Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσαρμογή παιδιου 18 μην. σε βρεφ/κό φοράει ακόμα πάνα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

22 μηνων! Ειναι μικρός και εμενα ! Πιστεύω ομως οτι και στα 15 και στα 22 εχουν ανάγκη να ειναι στον ίδιο χώρο με παιδάκια. Εμενα δεν εχουν οι φίλοι μας και οταν τον παω στο παιδίατρο λάμπει απο χαρα και δε θελει να φύγει για να παίξει με τα αλλα παιδια!

Επισης θα ναι καλυτερο και για σενα! Θα προσαρμοστεις και επισης θα μπορεις να βρεις δουλειά πιο ευκολα. Καλυτερα να αφιερωθεις σε αυτο και να μη νιώθεις τυψεις . Και οι ωρες που διαβάζεις αγγελίες η ψάχνεις ειναι αποδοτικές και δε πρεπει να σκεφτεσαι οτι κανεις λαθος.

Φαντασου εμείς ουτε στο παιδίατρο δε βλέπουμε αλλά παιδάκια γτ έρχεται σπίτι:lol:

Εντάξει μωρέ 15 μηνών είναι πολύ μικρή αλλά δε γίνεται αλλιως.Μονο ελπίζω να μπορω να την αφήνω για λίγο μέχρι να πιάσω δουλεια γτ είναι κρίμα να ειμαι σπιτι και να πρεπει να μένει εκεί μέχρι αργά.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μη το σκεφτεσαι ετσι! Δεν ειναι κρίμα! Κρίμα ειναι να σκεφτεσαι οτι πρεπει να τη παρεις και να πιέζεσαι! Γιατι ετσι δε θα καταφέρεις τιποτα. Για μενα αφου το αποφασισες πήγαινε την και εκμεταλλευσου το χρονο! Αν και εφόσον ειναι καλα εκεί. Δεν ειναι οτι πίνεις καφε η χαζευεις! Δουλειά ψάχνεις κ θελει αφοσίωση. Για μενα και η ωρα των συνέντευξεων και των αγγελιών ισοδυναμούν με δουλειά και δε θα μπορούσες να την εχεις σπιτι

Διαφημίσεις

Καλά ναι μόνο όταν κοιμάται μπορω να κάνω δουλεια στο πισι και να ψάχνω.Ολες τις αλλες ώρες τρεχουμε να τη προλάβουμε γτ μονο στο πολύφωτο δε φτανει να σκαρφαλωσει:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Λογικα απο βδομαδα που θα βγουν τα αποτελεσματα ξεκιναμε βρεφικο σταθμο.Ποσο καιρο κραταει η προσαρμογη;Θα μπορω να τη παιρνω νωριτερα για καποιο διαστημα;Θα προτιμουσα να μη την αφηνω για τοσες ωρες στο σταθμο μεχρι να βρω δουλεια δλδ.

Αν μιλάμε για δημοτικό σταθμό, συνήθως η αποχώρηση είναι μετά τις 12.30. Για την προσαρμογή θα σου πουν από τον σταθμό, αλλά επειδή είναι μικρό στην αρχή θα είναι για λίγο φαντάζομαι.

Χωρίς να έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, ελπίζω να γίνεται τώρα κατανοητό το πρόβλημα που δημιουργείται με την αυξημένη μοριοδότηση ανέργων σε βάρος των εργαζόμενων, διότι εσύ καλά κάνεις και θες να βρεις δουλειά και μακάρι να το κάνεις, αλλά το δικό μου παιδί απλά δεν θα πάει καθόλου παιδικό, παρόλο που δουλεύω κανονικά. Ενώ πέρισυ πήγε, φέτος θα μείνει σπίτι με παππούδες (και πάλι καλά), επειδή 350 για ιδιωτικό σταθμό - τόσο είναι στην περιοχή μου - δεν θα δώσω.

Αν μιλάμε για δημοτικό σταθμό, συνήθως η αποχώρηση είναι μετά τις 12.30. Για την προσαρμογή θα σου πουν από τον σταθμό, αλλά επειδή είναι μικρό στην αρχή θα είναι για λίγο φαντάζομαι.

Χωρίς να έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, ελπίζω να γίνεται τώρα κατανοητό το πρόβλημα που δημιουργείται με την αυξημένη μοριοδότηση ανέργων σε βάρος των εργαζόμενων, διότι εσύ καλά κάνεις και θες να βρεις δουλειά και μακάρι να το κάνεις, αλλά το δικό μου παιδί απλά δεν θα πάει καθόλου παιδικό, παρόλο που δουλεύω κανονικά. Ενώ πέρισυ πήγε, φέτος θα μείνει σπίτι με παππούδες (και πάλι καλά), επειδή 350 για ιδιωτικό σταθμό - τόσο είναι στην περιοχή μου - δεν θα δώσω.

Κατ αρχήν σε ευχαριστώ!

Δεύτερον όμως να σε ενημέρωσω ότι επειδή είμαι αμεα έτσι κι αλλιώς έχω ηδη περισσότερα μορια.Το λέω επειδή απευθύνεται σε μένα ακόμα κι αν δεν το λες για μένα προσωπικά.Για να ψάχνω λοιπον για δουλεια 55%αμεα και πρωην 67% γτ λόγω κρίσης θεραπευτηκα όπως φαίνεται σημαίνει οτι το λιγοτερο που μπορεί να κανει το κράτος είναι να μου βρει παιδικό να κρατήσει το παιδι μου!Αυτά.

3231580x15ta1yz3w.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...