Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξυπνάει με το παραμικρό!

smak

Recommended Posts

Μα δεν κάνουμε συγκοιμιση, απλά θηλαζει ξαπλωτη και μετά είτε τη μεταφέρουμε είτε φεύγω και μένει με τον αντρα μου. Οπότε στη δεύτερη περίπτωση δεν θέλουμε να μείνει στην άκρη γι'αυτό τη βάζουμε στη μέση. Δεν κοιμάμαι θηλάζοντας με τίποτα, δεν μπορώ οσο κι αν έχω προσπαθήσει, πραγματικά απορώ πώς το καταφέρνουν. Περνάει πάνω από μία ώρα και είμαι ξυπνια, γι'αυτό και πλέον δεν τη θηλάζω καν και την κοιμίζει κατ'ευθειαν ο άντρας μου και κοιμάται στο λεπτό (αν ξυπνήσει τη νύχτα εννοώ, στο βραδινό κοιμισμα θηλάζω)

Επεξεργάστηκαν by little lamb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 178
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , Yovanna είπε:

Εγώ θήλασα 5 μήνες και δεν έχω κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ με το παιδί. Εγώ ούτε με τον άντρα μου δεν μπορώ να κοιμηθώ , πόσο μάλλον με μωρό. Όταν ξυπνούσε το βράδυ τον έπαιρνα στο κρεβάτι και τον θήλαζα. Όταν αποκοιμιόταν τον ξαναέβαζα στην κούνια. Η αλήθεια είναι ότι όταν σταμάτησε να θηλάζει, το κοίμισμα ήταν εφιάλτης γιατί πιπίλα πήγε 7-8 μηνών για να πάρει.

Κι εγώ μέχρι τους 20 μήνες τον θηλαζα κ τον εβαζα στην κούνια σε όλα τα ξυπνήματα. Ή συγκοιμηση στο ίδιο κρεβάτι μου φαινόταν αβολη, φοβόμουν κ πίστευα πως δεν είναι για μένα.

Όμως μετά τις διακοπές δεν ήθελε να μπει καθόλου στην κούνια, ξυπνούσε κάθε λίγο και λιγάκι. Ετσι αποφασίσαμε να κάνουμε συγκοιμηση βάζοντας ένα μονό κολλημένο στο διπλό. Έχει το χώρο του δεν έρχεται στο δικό μας γιατί έχει διαφορά ύψους κ για τον θηλασμό πηγαίνα εγώ στο κρεβάτι του μέχρι τους 26 μην. που αποθηλασε.

Οπότε υπάρχει κ αυτή ή κατηγορία• μαμαδες που πιστεύαμε πως δεν μας βολευει κ τελικά αναθεώρησαμε! 

Εγω άρχισα συγκοιμηση μετά το χρόνο, ήταν μια φάση που ξυπνούσε κάθε βράδυ κ απλά ήθελε λίγη αγκαλιά αλλά είχα κουραστεί από τις αντλήσεις κ έτσι σηκωνόμουν σχεδόν κοιμισμένη, τον έβγαζα από την κούνια  κ τον ξάπλωνα δίπλα μου κ κοιμόταν στο λεπτό. εμένα δεν μ βόλευε πολύ. μπορεί σε καμία ώρα να ξυπνούσα πιασμένη κ τότε τον επέστρεφα στο κρεβάτι του, ή να περίμενα κανένα δεκάλεπτο αν μ είχε βγει ο ύπνος κ να τον επέστρεφα ή τελικά να ξυπνούσαμε το πρωί μαζί αλλά εγω μουδιασμένη έτσι όπως κοιμόμουν ακίνητη στο πλάι με το χέρι γύρω του, που δεν είχε κ νόημα γιατί καμία φορά στριφογύριζε. Μέχρι 1,5 περίπου κράτησε αυτό, μετά έκοψε οριστικά το ξύπνημα. Αν δεν το είχα κάνει πάντως, θα υπέφερα, ενώ προηγουμένως το απερριπτα. Κ σίγουρα δεν θα μετέφερα στο δωμάτιο του παιδί που δεν κοιμάται συνεχόμενα, δεν βρίσκω το λόγο για το βασανιστήριο. Εμάς εντωμεταξύ είναι ακόμα δίπλα μας γιατί μας έχει βολέψει η διάταξη των επίπλων στο υποτίθεται παιδικό κ βαριόμαστε να τον μεταφέρουμε κ κοιμάται μέσα ο άντρας μ που ροχαλίζει κ ακούει κ τηλεόραση για να κοιμηθεί. Πραγματικά το σκέφτομαι μήπως να μείνουμε έτσι για μερικά χρόνια ακόμα, όπως λέει κ η @Yovanna δεν μπορώ να κοιμηθώ με τον άντρα μου! 

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Δεν σκέφτομαι να σταματήσω το θηλασμό για κανέναν άλλο λόγο πέραν του ύπνου κ αυτό γιατί έχω βαρεθεί να ακούω να μου λένε ότι αν το διακόψει θα αρχίσει να κοιμάται συνεχόμενα γιατί τώρα οπότε ξυπνάει ψάχνει το στήθος και αναστατώνεται.αλλα όταν βλέπω πως ανακουφίζεται οποιαδήποτε στιγμή θηλάζοντας δε μπορώ να της το στερήσω.προσπαθω ν δω κ εγώ αν φταίει κάτι για να τη βοηθήσω αλλά μου φαίνεται πολύ παρατεταμένο το διάστημα..νομίζω το έχει παγιώσει μόλις βγαίνει από το βαθύ ύπνο να θέλει βοήθεια για να ξανακοιμηθεί.αλλες φορές θηλάζω κ άλλες την κουνάω αγκαλιά με σσσ για να μην κάνει συσχετιση ύπνου αλλά πιστεύω έχω αποτύχει ήδη σε αυτό.ελπιζω με το χρόνο να βρει τον τρόπο της να κοιμάται μόνη της συνεχόμενα κ να μην αναστατώνεται.εννοειται κάνουμε συγκοιμηση κ προσπαθώ να μην κουνιέμαι καθόλου αν γίνεται για να μην την ξυπνήσω! Το "παράδοξο" που έχω δει είναι ότι κάποια στιγμή κατάφερε να κοιμηθεί δίωρα όταν αντί να τη θηλάζω ξαπλωτα σηκωνομουν και μετά την ξάπλωνα.κοριτσια συγνώμη για το μεγάλο κείμενο! Είναι που και τα βιβλία που έχω πάρει (τα μωρά είναι άνθρωποι της νύχτας και το "the non crying solution") δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω ώντας ολημερίς και ολονυχτίς με τη μπουμπού μου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...