Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απιστευτο αγχος

Recommended Posts

Καλημέρα είμαι στη12 εβδομαδα όλα πάνε καλα μέχρι στιγμής και έχω ραντεβού για αυχενική την παρασκευή.. Είμαι γενικά πολύ χαρουμενη για το μωρακι αλλά απο χτες με.έχει πιασει ενα τρομερό άγχος όλο άσχημα πραγματα σκέφτομαι και φοβάμαι πολύ δεν ξέρω πως θα το καταπολεμησω...δεν υπάρχει συγκεκριμένος λοηος που συμβαίνει αυτό ουτε κάποιο σημάδι οτι κάτι δεν παει καλά.. Υπάρχουν εγκυουλες τόσο παράλογες όσοεγώ;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα είμαι στη12 εβδομαδα όλα πάνε καλα μέχρι στιγμής και έχω ραντεβού για αυχενική την παρασκευή.. Είμαι γενικά πολύ χαρουμενη για το μωρακι αλλά απο χτες με.έχει πιασει ενα τρομερό άγχος όλο άσχημα πραγματα σκέφτομαι και φοβάμαι πολύ δεν ξέρω πως θα το καταπολεμησω...δεν υπάρχει συγκεκριμένος λοηος που συμβαίνει αυτό ουτε κάποιο σημάδι οτι κάτι δεν παει καλά.. Υπάρχουν εγκυουλες τόσο παράλογες όσοεγώ;;;

χαχαχα! εγώ! και ακόμα πιο παράλογη :P

πλέον το ξεπέρασα αλλά μέχρι την αυχενική έτρεχα κάθε λίγο και λιγάκι σε γιατρούς γιατί φοβόμουν. φοβόμουν μήπως το μωρό μου δεν είναι καλά, δεν έχει καλό καρδιακό παλμό... πολλά! έκανα τα χειρότερα σενάρια στο μυαλό μου και φοβόμουν. μήπως δω αίμα, μήπως αποβάλω χωρίς αίμα, μήπως έχω θρομβοφιλία... όλα τα καλά!

χαλάρωσε... δεν κάνει καλό ούτε σε σένα μα πάνω απ' όλα στο μωράκι σου οι αρνητικές σκέψεις!!πρέπει να είσαι χαρούμενη και ευδιάθετη γιατί και τα έμβρυα αγχώνονται μαζί μας... όλα καλά θα είναι στην αυχενική και σου εύχομαι με το καλό :D

kWVKp2.png

Σε ευχαριστ για την απάντηση σου και με το καλό το μωρακι σου...ακριβως τα ίδια σκέφτομαι...ενω έχω όλα τα συμπτωματα κανονικά στη θέση τους και φαινομενικά δεν συντρέχει λογος ανησυχίας εγώ με ρο που τολμαω να ονειρευτω τη γέννα τα ρουχαλακια το δωμάτιο τα παιχνίδια κτλ μια άσχημη σκέψη μου το χαλάει....ελπίζω την παρασκευή να τελειώσει όλο αυτό να χαρώ επιτέλους την εγκυμοσύνη μου...έχω καταντήσει η προσωποποίηση ρου ψυχαναγκασμού!!!!!

Σε ευχαριστ για την απάντηση σου και με το καλό το μωρακι σου...ακριβως τα ίδια σκέφτομαι...ενω έχω όλα τα συμπτωματα κανονικά στη θέση τους και φαινομενικά δεν συντρέχει λογος ανησυχίας εγώ με ρο που τολμαω να ονειρευτω τη γέννα τα ρουχαλακια το δωμάτιο τα παιχνίδια κτλ μια άσχημη σκέψη μου το χαλάει....ελπίζω την παρασκευή να τελειώσει όλο αυτό να χαρώ επιτέλους την εγκυμοσύνη μου...έχω καταντήσει η προσωποποίηση ρου ψυχαναγκασμού!!!!!

δε φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω! ακριβώς τα ίδια κι εγώ σκεφτόμουν όυι δε θα πάρω ποτέ αγκαλιά αυτό το παιδί και κάτι τέτοια...

αφού όλα είναι καλά, δεν κάνει να ανησυχείς τόσο πολύ... στο λέω επειδή το πέρασα και σε νιώθω απόλυτα. να δεις που η αυχενική σου θα είναι τέλεια και θα ηρεμήσεις! :D

kWVKp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...