Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Εγώ πάντως μια χαρά νούμερο βλεπω το 4

Αντε βρε κοριτσακι μου τα δύσκολα πέρασαν για σας ολα καλα απο δω και πέρα τώρα χαλαρώστε με τον αντρουλη σου και με το καλο να υποδεχτείτε τα εμβρυακια σας . Ποτέ θα κάνετε την εμβρυομεταφορα ; Με το κέντρο είσαι ευχαριστημένη ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 957
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααα και σύμφωνα με την αριθμολογία ο αριθμός 4 συμβολίζει την ασφάλεια και την σταθερότητα και το "γερό χτίσιμο της ζωής" όποτε τα εμβρυακια σου θα φωλιάσουν στην κοιλιτσα σου και θα μείνουν εκεί για 9 μήνες !!!!!αχ τέλεια :D

Εγώ πάντως μια χαρά νούμερο βλεπω το 4

Αντε βρε κοριτσακι μου τα δύσκολα πέρασαν για σας ολα καλα απο δω και πέρα τώρα χαλαρώστε με τον αντρουλη σου και με το καλο να υποδεχτείτε τα εμβρυακια σας . Ποτέ θα κάνετε την εμβρυομεταφορα ; Με το κέντρο είσαι ευχαριστημένη ;

Ναι Μαντονακι μου τα δύσκολα πέρασαν αυτό σκέφτομαι συνέχεια, δεν το πιστεύω!!

Εμβρυομεταφορα θα κάνω στον επόμενο μου κύκλο λόγω ανεβασμένης προγεστερονης. Καλύτερα γιατί με όλο αυτό το ψυχολογικό κομμάτι ίσως είναι καλύτερα να ηρεμήσω λίγο. Με το κέντρο σε γενικές γραμμές ευχαριστημενη αλλά δεν έχω πάει και αλλού. Ότι είναι οργανωμένοι είναι πολύ δε μπορώ να πω.

Αν θες λεπτομέρειες σου στελνω πμ

Ναι Μαντονακι μου τα δύσκολα πέρασαν αυτό σκέφτομαι συνέχεια, δεν το πιστεύω!!

Εμβρυομεταφορα θα κάνω στον επόμενο μου κύκλο λόγω ανεβασμένης προγεστερονης. Καλύτερα γιατί με όλο αυτό το ψυχολογικό κομμάτι ίσως είναι καλύτερα να ηρεμήσω λίγο. Με το κέντρο σε γενικές γραμμές ευχαριστημενη αλλά δεν έχω πάει και αλλού. Ότι είναι οργανωμένοι είναι πολύ δε μπορώ να πω.

Αν θες λεπτομέρειες σου στελνω πμ

Πάμε με αέρα νικητή τωρα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

........και τα ευχάριστα συνεχίζονται. Καρυότυπος φυσιολογικότατος, 46XY. Τουλάχιστον δεν είμαι εξωγήινος:-D:P

xaxaxaxaxa.....kati ine ke afto!!!!!!

xaxaxaxaxa....me ekanes ke gelasa!!!!!

bravo sou!!!!! ke is anotera efxome!!!!!!!!

........και τα ευχάριστα συνεχίζονται. Καρυότυπος φυσιολογικότατος, 46XY. Τουλάχιστον δεν είμαι εξωγήινος:-D:P

Μπρααααβο καλά τα πας συνέχισε έτσι :) :)

Να ρωτησω κάτι τα κορίτσια που πέρασαν την επιτροπή:

εκτός από το παραπεμπτικό το κέντρο δίνει κάποιο χαρτί που να ανεφέρει τα φάρμακα στην επιτροπή?

Πρέπει με άλλα λόγια στην επιτροπή να πεις ποια φάρμακα θέλει να σου δώσει ο γιατρός - πρωτόκολλα και τα συναφή ή αυτά γίνονται μετά?

