Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικός σταθμός και Σχολικό Λεωφορείο


Recommended Posts

Γεια σας μαμάδες! Θα ήθελα τη βοήθεια σας! Ξεκινάω να ψάχνω για παιδικό σταθμό γιατί αναγκαστικά το μικρούλη θα πρέπει να πάει από νωρίς, καθώς η μητέρα μου που το πρόσεχε έχει κουραστεί και εμείς δουλεύουμε και οι δύο. Γενικά το ωράριό μου είναι άτσαλο γιατί δουλεύω σε τηλεφωνικό κέντρο. Γενικά, επειδή θα χρειαστώ το σχολικό λεωφορείο, έχω πολλές ανησυχίες όπως: είναι το παιδί μου στο σχολικό; Έφτασε στο σχολείο; Γύρισε σπίτι και το παρέλαβε το άτομο που ήθελα (όλο σκέφτομαι ότι θα παίρνω τηλέφωνο τα πεθερικά μου αν παρέλαβαν το μικρό, και θα είμαι μέσα στο άγχος μέχρι να το σηκώσουν)... Γενικά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθαίνουμε εύκολα που είναι τα παιδιά μας.

 

Επίσης, από ότι ακούω από φίλες μου, χάνουν πολύ χρόνο περιμένοντας το σχολικό να έρθει… και λογικό είναι η ταλαιπωρία να αυξάνεται το χειμώνα που περιμένουμε το λεωφορείο έξω! Βέβαια, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην καθυστερώ στη δουλειά μου ή αν πρόκειται να καθυστερήσω, να το γνωρίζω ώστε να ειδοποιήσω άμεσα, γιατί είναι λίγο περίεργη η κατάσταση. Ιδανικά θα ήθελα να με ειδοποιούν λίγα λεπτά πριν φτάσει το σχολικό...

 

Ξέρει καμία μας κάποιο ιδιωτικό σχολείο που να έχει βρει κάποια λύση για όλα αυτά;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Πολλες αποριες εχεις αλλα δεν λες σε πια περιοχη εισαι για να σε βοηθησει καποια/καποιος

Σε γενικες γραμμες,σε καθε σοβαρο σχολειο δεν υπαρχει κανενα αγχος γιατι η δουλεια γινεται σωστα,και ταυτοχρονα ειναι αδυνατον να μην υπαρχουν καποιες φορες καθυστερησεις (αν αργουν πολυ πρεπει να ειδοποιουν)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Στην Αθήνα μένω. Το γνωρίζω ότι τα σοβαρά σχολεία προσφέρουν σιγουριά σε γενικές γραμμές, απλά ρωτάω αν υπάρχει κάποιο σχολείο το οποίο να προσφέρει και κάτι περισσότερο όσον αφορά την ενημέρωση. Επίσης, λογικό είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις, αλλά ιδανικά θα ήθελα να το γνωρίζω... Για παράδειγμα έχω ακούσει για διάφορες υπηρεσίες που προσφέρουν κάποια ιδιωτικά σχολεία στο εξωτερικό από συζητήσεις με φίλους μου που μένουν έξω, οπότε σκεφτόμουνα αν υπάρχουν ιδιωτικά σχολεία στην Ελλάδα που έχουν δώσει βάση στην ενημέρωση και προσφέρουν και κάτι επιπλέον.

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα με το θεμα της ενημερωσης είναι ότι τα σχολικά δεν ξέρουν προκαταβολικά ότι θα αργήσουν. Συνήθως αργούν γιατί

(α) πέφτουν σε κάποιο πρόβλημα στο δρόμο

(β) παιδιά πριν από το δικό σου καθυστερούν να κατέβουν στο σχολικό. Από την πείρα μου, αυτό είναι το πιο συνηθισμένο. Πώς να το προβλέψει όμως η συνοδός για να σε ειδοποιήσει;

 

Γενικά, όταν μπορούν ειδοποιούν.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ Marilou! Όντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα η υπηρεσία που περιγράφεται στο άρθρο, και κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου. Πως θα μπορούσαμε να μάθουμε αν κάποιο σχολείο την χρησιμοποιεί αυτή ή κάποια παρόμοια?

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια μου γεια σας, εχουμε πολυ πολυ καιρο να τα πουμε αλλα ειχα διαφορα θεματα τα οποια θα μοιραστω μαζι σας καποια αλλη στιγμη!Παιδικος σταθμος εε??Δυσκολα τα πραγματα μεχρι να βρουμε τον καταλληλο.Τωρα αυτο που λες φιλη μου για το σχολικο δεν γνωριζω καθολου συνηθως αν υπαρχει καποια καθυστερηση και το γνωριζουν πριν την αναχωρηση του σχολικου ενημερωνουν τηλεφωνικα.Οταν λες οτι μενεις Αθηνα εννοεις κεντρο?Δηλαδη ψαχνεις παιδικους στο Κεντρο? Για να μπορεσουμε καπως να σε βοηθησουμε γινε λιγακι πιο συγκεκριμμενη στο τι ψαχνεις!!Να σας πω και το δικο μου θεμα Την προηγούμενη εβδομαδα πηγα την κορη μου στον Παιδικο Σταθμο Προσχολικα Βηματα στον Περισσο και μου ειπαν οτι θελουν 340 το μηνα με σχολικο και μεσημεριανο(καλη τιμη δεν μπορω να πω)και 250 ευρω για εγγραφη.Τρελαθηκα 250 ευρώ για εγγραφή? Οταν ρώτησα τον υπευθυνο μου απαντησε οτι ειναι για τα αναλώσιμα της χρονιας.Και συγνωμη τα αναλώσιμα δεν υπολογίζονται μεσα στο μηνιαίο ποσο?Επισης μου ειπε οτι πληρώνουμε 12 μηνες αντι για 10 που ειναι σε αλλους παιδικους (λογω μισου μηνα το Πασχα Μισου τα Χριστούγεννα και κλειστο τον Αυγουστο).Ρωτησα καποιους φιλους και μου ειπαν οτι συνηθως η εγγραφη κυμαινεται 100 έως 150 και καμια φορα και καθολου εγγραφη οταν πληρωνεις για 12 μηνες αντι για 10 και οτι 200-250 ζητουν οι σταθμοι που πληρωνεις για 10 μηνες και οχι για 12.Σας παρακαλω ενημερωστε με για το τι σας ζητησαν εσας για εγγραφη!!ευχαριστω περιμενω νεα σας.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...