Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εναν Ανθρωπο σας παρακαλω....[ενδοοικογενειακή βία]

angel30.7

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 265
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σας...αρχικα χιλια χιλια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολες σας ξεχωριστα...μεσα απτη καρδια μου....επεστρεψα μρ νεα..πηγα στα δικαστηρια με τη φορολιγικη κ την ταυτοτητα μου....λογο φορολιγικης δικαιουμε δικηγορο του κρατουσ....ναι λοιπον...υπεγραψα την αιτηση..ποθα αιτηση!???κατεθεσα ασφαλιστικα και αγωγη!!!!!!!μιλις γυρισα σπιτι..αν οχι παρασκευη δευτερα θα χω και αποφαση.

τωρα μπορω ΝΟΜΙΜΑ να κανω οοοτι θελω....ναι κοριτσια μου ειμαι ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!!ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!!ΕΛΕΥΘΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

και ολο αυτο το θαρρος τ χρωσταω σε σας...αυτο ηθελα...μια αντικειμενικη απαντηση απο εναν τριτο..για να μαι σιγουρη οως δεν βκεπω μονοπλευρα και οως βλεπω ακομα λογικα...εγω δεν ειχα μονο μια αλλα πολλες αντικειμενικες απαντησεις που ολες ειχαν το ιδιο θεμα...δε φανταζεστε ποσο σας ευχαριστω....δεν κρυβω οτι με αγχωνει το αγνωστο και εννοω το πψς θα συμπεριφερθει απο δω και περα τρεμω οταν τ βλεπω..αθελα του το σωμα.το κανει πιστεψτε με..αλλα που θα παει..δεν θα το ξεπερασω???οσο αφορα την υγεια μου μου δωσαν μητροταν γιατι ειχα αιμοραγια μεγαλη κ η νητρα ηταν πολυ χαλαρη λεει...αλλα το αιμα λιγοστεψε..ας ελπισω οτι θα παει κ αυτο καλα

Mπραβο βρε κοριτσι μου - χαιρομαι τοσο πολυ! Μεινε δυνατη και μολις σου ερθει κι η αποφαση καντην και γρηγορα στην αδελφη σου!

Ποτε ξανα δεν θα σου μαυρισει τη ζωη αυτος ο ανεκδιηγητος τυπος... μακρια του και μη φοβασαι τιποτα.

Θα γυρισεις μια καινουρια σελιδα και θα τα αφησεις ολα πισω σου.

Χαιρομαι που ενημερωθηκες και πηγες να τα κανεις ολα μονη σου, τα καταφερες. Και κατορθωσες να βγεις κι απο το σπιτι, αληθεια πως τα καταφερες?!

Κρτα λοιπον το παιδακι σου σφιχτα και μην κοιτας καθολου πισω. Μπραβο σου!!

b5Zrp2.png

Mπραβο βρε κοριτσι μου - χαιρομαι τοσο πολυ! Μεινε δυνατη και μολις σου ερθει κι η αποφαση καντην και γρηγορα στην αδελφη σου!

Ποτε ξανα δεν θα σου μαυρισει τη ζωη αυτος ο ανεκδιηγητος τυπος... μακρια του και μη φοβασαι τιποτα.

Θα γυρισεις μια καινουρια σελιδα και θα τα αφησεις ολα πισω σου.

Χαιρομαι που ενημερωθηκες και πηγες να τα κανεις ολα μονη σου, τα καταφερες. Και κατορθωσες να βγεις κι απο το σπιτι, αληθεια πως τα καταφερες?!

Κρτα λοιπον το παιδακι σου σφιχτα και μην κοιτας καθολου πισω. Μπραβο σου!!

οπως σας ειπα την αποξεση την εκανα χτες ολομοναχημ..δεν ηταν κανεις μαζι μου....σημερα τ πρωι λοιπον που ξυπνησα ντυθηκα βαφτηκα ειπα οχι αλλο κλαμα για να χαρεις εσυ κυριε...με ειδε αυτος οτι καπου ετοιμαζιμαι να παω κ κατευθειαν εφυγε...μετα απο δυο ωρες λοιπον τον περνψ τηλ και του λεω θαργησεις?μου λεεθ λεγε τι θελεις...του λεω πρεπει να παω στο νοσοκομειο για το εξητηριο...(ψεμα) οπως καταλαβες...σε μθση ωρα λεει ερχομαι..οπως και εγινε..ηρθε και εφυγα εγω.....ετσι τα καταφερα και το κανα λοιπον...ναι κοριτσι...με δψσατε πολυ κουραγιο και ξυπνησα επιτελους!!!!!