Να ρωτησω κάτι τα κορίτσια που πέρασαν την επιτροπή:

εκτός από το παραπεμπτικό το κέντρο δίνει κάποιο χαρτί που να ανεφέρει τα φάρμακα στην επιτροπή?

Πρέπει με άλλα λόγια στην επιτροπή να πεις ποια φάρμακα θέλει να σου δώσει ο γιατρός - πρωτόκολλα και τα συναφή ή αυτά γίνονται μετά?

Καλημέρα!

Μετα γινονται αυτα! Προς το παρον σύμφωνα με τις εξετασεις σου θα σου γράψουν ποσες μονάδες χρειαζεσαι και μετα με βαση αυτες τις μονάδες ο γιατρος σου θασου γραψει τα φαρμακα και θα πας στο φαρμακείο του εοπυ να τα παρεις!

Διαφημίσεις

Πωπω! Πόσες εξελίξεις έχω χάσει, βρε παιδιά; Να είστε όλοι καλά και αισιόδοξοι, σας χαίρομαι :)

Mr Optimistic, που έχεις το όνομα, έχεις και τη χάρη, το πόσο ενθουσιάστηκα με τα νέα σου δεν περιγράφεται! Ειλικρινά συγκινήθηκα με τα όσα γράφεις και σε ευχαριστώ για το "φιλικό χτυπηματάκι στην πλάτη". Το χρειαζόμουν.

Μαντόνα, καλή επάνοδο, κορίτσι μου! Χαίρομαι που βρήκατε τον χρόνο και την διάθεση να περάσετε όμορφα με τον άντρα σου και επικροτώ απολύτως την απόφασή σας να εξαντλήσετε όλες τις πιθανότητες, για να μην σας μείνει ποτέ εκείνη η φρικτή υποψία "κι αν...".

Georgina84, τι να πω για σένα κορίτσι μου?! Όταν διάβασα "βρήκανε, βρήκανε" κόντεψα να κλάψω από την χαρά μου λες και ήμουν εγώ στην θέση σου. Έχεις 4 υπέροχα εμβρυάκια, όλα πήγαν καλά και θα πάνε ακόμη καλύτερα. Συμφωνώ με τον γυναικολόγο σου που πρότεινε να κάνετε την εμβρυομεταφορά στον επόμενο κύκλο. Πολλοί γυναικολόγοι αποφεύγουν την εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο, προκειμένου να έχει χρόνο το σώμα της γυναίκας την ευκαιρία να καθαρίσει από τα φάρμακα της διέγερσης. Περιμένω με αγωνία τα νεώτερα!

Στα καθ' ημάς τώρα, βγήκαν και τα αποτελέσματα των μικροελλείψεων και είναι και αυτά φυσιολογικά, όπως και ο καρυότυπος. Ο Σοφικίτης μου είπε ότι, στους 100 άνδρες με αζωοσπερμία, μόνο οι 9 έχουν μη φυσιολογικό καρυότυπο, ενώ μόλις 3 εμφανίζουν κάποια μικροέλλειψη του Υ. Άρα δεν είναι καθόλου σπάνιο να οφείλεται σε μη γενετικούς παράγοντες η αζωοσπερμία. Έχουμε ραντεβού μαζί του την Κυριακή, για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε, αλλά τα νέα της ημέρας είναι ότι α) προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην κάνουμε τη microTESE και β) αν πάνε όλα κατ' ευχήν κι αν αποκτήσουμε αγοράκι, η αζωοσπερμία δεν θα είναι κληρονομική.

Κατά τα λοιπά, ψυχολογικά είμαι πολύ καλύτερα. Έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, πράγμα που εξηγεί και το γιατί χάθηκα πάλι.

