Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η δουλειά σας σε τί απόσταση βρίσκεται απο το σπίτι;

Η δουλειά σας σε τί απόσταση βρίσκεται απο το σπίτι;  

1.104

1. 1. Η δουλειά σας σε τί απόσταση βρίσκεται απο το σπίτι;

• Εργάζεστε στον χώρο του σπιτιού σας;
    • Η δουλειά σας είναι σε μικρή απόσταση απο το σπίτι;
    • Κάνετε ολόκληρο ταξίδι για να πάτε στην εργασία σας;

Recommended Posts

τώρα το είδα το θέμα!είμαι απο τις τυχερές . δουλεύω σε σχολείο και απο το σπίτι μου ακούγεται το κουδούνι :-):smile::-):smile:

και εγω σε ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μενω Σπατα πια και η δουλεια μου ειναι Οινοφυτα

Για να ερθω περναω Παλληνη,Γερακα Μελισσια,Ν Ερυθραια ,Δροσια,Εκαλη,Αγ Στεφανο και αλλες περιοχες απο εξω ομως

ειναι 60χλμ και κανω 1,5 ωρα

Αν παω απο εθνικη και μετα μπω Αττικη ειναι 66χλμ και κανω 45 λεπτα με μια ωρα αλλα δεν με συμφερει και βενζινη και 10€ διοδια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 156
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορεί να είμαστε στο δημόσιο, αλλά υπάρχουν πολλά ζευγάρια και ειδικά γυναίκες που αναγκάζονται να αφήνουν πίσω τους παιδιά και να δουλεύουν σε άλλες πόλεις πολλά χλμ μακρυά. Ελπίζω τώρα με τον καλλικράτη και εν όψη εκλόγων να γίνει κάτι, αλλιώς θα κάνω άλλα 9 παιδιά, θα πάρω και 2 χρόνια ανευ αποδοχών και βγαίνω σε σύνταξη :)

• 3 εβδομάδες μετά...

Τώρα είμαι κάπου 15-20 λεπτά με αυτοκίνητο από το κέντρο όπου είναι η δουλειά μου. Αλλά θα μετακομίσουμε σε 1- 1,5 χρόνο σε επαρχία όπου η δουλειά μου θα είναι 20 χλμ και 15- 20 λεπτά με αυτοκίνητο αλλά και πάρκιν εξασφαλισμένο! Δεν θα με χαλάσει καθόλου!

και εγώ πλέον είμαι τυχερή. θέλω γύρω στα 20 λεπτά να πάω στη δουλειά μου (αν και τώρα είμαι σε άδεια ανατροφής). πέρυσι όμως ήθελα περίπου 1 ώρα με την κίνηση... καλά έκατσε η μετάθεση τώρα που ήρθε το μωρό...

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Διαφημίσεις

και εγω ευτυχως θελω 40 λεπτα για να παω στην δουλεια. αλλα θυμαμαι παλαιοτερα που δουλευα αλλου, χρειαζομουν 2 ωρες για να παω και αλλες τοσες να γυρισω. ευτυχως ομως που δεν ειχα παιδι τοτε..

• 2 months later...

1 ωρα κ 20' να παω κ αλλο τοσο να γυρισω!!!!!!!!! δεν θελω λεμε κουραστηκα αντι να καθομαι με το παιδακι μου ειμαι μεσα στα τρενα με ενα τσουρμο αγνωστους. ΟΥΦ!!!!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Εγω μενω Παλαιο Φαληρο και δουλευω Κορωπι. Παω κι ερχομαι με 2 συγκοινωνιες. Κανω μιαμιση ωρα για να παω, μιαμιση ωρα για να ερθω. Αυτο που με σωζει ειναι, τωρα που θα ξεκινησω και παλι τη δουλεια, το μειωμενο ωραριο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

• 4 months later...

Μένω Πειραιά την μισή εβδομάδα και την άλλη μισή στην Παιανία.

Παλιά που έμενα μόνο Πειραιά, στην αρχή δούλευα κέντρο Πειραιά, μια χαρά. Μετά Κερατσίνι στην Ιχθυόσκαλα, καλά. Μετά πήρα μετάθεση στο Ελληνικό, στο παλιό αεροδρόμιο, χωρίς αυτοκίνητο, χάλια. Μετά πήρα μετάθεση στον Ταύρο. Οταν πήγαινα με λεωφορεία, ήθελα σχεδόν 50 λεπτά χ 2 για το πήγαινε έλα. Με το αυτοκίνητο, κάνω 20 + 20 λεπτά. Μια χαρά.

Όταν είμαι Παιανία, είναι λίγο δράμα. Από Παιανία στον Πειραιά, για να κατεβάσω την μαμά μου και τα παιδιά και μετά Ταύρο.