Διαφημίσεις

Μπραβοοοοοο😄😄😄😄😄😄.Αχ! ποσο πολυ χαιρομαι😆😆😆!!!! Ειδες τελικα ποση δυναμη εκρυβες; Τα καταφερες τωρα,θα διαπρεψεις στο μελλον😁😁😁😁

βρε κοπελιά δεν θέλω να κάνω άσχημες σκέψεις γιατί το θέμα είναι σοβαρό..... αλλά επειδή δεν παίζει πάω σήμερα στα δικαστήρια, βρίσκω δικηγόρο κάνω επιτόπου ασφαλιστικά και αγωγή.... (λίγο μπερδεμένη σε βρίσκω), κ σε λίγες ημέρες θα έχω απόφαση..... και δεν ξέρω δηλαδή... παραείναι σοβαρό το θέμα και το πρόβλημα που έχεις ώστε να λυθεί μέσα σε 3 μέρες.... στο κάτω κάτω δεν φοβάσαι μήπως σε δει να γράφεις εδώ? προφίλ τέτοιου ανθρώπου παρακολουθεί τέτοια οπωσδήποτε... δεν ξέρω δεν ξέρω... όλα να σου πάνε καλά (ας μην κολάζομαι)

βρε κοπελιά δεν θέλω να κάνω άσχημες σκέψεις γιατί το θέμα είναι σοβαρό..... αλλά επειδή δεν παίζει πάω σήμερα στα δικαστήρια, βρίσκω δικηγόρο κάνω επιτόπου ασφαλιστικά και αγωγή.... (λίγο μπερδεμένη σε βρίσκω), κ σε λίγες ημέρες θα έχω απόφαση..... και δεν ξέρω δηλαδή... παραείναι σοβαρό το θέμα και το πρόβλημα που έχεις ώστε να λυθεί μέσα σε 3 μέρες.... στο κάτω κάτω δεν φοβάσαι μήπως σε δει να γράφεις εδώ? προφίλ τέτοιου ανθρώπου παρακολουθεί τέτοια οπωσδήποτε... δεν ξέρω δεν ξέρω... όλα να σου πάνε καλά (ας μην κολάζομαι)
οκ εχεις δικιο...ακουσεμε ομως...αρχικα φταιει τ γεγονος οτι γραφω απτο κντ κ γραφω λθγο γρηγορα για να μην συμβει αυτο π λες....οκ...ακου..αιτηση για δικηγορο εκανα χθες..σημερα μου δωσαν τα στοθχεια του..του πηγα πιστ γεννησης του παιδιου....δεν ειπε θα τα κανει ολα μαζι..ειπε ξεκιναμε με τα ασφαλιστικα π θα βγαλουν την προσωρινη αποφαση και μετεπητα η αγωγη για τ μονιμη αποφαση*αν τ λεω σωστα)....εγω σημερα πηγα τ χαρτια που μου ζητησε και υπεγραψα και 3 χαρτια...συγνωμη που δεν λεω καθε λεπτομερεια αλλα απο το κντ δν εθναι τοσο ευκολο..ναι ετσι ειναι..δεν πασ και την ιδια στιγμη σε δινουν δικηγορο....συνηθως την επομενη μερα μπορει και σε δυο μερες τ πολυ..τωρα τ ποσο γρηγορα θα βγει η προσωρινη αποφαση π θα καλυπτει εμενα δε τ ξερω ακριβως..αυτος μου ειπε οτι κανει δυο μερες..τωρα αν τα παραλαει αυτος τοτε στα παραλεω κ γω...πιστεψε με ομως δεν ςχω κανεναν λογο να πω ψεμματα..καταλαβαινω οτι δεν εισαι κακοπροαιρετη...εγω ευθυνομαι που εδωσα να καταλαβετε αυτο π κιεσυ καταλαβες κ μπερδευτηκες κ αμφισβητησες....συγνωμη αλλα απτη χαρα μου θελησα μονο ν πω ταποτελεσματα χωρισ να μπω σε λεπτομερειες...παντως αν ακομα δυσπιστεις ρωτησε οπου θελεις....δεν εχω να κερδισω κατι λεγοντασ ανακριβειες...