Τις προάλλες, είχα μία συζήτηση με μία καλή μου φίλη, μεγαλύτερη σε ηλικία, χωρισμένη με ένα παιδί στην εφηβεία και, αφού με άκουσε με πάρα πολλή κατανόηση, μου είπε τα εξής:

"Σκέψου ότι εγώ έχω ένα παιδί από έναν άντρα που δεν αγαπώ, που δεν εκτιμώ και που δεν αξίζει να λέγεται πατέρας. Αν έχεις βρει έναν άντρα που σε αγαπάει τόσο πολύ και που είναι συγχρόνως τόσο ακομπλεξάριστος ώστε να θέλει να κάνει οικογένεια μαζί σου με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμη και με χρήση δότη σπέρματος, μην τον αφήσεις, γιατί τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν και δη στην Ελλάδα. Αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για σένα, όχι επειδή είσαι η μάνα του παιδιού του".

Περιττό να πω ότι συγκινήθηκα τόσο που με το ζόρι κρατήθηκα να μην κλάψω. Δεν συνειδητοποιούμε πολλές φορές πόσο τυχεροί είμαστε. Κι είναι μεγάλη αλήθεια, δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτό που ανέφερε ο mr Optimistic, ότι μέσα από αυτές τις "κακοτοπιές" εξελισσόμαστε ως άνθρωποι και εξελίσσονται και οι σχέσεις μας μαζί με εμάς.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος στην ζωή είναι να μην αναλαμβάνεις κανέναν!

Χαιρετώ την παρέα εμεις φτάσαμε Γερμανία και τα αποτελέσματα για μεταλλάξεις ινοκυστικη νόσο βγήκαν καλές αναμένουμε καρυοτυπο και μικρό ελλείψεις αχ μακάρι Παναγίτσα μου να βγουν όλες καλές . Σας φιλώ

silkie καλησπερα χάρηκα πολύ που διαπίστωσα ότι είσαι περισσότερο αισιόδοξη από πριν και συμφωνώ 100% με τη φίλη σου να είναι καλά η κοπέλα :)

Όλα θα πάνε καλά αφού οι εξετάσεις του είναι καλές δε θα αργήσει η μέρα που θα φωνάξεις κι εσύ "ΒΡΗΚΑΝΕΕΕ"είμαι σίγουρη :)

Στην αρχή η αλήθεια σαστισα όταν μου το είπανε δεν το περίμενα αλλά όπως ακριβώς είπες για το σώμα να ηρεμήσει επειδή το ίδιο βράδυ όταν πια ηρέμησα κ χαλάρωσα είχα έντονο πόνο. Ακόμα έχω ενοχλήσεις αλλά πάω καλύτερα αύριο όπως μου είπε κ μια ψυχή θα πεταω πιστεύω ;)

Χάρηκα πολύ και για σένα! !!

Μαντονα μου κοριτσι μου καλή προσαρμογή τώρα πάλι όλα καλά θα είναι τα αποτελέσματά σας :) περιμένω...

Ήθελα να ρωτήσω τώρα που ξεμεθυσα :P κυστική ινωση τι εξέταση κανατε; αυτή που είναι 75 -85 % ή αυτή που είναι κοντά στο 100% των μεταλλάξεων; εμείς κάναμε του 75% αλλά το κέντρο όταν φύγαμε μας ζήτησε την άλλη του 100% η οποία είναι πανάκριβη θέλουν λέει να δουν σίγουρα ότι δεν οφείλεται εκεί η αζωοσπερμία αυτό νομίζω είπανε γιατί ήμουν όπως είπαμε αλλά νταλων

Τα φιλιά μου στο παρέακι μου!!!

Georgina μου έγινε ανάλυση 43 μεταλλάξεων του γονιδίου CFTR που συνολικά καλύπτουν το 85% του συνόλου των μεταλλάξεων της ινοκυστικης νόσου που έχουν ανιχνευθεί στον ελληνικό πληθυσμό .

Πάντως για εμάς είναι τα πρώτα ευχάριστα αποτελέσματα που παίρνουμε μετα την σφαλιάρα που φάγαμε τον Φεβρουάριο !!!!!

