Γενικού τύπου ψηφοφορίες
35 topics in this forum
-
Για να γίνει η επαύριο της ζωής,πάλι ζωή..Οδ.Ελύτης Μεταμοσχεύσεις - δωρεά οργάνων: Ένα μείζον πρόβλημα της κοινωνίας μας Η μεταμόσχευση, δηλαδή η αντικατάσταση φθαρμένων ανθρωπίνων οργάνων από άλλα υγιή, αποτελεί για πολλούς συνανθρώπους μας τη μοναδική ρεαλιστική ελπίδα για μια υγιή και παραγωγική ζωή, έχει καθιερωθεί ως ευρέως αποδεκτό μέρος της ιατρικής θεραπείας και θεωρείται ως μία νίκη του ανθρώπου στην πάλη του με την αρρώστια και το θάνατο. Για να λάβει, όμως, σάρκα και οστά ένα ευρύ μεταμοσχευτικό πρόγραμμα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δωρεά οργάνων, ένα θέμα δύσκολο όχι τόσο ως ιατρικό- επιστημονικό επίτευγμα όσο γιατί προκαλεί κοινωνικά δ…
Last reply by mama-vasoula, -
Διαφημίσεις
-
- 13 replies
- 24.7k views
Σε γενικές γραμμές, ο όρος εθελοντισμός αναφέρεται στην ηθελημένη παροχή υπηρεσιών για κάποιο κοινοφελή σκοπό. Συχνά θεωρείται πως ο εθελοντισμός δεν έχει υλικά ανταλλάγματα, όμως μάλλον δεν υπάρχει απόλυτη συμφωνία πάνω στο ζήτημα αυτό: αρκετοί εκτιμούν πως, για λόγους που εξυπηρετούν τη βιωσιμότητά της, η εθελοντική εργασία θα πρέπει να αμοίβεται. Αρκετές φορές η αμοιβή πραγματοποιείται με έμμεσο τρόπο, παρέχοντας για παράδειγμα στον εθελοντή δωρεάν διαμονή, διατροφή ή άλλες διευκολύνσεις. Η έννοια 'εθελοντισμός' είναι αρκετά ευρεία, καθώς συμπεριλαμβάνει μέχρι και την εθελοντική αιμοδοσία ή τη μετά θάνατο προσφορά μελών του ανθρώπινου σώματος για επιστημονικούς …
Last reply by Aggeloudia, -
Μαμάδες στα 40 !!!! 1 2 3 4 11
by antonia2008- 259 replies
- 98.5k views
Γεια σας.Ειμαι μαμα του Ερμη που εινα 11 μηνων και σε λιγο θα γινω 40.Στρογγυλο νουμερο. Ανοιγω το θεμα για να μοιραστουμε τις ανησυχιες μας..Ωρες Ωρες σκεφτομαι... Ποτε ερχεται η κλιμακτηριος? Πως θα μεγαλωσει το ζουζουνι μου ?Θα προλαβω να το συμβουλευψω οταν φτασει εφηβεια η θα ειμαι γρια? Ποτε εγινα 40?Εγω νοιωθω 20... Τι θα μου λεει οταν αυτος φτασει στα 20?Θα τον καταλαβαινω η θα εχω σκουριασμενα μυαλα?(Ηδη αρχιζουν και σκουριαζουν) θα πηγαινει σχολειο και οι αλλες μαμαδες θα ειναι 25 με 30 και εγω ... (σσσσστ) 45....... Εχω παρει 2 κιλα απο την εγκυμοσυνη και τρωω συνεχως...αδυνατων να τα χασω Φιλια και…
Last reply by santy30, -
Σαββατοκύριακο είναι, πρωτάθλημα έχουμε, έτσι για πλάκα: Τι ομάδα είστε;
Last reply by Αγγελική2, -
Εγώ προς το παρόν δεν έργάζομαι επειδή μεγαλώνω τον γιό μας... Αλλά όταν μέναμε Τζιτζιφιές...κάναμε ολόκληρο ταξίδι για να πάμε στην εργασία μας στον Άγιο Στέφανο.... Έπιανα δουλειά στις 08:30 και ξυπνάγαμε απο τις 06:00 για να προλάβουμε να ετοιμαστούμε και να αντιμετωπίσουμε την κίνηση στην εθνική...ευτυχώς εργαζόμουν στον ίδιο χώρο με τον άντρα μου και έτσι είχα μεταφορικό μέσον... όταν μετακομισαμε στο σπίτι του άντρα μου(Κηφισιά) πάνω απο το πατρικό του, η απόσταση εργασίας ήταν πλέον μικρή.