Διαφημίσεις

τί να σου πω... να σαι καλά. μόνο αυτό.

σευχαριστω.....ειληκρηνα πολυ...αλλα αν ξερεις κατι παραπανω απο μενα σε εκληπαρω να μου πεις...οκ ισως εκανα σπασμοδικη κινηση..ομως οτι με ειπε αυτος σε ειπα....μπορω αν θελεις σε ομ να σου δωσω τα στοιχεια του...αλλα μου πε οτι η προσωρινη δεν αργει κανει δυο μερες....η αγωγη με ειπε αργει....κιεγω με βαση τα λεγομενα του χαρηκα και πανηγυριζω....τι να σε πω..αν ξερεις κατι οαραπανω απο μενα σε παρακαλψ πεστο μοτ...μιλησα και με.ιδιωτη δικηγορο και παλι τ ιδια ειπε αλλα ζητησε 700 ευρω....

Για πρώτο βήμα πολύ καλά έκανες και μπράβο που βρήκες το θάρρος. Αλλά κάνε ένα τηλεφώνημα και στους φορείς που που παρέθεσε η συμφορουμίτισσα να σε καθοδηγήσουν στα επόμενα βήματα. Υπάρχει λόγος που δεν παίρνεις το μωρό να πας στους γονείς σου, ή σε μια στέγη για κακοποιημένες γυναίκες; Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις για να κατοχυρωθείς νομικά σ΄αυτή την περίπτωση, αλλά μην το αφήσεις, ενημερώσου:

Για πρώτο βήμα πολύ καλά έκανες και μπράβο που βρήκες το θάρρος. Αλλά κάνε ένα τηλεφώνημα και στους φορείς που που παρέθεσε η συμφορουμίτισσα να σε καθοδηγήσουν στα επόμενα βήματα. Υπάρχει λόγος που δεν παίρνεις το μωρό να πας στους γονείς σου, ή σε μια στέγη για κακοποιημένες γυναίκες; Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις για να κατοχυρωθείς νομικά σ΄αυτή την περίπτωση, αλλά μην το αφήσεις, ενημερώσου:

οκ ακου..ο λογος π δεν μπορψ να φυγω ακομα ειναι οτι θελω ναμαι νομικα κατοχυρωμενη οπως το πες...οσο αφορα το κομματι στεγη για κακοποιημενες γυναικες δεν ξερω γιατι αλλα μου πε ενας δικηγορος απο το gonis.gr π τν πηρα για συμβουλες ηταν.μακρια απο τετοια κεντρα..επισης μου ειπε πως ειναι χειροτερα να παω εκει αλλα ποτε δε μου πε τα γιατι και τα πως...υον ακουδα βεβαια γιατι για να λεει κατι ξερει.....

Τα ασφαλιστικά μέτρα είναι για να φύγεις από το σπίτι σωστά; Θα πάρεις και το παιδάκι σου μαζί φαντάζομαι ε; Μπράβο σου που βρήκες το θάρρος και την δύναμη, εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

Διαφημίσεις

όχι δεν ξέρω αλλά μπορώ να βρω την άκρη να μάθω αν θες. για να το κάνω όμως αυτό χρειάζομαι λεπτομέριες, τί έχεις στο μυαλό σου να κάνεις. Αν δεν νιώθεις άνετα να τα γράψεις εδώ μέσα, γράψε μου πμ και δώσε μου και το τηλ σου. θα μάθω και θα σου πώ

όχι δεν ξέρω αλλά μπορώ να βρω την άκρη να μάθω αν θες. για να το κάνω όμως αυτό χρειάζομαι λεπτομέριες, τί έχεις στο μυαλό σου να κάνεις. Αν δεν νιώθεις άνετα να τα γράψεις εδώ μέσα, γράψε μου πμ και δώσε μου και το τηλ σου. θα μάθω και θα σου πώ