Λέτε να άλλαξε η τύχη μας καί να είναι και οι υπόλοιπες καλες;;;; Μακάρι Θεούλη μου

Silkie μου ,κοριτσακι μου γλυκό ποσό χάρηκα που είσαι καλύτερα και εμάς μας έκανε πολυ καλο η Ελλάδα πήραμε δύναμη απο τις οικογένειες μας και τους φίλους μας και είπαμε να το παλέψουμε μέχρι τέλους και ότι γίνει

Συμφωνώ ακράδαντα με την φίλη σου , να σου πω και κατι εγώ την περισσότερη δύναμη την πήρα απο ένα φίλο μου που είναι τυφλός τα τελευταία 5 χρονια μετα απο μια κουβέντα που ειχαμε κάνει και όμως ποτέ δεν το έβαλε κάτω ...

Πραγματικά αν κοιτάξεις γύρω σου υπάρχουν και πολυ πολυ χειρότερα προβλήματα δόξα το θεό που εχουμε υγεία και ανθρώπους δίπλα μας που μας αγαπάνε πραγματικά !!!

Και να θυμάσαι πως ολα γίνονται για κάποιο λόγο και ότι τα δύσκολα ο θεός τα στέλνει σε δυνατούς ανθρώπους

Είμαι σίγουρη πως στο τέλος όλες μας θα εχουμε αργά ή γρήγορα " happy end "

Σε φιλώ γλυκά και ότι χρειαστείς είμαι εδώ για σένα.

Τα υπόλοιπα κοριτσουδια της παρέας τι κάνουν;;;;;;;;;

silkie καλησπερα χάρηκα πολύ που διαπίστωσα ότι είσαι περισσότερο αισιόδοξη από πριν και συμφωνώ 100% με τη φίλη σου να είναι καλά η κοπέλα :)

Όλα θα πάνε καλά αφού οι εξετάσεις του είναι καλές δε θα αργήσει η μέρα που θα φωνάξεις κι εσύ "ΒΡΗΚΑΝΕΕΕ"είμαι σίγουρη :)

Στην αρχή η αλήθεια σαστισα όταν μου το είπανε δεν το περίμενα αλλά όπως ακριβώς είπες για το σώμα να ηρεμήσει επειδή το ίδιο βράδυ όταν πια ηρέμησα κ χαλάρωσα είχα έντονο πόνο. Ακόμα έχω ενοχλήσεις αλλά πάω καλύτερα αύριο όπως μου είπε κ μια ψυχή θα πεταω πιστεύω ;)

Μαντονα μου κοριτσι μου καλή προσαρμογή τώρα πάλι όλα καλά θα είναι τα αποτελέσματά σας :) περιμένω...

Ήθελα να ρωτήσω τώρα που ξεμεθυσα :P κυστική ινωση τι εξέταση κανατε; αυτή που είναι 75 -85 % ή αυτή που είναι κοντά στο 100% των μεταλλάξεων; εμείς κάναμε του 75% αλλά το κέντρο όταν φύγαμε μας ζήτησε την άλλη του 100% η οποία είναι πανάκριβη θέλουν λέει να δουν σίγουρα ότι δεν οφείλεται εκεί η αζωοσπερμία αυτό νομίζω είπανε γιατί ήμουν όπως είπαμε αλλά νταλων

100% δεν υπάρχει αγαπημένη μου! 95% η 99% ειναι το περισσοτερο (δεν θυμαμαι ακριβως)! Εμεις αυτο καναμε στο χωρεμειο και κοστισε γυρω στα 250 ευρω αν θυμαμαι καλα! Τοτε που το καναμε εμεις μονο εκει εκαναν τοσο υψηλά ποσοστά! Για δες το και προσεχε στα ιδιωτικα γιατι λενε οτι το κανουν αλλα τελικα δεν κανουν αυτο το φουλ εξτρα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στα κορίτσια. Εμείς κάναμε αυτή με το ποσοστό του 95% ή 98% (Χωρέμειο) των μεταλλάξεων και βέβαια ήταν η ακριβότερη εκ των 3 εξετάσεων (300?). Η αιτιολογία του γιατρού είναι πως σε περίπτωση υπογονιμότητας ή αζωωοσπερμίας να υπάρχει ο κίνδυνος απλασίας του σπερματικού πόρου οπότε δικαιολογεί και το πρόβλημα.