Last reply by Nikos Papadim, -
- 73 replies
- 45k views
Δέχεστε ρούχα ή παιδικά είδη "δεύτερο χέρι"; Καμμιά φορά μένω κατάπληκτη με τα λεφτά που μπορεί να ξοδέψει κανείς για ν'αγοράσει κάτι, την ίδια ώρα που ο διπλανός του πετάει ελαφρά μεταχειρισμένα πράγματα. Προσωπικά έχω δεχτεί απο άλλους καθισματάκι αυτοκινήτου, φορμάκι εξόδου (αυτά που είναι τα μωρά σαν αστροναύτες), ρούχα, παιχνίδια, έχω δώσει παρκοκρέβατο, ρούχα κλπ. Εχω πολλά πράγματα αποθηκευμένα κι έχω μια νέα γειτόνισσα που το μωράκι της θα μπορούσε να πάρει πολλά πράγματα δικά μας αλλά κολλάω να της προτείνω άν θέλει να διαλέξει κάτι. Εσείς πώς το χειρίζεστε το θέμα;
Last reply by Lemonaki035, -
Αναρωτιόμουν, ποια είναι η πιο νεαρή μαμά στο φόρουμ; Γενικά τι ηλικίες έχουν οι μανούλες;
Last reply by elenibkr19, -
- 154 replies
- 52.9k views
Εάν είχατε τη δυνατότητα επιλογής που θα επιλέγατε να μεγαλώσουν τα μωρά σας ; Στην επαρχία , στην πρωτεύουσα ή κάπου ενδιάμεσα;;Ποιοι θα ήταν οι λόγοι ;
Last reply by NikMetallinou, -
Τι ομαδα αιματος εχετε??
Last reply by NikMetallinou, -
- 39 replies
- 33.4k views
Η κόρη μου είναι 17 μηνών και το βασικό και πλέον αγχωτικό πρόβλημά μας είναι οτι στη γειτονιά μου δεν υπάρχει μέρος για να πάμε βόλτα, χωρίς να στηριζόμαστε στο αυτοκίνητο. Οι κούνιες στην παιδική χαρά είναι σε άθλια κατάσταση, τα πεζοδρόμια είναι από πολύ στενά έως ανύπαρκτα (και εννοώ ανύπαρκτα - έχουν ξεφυτρώσει σκαλοπάτια πάνω τους και τα έχουν καλύψει τελείως), ένα αλσύλιο που υπάρχει το χρησιμοποιούν σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα οι τοξικομανείς και εννοείται ότι δεν είμαστε κοντά σε παραλία. Έχω γεμίσει λουλούδια το μπαλκόνι μου και πηγαίνω συχνά τη μικρή στη γιαγιά της, που ευτυχώς έχει αυλή, αλλά δε μου φτάνει. Είναι μόνο η δική μου γειτονιά έτσι; Εσείς πώς περνά…
Last reply by magdoulini, -
- 117 replies
- 99.7k views
Εδώ και μια εβδομάδα με απασχολεί το θέμα σιδεράκια, τα δόντια μου δεν ήταν ποτέ ολόισια αλλά δεν με ενοχλούσε έτσι και αλλιώς. Τώρα με το ζήτημα φρονιμίτες που με απασχολεί επισκέφτηκα έναν ορθοδοντικό και μου είπε πως πρέπει να βάλω σιδεράκια . . . το θέμα είναι ότι δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ τώρα στα 23 μου για τα επόμενα 2,5 χρόνια . . .αλλά και πάλι πολύ θα ήθελα ένα αψεγάδιαστο χαμόγελο!!!! Ψάχνοντας στο διαδύκτιο για εναλλακτικές ορθοδοντικές μεθόδους βρήκα τη μέθοδο invisalign, έχετε ακούσει τίποτα;;;; ( http://www.invisalign.com/generalapp/gb/en/index.html )μήπως γνωρίζετε κάποιον ορθοδοντικό που να την εφαρμόζει;;; Εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε;;;; …
Last reply by JK.KOL, -
- 59 replies
- 44.1k views