συγνωμη βρε ελπιδα μου...αλλα να σε ρωτησω κατι????μονο αν σου δωσω τα στοιχεια μου μπορεισ να μαθεις???ρωτας τι εχω ατο νου μου να κανω...η λογικη τι λεει???αρχικα να φυγω απο δω μεσα...χωρις να μου συμβει κατι....σε δευτερη φαση ποτε μπορει ΝΟΜΙΜΑ να βλεπει τ παιδι του..γιατι δεν ειμαι διαθετημενη να του το στερησω αυτο απτη στιγμη π δν εχει δωσει δικαιωμα οσο αφορα τ παιδι του..κ γενικα ναμαι καλυμενη...αν τ παρω κ φυγω μπορει να με μηνυσει για απαγωγη(φανταζομαι)...αυτο π πρεπει να ξερω ςιναι τι κινησεις κανεις για ολα αυτα...αρχικα κανεις ασφαλιστηκα για να χεισ τν επιμελεια με πρισωρινη αποφαση....και μετα αγωγη για κατι πθο μονιμο....δεν εχω σκοπο να κυνηγησω κανεναν ουτε ν τ κανω και κακο...επειδη τ κανρ αυτος..προσπαθω να μην κανω πραγματα π δεν μου αρεσει να μου κανουν....συγνωμη και παλι αν μθλαω καπψς αλλα μου κανει εντυπωση π ζητας τα στοιχεια μου για να μαθεις...συγχωρεσε με αλλα για ευνοητους λογους δε μπορω ν τ κανω...και πρεπει ναμαι επιφυλακτικη για τους λογους π ειπαμε πιο πανω..αν επιβεβαιωσω εγω ποια ειμαι κ τυχει ν τ μαθει ξερεις ποσο σοβαρα ειναι τα πραματα για μενα?δε ξερεις!!!!γιαυτο κ δε σε παρεξηγω...αλλα πλιζ...καταλαβεμε

Angel ακουσε με σε παρακαλω. Μη δωσεις ποτε τα στοιχεια σου πουθενα. Εχεις χρησιμοποιησει ολα τα νομιμα μεσα για να κινηθεις σωστα. Ακου το δικηγορο σου για να μην υπαρξουν παρατραγουδα. Τα εχεις κανει ολα σωστα μεχρι τωρα. Η αληθεια ειναι οτι παρα τον πονο σου ενηργησες με τη λογικη. Αλλη,(οπως κι εγω)θα ειχε παρειτο παιδι και θα ειχε εξαφανιστει. Εγω σου βγαζω το καπελο που ειχες την ψυχραιμια και δεν το εκανες.

angel πολύ καλά τα νέα σου, μείνε πιστή σε ό,τι σου είπε ο δικηγόρος σου, αυτός ξέρει καλύτερα απο μας. Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι να προσέξεις να μην του αποκαλύψεις τις προθέσεις σου σε κάποιο καυγά σας. Υπομονή, λίγες μέρες ακόμα είναι, θα περάσουν. Προς Θεού να μην καταλάβει τίποτα, αυτοί οι άνθρωποι δεν αστειεύονται. Καλή τύχη κούκλα μου και να σου πάνε όλα κατ'ευχήν!Και περαστικά σου!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Angel ακουσε με σε παρακαλω. Μη δωσεις ποτε τα στοιχεια σου πουθενα. Εχεις χρησιμοποιησει ολα τα νομιμα μεσα για να κινηθεις σωστα. Ακου το δικηγορο σου για να μην υπαρξουν παρατραγουδα. Τα εχεις κανει ολα σωστα μεχρι τωρα. Η αληθεια ειναι οτι παρα τον πονο σου ενηργησες με τη λογικη. Αλλη,(οπως κι εγω)θα ειχε παρειτο παιδι και θα ειχε εξαφανιστει. Εγω σου βγαζω το καπελο που ειχες την ψυχραιμια και δεν το εκανες.
απλα προσπαθω να ειμαι δικαια...και οσο κθαν ηθελε να μου σταματησει το μυαλο ευτυχβς δεν τα καταφερε.....υστερα ειναι και ο φοβος στη μεση..αν δεν φοβομουν ισωσ και εγω να εκανα αυτο που λες..αλλα επειδη τον φοβομουν τοσο καιρο δε κουνηθηκα....τωτα ειναι η ευκαιρια μου...αυτος ζητησε να τα μασω και να φυγω..μονο π δεν γινετε χωρις το μωρο....ο δικηγορος ρωτησε αν θελω να κανω αιτηση να φυγει αυτος απο δω και να μεινω εγω με το παιδι..δε θεκω ομως ουτε τν περιουσια του να νομιζει οτι εκμεταλευομαι ουτε τπτ..και θελω την ηρεμια μου..οχι να ζω κατω απτη σκια του φοβου του....οποτε.....