Κοριτσάκια καλημέρα.Θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου πείτε για κάτι αποτελέσματα του συζύγου.Περιληπτικά θα σας πω ότι έκανε εγχείρηση κιρσοκήλης πριν 2 χρόνια και γενικά έχει ολιγοαθενοσπερμία.Έχουμε κάνει δύο εξωσωματικές και τώρα ετοιμαζόμαστε για την τρίτη.Ενδιάμεσα είχα μία φυσιολογική σύλληψη,αλλά ήταν εξωμήτρια.Ο σύζυγος είχε κάνει το 2013 ορμονικό έλεγχο και η fsh ήταν 33 και η LH ελαφρώς ανεβασμένη.Κανείς δεν μας είπε τίποτα για τα αποτελέσματα και εμείς δε γνωρίζαμε,ούτε και όταν κάναμε τις εξωσωματικές.Προχθές που πήγαμε στο κέντρο που θα κάνω την επόμενη εξωσωματική,είχα μαζί μου αυτό το χαρτί και μόλις το είδε η εμβρυολόγος έπαθε σοκ με τόσο υψηλή fsh.Ο σύζυγος στο τελευταίο σπερμοδιάγραμμα είχε 22.500.000 εκ.σπερματοζωάρια ,κάτι που δε συμφωνεί με την εξέταση.Πήγε λοιπόν και τις ξαναέκανε και βγήκε η fsh 20 και η LH 9,75.Γνωρίζετε μήπως τί σημαίνουν αυτά τα αποτελέσματα?Θα τα στείλω βέβαια και στην εμβρυολόγο.Μας είχε πει ότι υψηλή fsh σημαίνει αζωοσπερμία.Εμείς όμως έχουμε σπερματοζωάρια.Ο καρυότυπος που είχε κάνει ήταν φυσιολογικός.Μόνο είχε υψηλό κατακερματισμό dna σπέρματος και γι'αυτό παίρνει τα profertil για πολύ καιρό.Έχω τόσα στο μυαλό μου να σκέφτομαι τώρα και την υψηλή fsh?Αν κάποια γνωρίζει ας μου δώσει καμιά πληροφορία.

Γεια σου oly πράγματι η υψηλή fsh δείχνει αζωοσπερμια . Εμεις πριν δυο μήνες μάθαμε το πρόβλημα μας κάναμε ορμονολογικές και η fsh ήταν γύρω στο 30

Σε ουρολογο ανδρολόγο πήγατε ; Αν όχι πρεπει να πάτε άμεσα

Περισσότερες πληροφορίες μπορει να σου δώσει η μαγισσουλα που είναι η πιο παλιά της παρέας και εχει κάνει διατριβή πάνω στο θέμα !!!

Πολλα φιλια και σου εύχομαι σε λίγο καιρό να φουσκώσει η κοιλιτσα σου .

Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ

Γεια σου oly πράγματι η υψηλή fsh δείχνει αζωοσπερμια . Εμεις πριν δυο μήνες μάθαμε το πρόβλημα μας κάναμε ορμονολογικές και η fsh ήταν γύρω στο 30

Σε ουρολογο ανδρολόγο πήγατε ; Αν όχι πρεπει να πάτε άμεσα

Περισσότερες πληροφορίες μπορει να σου δώσει η μαγισσουλα που είναι η πιο παλιά της παρέας και εχει κάνει διατριβή πάνω στο θέμα !!!

