αυτου του κοσμου θελουν κρεμασμα...:(

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...
  • 4 εβδομάδες μετά...

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

120 συλλήψεις για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας στην Πολωνία

473 ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

120 άτομα συνέλαβε η πολωνική αστυνομία, για κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν 112 ηλεκτρονικοί υπολογιστές,47 σκληροί δίσκοι και 7.500 CD και DVD...

...Η επιχείρηση με την ονομασία Roxane ξεκίνησε από την πόλη Ράντομ της κεντρικής Πολωνίας και συνολικά έχουν συλληφθεί 473 άτομα.

http://troktiko.blogspot.com/2010/01/120.html

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...