angel πολύ καλά τα νέα σου, μείνε πιστή σε ό,τι σου είπε ο δικηγόρος σου, αυτός ξέρει καλύτερα απο μας. Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι να προσέξεις να μην του αποκαλύψεις τις προθέσεις σου σε κάποιο καυγά σας. Υπομονή, λίγες μέρες ακόμα είναι, θα περάσουν. Προς Θεού να μην καταλάβει τίποτα, αυτοί οι άνθρωποι δεν αστειεύονται. Καλή τύχη κούκλα μου και να σου πάνε όλα κατ'ευχήν!Και περαστικά σου!
δεν κανω τπτ κρυφα....αυτος ζητησε να φυγουμε απο δω μεσα...κ γω απλα βρηκα τν αφορμη...αν γινει φασαρια απλα θα φυγω και θα παω σε αστυνομια....δεν απειλω καποιον και κυριως αυτον με τις κινησεις.μου...κανω αυτο π πρεπει!!!!!!

Το μωρο οπως και να χει εσυ θα το παρεις. Τωρα ερχονται τα καλυτερα κοριτσι μου. Τελικα εισαι πολυ πιο δυνατη απ'οτι πιστευες,ειδες;😄

ειδα σε σημειο που ουτε εγω το πιστευω...ηταν.ομως πολυ δυνατο ολο αυτο π περασα χτες

...λαι αυτο φταιει πιστευω...οσο αφορα τ μωρο δε.νομιζω οτι υπαρχει καποιοσ νομος που να δινει ΒΡΕΦΟΣ σε πατερα.....και χωρις να χω χρησιμοποιησει τ ιστορικο...οσο αφορα τ οτι ειμαι.λογικη ακου πιιος ευθυνετε γιαυτο.....το οτι δεν με.τρομοκρατει....αν αρχισει να φωναζει να αγριευει θα τρομοκρατηθω και επιτοπου θα λιποθιμισω...θα σταματησει να δουλευει τ κεφαλι μου κ φτου απτην αρχη.....ειληκρηνα στο λεω...

Ολα αυτα ομως ειναι εις βαρος του.Σου μιλαω απο τη μερια του παιδιου που εχει βιωσει πολυ βια στο σπιτι. Οχι επανω μου αλλα στη μητερα μου. Αργησε πολυ να φυγει απο φοβο,αλλα δεν καταλαβαινε ποσο κακο μας εκανε.Γι αυτο σου λεω,τωρα που ειναι ακομα μικρο το παιδι.

ο δικηγορος ρωτησε αν θελω να κανω αιτηση να φυγει αυτος απο δω και να μεινω εγω με το παιδι..δε θεκω ομως ουτε τν περιουσια του να νομιζει οτι εκμεταλευομαι ουτε τπτ

Προς το παρόν προέχει η ασφάλειά σου, αλλά όταν βρεθείς μακρυά, φρόντισε να μην του χαρίσεις τίποτε απ΄ ό,τι δικαιούσαι. Τι θα πει ότι θα νομίζει πως τον εκμεταλλεύεσαι; Αυτός δηλαδή δεν νοιάζεται που είναι ένας βίαιας μ@@@ς που αξίζει να του κόψουν τα @@@, και θα νοιαστείς εσύ αν αυτός νομίσει ότι είσαι εκμεταλλεύτρια;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...