Περιμενουμε το 2ο αγορακι μας με το καλο αλλα με προβληματιζει κατι. Στο σπιτι εχουμε 3 κρεβατοκαμαρες. 1 του Βασιλη, μια δικη μας και 1 το εχουμε κανει γραφειο. Ο μπαμπας πιστευει οτι εφοσον χωρανε μπορουν να μοιραστουν τα 2 παιδακια το ιδιο δωματιο (μιας και δεν ξερουμε που να παμε το τεραστιο γραφειο μετα). Επισης λεει οτι θα μπορουν να διαβαζουν στο γραφειο μεγαλωνοντας . Τελος θεωρει οτι η καθημερινη τριβη δενει τα παιδια και οτι και εκεινος μοιραστηκε το δωματιο του με την αδερφη του χωρις προβλημα. Εγω παλι πιστευω οτι το μικρο θα παραβιασει τον χωρο του ΒΑσιλη και δεν θελω να περασει κατι τετοιο. Πιστευω οτι ειναι πιο ευκολο να εχουν ο καθενας τα παιχνιδι…
Last reply by Alexia1985, -
- 128 replies
- 54.5k views
Είτε για νονούς είτε για γονείς: Σας ζητήθηκε κάποιο ποσό συγκεκριμένο ή κάποιο ποσό " απο.... ευρώ" για να τελεστεί μυστήριο στην εκκλησία; (ακόμα και αν συμπεριλαμβανόταν με την φράση " αν έχετε.... αν όχι δε πειράζει ...") Ψηφίζετε ανεξάρτητα το αν τα δώσατε ή όχι. Επίσης, μπορείτε να ψηφίσετε περισσότερες απο μια φορές , πχ για τέλεση 2 διαφορετικών μυστηριων (γάμου βάφτισης ή 2 βαφτίσεων)
Last reply by titoulini, -
- 246 replies
- 63.9k views
Για να δουμε κοπελιές και νεαροί πόσο ισσοροπημένος ειναι ο πληθυσμος της χωρας Αλλιώς να λαβουμε μετρα
Last reply by mairy_lou, -
- 206 replies
- 49.1k views
Γειας σε ολουσ θα ηθελα να ακουσω την γνωμη μας αν συμφωνειτε στην προταση να καταργηθουν οι παρελασεις? Εγω πιστευω πως οχι για πειτε κι εσεις.
Last reply by Χαρά-Μαρία, -
Με αφορμη το ποστ της Marili θα ηθελα να κανω ενα γκαλοπ στις μανουλες. Σε αυτο πεφτει μεσα το φυλλο του παιδιου? Νομιζω ειναι το Κινεζικο. http://www.parentingweekly.com/pregnancy/pregnancy_information/chinese_calendar.htm Take your age at the time of conception and add 9 months to it. 2. Locate that number on the left-hand column of the calendar. 3. Locate the month that your baby was conceived across the top of the calendar. 4. Follow the two coordinates to where they intersect. Blue for a boy, pink for a girl (no gender branding intended). Εγω ψηφισα ναι γιατι επεσε (το συστηνω στην κουμπαρα μου γι αυτο ρωταω δεν παω για 3ο χαχα)
Last reply by loulounitsloup, -
- 20 replies
- 28.2k views
παραθέστε τις συνήθειες και προτιμήσεις του παιδιού σας, έτσι ώστε να υπάρχει μια εικόνα σφαιρική για το 1) εάν υπάρχουν προτιμήσεις των παιδιών, για περισσότερη σωματική εγγύτητα την ημέρα ή την νύχτα. και 2) εάν υπάρχει διαφορά στις προτιμήσεις παιδιών που έχουν περισσότερη επαφή με την μητέρα τους κατα την διάρκεια της ημέρας, σε σχέση με παιδιά που έχουν λιγότερη σωματική επαφή με την μητέρα τους κατά την διάρκεια της ημέρας, λόγω εργασίας ? (κάνοντας την υπόθεση ότι τα παιδιά των οποίων η μητέρα εργάζεται έχουν λιγότερες ΄(ποσοστιαία) ευκαιρίες για σωματική εγγύτητα σε όλη την ημέρα απο ότι τα παιδιά μητέρων που βρίσκονται στον ίδιο χώρο με το π…
Last reply by Λαΐδα, -
Και αν ναι... τί;;;; Εγώ πέρισυ είχα τον είχα ντύσει πρίγκιπα! όχι μόνο γιατί ήταν (και είναι) ο πρίγκιπας μου... αλλά γιατί μόνο σε τέτοιες ηλικίες ντύνοντε κάτι τέτοια τα αγόρια!! μετά ζήτάνε ζορό, καουμπόυ κλπ κλπ!!! Για φέτος όμως ακόμη δεν έχω καμιά ιδέα! όχι πως έχω κανένα τρελό κόλλημα με τις απόκριες... απλά έτσι για χαρη γούστου το θέλω!!! Για πείτε λοιπόν.... για πείτε!!!
