Zaira

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  207
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον Zaira

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Πολύ καλό το thread! Είμαι τόσο κουκουβάγια που ανησυχώ ότι το παιδί μου είναι ιδιοφυϊα και θα πρέπει να μεταναστεύσω στην Αμερική για να μη χαντακωθεί στην δανειολήπτρια πατρίδα μας. Πέρα από την πλάκα, έχω εντυπωσιασθεί από τα κατορθώματα της μικρής που όπου να' ναι γίνεται 2 χρονών. Ενδεικτικά: 1.Τραγουδάει ολόκληρη και καθαρά την μικρή Ελένη (και άλλα τραγουδάκια αλλά τα άλλα με λίγη βοήθεια). 2. Της αρέσουν 2 παιδικά αγγλικά τραγούδια και έχει πιάσει από μόνη της λέξεις και της επαναλαμβάνει τραγουδιστά. 3.Ζωγραφίζει πρόσωπα με μάτια, στόμα, μύτη, μαλλιά (καλά, μη φανταστείτε πως είναι και Ντα Βίντσι. Προς Πικάσσο φέρνουν αλλά μου τα ονοματίζει και μπορώ κι εγώ και τα διακρίνω). 4. Λέει κανονικές φράσεις. 5. Θυμάται περιστατικά προ 6μήνου! Ε, αυτά. ΚΟΥΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ ΚΟΥΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥ Αλλά πάνω από όλα είμαι περήφανη σα παγώνι+κουκουβάγια μαζί που δείχνει να έχει καλό χαρακτήρα. Αχ, αυτός ο θηλασμός πόσο μας ωφέλησε...λέω εγώ τώρα. ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥ
 2. Από 6 μηνών παίρνουν πολλοί. Γιατί λετε πως είναι ο μοναδικός; πχ η Λουλουδοχώρα στο Χαλάνδρι δέχεται μωράκια 6 μ.

 3. Διαφημίσεις


 4. Βρήκα ακριβότερο από το Γελαστό Πορτοκάλι (Παπάγου)= 540Ε Λουλουδοχώρα (Χαλάνδρι)=570 Ε Ευτυχώς που βρέθηκε ακριβότερος γιατί δεν είχα πού να ξοδέψω τα χρήματά μου.
 5. I'm back! Λοιπόν, και για να μη μας πουν ότι είμαστε εκτός θέματος. Μαργιάννα! Τέλειο! (Μόνο που είναι συνδυασμός του Μαρία και Ιωάννα)
 6. yola και Lucy, εφόσον δεν σας αφορά άμεσα το θέμα να μη σχολιάζετε τις απαντήσεις μου. Και αυτά που προτείνατε εσείς μου φανήκανε ονόματα καμπαρετζούς και σκυλίτσας αλλά δε το έκανα θέμα.
 7. Οι λόγοι που απέρριψα παιδικούς σταθμούς είναι: 1) Τα Προσχολικά Χαμόγελα μπορεί να είναι κάπως οικονομικά αλλά δέχονται στο μεταβρεφικό τμήμα (2-3 χρ) 11 με 13 παιδάκια! Υποθέτω ότι το μισό χρόνο θα είναι με ιώσεις το παιδί, οπότε δώρον άδωρον. 2) Της Ειρήνης γιατί είναι πάνω στη Μεσογείων. Να έχω το παιδί για 8 ώρες μέσα στο καυσαέριο; 3) Μικρός Παράδεισος γιατί είναι πάνω στη Λεωφόρο Πεντέλης. Καυσαέριο. 4)Το γαϊτανάκι: έχει χαλίκι στην αυλή- επικίνδυνο. 5) Το γελαστό πορτοκάλι: πολλές σκάλες, πανάκριβος (540 Ε το μήνα).
 8. Μήπως γνωρίζει κανένας την τιμή των διδάκτρων για Λουλουδοχώρα στο Χαλάνδρι;
 9. Πήρα τηλέφωνο στο Γελαστό Πορτοκάλι στου Παπάγου για να μάθω τιμές. Με τα πολλά η υπεύθυνη του σταθμού μου αποκάλυψε την τιμή. Παρακαλώ καθήστε: 540 ευρώ! Με σχολικό, εννοείται και με φαγητό, εκτός αυγό και φρούτα.
 10. Επαναφέρω το θέμα γιατί το βρίσκω πολύ χρήσιμο. Θα με ενδιέφερε να σχηματίσουμε ένα γκρουπάκι με 3 παιδάκια, ηλικίας περίπου 2 ετών, και να βρούμε μία παιδαγωγό ή μητέρα για εναλλακτικό babysitting. Κατοικώ στην Αθήνα, στα Βόρεια Προάστια, αλλά εργάζομαι Κέντρο. Είμαι ευέλικτη ως προς τις περιοχές.
 11. Πολύ ενδιαφέρον! Γράφω, αν και δεν έχω κάτι να προσθέσω ή να ρωτήσω, για να υπαρχει στον πίνακα ελέγχου μου.
 12. Zaira

  Μαρία-Ευφροσύνη (συνδυασμός)

  Μαρφίν και με νονό τον Βγενόπουλο!
 13. mariantinos, δες και σε παρόμοια θέματα εδώ στο parents: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19865 http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23048 και από μία σελίδα εκκλησιαστική: http://www.in-agioianargyroi.gr/dikaiologitika_vaptisis.htm Τώρα μεταξύ μας, καλά να πάθουμε με την μεσαιωνική θρησκεία που έχουμε... Καλά ξεμπερδέματα, μανούλα!
 14. Zaira

  Καφες και θηλασμος

  O ντεκαφεϊνέ έχω την εντύπωση ότι είναι πιο βλαβερός από τον κανονικό καφέ γιατί έχει υποστεί χημική επεξεργασία. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.