Πολλα φιλια και σου εύχομαι σε λίγο καιρό να φουσκώσει η κοιλιτσα σου .

Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ

Καλησπέρα κορίτσι.Η fsh όπως είπα είναι 20.Γίνεται όταν υπάρχουν 22.500.000 εκ.σπερματοζωάρια να υπάρχει αζωοσπερμία?Στον ουρολόγο μας δεν είχαμε δείξει τις ορμονικές,έκανε την κιρσοκήλη και μετά συζητούσαμε για την κινητικότητα και την ολιγοασθενοσπερμία σε γενικές γραμμές.Στην αζωοσπερμία δεν ισχύει ότι τα σπερματοζωάρια είναι μηδέν?Σήμερα θα στείλω τα αποτελέσματα στην εμβρυολόγο.Είχα τη κιρσοκήλη,μετά την ολιγοασθενοσπερμία και τώρα πιθανόν την αζωοσπερμία,τί θα κάνω?

Καλησπέρα κορίτσι.Η fsh όπως είπα είναι 20.Γίνεται όταν υπάρχουν 22.500.000 εκ.σπερματοζωάρια να υπάρχει αζωοσπερμία?Στον ουρολόγο μας δεν είχαμε δείξει τις ορμονικές,έκανε την κιρσοκήλη και μετά συζητούσαμε για την κινητικότητα και την ολιγοασθενοσπερμία σε γενικές γραμμές.Στην αζωοσπερμία δεν ισχύει ότι τα σπερματοζωάρια είναι μηδέν?Σήμερα θα στείλω τα αποτελέσματα στην εμβρυολόγο.Είχα τη κιρσοκήλη,μετά την ολιγοασθενοσπερμία και τώρα πιθανόν την αζωοσπερμία,τί θα κάνω?

Γειά σου oly!! Εγώ πάντως από όσα έχω μάθει ξέρω ότι η αζωοσπερμία είναι το απόλυτο 0 !! Εσείς έχετε! Εμένα ο αντρας μου έχει αζωοσπερμία αλλά η fsh ήταν φυσιολογική !! Ψυχραιμία θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε :)

Γειά σου oly!! Εγώ πάντως από όσα έχω μάθει ξέρω ότι η αζωοσπερμία είναι το απόλυτο 0 !! Εσείς έχετε! Εμένα ο αντρας μου έχει αζωοσπερμία αλλά η fsh ήταν φυσιολογική !! Ψυχραιμία θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε :)

Πάντα είχε σπερματοζωάρια ,ακόμα και μετά την εγχείρηση της κιρσοκήλης.Ήταν λίγο χαμηλός ο αριθμός σε εκατομμύρια,αλλά ήταν μέχρι να επανέλθει το σπέρμα λόγω εγχείρησης.Εσείς πάλι με φυσιολογική fsh δεν έχετε καθόλου σπερματοζωάρια?Τώρα εμείς με τόσα εκατομμύρια τί φταίει και είναι υψηλή?Θα σκάσω μέχρι το ραντεβού μου στις 13/4 με το γιατρό στο κέντρο.

Πάντα είχε σπερματοζωάρια ,ακόμα και μετά την εγχείρηση της κιρσοκήλης.Ήταν λίγο χαμηλός ο αριθμός σε εκατομμύρια,αλλά ήταν μέχρι να επανέλθει το σπέρμα λόγω εγχείρησης.Εσείς πάλι με φυσιολογική fsh δεν έχετε καθόλου σπερματοζωάρια?Τώρα εμείς με τόσα εκατομμύρια τί φταίει και είναι υψηλή?Θα σκάσω μέχρι το ραντεβού μου στις 13/4 με το γιατρό στο κέντρο.