Last reply by LA LATINA, -
- 40 replies
- 35.3k views
καλησπερα σε ολα τα μέλη. το θέμα στην δική μου περίπτωση είναι απλό και εντελώς ξεκάθαρο. ενώ είμαι καπνίστρια, είμαι και ιδιοκτήτρια παιδοτόπου. τηρώ αυστηρά το νόμο και δεν επιτρέπω το κάπνισμα με αποτέλεσμα να έχω προβλήματα με τους γονείς οι οποίοι καπνίζουνε καθως και με το γεγονός οτι το το 50% των πελατών μου προτίμαει να πάει σε κοντινούς αλλους παιδοτόπους οπου επιτρέπουνε το κάπνισμα, χαρακτιρίζοντας εμένα μη επαγγελματία και μάλιστα πολλες φορές μου το λένε ευθέως!!! και εγω ρωτάω εσάς αγαπητοι γονείς: τι πρέπει να κάνω? να γινω και εγω ενας απο τους ¨επαγγελματίες¨ ιδιοκτήτες? τέλικα ποιος ειναι υπεύθυνος για ενα σωστο επαγγελματια και την αναγνώριση αυτ…
Last reply by xena, -
- 66 replies
- 40.9k views
Καλημέρα κορίτσια και αγόρια, Έξω βρέχει καταρρακτωδώς και με την αρχή του χειμώνα μεθαύριο, τα οικονομικά σε κρίση και τα Χριστούγεννα στο εγγύς μέλλον, η ψυχολογία μου έχει πάει κατά διαόλου... Κάτι μου λέει ότι το 2009 θα ξημερώσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τους περισσότερους από μας. Πολύ βιάζονται να πούν ότι τα ΜΜΕ αναδεικνύουν την κατάσταση ως χειρότερη από ότι είναι, αλλά εμένα κάτι μου λέει ότι συμβαίνει το αντίθετο... Εσείς τι γνώμη έχετε?
Last reply by carenina, -
- 32 replies
- 29.9k views
Ξημέρωσε η μέρα που όλες έχουμε λεφτά και αποφασίζουμε να κάνουμε κάτι για μας. Πιο συγκεκριμένα να αλλάξουμε κάτι επάνω μας που το έχουμε καημό. Μιας και εγώ είμαι αρκετά κομπλεξικό άτομο με το σώμα μου θα πω τα πάντα.
Last reply by χριστινάκι π., -
1.δεν σέβονται ώρες κοινής ησυχίας 2.δεν υπάρχει τάξη στους κοινόχρηστους χώρους είτε από θέμα ησυχίας είτε καθαριότητας 3.πετάνε σκουπίδια απο τα μπαλκόνια 4.ρίχνουν νερά απο τα μπαλκόνια 5.μεταφέρουν βαρυά αντικείμενα με το ασανσέρ ενώ απαγορεύεται
Last reply by tzenaki+lelito, -
μαμαδες με μωρα τελευταια φορα που βγηκατε βολτα για καφε, για ποτο, η για φαγητο με φιλες, χωρις το μωρο? (και χωρις το συζηγο)
Last reply by elena26, -
- 22 replies
- 27.4k views
Ήθελα να ρωτήσω αν κρατάτε τις συσκευασίες των παιχνιδιών και των επίπλων των μωρών σας. Εμάς επειδή σχεδόν όλα είναι Χ2 μου φαίνεται αδύνατο... αλλά σκέφτομαι πως όταν δεν θα μας χρειάζονται πια και θα θελήσω να τα δώσω σε κάποια άλλη οικογένεια, ίσως να μην είναι ωραίο να τα δώσω χωρίς τη συσκευασία. Μιλάω κυρίως για τα μεγάλα αντικείμενα, κρεβάτια, πάρκο, ρηλάξ, γυμναστήρια, και κανα δυο άλλα.
Last reply by val80, -
Εγώ τρελαίνομαι για το 24 ώρες...έχω σε dvd όλα τα επεισόδια... Ένα σας λέω...πρίν μείνω έγκυος είχα κάτσει και είχα δεί όλον το τεταρτο κύκλο σε ένα 24ωρο...
Last reply by selestina,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 19,981 views
-
- 2 replies
- 9,372 views
-
- 0 replies
- 7,701 views