Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λίστα με παιδιάτρους

VANILIA123M

Recommended Posts

annaxristi καλησπερα.Τωρα ειδα οτι εχεις την αριστεα.Εχει παιδακια δυο αν δεν κανω λαθος και παρακολουθει απρα πολλα παιδακια.Εγω παντος το γιο μου της τον πηρα.δεν τον ξαναπαω και επαψα να τη συστηνω.Προσωπικα δεν εμεινα ευχαριστημενη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 387
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κολοβού Ευτυχία στην Νίκαια,

είναι Νεογνολόγος - Παιδίατρος και παρακολουθούσε το τσουρέκι μου

τους 2 μήνες που ήταν στην θερμοκοιτίδα, της είχα και της έχω πολύ

εμπιστοσύνη.

καλησπερα, ΔΑΛΙΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Χαιδαρι

ειναι πολυ καλος γιατρος και τρομερος ανθρωπος. τις πρωτες μερες που γυρισα απο το μαιευτηριο με επαιρνε καθημερικα τηλ. να μαθει αν ειναι ολα οκ

url=http://lilypie.com]d9cfp2.png[/url]

[u4Ft1p2.png

Γειά σας! Πρόκειται να γεννήσω σύντομα και ψάχνω για παιδίατρο στη Νέα Φιλαδέλεφεια! Μας έχουν προτείνει τον Σπανό ως πολύ καλό! Ξέρει κάποια να μου δώσει καμιά χρήσιμη πληροφορία; Είμαστε και σχετικά καινούργιοι στην περιοχή και από γιατρούς δεν έχουμε ιδέα...Ευχαριστώ!!!!

tcyDp3.png

Διαφημίσεις

Σακελλαρίου Στάθης, Γλυφάδα.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη! Προσιτός στους γονείς, προσεκτικός, συζητήσιμος, τον έχουν αλλες 6 φίλες μου μαμάδες, χρόνια τώρα και όλες είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένες.

Μου αρέσει που δε δίνει ούτε depon χωρίς λόγο.

• 3 εβδομάδες μετά...
ΠΟΠΗ ΒΛΑΧΟΥ

ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ 6 ΨΥΧΙΚΟ

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ!!!

και ήθελα να ρωτήσω για νέο ψυχικό ή νέα φιλοθέη αμπελοκήπων, θα βρω τη διεύθυνση στο google, είναι κοντά στην Ισραηλινή Πρεσβεία μήπως?

1FdQp2.png

Μανούλες βοήθεια παρακαλώ,

πρέπει να άλλάξουμε παιδίατρο και πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στον Κο Κάνταρο στην Ν. Σμύρνη, και στην Κα Απλαδά στην Καλλιθέα. Εϊναι κάποια μανούλα που πηγαίνει σε αυτούς να μου πει την γνώμη της?

Ευχαριστώ!!

bunbunsbu20080415_-1_My+child+is.png

dev272prs__.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα.

Ο δικός μας είναι ο...

ΚΙΟΣΣΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κ.Καραμανλή & Βούλγαρη

Θεσσαλονίκη.

Εξαίρετος επιστήμονας, τέλειος μα τα παιδάκια & κυρίως πολύ άνθρωπος..!!

Οταν γεννήθηκε η κόρη μου, παρουσίασε βρεφική μαστίτιδα & με την βοήθεια του ξεπεράσαμε τα πάντα... ειδάλλως ήμουν για να σαλτάρω...!!!

καλησπέρα!

μια βοήθεια αν γνωριζει καποια ενα καλό παιδίατρο

κοντά στην περιοχή της Δαφνης,

που να εχει τη δυνατοτητα για τα ραντεβου να γινονται κατʼοίκον.

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

στη θεσσαλονικη εχω την Παπαδοπουλου-Αλατακη ΄Εφη το ιατρειο της ειναι Εθνικής Αμύνης και στο Παπαγεωργίου. φοβερη επιστημονας και καθημερινη εμπειρια και στο νοσοκομειο.

και στη Σέρρες την Τσελέπη Ζωή,και αυτη πανεξυπνη ιατρός και παρακολουθεί την επιστημη δεν την εχει αφησει οπως καποιοι άλλοι,

,,,,,,,?