Καθόλου ούτε μισό!!! Αλλα βρήκαμε με βιοψία που δε χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία να μάθεις τι και πως γιατί δε θα σας χρειαστεί :) θέλω να πω απλά να μην πανικοβαλλεσαι βήμα βήμα θα τα ξεκαθαρισετε όλα! Τώρα πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου πω για τα ορμονικά, προλακτίνη τεστοστερόνη έκανε; πως ήταν αυτά;

Καθόλου ούτε μισό!!! Αλλα βρήκαμε με βιοψία που δε χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία να μάθεις τι και πως γιατί δε θα σας χρειαστεί :) θέλω να πω απλά να μην πανικοβαλλεσαι βήμα βήμα θα τα ξεκαθαρισετε όλα! Τώρα πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου πω για τα ορμονικά, προλακτίνη τεστοστερόνη έκανε; πως ήταν αυτά;

Τεστοστερόνη έκανε ήταν 6.52 με όριο 8,43ng/ml.Προλακτίνη δε μας είπαν να κάνει.Η τεστοστερόνη είναι μέσα στα όρια,δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα έτσι?Απορώ με τον αριθμό σπερματοζωαρίων.Το τελευταίο σπερμοδιάγραμμα ήταν το Νοέμβριο που έκανε.Παίρνει και τα profertil από το Δεκέμβριο λόγω του κατακερματισμού και της κινητικότητας.Τί να πω βρε κορίτσι,ας μας γράψει κάτι και η μαγισσούλα που είναι ειδική στο θέμα.Πάντως για την fsh στον άντρα δεν έχω μάθει ακόμα κάτι,αλλά για τη δική μας γνωρίζω.

Τεστοστερόνη έκανε ήταν 6.52 με όριο 8,43ng/ml.Προλακτίνη δε μας είπαν να κάνει.Η τεστοστερόνη είναι μέσα στα όρια,δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα έτσι?Απορώ με τον αριθμό σπερματοζωαρίων.Το τελευταίο σπερμοδιάγραμμα ήταν το Νοέμβριο που έκανε.Παίρνει και τα profertil από το Δεκέμβριο λόγω του κατακερματισμού και της κινητικότητας.Τί να πω βρε κορίτσι,ας μας γράψει κάτι και η μαγισσούλα που είναι ειδική στο θέμα.Πάντως για την fsh στον άντρα δεν έχω μάθει ακόμα κάτι,αλλά για τη δική μας γνωρίζω.

Οκ θα σου απαντήσει μην αγχώνεσαι με το που βρει χρόνο 100% :)

Α! Και όταν με το καλό ξανακάνει σπερμοδιαγραμμα να πάει σε αξιόπιστο εργαστήριο αν είσαι από Αθήνα να σου πουν τα παιδιά...

Oly καταρχάς σου εύχομαι ολα να πάνε καλα απο δω και πέρα

Σίγουρα το πρόβλημα το δικό σας δεν εχει καμια σχέση με αζωοσπερμια στην αζωοσπερμια υπάρχει το απόλυτο 0 στα σπερμοδιαγραμματα εσεις απο ότι εχω διαβάσει παράγει ο άντρας σου πολλα . Αν μένεις στην Αθήνα μπορώ να σου συστήσω έναν εξαιρετικό ουρολογο να πάρεις μια δεύτερη γνώμη . Μην αγχώνεσαι και ολα θα λυθούν ένα ένα βήμα την φορά

Συμφωνώ απόλυτα και με την Γεωργίνα την επόμενη φορά που θα κάνετε σπερμοδιαγραμμα να πάτε σε κάποιο αξιόπιστο κέντρο . Μην σε παίρνει απο κάτω

Εμεις όπως σου είπα δεν βρήκαμε ούτε ένα σπερματοζωάριο κάναμε και κάποιες ειδικευμένες εξετάσεις και περιμένουμε θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος και ότι γίνει να είστε αγαπημένοι με τον άντρα σου , υπομονή και ολα θα γινουν

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...