Αν είναι μέρα που φεύγει ο άντρας μου (από αεροδρόμιο Ελευσίνας), γίνομαι ταξί. Παιανία - Ελευσίνα - Παιανία - Πειραιάς - Ταύρος - Πειραιάς - Παιανία, γύρω στα 180 χλμ από τις 5 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

........πριν απο ενα χρονο και κατι....στην σελιδα 2 του συγκεκριμενου τοπικ ειχα γραψει πως η αποσταση της δουλειας μου απο το σπιτι μου ηταν 600 χλμ.....ε λοιπων σημερα που ξαναγραφω στο ιδιο θεμα η αποσταση ειναι πλεων στα 5 λεπτα με τα ποδια...!!!!!γιουπι πηρα μεταθεση...!!!!:-P:-Pκαι αφου περναω μπροστα απο τα σχολεια των παιδιων μου και κανω την πρωινη διανομη...!!!!!!!ειμαι πολυ...μα παρα πολυ...ευτυχισμενη...!!!!!!:-P:-P

To ωραίο πάντως στην όλη υπόθεση αν δουλεύεις μακρυά είναι οι χαμηλοί μισθοί και το κόστος βενζίνης!!!! Μιλάμε ότι το 1/3 του μισθού φεύγει μόνο σε βενζίνες και τώρα που η βενζίνη έχει πάει 1,65 μάλλον το 1/2 του μισθού φεύγει εκεί... Αφού σκέφτομαι πως αν βγω ταμείο θα παίρνω ουσιαστικά τα ίδια λεφτά και θα κάθομαι και με το μωράκι μου!!!

eNortjKzUjI0MjAztVSyBlwwFXYC1A,,39.png

• 3 months later...

Ειμαι και γω απο τις τυχερες... Η δουλεια μου ειναι ενα τεταρτο μακρυα απο το σπιτι!! Μεχρι τωρα ξυπναγα στο ''παρα πεντε'', οταν θα εχω και το παιδι φυσικα θα αλλαξουν τα πραγματα......Για να κανω πρωτα ντελιβερι στη γιαγια χιχι!!

WaUBp2.png

WHWGp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Εγώ κάνω 45 λεπτά να πάω καθαρά λόγω απίστευτης κίνησης πλέον στην Θεσσαλονίκη.

Μακάρι να γίνει αυτό το μετρό που περιμένουμε τόσα χρόνια να σωθούμε!

Διαφημίσεις

Η δουλειά μου έχει πήγαιν έλα με φορτία και έτσι το αμάξι είναι απαραίτητο το καλοκαίρι.

Το οποίο καλοκαίρι σε νησί δεν βρίσκεις πάρκινγκ, έτσι πιο πολύ περπατάς να πας στο πάρκινγ παρά αν μπορούσες να πας με τα πόδια και φορτωμένη!

Τον χειμώνα όσο έχει μόνο αέρα πάω δουλειά με τα πόδια. Φέτος να δω με το μωρό στην κοιλιά τι θα βολέψει.

Ψήφισα κοντά πάντως, αν και η απόσταση τελικά δεν έχει σημασία ;)

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

• 4 months later...

Καλησπερα και απο εμενα.

Μενω Νικαια και εργαζομαι στο αεροδρομιο.

Ξεκιναω απο τις 06:30 για να φτασω στη δουλεια μου στις 8 και γυριζω σπιτι στις 6 το απογευμα.

Ειμαι πανω απο 3 ωρες στον δρομο ενω θα μπορουσα να περναω αυτες τις ωρες με τον μικρο μου... :-(

n32sp2.png Sx6Op2.png

Εγώ είμαι 22χλμ πήγαινε 22 έλα. Ξεκινάω στις 06:50 και επιστρέφω πάντοτε μετά τις 17:00 στην καλύετρη περίπτωση. Βλέπω το παιδάκι μου το πολύ 4'ωρες και ...άστα να πάνε αλλά τι νακάνω...

Πολυ χαρηκα που ακομα δουλευουν μανουλες γιατι με τοση ανεργιαααα??Εγω ειμαι απο Πατρα και δουλευα ΑΙγειρα καθε μερα και απο Αιγειρα θεατρο.Ουφφφ για 300Ε στην τσεπη ελεος,

Eγώ πάλι είμαι 80χλμ πήγαινε έλα. Αλλά σε ώρα είναι λίγη, περίπου μισή ώρα πήγαινε και άλλη τόση έλα. Η Αττική οδός να είναι καλά. Αλλά από βενζίνεεςςς... άστα!

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

50 χιλιομετρα καθε μερα.. 1 ωρα να παω και το μεσημερι το λιγοτερο μια ωρα με την κινηση .. και δεν συζητω το θεμα της βενζινης...και ποσο βλεπω την μικρη μου λιγοτερο ...αλλα να λεμε παλι καλα που δουλευουμε ακομα ;)

• 2 months later...

30 χιλιόμετρα να πάμε και φυσικά άλλα τόσα να γυρίσουμε. Τώρα που βέβαια που η βενζίνη έχει πάει στα ύψη, έχει λιγότερη κίνηση... Αλλά ταξιδάκι κάθε μέρα, ακριβό και δυστυχώς δεν είναι και αναψυχής....

Jn3Lp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...