Καλημέρα,

μήπως έχει κανείς τη Συκιώτου Παναγιώτα στη Ν. Σμύρνη;

προσφάτως την επιλέξαμε και θα ήθελα να μάθω κι άλλες γνώμες με πμ αν μπορείτε...

παρεμπιπτόντως είναι και ομοιοπαθητικός

μερσί!

Be thankful for what you've got

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα και καλη εβδομαδα σε ολους!

Τελικα υπαρχει παιδιατρος που να ειναι προσιτος ακομα και στους γονεις. Να μην ειναι αυστηρος λες και θελουμε ξυλο γιατι δεν διαβασαμε το μαθημα μας?

Να ενδιαφερθει να μαθει περα απο τα καθεκαστα για το παιδι και για την συνολικη ζωη του μεσα στην οικογενεια? Να κατσει να πιει εναν καφε ρε αδερφε...?

Ολοι πρεπει να ερχονται, ή να πηγαινουμε εμεις, γρηγορα γρηγορα να κανουνε την εξεταση, να περνουνε τα 50? και αμα τους ρωτησεις 'γιατρε αν γινει κατι κατα την διαρκεια της νυχτας μπορω να σε βρω στο τηλεφωνο...?' να εισπραττεις ενα μεγαλοπρεπεστατο 'ΟΧΙ, πηγαινε το στο ΠΑΙΔΩΝ αφου ειναι σοβαρο'...

Φαινεται οτι εχω προς το παρον μαλακομαγνητη στους παιδιατρους οποτε θελω την βοηθεια σας. Μπορει να μενουμε Νεα Σμυρνη αλλα παω ακομα και στην Κορινθο αν ειναι για καποια/καποιον που:

1. να ειναι ανθρωπος

2. συζητησιμος

3. ευγενικος

4. οχι με τιποτα ΤΟΥΠΕΔΑΤΟΣ

5. να μην ειναι αυστηρος λες και ολα τα κανουμε εμεις παντα λαθος

6. να υποστηριζει τον θηλασμο και να μην δινει με την πρωτη δυσκολια ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ και αρχισει τις αμπελοφιλοσοφιες οτι και καλα δεν τρεφεται σωστα ο μικρος μονο και μονο για να κανει αυτος την δουλεια του και να μην εχει ευθυνη αν 1 στο εκατομμυριο γινει κατι...

Αυτα... τελικα λιγοι ανθρωποι μειναμε που να αγαπαμε αυτο που κανουμε!

Κριμα...

Πανος

.png

v3ywp3.png

Εγώ από τον παιδίατρο θέλω καταρχήν να είναι καλός επιστήμονας για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο , δεν με νοιάζει να πιω καφέ μαζί του ούτε να γίνουμε φίλοι.

Εξάλλου οι καλοί γιατροί να ξέρετε έχουν και μεγάλη πελατεία άρα δεν έχουν χρόνο για αμπελοφιλοσοφίες.Εμένα την κόρη μου την Βλέπει ο κ. Καραφυλλίδης είναι παιδίατρος - νεογνολόγος του Μητέρα και το ιατρείο του είναι στην Μεσογείων κοντά στο θέατρο Πόρτα.

Εξαιρετικός επιστήμονας , αυστήρος γιατρός , λίγα λόγια και καλά, ευγενέστατος , κύριος ,όποτε είχε πρόβλημα η μικρή μου την αντιμετώπισε αποτελεσματικά, όποτε τον πείραμε τηλέφωνο μας έδωσε μία συμβουλή που έπιασε ,είμαι πολύ ευχαριστημένη.

καλησπερα, ΔΑΛΙΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Χαιδαρι

ειναι πολυ καλος γιατρος και τρομερος ανθρωπος. τις πρωτες μερες που γυρισα απο το μαιευτηριο με επαιρνε καθημερικα τηλ. να μαθει αν ειναι ολα οκ

Οντως πολύ καλός παιδίατρος, ο γιός ομως κάθε φοράπου πηγαιναμε τον φοβοταν και αναγκαστηκα να αλλαξω.. τον είχε πάρει στραβά μάλλον

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...